Josefine Jinder Pojkvän

Josefine Jinder Pojkvän
Josefine Jinder Pojkvän

Josefine Jinder Pojkvän – Josefine Jinder har inte längre ett förhållande med Gios pappa; hon blev hans mamma för ungefär två år sedan. Vid det här laget avslöjar hon det aktuella tillståndet i deras förhållande och hur de delar upp vårdnaden om barn. Ett nytt album av Josefine Jinder, mer känd som Little Jinder, är ute nu.

Vi har haft tillgång till albumet, Salta diamanter, sedan i fredags, och det har låtar om ämnen som vi är bekanta med att hon sjunger om, som misslyckade relationer och krossade hjärtan. Hennes son är ett annat ämne som hon inte har tagit upp i en låt tidigare.

Melodiserar med Son Gio

Gio Jinder föddes till Josefine Jinder i september 2020. Salt of the Earth är en låt som är tillägnad honom.
Du kan inte göra det här, och jag har skrivit sju låtar om min son och kastat dem alla åt helvete. Det är bara för mycket. Att skriva är helt uteslutet! Du kryper för att det blir grötigt och rörigt. I ett avsnitt av podcasten Värvet uttrycker hon sin avsmak för föräldrar som sjunger om sina barn och fortsätter med att tillägga det går inte riktigt att skriva om det. Hur beskriver du det som är absolut viktigast för dig?” Att förhindra att det blir dödligt sjuk är nyckeln.

Efter en separation är även sonens relation till sin pappa viktig

Pappan till Josefine Jinders barn finns inte längre i hennes liv. De har beslutat att dela vårdnaden om Gio idag. Vår rutt är två-två-tre. Du kommer inte ha mycket stillestånd mellan sessionerna eftersom de inträffar varannan helg och varar i bara två dagar. Vad jag kan säga så fungerar det bra. Enligt Josefines intervju med Aftonbladet är det relativt nytt, men det fungerar också bra mellan henne och hennes pappa.

Hon fortsätter med att uttrycka sin sorg över förhållandets korta varaktighet. Å andra sidan kunde det ha blivit betydligt värre. Det måste det ha varit. Vi hade en stark vänskap innan vi dejtade, så nu har vi varandra att luta oss mot. Förlusten skulle ha varit mer förödande om det hade varit en irreparabel skada eller förestående krig. Det slutade med en sorglig ton, men det kunde ha varit mycket värre.

Men för närvarande är det inte ett alternativ att börja dejta någon ny. Hur få människor som faktiskt retar mig är häpnadsväckande för mig. Instagram direktmeddelanden från galna människor är värst. Tillsammans med min unge har jag varit helt upptagen av albumet. Jag har ännu inte dykt upp vid Riches skilsmässa domstol. Det kommer att dröja ett tag.

Josefine Jinder Pojkvän

Josette Jinder är ÅSA Jinders dotter

Josefine Jinder föddes till Åsa Jinder, som tog rekordet för yngsta svenska riksspelman på nyckelharpa på 1970-talet vid 15 års ålder. Flera år senare gjorde jag min scendebut. För närvarande gör Little Jinder samma sak. Artisten Little Jinder har varit ovillig att visa upp sin lilla familj på Instagram under ganska lång tid. Hon hade tidigare diskuterat beslutet att skydda barnets pappa från allmänhetens syn i en intervju med ELLE:

Jag har alltid tyckt att det skulle vara bra att inte få alla dina rörelser granskade av media. Denna relation har nu en ny nivå av betydelse för mig. Att sätta det i rampljuset och bjuda in kritik är något jag helst undviker. “Jag ville ha honom för mig själv”, säger hon. Det betyder att hennes senaste show verkligen är unik.

JOSEFINE JINDER håller hemligheten kring sitt förhållande av just den anledningen

Lilla Jinder skryter nu om sin partner och sin lilla pappa i ett Instagram-berättelseinlägg. De förtjusande vilar sina huvuden mot varandra och står sida vid sida vid ett serveringsbord. Efter att snabbt ha lagt till en emoji med rött hjärta publicerar Josefine bilden utan att kommentera. Hon taggade inte mannen i sitt liv eller gav några andra tips som kunde ge mer detaljer, så han förblir oidentifierad.

Han är dock inte helt anonym. I sin intervju med ELLE, som nämns ovan, sa hon så tydligt. “Han är inte hemlig”, entusiasmerade Josephine. Jag har bara inte nämnt honom på något av mina sociala mediekonton. Inte nog med att han inte är en offentlig person, han vill förmodligen inte ens vara det. Inte en enda kungörelse har dock vunnit honom.

Det var så pojkvännen och Little Jinder träffades

Den blixtsnabba kärleken som Josefine och hennes sambo upplevde är något hon redan har nämnt. När han kom för att träffa henne hade hon nyligen flyttat till Paris. Eftersom hon hade fallit pladask för sin älskling återvände Josefine till Sverige sex veckor senare. Vid det laget hade de känt varandra ganska länge. “Vi har känt varandra i många år innan vi blev tillsammans”, svarade Josefine på Instagram på ett fans nyfikna fråga om parets romans.

Lösning av förfrågningar angående Son Gio

Gio Nikolaus Jinder, parets barn, föddes till dem i september förra året. Till och med sonen har varit avskärmad från insyn. I en Q&A-session förra året på Instagram, sa Josefine att hon inte hade några planer på att börja stoltsera med sitt barn. Anta det värsta! Enligt Josefine Jinder är det sjukt att behandla din barn som en vara för att få uppmärksamhet.

Men om du frågar om han är söt är svaret: STÖRT superdupermega söt! Mycket mer bedårande än andra människors barn? Hon delade nyligen ett Instagram-foto som visar hennes sanna kärlek. Josephfine “Little Jinder” Jinder, en 33-årig artist, meddelade sin graviditet i april 2020. De goda nyheterna tillkännagavs av henne på Instagram.

“Jag planerar att släppa flera mixtapes i år!”, skrev Josefine en bild på sig själv tillsammans med sin växande babybula. Artisten var väldigt aktiv på Instagram när hon var gravid, men Josefine meddelade inte att bebisen skulle komma på ett tag. Josefine sa att hon kommer att återuppta jobbet när hon inte är helt upptagen av “en ny liten själ” som svar på fansens frågor om när de kan ana ny musik från henne.

Följaktligen är sonens Instagram-profil dold

Jinder, som är lite blyg, håller sitt familjeliv hemligt och pratar sällan om det. Men i höstas kunde Hänt meddela att hon fick en son, och att han heter Gio Nikolaus Jinder. Namnet är med andra ord ganska ovanligt och särskiljande, eftersom SCB rapporterar att tio svenska män och tio svenska kvinnor går under förnamnet Gio. Instagram-användare har begärt att få se Gio-bilder, men Little Jinder har sagt att de inte kan följa det. Använd ditt barn för att söka uppmärksamhet; det är sjukt.

Känd för att vara Little Jinders romantiska partner

Vännerna Dominika Peczynski och Little Jinder julhandlade på NK i december. Little Jinder och Gio sågs tillsammans efter deras möte, vilket gav fansen sin första titt på en mor och son duo. Identiteten för Josefines älskare, som också är barnets pappa, är en annan detalj som hon har bestämt sig för att hålla dold för sina fans.

Med anledning av sin 33-årsdag den gångna helgen delade Little Jinder ett foto som potentiellt skulle kunna identifiera mannen. Josefine Jinder skriver “Mitt hjärta” bredvid fotot på sig själv och den oidentifierade hanen, som är omringad av henne. Young Jinder har nyligen blivit singel.

En redogörelse för hennes övergång till moderskap på egen hand, “Efter fem” beskriver hennes äventyr.
34 år gammal är Josefine “Little Jinder” Jinder återigen obunden. En intervjuare från TV4:s “Efter fem” intervjuade henne om hennes upplevelse som ensamstående förälder. Vi har en fifty-fifty, så jag är fortfarande lite orolig, så jag är inte alltid mitt sanna jag.

Av allt är det dock mycket. säger Little Jinder och uttrycker en lite annorlunda känsla. Little Jinder hävdar att artisten fortfarande är glad och älskar att vara mamma, även om hennes liv är så hektiskt just nu. Att inte längre känna att man stampar runt som en 25-åring och att kunna se tillbaka på sitt liv med stolthet är en underbar känsla. Enligt henne känns det överlag skönt. Ingen frågar någonsin Little Jinder om hans personliga liv.

Lilla Jinder blev ren om sin graviditet våren 2020 genom att lägga upp en Instagram-bild på hennes expanderande mage. Hon inkluderade bildtexten “Jag producerar mer än ett mixtape i år” med ögonblicksbilden hon postade. En mamma till två veckor sedan, meddelade Little Jinder i oktober samma år, även om hon förblev mamma om detaljerna. Faderns identitet har förblivit ett mysterium för henne. Little Jinder bekräftar uppbrottet och säger till Aftonbladet “Efter fem”, men vägrar att utveckla det.

Josefine Jinder Pojkvän
Josefine Jinder Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!