Nils Van Der Poel Flickvän

Nils Van Der Poel Flickvän
Nils Van Der Poel Flickvän

Nils Van Der Poel Flickvän – Under de olympiska spelen i Peking var distanserna 5 000 och 10 000 meter starkt gynnade av den 25-årige svenske skridskostjärnan Nils van der Poel. Trollhättanson slog oddsen och blev nationalhjälte i Sverige efter att ha tagit två guldmedaljer i OS. På frågan från Expressen hur han kände över att bli hedrad på Norrmalmstorg efter sin OS-prestation i Peking, svarade Nils van der Poel: “Det är väldigt roligt, kul att se många glada människor som uppskattat det jag har gjort”.

Men att ta sig hit var ingen lätt bedrift. Efter att ha vunnit två VM-guld i den holländska staden Heerenveen 2021 blev Nils van der Poel ett känt namn i sitt hemland Sverige. På sommaren överlämnade kronprinsessan till honom Victoriastipendiet. Tyvärr dog hans mamma Agneta i cancer två dagar efter sonens VM-triumf.

Döljer sina romantiska intressen, Nils van der Poel

Under sin sommarradiochatt i Sverige diskuterade skidsensationen tragedin. Det har förändrat mig oåterkalleligt. Nu behöver jag något annat. Min mamma såg till att jag hade allt jag behövde för att vara självständig. Jag fick dock inte det jag bad om av henne. Nils van der Poel tillägger, “Jag hade önskat mig 24 år till med henne”.

Skridsko-superstjärnan Nils van der Poel håller en låg profil trots att han snabbt blev berömmelse i hemlandet Sverige. Trots att svenskarna är ganska nyfikna och googlar av full hals i den här frågan har det inte kommit några rapporter om 25-åringens kärleksliv och om det finns någon flickvän på bilden eller inte. Nils van der Poel däremot håller inte träningen hemlig. Efter sin OS-seger gjorde idrottaren tillgänglig ett träningsdokument som nu har laddats ner 130 000 gånger.

Nils van der Poel, skridskoåkaren, hur gammal är han?

Den 25 april 1996 fick världen i Trollhättan en ny skridskoåkare vid namn Nils van der Poel. Eurosport rapporterar att Nils van der Poels höjd är 184 cm.

Vad är historien bakom Nils van der Poels efternamn?

Nils van der Poel växte upp i Sverige, men hans familj kommer ursprungligen från Nederländerna. Dessutom rapporterar DN att i mitten av 1900-talet flyttade van der Poels farfar från Nederländerna till Sverige. Nils van der Poel har vunnit en uppsjö av medaljer på både junior och seniornivå, inklusive två världsmästerskap på 5 000 respektive 10 000 meter i Heerenveen 2021.

Nils van der Poel, den överväldigande favoriten, vann 5 000 meter skridsko vid vinter-OS 2022 i Peking för Sverige på tiden 6 minuter och 8,84 sekunder. Sedan år 2021 har Nils van der Poel haft världsrekordet på både 5 000 och 10 000 meter för skridskoåkning. Motsvarande världsrekordtider är 6 minuter och 1,32 sekunder.

Nils Van Der Poel Flickvän

Var kom Nils van der Poel ifrån?

Avkomma till Göran och Agneta van der Poel heter Nils. Min mamma såg till att jag hade allt jag behövde för att vara självständig. Jag fick dock inte det jag bad om av henne. Jag önskade att jag kunde ha tillbringat 24 år till med henne, konstaterade han, som Nyheter24 ursprungligen rapporterade. Nils van der Poel har inte kommenterat rykten om att han har en flickvän.

Vad sägs om Nils van der Poel?

Nils van der Poel tjänstgjorde i Svenska arméns jaktbataljon i Arvidsjaur 2018-2019. Arméns jägarbataljonsvärnplikt var det svåraste jag någonsin behövt göra. Efter diset uttalade van der Poel i en krönika för Försvarets Forum, “Jag älskar mina kamrater och jag är evigt tacksam mot mina befälhavare”.

Hur rik är Nils van der Poel?

Enligt Skatteverkets handlingar som Nyheter24 tagit del av hade Nils van der Poel en konstant årsinkomst på 0 kr 2020. Han hade ett kassabehåll på 9 215 kr i överskott. Åkaren etablerade Nils van der Poel AB 2021 för att fokusera på sina professionella atletiska sysselsättningar och relaterad marknadsföring och reklam. Bolaget har inte lämnat in några finansiella rapporter till behöriga myndigheter.

GP rapporterar att van der Poel tjänade 100 000 norska kronor för att ha tagit två guldmedaljer i världscupen. Därför är idrottaren onödig. Instagramanvändare, sök efter “nils.vanderpoel” för att hitta Nils van der Poel.

Till en flickvän till Nils Van Der Poel

Svenske fotbollsspelaren Nils van der Poel är född 1998. Han har representerat både IFK Norrköping och Sverige på internationell nivå. Under sin tid i Norrköping hjälpte Van der Poel laget att vinna Svenska Cupen och Superettan. Han har också visat sig vara en pålitlig målskytt genom att räkna in flera matchvinnande mål för både sin klubb och sitt land.

Både fans och experter har stora förhoppningar om Van der Poels framtid som professionell idrottare. Han har också samlat på sig ett stort antal Instagram-följare och litack vare hans stigande stjärnstatus i sociala medier. Van der Poels flickvän är ett ämne som har fått omfattande mediebevakning. Han ser den kända svenska skådespelerskan Ebba Tove Elsa Nilsson från “The Circle” och “Solsidan” berömmelse.

Nilsson och Van der Poel har varit ett par sedan 2018, och på den tiden har de blivit ganska populära. Många har kommenterat Van der Poel och Nilssons koppling på sociala medier. Nils van der Poel återvänder till Stockholm på söndag efter att ha tävlat i vinter-OS i Peking. Han har slagit världsrekordet för den största distansen i skridskoåkning och vunnit OS-guldet på både 10 000 och 5 000 meter. Efter att ha tävlat i världscupen i Nordamerika i början av december har han tränat ensam i den tyska lilla staden Inzell.

Saker och ting “börjar bli läskiga”

Nu när hans skridskoåkningsdagar troligen är över har han ingen aning om var han verkligen hör hemma. Jag vet faktiskt inte ens var hemmet är, så jag har ingen aning om vad jag ska göra när jag kommer dit. Jag behöver några dagar på mig att tänka på det. Att lämna det här stället kommer att vara lite nervkittlande. Nils van der Poel förklarar, “Förut hade jag alltid en plan och visste vad jag skulle göra, och nu har jag ingen aning”.

Hans pappa, Göran van der Poel, bor fortfarande i Trollhättan, men hans mamma, Agneta, gick plötsligt bort i cancer bara två veckor efter att han tog VM-guldet i Heerenveen förra året.
Det kan vara Trollhättan, men jag kan inte vara säker. Den har lika stor säkerhet som allt annat, men det finns val.

Jag saknar min familj och mina vänner mest; Jag har inte kramat någon sedan mitten av december av rädsla för att sprida sjukdomar. Nils van der Poel hävdar, “Jag har inte varit tillbaka till Sverige sedan oktober”. Det verkar som att han kommer att tillbringa de första flera nätterna i Stockholm.

Jag kanske känner ett behov av avskildhet och isolering. Nils var der Poel medger dock att han ibland önskar att han kunde sola sig i sin status som den finaste i världen. Efter 10 000-metersloppet firade han och hans tränare, Johan Röjler och Joel Eriksson, i OS-byn. Vi dansade en stund, men det blev snabbt opassande. Curling var på i dag, så Nils van der Poel gick för att titta.

Hans problematiska höft kommer också att kräva operation inom en snar framtid. Elitspelet är nu över för Nils van der Poel. Profilen har dock inte varit trög och har istället entusiastiskt tagit på sig en rad ytterligare ansvarsområden. Han är nu redo för en sekund. Nils van der Poel har de senaste åren framstått som en av Sveriges bästa idrottare. Han har chockat idrottsvärlden och bevisat att engagemang och hård ansträngning kan uppnå vilket mål som helst.

Det där nya jobbet

På bara två år har han samlat på sig en imponerande samling av segrar, vars höjdpunkt är “dubbeln” vid OS. Dessutom har 26-årige Nils van der Poel slagit flera världsrekord i skridskoåkning, vilket gör det nästan omöjligt att sluta bli fängslad av honom. Men så småningom måste även de bästa sakerna ta slut.

Nils van der Poel har uppgett att han kommer att lägga av från elittävlingen i slutet av säsongen. Istället planerar han att avleda sin uppmärksamhet någon annanstans och är för närvarande öppen för nya anställningsmöjligheter. 26-åringen har redan tagit på sig en rad roller, bland annat som ambassadör för Skistar. Han är beredd att ta på sig sitt nya uppdrag som förmögen konsult för Svenska Spel och hjälpa svenskar att nå sina mål.

Nils Van Der Poel Flickvän
Nils Van Der Poel Flickvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!