Amanda Ilestedt Pojkvän

Amanda Ilestedt Pojkvän
Amanda Ilestedt Pojkvän

Amanda Ilestedt Pojkvän – Svenska damlandslagsbacken Amanda Ilestedt har varit en del av laget sedan 2013. Hon spelar för närvarande vardagar för Arsenal WFC i England. Allt du kanske vill veta om den svenska fotbollsstjärnan behandlas i detalj av Nyheter24. Han kommer att fylla 31 år under de kyliga månaderna 2024 om Amanda Ilestedts födelsedag (17 januari 1993) stämmer.

Hur är det med Amanda Ilestedts romantiska liv?

Den tyske fotbollstränaren Rainer Müller dejtar Amanda Ilestedt. Amanda Ilestedt säger till Aftonbladet, “Han ger mig mycket stöd.”

Var spelade Amanda Ilestedt fotboll och för vilka lag?

Amanda Ilestedt har representerat Sverige ett flertal gånger på den internationella scenen, förutom att hon har spelat för en lång rad klubbar runt om i världen. Tyska FC Bayern-München, franska Paris Saint-Germain och engelska Arsenal WFC är bara några av klubbarna hon har spelat för.

Jag är nyfiken på Amanda Ilestedts resning

Det gör Amanda Ilestedt 5 fot och 10 tum lång.

Kända släktingar till Amanda Ilestedt

Det är ingen hemlighet att Amanda Ilestedt kommer från en lång rad duktiga idrottare. Hon delar anor med Oliver Ekman Larsson, en professionell ishockeyspelare. Hon är kopplad till Sven Tumba, enligt Fotbollskanalen.

Amanda Ilestedt Pojkvän

Ilestedt WC2023 Amanda

Amanda Ilestedt gjorde två mål mot Italien vid VM 2023, och hon har sagt att det var “galet”. Amanda Ilestedt sa till Svenska fotbollförbundet att upplevelsen var “extremt utmanande” men “extremt rolig”. På tre minuter kan den genomsnittliga mänskliga hjärnan bearbeta sju olika språk som talas av föräldrar, barn och älskare. Place du Trocadéro, med sin hisnande utsikt över Eiffeltornet på andra sidan Seine, är välbesökt.

Nu när pandemin är över välkomnar världen återigen turister och selfie-pinnarna är ute med full kraft. Amanda Ilestedt, nu 29, bär en slank mintgrön klänning när hon går ner för trappan till flodstranden. Vi går runt fontänerna och stöter på en bänk helt av sig själv. Ett litet avstånd från ståhej är detta område märkbart lugnare. Den där magiska platsen som heter Paris.

Att ha Amanda Ilestedt så nära stadens nattliv, sevärdheter och matställen var en trevlig överraskning. Hon är på ett fantastiskt humör när vi träffas, och hon ger mig gärna en sammanfattning av hennes parisiska äventyr. Det verkar som att oavsett var du går ut kommer kvaliteten på köket att vara hög. Att göra något annorlunda och typiskt franskt är roligt, enligt mig. Så jag har provat grodor, sniglar, löksoppa och allt. Okej, det är okej för mig.

Partnertrainer i Österrike

Föredrar du grodor eller sniglar? I mitt huvud dyker det hela tiden upp sniglar. Oj, mycket vitlök. Det som ger den här rätten sin smak är kryddorna. Denna regelbundenhet sticker ut.

Fransmännen till exempel

Det här är en svår situation. Detta är ett helt annat språk. Jag var helt obekant med franska språket. Men jag börjar äntligen uppmärksamma träningen, vilket uppenbarligen är den viktigaste aspekten. Dessutom studerar jag franska språket. Hon bor strax utanför de viktigaste delarna av den franska huvudstaden, i närheten av de underbara gräsmattorna vid damlagets träningsanläggningar.

Det är lite mindre hektiskt här. Jag tycker om att vara ifred i mitt eget utrymme eftersom jag är en person som värdesätter naturen. Det finns lite av allt där, från kaféer till skogar till parker, och jag känner mig som hemma. Jag är dock mycket nära publiken i det här skedet. Amanda Ilestedt lämnade Bayern München för Paris och franska ligan i höstas.

Hon har tyckt att den här säsongen är upplysande, desorienterande och inspirerande när hon anpassar sig till livet som professionell fotbollsspelare i Frankrike. Segern i cupfinalen var enorm vad gäller sportsmannaanda. Det slutade tvåa i ligan, bakom Lyon, som även avancerade förbi Paris Saint-Germain i Champions Leagues kvartsfinal.

Amanda Ilestedt har utvecklat en enorm självsäkerhet i försvaret tack vare sin tid i ett lag med en offensiv kant som leds av skyttedrottningen Marie-Antoinette Katoto. Jag är tacksam för möjligheten och förtroendet som har getts mig. Medan jag var i Tyskland var det några väldigt tuffa matcher med mycket motspel, vilket hjälpte mig att förbättra mig, minns hon.

I det här fallet blir saker lite mer tekniska och fyndiga. Det finns lite mer tilltro till varje enskild försvarare på grund av hur pigga de är. Det här var något jag aldrig hört talas om förut. Kul och tillväxtframkallande, jag har nu mycket boll. Han hade kört runt i den täta eftermiddagstrafiken och letat efter en parkeringsplats innan Amanda Ilestedts pojkvän äntligen dök dit efter vårt långa samtal.

Rainer Müller är tränare för Wolfsberger i den österrikiska ligan som avslutats och han reser i Paris. De två kopplade ihop sig i Tyskland, där Amanda studerade. De är vana vid att spendera sin tid åtskilda, och när de båda bestämmer sig för att lägga pengar på en sport är de passionerade de förstår varandra. Han svarar med ett lugnande leende, “Allt är bra, vi ses fortfarande ganska ofta.”

Närhelst chansen dyker upp tar han sig till Paris. Det är mycket längtan, men det går bra. Han uppmuntrar mig och förstår min passion för det vackra spelet. På grund av de frekventa resor som krävs, inser han fullt ut att ingen ledighet är möjlig. Som Amanda uttrycker det, “han ger mig mycket stöd.”

Har du också frukostbordscoachning?

Även om jag förstår, är min mottaglighet inte garanterad. Amanda, med ett brett flin på läpparna, fortsätter: “Han finns där om jag behöver honom.” Han har lärt sig att det är bäst att vänta ett tag innan han diskuterar detaljerna i en dålig match – han insåg förmodligen att jag inte var särskilt mottaglig i början. Men ärligt talat, jag uppskattar det verkligen. Ändå har PSG inte haft en problemfri säsong.

“Vanligare på herrsidan”

Det har stormat kring lagets franska spelare Kheira Hamraoui, som i höstas blev misshandlad av två maskerade män och i våras ska ha hamnat i bråk med lagkamraten Sandy Baltimore. Och när vi träffas i slutet av maj i Paris kommer lagets tränare, Didier Ollé-Nicolle, att vara avstängd för påstått olämpligt beteende mot sina spelare, som rapporterats på klubbens hemsida. Amanda Ilestedt är tyst om turbulensen, som hon har gjort vid alla tidigare tillfällen när hon tillfrågas om den. Precis som på planen planerar hon att hålla sig på benen när blixten slår ner.

Vilken insikt har du att erbjuda?

Det här har varit en riktigt intressant säsong, men jag kan inte gå in på detaljerna. Vi gör vårt bästa för att gå vidare till nästa match trots situationen. Det har inte varit jättebra.

Vilken påverkan har det haft på er kollektivt?

Detta har hänt, men jag tror att vi har hållit vår uppmärksamhet på uppgiften. Det har kommit till Amandas kännedom att Didier Ollé-Nicolle, lagets tränare, är föremål för en utredning, och även om hon helst inte vill kommentera, vill hon förtydliga att hon inte har varit inblandad i ärendet.

Mot bakgrund av allt som har hänt, hur har du hanterat dig själv och vad har du lärt dig?

Det kan vara aktiviteter och händelser som är mer typiska för herrsidan och storklubbarna som man inte upplevt tidigare. Hela den här tiden har jag lärt mig vikten av att begränsa min uppmärksamhet till de områden som jag faktiskt har kontroll över.

I vilket syfte har du lyckats?

Oavsett om det är med min klubbtrupp eller landslaget så gör jag alltid mitt bästa på träningen. Det har inte varit alltför utmanande att hålla sig till rätta saker på detta sätt. Ännu mindre än normalt, det handlar om hur mycket media jag konsumerar.

Kan ni alla samlas och ta er igenom utmaningarna?

Det som händer, speciellt om det är något oväntat som det som händer här, för människor närmare varandra. Hon gör sitt bästa för att tillföra positiv energi till gruppen när hon är i närheten. På planen är hon en kraft att räkna med tack vare sitt fysiska spel, som hon tillskriver uppväxten bland hockeymän.

Det självklara valet var fotboll. Amanda kom till Karlskrona FF när hon var 13 år och flyttade upp för att spela för ett mer konkurrenskraftigt lag. Sölveborgs Svarta Led, en klubb för unga spelare, har gått över till de lägre divisionerna efter att ha återuppstått som allsvensk klubb. Ett stort mål för mig var att spela i samma lag som allsvenska spelare, av vilka några också hade representerat sitt land på internationell nivå.

För mig fungerade de på den tiden som inspirerande exempel. Att ta bussen var det bästa alternativet för mig. Det innebar att arbeta på ett spår. Tid krävdes. Under loppet av tre år gjorde jag täta besök där. Eftersom det var en stödjande och uppmuntrande miljö visste jag att det var rätt beslut. Redan då visste jag att jag var tvungen att lyckas, så jag genomförde till och med uppdrag medan jag åkte buss. Jag har alltid vetat att jag ville bli en professionell fotbollsspelare och att jag en dag skulle passa för mitt lands allsvenska trupp.

Att känna igen Peter Gerhardsson på detta sätt

Mittbacken kände sig hemma hos Rosengrd, så han bytte dit 2009 och höll på i hela åtta säsonger. Uppenbarligen hade damligorna en högre profil tidigare. Utländska superstjärnor var sugna på att spela i Sverige. Världens bästa spelare, Marta, brukade spela för dem. Ramona (Bachmann) spelade där, Mittag – alla stora stjärnor ville resa till Sverige, säger hon. Amanda Ilestedt, en veteran från den tyska ligan (med stopp i Potsdam och Bayern München innan han går vidare till PSG), är en central medlem i det svenska landslaget.

Sedan Peter Gerhardsson blev kapten för det svenska landslaget har hon funnits där varje steg på vägen. Sedan Peter Gerhardsson tog över har vi gjort betydande förändringar i vårt sätt att spela. Nu finns det fler varianter av spel bland oss. Till skillnad från det svenska försvarsspelet briljerar vi på kontringar. Tempot i våra spel och vår förmåga att dic Utfallen har dock båda förbättrats.

Amanda Ilestedt Pojkvän
Amanda Ilestedt Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!