Ola Rapace Flickvän

Ola Rapace Flickvän
Ola Rapace Flickvän

Ola Rapace Flickvän – Skilsmässopapperen lämnades in av Ola Rapaces fru Sonja Jawo. De nygifta 2019 har ansökt om skilsmässa tillsammans. “Under omständigheterna mår vi båda helt okej”, svarar Sonja Jawo i ett sms till Aftonbladet. Aftonbladet har bekräftat att Stockholms tingsrätt den 24 september tog emot en gemensam skilsmässaansökan från Ola Rapace, 49, och Sonja Jawo, 41.
Vi har ömsesidigt bestämt oss för att skiljas vid den här tiden. Uppdelningen var vänskaplig och beslutet fattades gemensamt. Vi mår OK med tanke på omständigheterna, skriver Sonja Jawo i ett sms till Aftonbladet.

Tidsram för granskning, enligt begäran

Även om de inte delar några barn vill paret ha en sexmånaders separationsperiod innan de slutför sin skilsmässa.I maj 2019 knöt de i hemlighet knuten i Paris. Ola Rapace har redan avslöjat för oss att spänningarna kan bli höga i deras äktenskap. På gott och ont tror jag att vi delar många likheter. Att hitta ett lyckligt medium i vårt förhållande är utmanande för oss båda. Tillbaka i maj 2020 erkände han i podcasten “Nemo möter en vän” att han och hans kompis var “två känslomässiga monster”.

Hade ett tidigare äktenskap

Ola Rapace har en son, Lev, 18 år, från ett tidigare äktenskap med skådespelerskan Noomi Rapace, 41 år. Paret knöt samman mellan 2001 och 2011. Line Rapace, 22, är hans dotter med Malin Morgan, en 50-årig skådespelerska. Sonja Jawos ex-pojkvän är pappa till hennes barn, som nu är 14 år gammal.

Ola Rapace och Sonja Jawo har båda sökts av Aftonbladet. Den svenske skådespelaren Ola Rapace gör sin litterära debut. Den kommande hösten, under arbetstiteln “Romeo min flygning i fem akter”, släpper han sin självbiografi. Jag måste be om ursäkt till mig själv och ta på mig skulden för hur det har blivit.

Han planerade att spela in en fransk film i Kambodja i våras om en udda trupp av främmande legionsoldater. Coronaepidemin hindrade dock Ola Rapace från att lämna Sverige. Så på bara några månader har han gjort klart sin självbiografi, som han har titulerat “Romeo min flygning i fem akter” och planerar att publicera i november.

Ola Rapace, som nu befinner sig i Paris, har sagt att hennes memoarer inte är en kronologisk redogörelse för hennes liv utan snarare en samling verk inspirerade av de olika delarna hon har gjort. Nu när han har gått i pension från att uppträda och återvänt till Stockholm kände han sig tvungen att dela med sig av sin historia.

Ola Rapace Flickvän

Av någon anledning tog jag det snabba beslutet att vara totalt brutal mot mig själv och inte ge efter för mina värsta beteenden. Jag resonerade att om jag kunde göra det, hade jag all rätt att skriva om andra människors mindre välsmakande egenskaper också. Om inte, känner jag mig inte motiverad att göra det.

Långt ur sitt eget huvud

Författaren skickar ut ett mejl med prologen innan intervjun. Första meningen: “kvinnor, kläder, kokain”; boken handlar om en ung man vid namn Ola Norell som vaknar upp i en källare i Nîmes, Frankrike 1993. Han tror också att detta är början på bokens centrala flyktintrig. Jag har alltid varit på flykt.

Det är inte snyggt, men det är så jag har lyckats få saker gjorda. Sällan har jag kunnat stanna kvar och stå för mina misstag, utan hellre istället helt enkelt fortsätta. Den mest nedslående aspekten med att skriva om sig själv är insikten om hur blyg du har varit. Den enda anledningen till att jag ens nämner det är för att jag var hög vid den tiden.

Det finns så mycket hyckleri kring den här frågan i Sverige att även om man vet att en viss artist har använt droger så är man förbjuden att säga det. Att använda två olika standarder är kontraproduktivt enligt min mening. Men jag deltar inte längre i droganvändning på grund av de negativa effekter det har haft på mitt liv.

Jag har fått absolut ingenting av medicinerna. En flickväns uppmuntran fick honom att engagera sig i teatern. Innan han såg “Roberto Zucco” på Teater Galeasen med sin mamma hade unga Ola Norell aldrig varit på teater. I slutet av prologen är han en professionell skådespelare och han håller sitt nyfödda barn i famnen medan han gråter av njutning. Hans känslor var utom kontroll nio månader tidigare när han fick veta om den efterlängtade graviditeten.

Tar på rykten

Boken är hans försök att skingra de myter som har följt honom runt den svenska teater- och filmscenen. Jag har gjort några riktigt dumma saker, men det finns också en del osanningar som har berättats om mig. De flesta av dem kommer från manliga artister, och jag har upptäckt att de alla delar en sak gemensamt: svartsjuka.

Han säger att han skulle vilja jobba hemifrån igen och beklagar förekomsten av människor som strävar efter att konkurrera genom att sabotera sina rivaler. Jag brukade vara rasande över det, men nu tycker jag bara synd om att jag brände så många broar här och inte kommer att kunna reparera dem med den här boken. Enligt hans åsikt skulle historien förlora sin dynamik om han inte använde sina medarbetares och ex-älskares rätta förnamn.

I början bestämde jag mig för att skriva vad som helst som kom in i min head. Jag planerar att diskutera det här manuset med en grupp kvinnor som har funnits i mitt liv ett tag. Absolut. De svagas sexualitet har alltid varit ett mål för de mäktiga. Du kommer inte att kunna göra något åt det om du inte har modet att möta det. Män är inte uteslutna från denna regel inom mitt område.

För att lyckas som skådespelare måste du lära dig att förföra. Jag började skriva för att jag trodde att jag inte hade något att förlora, men jag ser nu hur fel jag hade. Först och främst har jag två barn, och det finns mycket här inne som jag inte ens har nämnt för dem. Min största oro är att folk faktiskt kommer att läsa den.

Podcasten “Förlåt, allt gick åt helvete” innehåller Ola Rapace som diskuterar hans frihetsberövande på grund av anklagelser om våld i hemmet mot en nära kvinnlig vän eller familjemedlem. Expressen rapporterar att han kategoriskt tillbakavisar anklagelserna om att han någonsin har slagit en kvinna. Den svenska skådespelaren Ola Rapace, 50, har arbetat med film och tv i nästan 20 år.

Han samarbetade med radiopersonligheten Fredrik Söderholm för att producera podden “Förlåt, allt gick åt helvete” som debuterade i början av 2019. I podden diskuterar Ola och Fredrik sitt drogmissbruk, undersöker deras tragiska personliga historia och söker efter roten av deras inre demoner.

Vad Ola Rapace har att frukta. Det var i februari 2021 som Ola Rapace spelade in ett avsnitt av sin podcast Förlåt, allt gick åt helvete där han diskuterar den “värsta veckan i sitt liv”. Han greps och fördes till en häkte misstänkt för att ha misshandlat en nära kvinnlig vän eller släkting som inte var hans fru.

Rapace hävdar att skådespelaren var oskyldig och snarare ett offer när polisen förhörde honom och sökte igenom hans telefon och hittade flera inspelningar som bevisade hans oskuld. Men även om skådespelaren frikändes kvarstår frågorna. I januari 2021 lämnades anklagelser om Ola Rapaces missbruk av kvinnors rättigheter in till lämpliga myndigheter.

Brotten ska ha skett mellan september 2020 och januari 2021, vilket framgår av anmälan. Skådespelaren har gjort sex polisanmälningar mot kvinnan. Thomas Bodström är ombud för Rapace. Skådespelaren hävdar i podcasten, “Jag har aldrig slagit kvinnor, men jag förstår att kvinnor kände sig extremt svikna av mig eftersom jag har betett mig extremt hänsynslöst”.

Från och med slutet av 2021, när Expressen träffade Ola Rapace, pågick fortfarande för undersökningen om kränkningar av kvinnors rättigheter. Artikeln beskriver hur han blir upprörd när han får reda på vittnesmålen som har gjorts om honom, trots att han har citerats som “Förlåt, allt gick åt helvete”, i podcasten.

Han säger sig aldrig ha slagit en kvinna i tidningen. Jag måste ha varit rädd, säger han på frågan om han var våldsam. Han fortsätter med att säga att han tror att alla är skyldiga till det någon gång. I intervjun uttrycker han förtroende för att han kommer att bli frikänd i en domstol. Lyssnar på inspelat vittnesmål.

Expressen har sammanställt vittnesmål från de som arbetat med Ola Rapace och resultaten är motstridiga. Någon har spekulerat i att Ola Rapace kan komma högt upp och berusad. Ett vittne hävdar att han skrek åt individer och kastade föremål. En annan kille avslöjar att han var lynnig och skulle välja specifika personer att skrämma och använda nedsättande och sexistiskt språk mot.

Ola Rapace är inte nöjd med denna representation av honom. Även om inte alla som har sett honom har en positiv åsikt. En av hans referenser berömde honom för hans professionalism och trevliga uppträdande. När Ola Rapace fick frågan om sina arbetskamrater som hade känt bördan av att arbeta med honom, ska han abrupt avsluta intervjun med Expressen. Advokat för kvinnorna i denna rättegång är Elisabeth Massi Fritz. Vi avvaktar resultatet av förundersökningen och åklagarens dom.

Ola Rapace Flickvän
Ola Rapace Flickvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!