Peg Parnevik Ny Pojkvän

Peg Parnevik Ny Pojkvän
Peg Parnevik Ny Pojkvän

Peg Parnevik Ny Pojkvän – Peg Parnevik är tillbaka i dejtingspelet. Hon diskuterar sin nya pojkvän när hon sitter på Rockbjörns signaturgula matta. Peg Parnevik, nu 28, tillkännagav sitt uppbrott med älskaren Jesper Niklasson i podcasten “Peg and Penny” i våras. Hon avslöjade för Aftonbladet att hon gick på dejter under sommaren och sedan dess har hittat sann kärlek. “Jag är kär”, utbrister hon på Rockbjörns röda matta.

Appbaserad dejtingtjänst introduktion

Hon hävdar att hon och hennes nya beau bara har dejtat i en vecka efter att ha träffats på en dejtingapp. Hon berättar att hon hade planerat att vara ogift ett tag och inte var intresserad av att ha ett romantiskt förhållande till en början, men att saker och ting har förändrats och att de nu officiellt dejtar. Hur många gånger gick ni ut innan ni gjorde ert förhållande offentligt? Mycket! Hon hävdar att det bekräftades i veckan.

Frasen “borde vara i kärleksbubblan”

Det tog lite tid för Peg att känna sig bekväm i förhållandet, tillägger hon. Jag känner att det tog ett tag för mig att komma på det. När det inte var så formellt kunde du stoltsera med det för dina vänner och skryta om det i din podcast. Men jag tror att det här är “the one”, så jag tänker slappna av ett tag. Jag ska bara hantera det och sola mig i skenet av vårt förhållande.

När visste du att du hade fattat rätt beslut?

I nuet, i veckorna. Den tidigare “Jag vill ha dig” formulerades med större beslutsamhet och besatthet. För första gången känner jag att ju längre vi spenderar tillsammans, desto mer respekterar jag honom och desto mer blir jag kär i honom. Jag tror att jag håller på att bli kär, och det sker verkligen gradvis. Bilder på mannen har dykt upp på Peg Parneviks Instagram-story de senaste dagarna. Efter hennes senaste högprofilerade uppbrott hävdar sångerskan att hon vill hålla den här hemlig.

På grund av detta tar jag det på största allvar. Jag försöker hitta en balans mellan att vara öppen och ärlig mot mina vänner och följare på sociala medier och att hålla mitt privatliv privat, förklarar hon. Jag känner mig inte skyldig att avslöja varje detalj, men jag värdesätter ärlighet. Efter att hennes relation med Filip Kaspersen Lamprecht skrevs om gick artisten Peg Parnevik vidare och gjorde slut med sin senaste partner, Jesper Niklasson. Nu börjar hon frossa om sin nya skönhet.

Peg Parnevik, en 28-årig artist, hittade nyligen kärleken. Pegs ex-pojkvän, Filip Kaspersen Lamprecht, var en framstående figur inom underhållningsbranschen. Peg och Filips uppbrott rapporterades allmänt, och Peg anklagade till slut Filip för att ha avslutat deras förhållande. Jag är inte ens säker på att jag har en hel bild av vad som hände.

Peg Parnevik Ny Pojkvän

Jag var inte ens i Sverige när han dumpade mig; Jag studerade i USA. Peg Parnevik nämnde att han hade sms:at henne i “Brottartbröder”-podden med Jimmy och Martin Lidberg som programledare. Peg dejtade Filip ett tag, men hon är nu förlovad med Jesper Niklasson. Peg och Jesper bröt upp under våren förra året.

Peg Parnevik diskuterar sin senaste romans

Peg bestämde sig för att berätta för världen att hon äntligen hittat “den ena” på röda mattan på Aftonbladets årliga musikgala Rockbjörnen. Peg och hennes nya partner tog sin relation från onlinedejting till nästa nivå den senaste veckan. Jag känner att det tog ett tag för mig att komma på det. När det inte var så formellt kunde du stoltsera med det för dina vänner och skryta om det i din podcast.

Men jag tror att det här är “the one”, så jag ska ta det lugnt ett tag. Jag ska bara ta hand om det och leva i en kokong av kärlek, säger Peg till Aftonbladet. Konstnären Peg Parnevik säger att hon ofta känner sig isolerad. Det var efter att hon och Jesper Nicklasson, hennes pojkvän sedan två år, gjorde slut. I ett nytt avsnitt av “Peg and Penny”-podcasten förklarar artisten: “Jag ska sluta dejta unga killar”.

Peg Parneviks 27-åriga popularitet ökar då hon nyligen har släppt ny musik och kommer att medverka i den kommande säsongen av TV4:s succéprogram “Så mycket bättre”. Idag rapporterar Peg Parnevik i sin podcast “Peg & Penny” att tempot i hennes romantiska liv har avtagit. Hon och hennes ex-pojkvän, musikproducenten Jesper Nicklasson, 25 år, har gjort slut. Jag mår bra, men jag vet inte hur mycket jag ska avslöja, och jag ska inte gå in på detaljer. Enligt Peg Parneviks podcast är hon just nu genom en “konstig tid i sitt liv”.

De tillkännagav sin relation till världen i juni 2021

Jag har ett stort team, massor av vänner, massor av aktiviteter, massor av semestrar och massor av spelningar, men jag känner mig sällan mindre än ensam. Peg Parnevik skrattar och säger att det är väldigt tråkigt.

Hur splittringen fick Peg Parnevik att känna

Penny Parnevik, Pegs 26-åriga syster och medprogramledare för podcasten, tillägger att hon tror att hennes syster ser Pegs förlust av en “partner som kollar alla rutor i en livspartner” som den svåraste aspekten av situationen. Ja, säger Peg Parnevik. På sätt och vis beror det på att jag fyller 28 i år och jag känner mig “oh fan, jag är inte 20 längre” trots att det händer så mycket i mitt liv och jag är så glad och tacksam och jag är tryggare med mig själv än någonsin.

Men det här känns så halt och klyschigt att prata om, men min biologiska klocka tickar.” Peg Parnevik har bestämt sig för att ta sin systers råd och sluta gå ut med män som är så mycket yngre än henne. Våren 2016 fick Peg Parnevik beskedet att hon och pojkvännen Jesper Niklasson inte längre var tillsammans.

Men Peg avslöjade nyligen att hon dejtar igen. På Rockbjörns röda matta deklarerar sångaren: “Jag är kär”. Peg Parnevik blev offentlig med sin splittring från Jesper Niklasson i april på sin podcast, Peg & Penny. Men hon delar den goda nyheten att hon har hittat kärleken igen med sin vän Peg.

OM MIN NYA KÄRLEK, PEG PARNEVIK

Peg Parnevik uppdaterar lyssnarna om sitt romantiska liv på 2018 års upplaga av Rockbjörnen. Peg avslöjar också att hon inte hade några planer på att gå in i ett förhållande och istället hoppades få njuta av lite tid ensam, men att det inte gick så. Hon berättar att hon officiellt har ett förhållande med en kille som hon träffade på en dejtingapp. Den goda nyheten är att våra långvariga möten äntligen kan anses formaliserade.

I intervjun beskriver Peg sina känslor för sin nya älskare och hur det tog lite tid att sätta sig in i förhållandet, då hon undvek offentliga visningar av PDA. Jag känner att det tog ett tag för mig att komma på det. När det inte var så formellt kunde du stoltsera med det för dina vänner och skryta om det i din podcast. Men jag tror att det här är “the one”, så jag tänker slappna av ett tag. Peg tillägger, “Jag ska bara ta hand om det, och sedan kan jag stanna i min kärleksbubbla.”

PEG PARNEVIK: VEM DEJAR HON NU?

Artistens Instagram ger några glimtar av personen som stal Pegs hjärta. Peg säger att hon vill hålla honom borta från rampljuset på grund av hennes senaste högprofilerade uppbrott. Det är därför jag är så försiktig när jag använder den. Jag strävar efter att hitta en balans mellan att vara öppen och ärlig mot alla och att hålla mina konton på Instagram och andra sociala medier privata.

Även om jag inte känner mig skyldig att avslöja varje detalj så föredrar jag att vara rättfram, säger Peg Parnevik. Hon och hennes älskare, Jesper Nicklasson, visar för närvarande sin obestridliga tillgivenhet för varandra. Peg sa i programmet, “Du vet redan att jag träffar någon, och han heter Jesper. Sedan dess har parets kärlek blomstrat vackert, och Filips ex har till och med besökt Nyhetsmorgon för att dela sina tankar om ämnet.

Filips första kommentarer efter Pegs uppbrott

Första gången Filip hade talat offentligt om sina känslor sedan uppbrottet var som svar på Martin Järborgs förfrågan om hur Filip upplevde det hat som hans ex-flickvän fick genomgå. Nej, men det var en riktigt tråkig tid sedan det började med att jag samtyckte till något som jag trodde skulle vara oerhört glad och underhållande och som skulle ge mig en chans att presentera mig själv. På frågan om var han kände sig mest bekväm med att använda sina ord svarade Filip: “På ett ställe där folk kan gilla mig eller inte”.

Han fortsatte med att säga att när han väljer att stå upp för vad som helst får hans partner ofta riktigt dålig feedback. Då kommer det att bli en motsatt effekt när uppmärksamheten flyttas bort från det som kan vara roligt. Dessutom var det hon som greps i mitten trots att hon inte hade samtyckt till situationen. Det har sagts att efter att ha gjort slut ringde paret varandra för att uttrycka tacksamhet för de fem åren de delade. Peg såg fram emot vad hon kallade en “het tjejsommar” innan säsongen började.

Peg Parnevik Ny Pojkvän
Peg Parnevik Ny Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!