Johanna Nordström Pojkvän

Johanna Nordström Pojkvän
Johanna Nordström Pojkvän

Johanna Nordström Pojkvän – Den 19 november 1985 föddes komikern Johanna Nordström. Hon fyllde 27 det datumet. Hon har redan uppmärksammats av en stor publik över hela världen med ett liveframträdande av podcasten Ursäkta som hon och Edvin Törnblom samarbetar med. Hon har medverkat i parlamentet, Maskerad sångerska, Bäst i test, och för närvarande är hon domare i TV4:s Talang.

Johanna Nordström har tagit på sig rollen som en generations röst i “Ursäkta”, Sveriges populäraste podcast. Hon dök till en början upp i sketcher på sociala medier, men “hennes naturliga öppenhet, karisma och humor förde henne till de största arenorna”, enligt DN. Kanske när jag var yngre behövde jag någon som jag själv. en person som kanske inte ångrar att vara sann mot sig själv.

Komikern och tv-personligheten har lyckats hålla sitt privatliv hemligt under tiden. Här är fem fakta om Johanna som du förmodligen inte visste. En biografi om Johanna Nordström. Balans mellan arbete och privatliv med familje- och romantisk tid. Hon träffar någon och det har rapporterats om en graviditet! I en intervju med Aftonbladet i oktober 2021 gav Johanna sitt kärleksliv “minuspoäng”.

Det här området är tråkigt och tomt. När det kommer till att dejta och etablera nya vänner har jag haft fruktansvärd tur. Jag har inga omedelbara avsikter att ändra på att det just nu är negativt. Johanna konstaterade det då. Nya puckar används nu dock. Hon postade en Instagrambild på sig själv när hon kysser Adam Smedberg på en posh mexikansk restaurang i början av 2022. De verkar fortfarande vara starka baserat på deras sociala medieaktiviteter.

Komikern Joanna Nordström och hennes sambo Adam Smedberg träffades på resande fot. De flyttade äntligen ihop efter en tre månader lång uppvaktning. Johanna berättar nu om framtiden hon har i åtanke för de två. Influencern, komikern och fanfavoriten Johanna Nordström, 27, blev berömmelse på Twitter för några år sedan men hennes karriär har sedan dess tagit en vändning till det sämre.

Tillsammans med en gammal arbetskollega, Edvin Törnblom, är Johanna just nu medprogramledare för podden Ursäkta. En av de mest kända podcasterna i Sverige, ett nytt avsnitt av programmet släpps varje vecka, och programledarna täcker ett brett spektrum av ämnen. Hon har presenterat på Talang och Masked Singer förutom att turnera med sitt eget liveframträdande, Ring Polisen.

Johanna Nordström Pojkvän

Hon dejtar för närvarande Adam Nordström, som hon träffade genom Johanna Nordström, som hon träffade genom Adam Nordström. Medan Johanna turnerade för att marknadsföra sitt fantastiska liveframträdande av Ring Polisen hösten 2021 träffade hon Adam Smedberg, mannen som skulle bli hennes man.

Adam, dåvarande göteborgare, skickade ett meddelande till Johanna när hon var på turné i stan och frågade om de kunde träffas och ta en öl. Efter sina två framträdanden den kvällen gick Johanna ut och träffade Adam runt 11:30, och de har dejtat sedan dess. Vi verkade vara på en dejt, enligt min mening. Adam kände sig fortfarande lite orolig trots att han tog ett par öl med sina vänner tidigare. Efter en kväll av uppträdande var jag helt nykter. Amelia får besked av Johanna att de kopplade upp sig direkt och hade en fantastisk tid.

Planer för Adam Smedberg och Johanna Nordströms framtida förbund. Adam och Johanna flyttade ihop i Johannas lägenhet i Stockholm tre månader efter att de först sågs tillsammans i Göteborg på grund av sin omisskännliga förkärlek för varandra. Parets kärlek är fortfarande lika stark som den var när den där hemska oktoberkvällen inträffade, vilket kommer att ha gått två år från nu.

Han är tre år yngre än jag. Han har ett mycket mognare sätt att tänka och är otroligt tålmodig, vilket jag först tyckte var skrämmande. Adam är ganska underhållande, och han vet när jag inte har tålamod. Det var oundvikligt att det skulle bli vi, säger Johanna. Vi har vuxit till att bli utmärkta vänner och njuter av vår tid tillsammans. Han är också lågmäld. Bra jobbat. Riktigt behagligt. När du var yngre behandlade en hemsk pojke dig definitivt som skräp.

När räknar Adam och Johanna med att få barn? Johanna gör sig just nu redo för Stockholmspremiären av det världsomspännande skräckfenomenet 2:22 – A Ghost Story i september. Och Adam har en lovande karriär i sina studier av tv-produktion framför sig. Sannolikheten att paret vill skaffa familj verkar snart vara stor. Jag är nöjd med min nuvarande position i livet. Jag har en djup önskan om att utforska och nya horisonter. Även om han vet att det kan ta lite tid, vill Adam snart bilda familj.

Hon säger till Amelia att han vill utöva sina intressen först innan dess. Johanna Nordström, 26, är programledare för den omtyckta podden “Ursäkta” tillsammans med Edvin Törnblom. Hon tävlade i första säsongen av tv-programmet “Masked singer” förra året och medverkade som gästprogramledare i årets Melodifestivalen. Tidigare i år berättade hon för sin koppling till Adam Smedberg, 24.

Hon pratar just nu om deras första möte i “Det Skaver”-podden med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman, och Nadia Kandil. Medan jag var på turné stötte vi på varandra. Som Johanna Nordström avslöjar i podden var vi dock redan bekanta.

På grund av deras del i parets introduktion var Tanja orolig

Adam var den första personen Johanna såg i en video laddad upp på YouTube av “Big Brother” och “Paradise Hotel”-tävlande Trubbeltanja Kallin. Tanja och Adam delade hus i Göteborg efter att ha lärt känna varandra och blivit nära vänner. I podcastavsnittet utbrister Johanna: “Jag tyckte att han var så himla söt, rolig och trevlig.”

Hon använde ett annat knep eftersom hon var för rädd för att skriva till honom. Hon tog en skärmdump av videon och laddade upp den till Instagram med texten “vill leva med dessa två!” Adam och Johannas kommunikation började på detta sätt. Sedan, när vår turné stannade i Göteborg, lyckades vi få kontakt. Han följde med oss till flera platser under turnén eftersom Johanna och jag kom överens så bra och hade så roligt tillsammans.

Genom att offentliggöra parets inflyttning deklarerar hon också att de nu bor tillsammans som sambor. Relationen mellan Adam, Johanna Nordströms pojkvän, och dem själva undersöks. Johanna berättar om kraven hon ställer för att de ska bli ett föremål och Adam delar med sig av hur det är att dejta en känd person.

Fans av den välkända podden “Ursäkta” har under en tid spekulerat i att Johanna Nordström, en 26-årig komiker och poddstjärna, har en pojkvän. Med facklor och lyktor i handen letade de entusiastiska anhängarna högt och lågt efter varje tecken på den mystiska personen. Men precis som många unga par, när en bild av de två kyssande dök upp på Instagram, offentliggjordes hennes pojkväns identitet.

Adam Smedberg, 23, är Johannas ursnygga kille, som hon avslöjade i en Instagram-bild med kommentaren “kan inte fatta att vi träffades på cut PH-säsongen nya nina o marcelo typ?” för lite mer än en vecka sedan. Både vänner och beundrare har påpekat inlägget om hur bedårande de är tillsammans. Vissa människor var dock bekanta med Adam från tidigare möten. Han upptäcktes av en välkänd Instagram-användare.

Den oroliga, Tanja, är en fantastisk vän

Adam och Tanja Kallin, vinnaren av Big Brother, är nära vänner och har till och med levt tillsammans tidigare.Komikern Johanna Nordström, då 26 år gammal, gav hennes chanser att hitta kärleken en dålig bedömning i oktoberupplagan av Aftonbladets “Plus p lieft” artikelserie. Den senaste tiden har vinden förändrats.

I ett färskt avsnitt av deras podcast, “Ursäkta”, pratade medprogramledarna Johanna Nordström, 25, och Edvin Törnblom, 25, om Nordströms senaste partner. Hon har inte sagt så mycket om förhållandet, även om hon avslöjade att han heter Adam. Låt oss kalla det mugshot av Adam Smedberg.

Hon har nu avslöjat vem främlingen är. I ett Instagram-inlägg skryter hon om sin älskare Adam Smedberg och gör narr av omständigheten genom att anspela på “Paradise hotel”-klichén.
Jag har svårt att föreställa mig att vi tog kontakt vid denna tidpunkt under ph-säsongen. “En ny typ av Nina och Marcelo?” Johanna Nordström frågar. (en referens till dokusåpans deltagare Marcelo Pea och Nina Glimsell, som lärde känna varandra under inspelningen av “Paradise Hotel” 2018).

Detta kom ut i november förra året

Men Adam Smedberg har redan dykt upp på hennes onlinekonton, så det här är inget nytt. Hon använde en bild som han hade lagt upp i sin berättelse i november. På bilden höll de på att kyssa varandra. Adam Smedberg använde slangbegreppet “Gäri” (reds anm.: “tjej”) för att syfta på tjejer i Stockholm på den tiden.

Aftonbladet, en svensk tidning, har lämnat in en ansökan om att anställa Johanna Nordström

Johanna Nordström, 27, är multiinstrumentalist. Hon spelar ståuppkomedi och arbetar även som presentatör, podcaster och influencer. Hon har nu möjlighet att lägga till “Årets kvinna 2023” till sin lista över prestationer. Detta avslutar vår kunskap om meteoren.

Johanna Nordström Pojkvän
Johanna Nordström Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!