Jonna Andersson Partner

Jonna Andersson Partner
Jonna Andersson Partner

Jonna Andersson Partner – Den professionella fotbollsspelaren Jonna Andersson, som kommer från Sverige, är försvarare för Chelsea Women och det svenska landslaget. Jonna, som föddes den 2 januari 1993 i rebro, Sverige, tog till fotbollen tidigt i livet och såg sig aldrig tillbaka. Jonna skrev på med den lokala klubben KIF rebro DFF när han bara var 17 år gammal. Hennes exceptionella spel uppmärksammades och hon värvades inom kort av det svenska kraftpaketet Linköpings FC.

Jonna var en integrerad del av Linköpings FC:s mästerskapslag och belönades två gånger med ligans finaste försvarare under sin tid där. De har också pratat med mig. Klubben stoltserar med några av de mest begåvade idrottarna i landet, men Hammarby har på senare tid börjat ta fart. Helst hade Rosengards Olivia Schough röstat på att Jonna Andersson skulle leda Svenska Mästarförbundet.

Vi saknade Jonna och hade gärna velat ha henne med oss. Men ligan gynnas av hennes återkomst. För mig är det väldigt uppenbart att vi skulle ha haft det bättre med henne. Att ha Jonna som lekkamrat är jättekul! Jonna Anderssons charmiga flin. Svanen gled dock hela vägen från Stockholm till lummiga, grönskande Bajen.

Flera olika möjligheter fanns, både i Sverige och utanför. Ändå visste jag att Hammarby var den perfekta platsen för mig. För att uttrycka det enkelt, jag behövde en utmaning. Mitt första intryck av Hammarby var riktigt gynnsamt. Jag vet att det är en bettingklubb; det kommer att vara ett bra tillfälle för mig att prova något helt nytt, säger hon. Hon lämnar Chelsea, där hon har gjort snabbast framsteg, för ett annat lag. Mästerskapsspelet ägde rum sommaren 2017 och klubben föll mot Barcelona.

Min klubb är en av de bästa i världen, och den har gett mig många chanser både på och utanför planen. Faciliteter för träning och utrustningen att följa med. En distinktion kan förväntas. Hammarby gör investeringar och de vill göra fler för att de tror att avkastningen kommer att löna sig. Andersson insisterar dock på att han inte kan acceptera eller ens förvänta sig att förutsättningarna är desamma som i Chelsea.

Jonna Anderssons övergång från Hammarby till Apollon Limassol FC på Cypern är klar. Bajen, som är 26 år, slutar i och med laget. Jonna reflekterar, “Hammarby kommer alltid att vara speciellt för mig, och jag är tacksam över att ha varit en del av denna resa.”

Jonna Andersson Partner

Johan Lager, sportchef

På grund av den korta varsel med vilken det nuvarande kontraktet trädde i kraft, kunde vi inte utöva en fantastisk möjlighet för Jonna. Lager uttryckte klubbens tacksamhet till Jonna och önskade henne lycka till i hennes framtida ansträngningar på Cypern. I detta segment berättar Jonna om sitt äktenskap och sin vistelse i Bajen.

Jag tror inte att jag skulle klara av att bo i Hammarby hela året. Efter bara fem minuter har Bajen börjat känna sig som en familj. Det är klimax, men det är fantastiskt. Människor i dessa roller – spelare, tränare och fans – är ett undantag. Men är det inte precis vad du skulle förvänta dig av en Bajen? Jag ser fram emot vår kommande match på Cypern.

Det är utmanande att gå vidare, men ändå fascinerande att upptäcka vad som händer härnäst. Tack för att du tog mig till Hammarby; det kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Det har skett mycket utveckling på bara tre säsonger, och det kommer att bli ännu mer. Låt oss börja med att dra den största publiken någonsin. Enligt Andersson verkar detta vara en lovande början.

Efter att ha blivit inköpt från IFK Kalmar inledde Jonna Andersson den första av två säsonger i Elitettan green den här säsongen. Hon deltog i 14 matcher i grönt och vitt, vilket bidrog till att säkra Hammarbys avancemang till Sveriges elitfotbollsdivision inför säsongen 2020. Tsirion Stadium i Limassol har nu Hammarby IP som hemmalagets motståndare. Hennes beräknade slutdatum för projektet är mitt i oktober.

Jonna Andersson kom till Hammarby IF i somras efter att ha tillbringat de tidigare åren med att spela för engelska mästarna Chelsea FC i Women’s Super League. Mot bakgrund av Anderssons framträdande som semestergäst i den svenska landslagsbackens podcast Their Pitch på Fotbollskanalen, undersöker detta stycke spelarprofilattributen som gör honom till en sådan tillgång på planen.

Jonna Andersson tillbringade de föregående fem säsongerna med Chelsea innan hon åkte tillbaka till Sverige för att spela för landslaget sommaren 2022. Efter att ha skrivit på med Stockholmsklubben Hammarby var det allmänt förutsett att hon skulle göra en sömlös övergång till den gröna startelvan.

Sommarens avsnitt 44 av Their Pitch presenterade Andersson, som berättade om sin tid i England, hur hon ställer sig till matcher och hennes mentalitet när hon spelar på vänsterkanten med och utan boll i både liga- och turneringsspel. Vi kan också granska Jonna Anderssons säsongsstatistik 2022 för att lära oss mer om hennes förmågor som wingback för Sverige när de spelar mot Korea i Spanien. Jonna Andersson: A Look Back in 2022. Plattformen PlaymakerAi analyserar data frånsäsongen 2022 för det svenska damlandslaget och visar upp Anderssons assist.

Jonna Andersson, Samarbetspartner

Hennes övergripande utseende från föregående säsong avbildas i de röda fälten, medan hennes ytterbacksframträdande från damligan avbildas i de svarta områdena. Medelvärdena för landslagets försvar i form av assisterade skott, x-through-passningar per 90 minuter, kryss per 90 minuter, nick per 90 minuter och hörnor per 90 minuter är alla högre än genomsnittet.

Vad innehåller det egentligen? Andersson spelar en avgörande roll i Hammarbys offensiv, sett av den höga takt som hennes passningar leder till skott på mål och spelade minuter (xt pass per 90) hon upprätthåller. Anderssons progressiva passningar och bollrörelser (bär) över säsongen avbildas i bilden nedan. Detta visar att ytterbackarna också har tagit på sig en viktigare roll för att fördela bollen till försvaret. Andersson är en skicklig passningsspelare som ofta använder en kombination av passningar och vältajmade spurter för att föra fram bollen längs vänsterkanten.

Hon har konsekvent visat sin skicklighet som en skicklig och korrekt inre forward i klubb- och internationellt spel (kryss per 90) och intressant nog har hon kommit till sin rätt i luftspelet i damligan (headers per 90). Andersson kom tvåa, efter endast Linköping FC:s imponerande ytterback Stina Lennartsson (1,11 assist per match). Om så är fallet är ditt gängs attackstil den mest generösa.

Sveriges defensiva back är milt uttryckt en av de finaste i damsvenska på att vinna poängrika dueller på motståndarens planhalva (wb oh 90 padj), vilket den ökande spindeln indikerar. subtil, övertygande. Låt oss låtsas att en ytterback ständigt använder sitt eget fältblad för att hålla reda på defensiva spelets heatmaps. Jonna Andersson är inte det. Hon tror att det är viktigt att Andersson får ett försprång i Hammarby och inte behöver åka hem den dagen som backen tappar bollen.

Beskrivning av spelaren

Enligt vad jag har läst hittills är det inte förvånande att Jonna Andersson finns med i ett flertal profiler för Bland Playmakers. Hon har blivit stämplad som en skapare, wingback, bollanfallare och försvarare. Andersson, en wingback, passar skaparens spelprofil exceptionellt bra, vilket tyder på att hon spelar lika högt upp på planen och genererar målchanser via passningar, assist och liknande lika effektivt som en ytter i toppskiktet.

Superlativ svenska damer för…

Tacklade! Säsongen 2021/22 kommer Anderssons tacklingsprocent att vara en nyckelstatistik att titta på. Jonnas tacklingseffektivitet (mätt i termer av tacklingar per spelad match) jämförs med den för alla ligan utanför linjebackarna nedan. Det är den ligan där den svenska damlandslagsbacken framträder som ytterback oftast än någon annan. Det borde inte komma som någon överraskning att Andersson med sina 77 landskamper (inför avspark mot Kina den 16 februari 2023) är en underbar välsignelse för Hammarby, som är en av Stockholmsklubbarna som har mest satsade på att nå SM-guld.

Fantastisk styrka och kontroll över bollen är avgörande. Hon visar konsekvent upp sitt tempo och sin känsla när hon dribbler längs vänster sida av planen, och det är uppenbart att det svenska landslaget och Hammarby har en formidabel vänsterytter som kan mer än att bara göra bra passningar, göra bra spel och bryta spel upp. Försvarslinjer.

Det såg vi tydligast under EM 2022 i England, då Jonna osedd gled in i det holländska straffområdet och gjorde Sveriges öppningsmål på en sublim assist från Kosovos Asllani. Använd den kommande sommaren, när VM hålls i Australien och Nya Zeeland, till din fördel genom att begära fler rörelser och mål som dessa från Jonna. Visst, när damligan börjar i mars 2023.

Hammarby berättade i fredags att spelaren Ellen Wangerheims pappa och hon var med om en bilolycka. Resten av veckan kommer laget att fortsätta träna tack vare Forward och hennes pappa, som båda är utmärkta kockar. Och nu säger hon att det var ett otroligt äventyr. Självklart passade choklad oss perfekt, och vår förmåga att ta oss runt utan att bli skadad möjliggjordes av tillgången på transporter. Efter evenemanget beslutade vi alla direkt att det var bäst att gå hem och låta saker svalna istället för att riskera att förvärra våra skador genom att fortsätta spela.

I sitt inlägg på Hammarbys blogg säger hon Tillsammans hade jag och pappa jättekul. Jonna Ann-Charlotte Andersson spelar fotboll för Hammarby IF of Sweden. Hon kom in i världen den 2 januari 1993 i Mjölby. Både engelska Chelsea och svenska Linköpings FC har använt hennes tjänster tidigare. Andersson debuterade i den professionella fotbollsligan som 16-åring med Linköpings FC. Senare gick hon med i 16-och-underligan som en vanlig deltagare.

Jonna Andersson Partner
Jonna Andersson Partner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!