Madelene Sagström Pojkvän

Madelene Sagström Pojkvän
Madelene Sagström Pojkvän

Madelene Sagström Pojkvän – En av Sveriges mest framstående golfare är Madelene Sagström. Samtidigt kan hennes partner hamna på miljontals dollar tack vare skyttesensationen Ludvig Åberg. Svensk Golf citerar Åberg som säger att det känns som ett riktigt bra svar. Madelene Sagström är en stor spelare på den svenska damgolfbanan. Bland hennes många prestationer tog hon andraplatsen vid 2021 Women’s British Open och vann 2020 Gainbridge LGPA.

Att spela på LPGA har inbringat över $326 000 (eller 3,6 miljoner SEK) till henne hittills i år. Men enligt Monday Q Info on X (tidigare Twitter) kan Sagström trots detta få mindre pengar än partnern Jack Clarke i slutet av säsongen. Förnuftet bakom det? Stjärnskottet Ludvig Åberg, som är en annan svensk golfspelare. Efter en framgångsrik karriär som golfspelare bestämde sig Jack Clarke för att byta växel och bli caddie, främst för LPGA. Bland hans många prestationer finns hans samarbete med Ariya Jutanugan.

Redan har Åberg samlat på sig sju miljoner

Clarke har rätt till en del av Ludvig Åbergs inkomst sedan hon blev hans första caddie tidigare i år medan Åberg var proffsspelare. Och beloppen i fråga är ganska betydande. Ludvig Åbergs uppges ha förlorat nästan sju miljoner kronor på bara två månader genom spelande. Ingen vet säkert hur mycket det har hjälpt Clarke.

I de flesta lopp är en caddies andel av prispengarna 10 % efter en vinst, 7 % efter att ha slutat bland de 10 bästa och 5 % efter att ha slutat på sista plats. Åberg har avslutat Europatouren med en seger och en fjärdeplats hittills den här säsongen. Åberg har ett antal viktiga turneringar på gång, inklusive Ryder Cup, så om han fortsätter att vinna kan den summan öka rejält.

Golfens värld fängslas av Ludvig Åberg

Innan säsongen började hade Åberg en bra attityd när han diskuterade partnerskapet med Clarke. Vi kommer att samarbeta under de inledande tävlingarna, men inget är officiellt ännu. Till Svensk Golf konstaterar Åberg att det känns som ett riktigt trevligt svar. Ludvig Åberg, som är 23 år gammal, har nått stora framgångar inom collegegolf och sticker ut som den främsta amatörspelaren i världen. Bland hans många utmärkelser är de från Ben Hogan, Jack Nicklaus och Fred Haskins.

Madelene Sagström Pojkvän

Även om han först gjorde sin proffsdebut i somras har Åberg gjort ett stort intryck. Hans öppningsrunda prestation vid torsdagens European Tour-evenemang i Wentworth blev väl mottagen. Golfsäsongen har fått en tuff start för Madelene Sagström. En 24:e plats i mars i Singapore är hennes bästa prestation.

Sagström hävdar att livet borta från banan har varit kaotiskt. Josh Williams, som var både hennes caddie och pojkvän, och hon avslutade deras förhållande i slutet av februari. Imorgon är det invigning av ANA Inspiration, en betydande tävling, och svensken har precis värvat en caddie. Det hon kallar “en ny värld” Plenty har omringat mig. Allt börjar passa på plats nu. Hon säger till SVT Sport att hur det ser ut på banan påverkas av både offentliga och privata faktorer.

Madelene Sagström är en stor spelare på den svenska damgolfbanan. Bland hennes prestationer är 2020 Gainbridge LGPA och 2021 Women’s British Open, där hon kom på andra plats. Hennes LPGA-intäkter i år uppgår till cirka 326 000 $ (eller 3,6 miljoner SEK). Oavsett så spekulerar ett tidigare Twitter-konto som heter Monday Q Info on X nu att Sagström skulle få mindre pengar än kollegan Jack Clarke när säsongen är slut. Förnuftet bakom det? En annan känd svensk golfare, Ludvig Åberg, är denna person.

Jack Clarke har försökt sluta spela golf och börja caddie, mestadels på LPGA-touren, ett tag nu. Bland hans många prestationer finns hans samarbete med Ariya Jutanugan. Hittills har Åberg samlat på sig sju miljoner. Clarke Ludvig Åberg, som också är proffsspelare, har varit Åbergs första caddie sedan tidigare i år, därför får hon en del av Åbergs förtjänst. Små mängder spelar ingen roll.

Ludvig Åbergs ska ha tjänat över sju miljoner kronor på bara två månader. I vilken utsträckning det har bidragit är okänt för Clarke. En caddies andel är vanligtvis 10 % av vinsterna, 7 % i de 10 bästa och 5 % i den nedre halvan av utbetalningen. Åberg har haft en vinst och en fjärdeplats på Europatouren hittills den här säsongen. I framtiden, om Åberg fortsätter att göra bra ifrån sig i viktiga turneringar som Ryder Cup, kan sammanfattningen utökas avsevärt.

För de första tävlingarna tillhandahålls nivå, men ingen nämns specifikt. Åberg uttrycker till Svensk Golf sin övertygelse om att det är ett utmärkt alternativ. Den 23-årige Ludvig Åberg har redan nått stora framgångar inom collegegolf och har nu etablerat sig som den främsta amatörgolfaren i världen. Han är en flerfaldig vinnare av prestigefyllda utmärkelser, inklusive de från Ben Hogan, Jack Nicklaus och Fred Haskins.

I somras debuterade Åberg proffs och har redan skrivit en kommentar. Även om många förväntade sig otillfredsställande avkastning på sin investering, lyckades han ändå påbörja torsdagens European Tour-action på Wentworth. Bröderna Albin och Hjalmar Ekdal kunde aldrig spela tillsammans för Sveriges landslag.

Hans karriär med landslaget har nu sträckt sig över 70 matcher. Möjligheten att spela tillsammans för Sveriges landslag var något som bröderna diskuterat en tid. Den gångna söndagen, mot Estland, var deras sista möjlighet att förverkliga sina drömmar med landslaget. Trots att han byttes ut i den 71:a minuten fick förbundskaptenen Albin Ekdal nicken till start. Hälsningar, Hjalmar! Han tog ledningen för att lugna en känslosam Albin, som fick hålla tillbaka tårarna när han lämnade planen.

Det finns inga illvilja mot Janne, även om jag är osäker på hur mycket vårt korta möte förändrade vår dynamik. Han tog sedan några bilder på oss på planet medan han försiktigt strök min rygg. Det goda sättet. “Albin Ekdal” försäkrar mig om att han vanligtvis är skicklig på att lyfta humöret, men att han sällan får chansen till det.

Enligt Lennart Ekdal var “någon högre makt” ansvarig. I soffan satt hela familjen, även pappa Lennart. Expressen hörde av sig till honom inför matchen. När det gäller möjligheten för bröderna att spela tillsammans för Sverige konstaterade han att “det skulle vara fantastiskt, såklart” (Han sa, “Åtminstone för att jag fyller 70 idag…”).

Mitt val är mitt. Ändå hade det regnat. Albin gjorde bland annat några misstag på speldagen. Någon högre makt ville utan tvivel inte ha det. Det är nu upp till “Lennars Ekdal” att uttrycka förhoppningen om att Hjalmar ska vara med i landslaget så att familjen kan njuta av 10 eller tolv år av landslagsfotboll.

Det var förödande att se hennes bror Albin på de där ambulansbilderna. Det var bara fantastiskt. Även om vi missade möjligheten att dela det på planet var det ändå bra att hitta ett sätt att göra det på. Ekdal Albin: “Jag var medlem i Jannes advisory board.” I sin intervju med media efter matchen sa Albin Ekdal att han var trött och kunde ha spelat fler minuter, men att han inte lät det påverka hans prestation. Han anstränger sig istället för att vara stolt över sina prestationer.

I efterhand är det lätt att titta på hela sin karriär och börja plåga sig själv för de misstag man gjort och de matcher man borde ha vunnit. Det här är något jag har varit bra på sedan jag var liten. Jag valde att vara tyst och orubblig när så många människor talade ut och kom med uppmuntrande ord. Angående frågan om vad Albin skulle ha svarat om sin landslagskarriär hade han fått frågan när han var sexton år.

Därmed hade han slitits. Endast 70 matcher spelade utan några gjorda mål. Med det sagt, låt oss gå tillbaka till mitt tidigare uttalande. Trots allt, inklusive skador på nattklubbar, är jag stolt och glad över att ha genomfört 70 matcher, även om jag förmodligen missat lika många. Hade man kunnat spela oftare de senaste åren hade man vunnit fler matcher, säger Janne.

Så, det är din åsikt?- Det är svårt att säga, men det skulle vara fantastiskt om han kunde få ett foto på det. Mina förutsägelser för Sverige och den här truppen har konsekvent varit borta med hundratals procentenheter. Varken de finaste tekniska utmaningarna eller de mest intressanta spelen fanns någonsin på min radar. Men jag tycker om att tro att jag alltid har gjort skillnad.

Ledtråden kom ändå till honom precis innan landslagsspelet. Som medlem i Jannes tränarstab var jag lite ansvarig för att balansera laget i 69 matcher. Bortse från det; Jag ska till gymmet just nu. Jag skulle ha gjort mål om leveransen hade varit bättre; tyvärr vägrade den att komma dit jag var. Ändå kan jag inte säga säkert hur mycket det hade förändrats. Jag är ingen målvakt av bransch.

Trots det hade han accepterat det om Sverige gjort mål tidigare i matchen. – Tog på det i alla fall. Det var tidigare diskussion om detta. Janne är med! Dock när det gäller Foppa och Vigge. Eftersom han (Janne Andersson) troligen inte gillade det, är det bäst att överraska honom senare.

Madelene Sagström Pojkvän
Madelene Sagström Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!