Lindelöfs Fru

Lindelöfs Fru
Lindelöfs Fru

Lindelöfs Fru – I sommar åtar sig svenske landslagsbacken Victor Nilsson Lindelöfs fru Maja Nilsson Lindelöf en ädel uppgift. Maken är nöjd och berörd av det. Hon säger på videobloggen, “Jag skickade (en bild) till Victor, och han skrev att han började gråta.” Victor Nilsson Lindelöf, 28, lagkapten för det svenska landslaget, träffade sin blivande fru Maja Nilsson Lindelöf, 29, vid Summerburst-evenemanget 2013.

De kommer båda från Västers, men de har tillbringat de senaste åren i Manchester, England, där Victor spelar professionell fotboll. Paret har två barn: Ted Louie, 4, och Francis, 1. Maja Nilsson Lindelöf är innovatör, affärskvinna och kreativ chef. Hon är grundare av Lis Bonne Atelier och bloggare för bland annat ELLE Sverige.

Jag har alltid velat göra det

Den 29-åriga kvinnan ska äntligen uppfylla en livslång ambition i sommar. Majas sommartid P1-presentation är planerad till den 14 juli. I en Youtube-vlogg berättar hon hur hon kände när hon hörde frågan i Sveriges Radio. Jag gjorde helt enkelt en paus för det och gick för att träffa Victor. Jag rusade in på honom medan han var i duschen, fullt påklädd, och frågade: “Vet du vem som ringde?” Vi kramades och så snyftade jag. Hon förklarar för honom att detta är en dröm som går i uppfyllelse.

Lindelöfs Fru : Maja Nilsson Lindelöfs

Att bära solglasögon var en nödvändighet

Hon berättar också om Manchester United-försvararens reaktion på den stereotypa “sommarvärd”-bilden hon skickade till honom. Hon är fotograferad här med den ikoniska blomkronan. Victor Nilsson Lindelöf blev efteråt rörd till tårar. När jag vidarebefordrade den till Victor skrev han tillbaka att han var tvungen att ta på sig solglasögonen för att han grät. Sedan, minns hon, mailade han för att berätta hur stolt han var över mig.

Hennes man, fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf, tycker att hon är rolig och vacker. Allt du någonsin velat veta om Maja finns här. Maja Nilsson Lindelöfs äktenskap med Victor Nilsson Lindelöf är ett faktum som förmodligen säger sig självt. Vem är egentligen Maja, och vad gör hon hela dagarna?

Här är några grundläggande fakta om Maja Nilsson Lindelöf för dig som kanske inte är bekant med denna fantastiska unga dam. Hon föddes den 21 december 1993 och hon och hennes man, fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf, och deras nyfödda bebis, Ted Louie (mars 2019), bor för närvarande i Manchester, England, där hon är aktivt engagerad i affärer.

Trikå av Maja x Gina

Maja har burit många hattar genom åren, inklusive den som influencer, YouTuber, entreprenör och modedesigner. Majas passion för mode är tydlig inte bara i populariteten på hennes blogg utan också i designen hon har skapat tillsammans med Gina Tricot. Maja x Gina Tricot-serien våren 2018 var en fantastisk hit och sålde slut nästan direkt efter introduktionen.

Lindelöfs Fru

Påsatt bläck

Maja är hårt färgad. En är för hennes mamma, en annan för hennes man Victor. Hon har en tatuering av ett porträtt av sin mamma, hennes bästa vän, på sin underarm. Tatueraren Andy Blanco, som är ansvarig för flera av John Guidettis tatueringar, gjorde den här. Victors tatueringar inkluderar ett ankare på insidan av ringfingret och ett V på utsidan. Hon fick “V”-tatueringen som svar på “M” som Victor hade på utsidan av sitt ringfinger.

t e kopplingen till Victor

2013, efter att ha träffats på Summerburst, skickade Maja ett Facebookmeddelande till Victor. De träffades över en kaffe på Västers, började dejta och knöt ihop säcken i slutet av maj 2018. Läs vidare för att lära dig sex fascinerande godbitar om din partner, fotbollsstjärnan Victor! Majas vigselring var fortfarande på gång när hon och Victor knöt säcken. Ringen kom dock precis när paret skulle gå in i kapellet.

Paret hade precis låst upp dörren till sitt bröllopsrum när de insåg att de hade låst det. Maja hoppades kunna lätta upp stämningen vid altaret genom att berätta skämt under ceremonin. Hon anmärkte sedan, “Jag tror att jag luktar svett,” i hopp om att hennes följeslagare, Victor, skulle svara: “Nej, du är perfekt.” Hans svar? “Du har en lätt svettig lukt”, sa han.

Representanter för UNICEF i Sverige

Maja NIlsson Lindelöf är mer än bara en inflytelserik person. Hon och hennes man Victor har blivit UNICEFs Sverigeambassadörer. De har beslutat att gå samman med UNICEF för att förespråka barns rättigheter. De, tillsammans med andra svenska kändisar, ställer upp frivilligt som UNICEF-ambassadörer. Syftet med dessa evenemang är att uppmärksamma det hjälparbete som UNICEF gör runt om i världen.

Maja Nilsson Lindelöf har en intressant bakgrund

Hennes träningsinstruktör tycker att hon unnar sig champagne för mycket, men hon bryr sig inte.
En tatuering av en champagneflöjt står på hennes agenda. Maja har en höjd på 162 cm. I sin senaste podcast, med titeln “Livet p läktaren”, diskuterade hon öppenhjärtigt sin historia med en ätstörning när hon var yngre. Där har hon också bestämt sig för att diskutera sina kamper med ångest.

De har tre proffsförhållanden mellan två lägenheter och ett hus. Under veckan delade de sin tid mellan sina hem i Manchester och Västers, där de föddes, och en lägenhet i hjärtat av Stockholm. Maja Nilsson Lindelöfs liv ser ut som en dröm på långt håll. I sällskap med de rika och berömda. Blev hopkopplad med en svensk fotbollsstjärna. Men i “Sommar i P1” diskuterar hon psykisk ohälsa och en familjetragedi.

Berättelsen inleds med en cliffhanger. Hon är i Oslo när hon får beskedet att hennes sjuka bror behöver att hon återvänder dit omedelbart. När hon kommer dit får hon reda på att hennes äldre bror, Albin, skickades till ett mentalsjukhus för psykos men lyckades bryta sig ut innan det stängdes.

Det har upptäckts att brodern har schizofreni. Senare erkänner Maja att hon också har kämpat med psykisk ohälsa sedan hon var barn, men hon har skämts för att prata om det. Hon faller in i en djup depression varje gång hon och hennes fotbollsspelare flyttar. Hon har en djup känsla av isolering, desorientering och obetydlighet. Maja börjar träna med en glöd och börjar noggrant spåra sitt kaloriintag.

Effekten är bulimi och en ohälsosam upptagenhet med fysisk aktivitet. Hon må vara fru till en professionell fotbollsspelare, men hennes liv är långt ifrån den saga hon målar. 2018, under en paus i Victors schema, knöt paret säcken. Detta var den enda helgen utan spel på hela sommaren. Med potential för en fullständig avbokning om Manchester United går vidare till Champions League-finalen.

Maken övergav sin nygifta brud bara 36 timmar efter ceremonin och flög till Ryssland för att se fotbolls-VM. Viljan att bilda familj vinner till slut över psykisk ohälsa. Berättelsen av Maja Nilsson Lindelöf har en stram, opretentiös kvalitet. Hon diskuterar både den utmanande och den magiska tiden utan att tveka.

Musikfestivalen Summerburst var där hon äntligen träffade sin charmiga prins. När hon tittade tillbaka stod han där. De låste ögonen för vad som verkade vara en evighet, och Maja visste då att den här mannen skulle bli pappa till hennes barn. Viss lättsamhet i en annars dyster berättelse.

En varning. Alla som förväntar sig en djupdykning i NFL:s inre funktioner kommer att bli mycket besvikna. Maja kommer alltid att berätta en historia ur hennes synvinkel. Förutom hur det påverkar henne och deras familj, innehåller Victors professionella spel ingenting. Den gången var hon tvungen att sluta skriva eftersom allt som gick fel för Victor och klubben kom upp på förstasidan.

Enligt hennes Instagramkonto har jag följt Maja Nilsson Lindelöf sedan år 2020. Jag började följa henne för att hon är intressant i sin egen rätt, inte för att hon är fru till fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf, som jag inte visste något om tills jag började göra det. Victor Nilsson Lindelöf, Majas make, är svensk förbundskapten och nuvarande spelare för Premier League-klubben Manchester United. Hon äger sitt eget modemärke, jobbar med designers som Gina Tricot och var den som insisterade på att jag skulle få smällar i våras.

Även om “fotbollsfruar” fortfarande till stor del ses som bara tillbehör i dagens kultur, har jag alltid beundrat hur självständigt sinnad hon är. Visserligen, men det gäller också kritiken mot statsminister Ulf Kristersson (M) för att hans fru, präst, bär krage i officiella internationella affärer. När jag började följa Maja Nilsson Lindelöf insåg jag hur ensamt det måste vara att vara fru till en fotbollsstjärna.

Viktiga livshändelser som födelsedagar, helgdagar och årsdagar glöms ibland bort. Vilken vettig person som helst skulle ha vetat att ingen summa pengar någonsin skulle kunna kompensera för något sådant. Men naturligtvis har internets briljanta hjärnor rätt. Det var oundvikligt att de nygifta misslyckade smekmånaderna 2018 skulle bli förstasidesnyheter när kvällsmedia körde sin årliga sammanfattning av kändissommarens P1-intervjuer. Som instruerats svarade många kommentatorer i sociala medier med den förväntade men i slutändan ointressanta vinklingen: Boo! Bara ytterligare ett exempel på en privilegierad person som gnäller över ingenting.

Lindelöfs Fru
Lindelöfs Fru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!