Oliver Skifs Flickvän

Oliver Skifs Flickvän
Oliver Skifs Flickvän

Oliver Skifs Flickvän – Både Björn, konstnär, och Pernilla, dansare, är i slutet av femtioårsåldern. Nästan 30 år har gått sedan deras bröllop. Makarna Skifs har två barn, Oliver, 33, och Jonathan, 30. Efter tio på kvällen i TV4 tittar Malous äldsta son Oliver och hans pappa Björn förbi för att prata om familjefostran och alla dess egenheter.

Min yngre bror och jag sjöng och dansade ofta tillsammans som barn. Oliver är också en skicklig målare, därför har han tagit med sig några av sina verk till TV-studion för att visa. Programledaren, Malou von Sivers, har tagit upp några återkommande teman: musik, dans och det mänskliga hjärtat.

När jag var liten verkade det inte ovanligt att bli kär och älskad. Jag hade en bra uppväxt. Många utflykter gjorde jag. Jag har gjort min del av festen på turnébussen och i omklädningsrummen efter shower. Han utvecklar genom att konstatera att han, liksom många andra individer, tyckte det var viktigt att besöka sina föräldrar på jobbet.

Jonathan Skifs är en professionell animatör

Oliver hävdar att Jonathan, det yngre syskonet, är precis lika kreativ som han är, fast på ett helt annat sätt. En av mina bröder och systrar jobbar med tecknade filmer. Det är där han skapar de flesta av sina skulpturer och andra konstverk. Vi hamnade dock på olika ställen. Han blev digital medan jag förblev analog.

Han råkar också vara en riktigt uppfinningsrik kollega. Björn Skifs finns alltid där för att hjälpa Oliver att flytta konstverket, packa upp konstverket och hänga upp konstverket till en utställning. Björn berättar att när Oliver var två år gammal var han redan en skicklig konstnär och skapare. Det här var uppenbarligen en kille som kände sig tvungen att utforska nya idéer.

Hans konst och kreativitet upphörde aldrig. Hans skicklighet att skapa förhistoriska varelser av piprensare var oöverträffad. Vi märkte att han var mer intresserad av kreativ verksamhet än av akademisk. Pappa Björn säger till Oliver att han kan slänga sina konstförnödenheter när hans målningar inte blir som han tänkt sig.

Oliver Skifs Flickvän

Detta har hänt förut, ja. Den unge mannen förstår att det finns många olika känslor. Det jag upplever har varit annorlunda än andras uppväxt är att det alltid har funnits energin och engagemanget, och viljan att engagera sig i det, att vi tror på det här, säger Oliver och syftar på det stöd han fått från sina föräldrar.

Björn Skifs, 72, och hans fru Pernilla Skifs, då 18, blev kära 1988 och har varit lyckligt gifta sedan dess. De började dejta i smyg när Pernilla fortfarande stod på scenen som dansare. När nyheten om deras förhållande spreds var många skeptiska, och med goda skäl med tanke på den betydande åldersskillnaden mellan dem. Det var många olyckor som hände där. Till skillnad från mig, en gammal kille, sökte Pernilla aktivt synska. Björn Skifs sa till Aftonbladet att det verkar finnas en lucka i dialogen och att vi förmodligen har upptäckt det.

Björns söner, Oliver och Jonathan Skif, använder det

Både Oliver och Jonathan Skifs är vuxna nu, men Oliver är 32 och Jonathan är 29. Alla tre sönerna har gjort det stora i konstvärlden. Jonathan är animationsexpert medan Oliver är musiker och designer. I ett avsnitt av sin A to O-podcast med sin vän Anton Fargau Petrini berättar Oliver Skifs om livet med en känd pappa.

Patriarken i Olivers familj är en känd artist i Sverige. Som barn förstod jag aldrig tilltalandet av att hans fruktansvärda klotter passerade som autografer. Aftonbladets podcast innehöll kommentarer från Oliver Skifs, som säger att han tror att en femåring skulle kämpa för att greppa konceptet.

Oliver Skifs hävdar att många människor bildar åsikter och förutfattade meningar om honom utifrån hans efternamn, som är universellt kopplat till Björn Skifs. Hans podcast antyder att det är ganska vanligt att springa mot fasta idéer eller förväntningar. Björn Skifs är inte en som skyr rampljuset.

Hans karriär inom musik och film började på 1960-talet, och den fortsätter än i dag. Men det var en sak han skyddade hårdare än något annat: sin familj. Nu skryter han om sin son på de mest osannolika platser: på en blogg. Jonathan, 30, och Oliver, 33, är två av Björn och Pernilla Skifs barn. I veckan fick tv-tittarna se ett sällsynt framträdande från Oliver.

Varken han eller hans bror gick in i musiken professionellt, även om de helt klart ärvt sina föräldrars uppfinningsrikedom. Olivers karriär som artist blomstrar och han har besökare från hela världen. Hans hemsida skryter om att han också är skicklig på att måla porträtt och designa kostymer för scenen.

Dessutom har han undervisat elever i läderbearbetning och färglära på många konstskolor. Medan Oliver tycker om att lyssna på musik har han redan bestämt sig för att det inte är hejringer. Oliver har bott i ett litet hus i Nynäshamn de senaste fyra åren, inte långt från där pappa Björn har en villa i Sverige.

Det verkar inte som att Oliver Skifs uppväxt av en av Sveriges mest kända artister hade någon effekt på honom. “Jag hade en bra uppväxt, full av galenskap”, utbrister han till Malou. Björn brister i skratt. Han hävdar att han, precis som många andra barn, ofta följde med en förälder till jobbet.

Unga Oliver Skifs brukade göra mycket racket i backstageområdet, springa runt på turbussar och i allmänhet vara till besvär. Björn Skifs, konstnär, fyller 76 år i år och hans två söner med hustrun Pernilla, 58, är nu vuxna. Under ett sent TV4-besök hos Malou pratar äldste sonen, Oliver, 34, och hans pappa, Björn, om familjeliv, kreativitet och deras lite annorlunda uppväxt.

Min yngre bror och jag sjöng och dansade ofta tillsammans som barn. Artisten Oliver brukar stanna till i Malous studio för att visa upp sitt verk. Hans målningar inkluderar ofta musiker och dansare. Varifrån kommer den här mannens inspiration? Var tillbringade han sina uppväxtår? Malous nyfikenhet lyfts fram.

Skifs-pojkarnas vardag var allt annat än regelbunden eftersom deras föräldrar båda arbetade i underhållningsbranschen. Många utflykter gjorde jag. Jag har gjort min del av festen på turnébussen och i omklädningsrummen efter shower. Han utvecklar genom att konstatera att han, liksom många andra individer, tyckte det var viktigt att besöka sina föräldrar på jobbet.

Björn Skifs var den första som lade märke till Olivers konstnärliga förmåga. Redan som ett litet barn visade han tecken på att vara en kreativ tänkare. Det här var uppenbarligen en kille som kände sig tvungen att utforska nya idéer. Hans konst och kreativitet upphörde aldrig. Hans skicklighet att skapa förhistoriska varelser av piprensare var oöverträffad.

Björn Skifs, 72, är utan tvekan Sveriges mest kända artist. Större delen av hans liv har spenderats på scen. Han har gjort musik i nästan ett halvt sekel och har redan tagit hem två Melodifestivalen-priser. Men han har också varit värd för shower och agerat i ett antal roller som du kanske känner igen.

Pernilla Skifs, hans fru sedan 55 år, har rest med honom under denna resa. Björn diskuterar händelsen ingående med Aftonbladet. Det var många olyckor som hände där. Till skillnad från mig, en gammal kille, sökte Pernilla aktivt synska. Han säger till nyhetsorganisationen: “Jag tror att vi har ett hål i det snacket någonstans”. Nu när de är vuxna trivs Oliver och Jonathan båda på sina egna områden.

Oliver Skifs Flickvän
Oliver Skifs Flickvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!