Leo Carlsson Föräldrar

Leo Carlsson Föräldrar
Leo Carlsson Föräldrar

Leo Carlsson Föräldrar – Den svenska professionella ishockeycentern Leo Carlsson (född 26 december 2004) spelar för närvarande för rebro HK i Swedish Hockey League (SHL). Anaheim Ducks valde honom med det andra totalvalet i National Hockey League Entry Draft 2023. Carlsson började sin karriär med sitt ungdomslag, Färjestad BK, innan han bytte till rebro HK, en mångårig SHL-klubb för säsongen 2020-21.

Carlsson gjorde sin proffsdebut i SHL under säsongen 2021-22, vid 17 års ålder. Han spelade 35 matcher det året och gjorde 3 mål och 9 poäng. Carlsson förbättrade sin draftranking genom att spela i SHL:s topplag under hela sitt draftår, visa offensiv skicklighet och tjäna en plats på mållinjen för säsongen 2022–23 med rebro HK. Carlsson är en “blue-chip”-prospekt för 2023 års draft, enligt Bob McKenzie.

Han är nästa Mats Sundin och den ljusaste forwarden i svensk ishockey. Leo Carlsson, som flyttade från Karlstad till rebro när han var 15 år, börjar en ny fas av sitt liv. I en stor intervju diskuterar han svårigheterna med att inte ha en typisk ungdomstillvaro, samt kärleken och stödet från sin familj, årstidens vildhet och appen Tiktok.

Det här är min dröm som går i uppfyllelse, utbrister det 18-åriga underbarnet. Leo Carlsson, en 18-årig ishockeyspelare från Sverige, har satt nytt rekord. När Anaheim Ducks valde honom trea totalt i nattens NHL-draft skrev han historia genom att vara den första svensken på fem år att bli så hedrad, enligt TT.

18-åringen sa till Sportbladet, “Jag blev lite förvånad, det kändes riktigt mäktigt att höra mitt namn så tidigt.”Förra månaden på Tre Kronor skrev Carlsson historia genom att bli landets yngsta spelare som någonsin spelat i ett VM. General manager Pat Verbeek på Anaheim Ducks säger att lagets prestation i världscupen var en avgörande faktor.

Leo Carlsson, en svensk JVM-spelare som bara är 17 år gammal, förväntas bli ett högt draftval i sommar. Han inser att det finns en hemlighet med att frigöra sin fulla potential. Jag borde fortsätta spela hockey tills jag dör, säger han till SVT Sport. Leo Carlsson på rebro anses vara en av de främsta ishockeyspelarna i Sverige. Till den kommande NHL-draften i sommar är han konsekvent rankad bland de fem bästa. Flera lag i NHL hade redan nått ut till tonåringen innan dess.

https://youtu.be/bGuSNzQtDjg
Leo Carlsson Föräldrar

Jag försöker att inte uppehålla mig för mycket i tankarna. Du kan räkna med att den är närvarande.
Forwarden är övertygad om att han kommer att passa perfekt i den mindre rinken som ni i Nordamerika använder. Utmärkt, enligt mig. Där är tankehastighet och fingerfärdighet med händerna väsentligt, och jag briljerar med båda.

Han kan inte låta saker som draften, som lägger mycket press att prestera, påverka hur han känner för att spela. Jag, pappan och representanten har alla nämnt det flera gånger. Jag fick höra att jag skulle fortsätta spela hockey på obestämd tid. Det är här mina styrkor ligger, så jag vill använda dem. Det blir inte bra om jag aldrig flyttar härifrån och ut och bara vandrar planlöst. Karlstadsinfödda och avgörande spelare för Sverige vid Junior-VM, Leo Carlsson, kommer att finnas med i SVT:s bevakning med början den 26 december. LEO Carlsson har med sin höga kroppsbyggnad och imponerande hockeyförmåga väckt stor uppståndelse.

Kan du berätta om Leo Carlssons föräldrar?

Leos föräldrar har sett honom utvecklas under åren till ett toppperspektiv för 2023 års NHL-draft.
De har gjort många uppoffringar och till synes skulle gå hur långt som helst (även en sista minuten, 13-timmars bilresa till Nashville, Tennessee) för att säkerställa deras sons framgång. För att säkerställa att han kom till utkastet i tid, trängde hans familj ihop sig i en minibuss och körde 13 timmar från New Jersey till Nashville efter att hans anslutningsflyg skjutits upp på grund av vädret.

Anfallaren Zach Benson uttryckte empati för spelaren och sa: “Jag känner för honom”, som rapporterats av Associated Press. Vi fick utstå två bussturer över natten på 14 timmar vardera på väg till Winnipeg för att spela. Jag känner verkligen empati med honom, och jag ber att han fortfarande är i sängen. Leo har upplevt liknande svårigheter på tidigare resor. Adam Fantilli sa att han hade problem med sina väskor i Las Vegas bara några veckor innan, i Stanley Cup-finalen.

“När jag åker till Vegas vet jag att han hade en del tuffa grejer på gång där med bagage och vad som än hände där,” sa Fantilli till The Associated Press. Han måste ha kört hela vägen från New York. Jag tror att han sover just nu. Jag menar, ja, jag kan sympatisera med honom. På grund av resans försening kunde Leo inte gå på en ungdomsmottagning eller träffa reportrar, men hans föräldrar gjorde det möjligt för honom att vara på Bridgestone Arena på sin stora dag.

Vilken sport höll Leo Carlssons föräldrar på?

Leo Carlsson må vara den mest kända i familjen, men hans far var en legendarisk hockeyspelare på sin tid. För tio år sedan var Kenneth en professionell försvarsmani Svenska Hockeyligan. Efter att ha hängt upp skridskorna började han träna sin sons mindre hockeylag.

Ta reda på vem Leo Carlssons syskon är.

Leo har blivit bättre genom åren tack vare en del sund rivalitet. Casper Carlsson, back för Valdemarsviks IF i Sveriges division 3, är hans storebror. På fredag kommer Leo Carlsson från Karlstad att skriva historia som den yngste svenska VM-spelaren någonsin när han tar planen mot Tyskland. Han kommer att bli 18 år och 136 dagar gammal.

Leo kommer plötsligt att leda Sveriges förstakedja i senior-VM efter att ha noterat 25 poäng för rebro i SHL förra säsongen, där han faktiskt blev fullt petad några gånger. Sommarens andrarankade NHL-draftprospekt, Leo Carlsson, har gjort jämförelser med Mats Sundins storhet. Även om han har problem med att kommunicera verbalt tar han det hela med ro och springer inte iväg. Enligt rebroforwarden är stamningen något som alltid har varit en del av mig, som saker måste vara.

Leo Carlsson, bosatt i Karlstad, ryckte upp från Färjestad och bosatte sig på rebro för ett år sedan. Tidigare i veckan berättade han för hockeysverige.se: Sanningen är att allt utvecklades som det gjorde av en slump. I Färjestad fick jag bara vara med i U16-laget och inte J18-laget från träningsstart. Då började jag oroa mig för att jag inte var välkommen till Färjestad. Allt gick snabbt efter att jag blev kontaktad av rebro. När Färjestad äntligen fick kontakt med mig angav de att de ville att jag skulle stanna, det var redan för sent. Den nya termen är rebro.

Frasen “många känslor som kommer upp”

För första gången i SHL återvände Leo Carlsson till Karlstad på torsdagskvällen, denna gång som motståndare. Och i och med det gjorde 16-åringen sitt första mål för sitt SHL-lag, rebro. Carlsson plockade upp pucken framför FBK-nätet och hade förmågan att åka bakåt och lägga den bakom Dominik Furch.

Det är exceptionellt; ett brett spektrum av känslor dyker upp. Sanningen är dock att det hela är på gott humör. Det mörknar nästan helt. Carlsson säger till C More efteråt, “Det är bara så roligt.” Spekulationerna om 2018 års NHL-draft är i feber. Mats Sundin och Rasmus Dahlin är bara ett par av de svenska spelare som har plockats ut tidigt i karriären. Det kan finnas plats på listan för ännu en svensk megastjärna nu.

Efter ett strålande fall har rebro tagit sig till toppen av SHL-tabellen. En av de främsta anledningarna till detta är Leo Carlsson, en enorm talang från Karlstad som bara är 17 år. Rookieforwarden kom in i laguppställningen så tidigt som förra säsongen, med tre mål och sex poäng på 35 matcher för sin rebro; efter bara sjutton matcher den här säsongen har han gjort två mål och 10 assist, vilket ger honom betydande utmärkelser inför nästa års NHL-draft.

Hedra skickligheten

McKeen’s Hockey, en onlineresurs, har just publicerat en lista över de bästa utsikterna för 2019 års NHL-draft. Samtidigt som de erkänner att Connor Bedard och Adam Fantilli kommer att överträffa honom på listan, noterar de att svenske superstjärnan Leo Carlsson “går exceptionellt bra i SHL”, vilket placerar honom på tredje plats. Dalibor Dvorsk, en slovakisk spelare för AIK, ligger på åttonde plats på sajtens tio-i-topp-lista.

Leo Carlsson Föräldrar
Leo Carlsson Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!