Josefin Johansson Pojkvän

Josefin Johansson Pojkvän
Josefin Johansson Pojkvän

Josefin Johansson Pojkvän – På banan, en vinnare, en serie och en programledare. Josefin Johansson är som en lirare med många strängar. Här är allt du behöver veta om den färgglada komiken med rosa hår. Josefin Johansson är en mångsysslare som började sitt arbete på Sveriges Radio i P3. Sedan dess kan hon säga att hon är komiker, podcaster, skådespelare, programledare och vinnaren av “P spret”.

2018 vann hon och Johar Bendjelloul det enormt populära spelprogrammet som stod på spel. Här kan du få reda på allt om allt om Johar Bendjelloul, inklusive hans fru, hans barn, och varför han slutade dricka efter att hans bror Malik tog livet av sig. De är tillbaka i buren efter att ha varit ute i tre år. Så, Nyheter24 har satt ihop en lista över de mest googlade sakerna med 40-åringen.

Vem är Josefin Johanssons pojkvän eller flickvän, om hon har en?

Josefine Johansson blev singel 2019 efter att ha “alltid varit i relationer”, som hon sa i ett uttalande. Föreställningen “Den stora karleken eller vem dro ur propen Josefine”, baserad på hennes singelliv, hette “Den stora karleken eller vem dro ur propen Josefine.” Hösten 2021 och våren 2022 turnerade hon land och rike med den.

Josefin Johansson dejtar en kille som heter Oscar just nu

I Allas berättar hon kort om personerna hon varit tillsammans med tidigare. Inte mycket att säga, antar jag. Troligtvis var den längsta förlovningen fyra år. Jag tror inte att jag är någon som vet vad de vill.

Har Josefin Johansson och hennes man barn?

Josefin Johansson har inga barn.

Familjen till Josefin Johansson

Mångsysslaren, som är 40 år, bor med sin mamma, pappa och två äldre bröder.

Var kommer Johansson ifrån? Var växte hon upp?

Josefin Johansson växte upp i halländska Stubbabo. Hennes närmaste granne var tre kilometer bort. Sanningen är att jag hade en bra barndom, och jag är väldigt tacksam för det. Jag var nära naturen och hade tillräckligt med utrymme för att känna mig fri. Eftersom mina vänner bodde för långt bort var jag tvungen att bilda en egen grupp vänner. I en tidigare intervju med Café sa hon att det troligen var där hon började bygga sin kreativitet.

Josefin Johansson Pojkvän

Josefin Johansson om färgen på håret

Josefin Johanssons hår är alltid färgat, oftast rosa, och är allt annat än matt. Jag är nog bara lite rödblond. Det började med hennafärg på mellanstadiet. Mamma gav mig hjälp. Jag stylar fortfarande mitt eget hår. Om du behöver dölja en utväxt kan du bättra, använda färgbomber eller spray. Om det inte finns några färger runt mig känner jag mig ledsen. Hon säger till Allas att det är särskilt sant i håret. Josefine Johansson pratar med Johar Bendjelloul om när han gör henne arg.

2018 vanns Banan av Johansson och Bendjelloul. 2020 var de i final igen, men Parisa Amiri och Gunnar Wetterberg slog dem på mållinjen. Nu säsongen 2022-2023 är de tillbaka i P Spret och i en tidigare intervju med Café berättade hon om vad som stör henne med tävlingspartnern. När han bara ser en sak. Jag kan säga “Jag tror inte att det är Lillehammer alls”, men han hör mig inte eftersom han är så fokuserad på att dra i nödbromsen.

Samtidigt har hans snäva syn hjälpt oss att förstå många saker. Hon säger till Café att det är både en välsignelse och en förbannelse. Färgglad one-stop-shop Josefin Johansson har under pandemin haft mycket på tallriken. Hennes nya bok handlar om kvinnor som har vunnit Nobelpriset. Hon har gjort nya låtar och albumet kommer ut nu på fredag. Och i sin pjäs “Den stora karleken” använder hon berättelser från sitt eget kärleksliv. Den längsta tiden hon var i ett förhållande var fyra år. Det betyder inte att Johansson nu är singel.

Men vi ska träffa henne hemma hos några kompisar i Ysby utanför Laholm som ligger lite längre in i stan. Christel, som är fotograf, parkerar framför ett annat hus. Vi får reda på att det här stället tidigare var en allmän butik och nu är ett coolt hus som alltid fixas. När vi slår oss ner i det gamla biblioteket säger Josefin: “Det är här jag hämtar min kraft och mina idéer.” Flickans rosa hår är korrekt kammat och hennes leende är smittsamt.

Hunden Woodie får hjälp att sitta i hans knä, och de börjar prata direkt. Det känns som att du har känt henne länge, och det är så de flesta känner runt henne. Kanske är det för att jag jobbat med radio så länge, eller… Vi har kul. Det kan det vara. Elden sprakar och hett kaffe hälls upp i de blå, romantiska kopparna.

Josefin berättar vad som är på gång. I mitt sommarhus har vattnet och värmen stängts av. Förresten, det här är ungefär som mitt andra hem. Och du kan känna lättheten och känslan av gemenskap med ägaren av huset. Berättar Josefin. Maggan Ek var min teaterlärare på gymnasiet. Sedan hon och hennes man Peter flyttade in för 14 år sedan har huset blivit en plats där jag kan koppla av. En plats att bygga och göra saker med andra människor.

För fem år sedan köpte hon det gula huset.Jag bestämde mig för att det var dags för mig att ha något eget. Jossan älskar att vara utomhus. Nästa hus där jag växte upp låg tre kilometer bort. För att nå sitt mål kopplade hon upp djungeltelegrafen och berättade för alla att hon ville flytta till staden. Det fick saker gjorda. Det fanns ett hus som inte hade något i sig. Mannen som tidigare bodde där hade flyttat till ett vårdboende och det var dags när han var tvungen att gå.

Jag var tvungen att handla. Jag tror det var för att jag sa att jag skulle behålla och fixa huset. Och just nu gör Jossan just det. Hon jobbar på att få huset att se ut som det gjorde på 1950-talet. Teak och Perstorps bord, sittpuffar och lampor med roliga former. Loppisar har mycket att köpa. Hon hittade kuddar och lite annat förra veckan, varav en del var till huset och en del var till den nya showen The Great Love or Who Pulled the Plug? Hon planerar att ta den på en Sverigeturné våren 2022, om inga nya pandemiregler kommer på plats.

Jag behöver rekvisita, som satin och plysch hjärtformade kuddar i olika färger. Perfekt på alla sätt. “Off the record”: Pojkvän. Det mesta av Den stora kärleken handlar om Jossans egna äventyr. Jag blev singel i maj 2019 och gick online för att hitta någon. Gick “all in” och laddade ner Tinder för att se vad den hade att erbjuda. Sedan var det Corona-pandemin, och du skulle dejta under den. Då såg jag att det här var ett ämne man kunde prata om. Hur kvinnor och män fungerar, hur singelmarknaden fungerar, hur Tinder fungerar…

Hon har själv haft lite problem med kärleken

Inte mycket att säga, antar jag. Troligtvis var den längsta förlovningen fyra år. Jag tror inte att jag är någon som vet vad de vill. Vissa kanske tänker: “Jaha, så här är det nu, och jag måste göra så gott jag kan med det jag har.” Det är inte den jag är. Nu har jag inte sagt att jag inte har en pojkvän, för sanningen sägs i programmet, men “off the record”, han heter Oskar.

I alla fall, säger hon, har Tinder varit jättebra

Människor kan lättare ta reda på vem som är singel. Samtidigt fokuserar det mycket på utseende, och folk kan se bra ut och matcha perfekt, men när de träffas finns det ingen kemi. Det är svårt att dejta online. Hon sa att personen måste kunna sätta gränser och gilla när man sätter sina egna gränser. Vem tar hand om sig själva och vem tycker att jag ska göra det också? som hundar och katter. Jossan pratar och rör på föreställningen som bygger på hans egna erfarenheter, tips och tricks.

Eurodisco också. Musikstilen som Jossan har skapat själv under de senaste två och ett halvt åren. Jag älskar glädjen och hoppet på 1990-talet. Ett slags förtroende och hopp inför framtiden. Det behöver du just nu. Trygga låtar, som de man minns från när man var barn, säger Josefin. Jossan säger, “Aqua!” och lägger sedan till, “Jag är en Barbie-tjej i Barbievärlden”.

Under pandemin har Josefinito, som kallar sig konstnär, gjort mycket arbete i sin verkstad. Den här fredagen den 28 januari släpper hon albumet Call of Cutie. Johar Bendjelloul, Ankan Johansson och Jesper Ronndahl medverkar alla som gäster på albumet. Men hon skrev också en ny bok om kvinnliga nobelpristagare som heter Dynamitgummor, som kom ut i oktober. Vi tittar igenom boken som verkar lätt och lättläst eftersom den har roliga bilder och roliga fakta.

Huvudpubliken är barn och tonåringar, men vuxna kan också lära sig mycket, säger Josefin, som tycker det är kul att börja med fakta och vetenskap och lägger ner lite folkbildning i allt hon gör. Bilderna i boken är gjorda av Jonna Bjornstjerna. Samma sak gjorde hon med Josefins första bok, Drottningsylt, som nästan alla är sanna sagor om Sveriges drottningar från förr. 2019 fick den Carl von Linné-plaketten.

Pris från Svenska biblioteksföreningen för bästa fackbok för barn och ungdomar. Författare, musiker, skådespelare, programledare och komiker. Josefins CV är långt och fyllt med information. “Du är överallt” är något folk ofta säger till henne. Jag tycker att det är bra. Jag är likadan, jag gillar att bygga och hitta kreativa sätt att ge. Det finns många olika saker som kan vara underhållande. Sedan kommer det fram på olika sätt. Jag måste göra det.

Hon tror att eftersom hon inte har barn är allt lätt

Jag har inget som behöver tid. Dessutom inga gamla människor. De jobbar på sina egna saker. Det kanske var där jag fick det. Mamma är politiker på fritiden. Hon är chef för Hylte (S) omsorgsnämnd och är verksam i samhället i stort. Pappa jobbar för en kyrklig grupp som hjälper människor i nöd, och han driver också ett tågmuseum.

Josefin Johansson Pojkvän
Josefin Johansson Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!