Post Malone Död

Post Malone Död
Post Malone Död

Post Malone Död – Enligt färska rapporter från Sverige var rapparen Post Malone en av 15 personer ombord på ett privatplan som var tvungen att nödlanda på grund av punktering. I två timmar flög planet i cirklar innan det slutligen landade. Just det, planet har landat. Efter att jetplanet nödlandat på en flygplats norr om New York gick Post Malone till Twitter för att tacka sina följare för deras böner. Å andra sidan sa han också hej till sina belackare.

Jag förstår inte varför så många människor på internet hoppades att jag skulle dö. Jag bryr mig inte om dig. Inte nu dock. Gulfstream IV lyfte från en flygplats i New Jersey och var på väg till Luton Airport i Storbritannien. Den tidiga upptäckten av hålet nödvändiggjorde en förändring i strategi.

Till slut, efter ungefär 110 kilometer norr om Manhattan, landade planet utan incidenter på Stewart International Airport i Newburgh. Det fanns brandfordon och tolv ambulanser som väntade på att hjälpa dem. Post Malones senaste videor har gjort hans fans rädda, upprörda och chockade. Men Post Malone säger att han har kungliga känslor.

Post Malone, en 24-årig rapstjärna, verkar saknas i aktion i många videor som för närvarande gör rundor på sociala medier. I en video kan han ses vackla och rulla runt på scenen samtidigt som han verkar förvirrad. I ännu ett klipp verkar han kämpa för att bara hålla sig vaken. Många av de tusentals fans till sångaren är oroliga för att han kan vara påverkad av droger eller dryck. Vissa har till och med dragit paralleller mellan honom och Amy Winehouse, sångerskan som tragiskt gick bort den 23 juli 2011, av alkoholförgiftning.

Det här är ganska skrämmande

Frasen “det här är så sorgligt” förekommer i flera tweets. Detta gjorde verkligen ont i mig. Jag ber att han hittar det stöd han behöver. Han är redan fantastisk, men han har ännu mer potential. Jag är i tårar. Hans grupp måste vidta åtgärder omedelbart. Det här är verkligen upprörande. De orden: “Jag är ett stort fan och jag blir riktigt orolig” Det finns inget kvar av honom. Låt Post Malone leva, tack. Videorna är verkligen störande. Så många duktiga musiker har tagits ut av droger.

Det har aldrig funnits en tid då jag har mått så bra

Post Malones Posty’s Runaway Tour stannade i Memphis den 6 mars. Då bestämde han sig för att väga in de spridande drogryktena. Jag är ingen droganvändare. Åh man, jag känner mig fantastisk. Det är därför jag kan komma i så bra form att kunna rulla runt på golvet och kämpa så hårt för de här konserterna. Från scenen berättade Post Malone för sina oroliga fans att han “mår ganska jävla bra” och “inte drogar”, som rapporterats av XXL Magazine.

https://www.youtube.com/shorts/pZQP7JVFPlc?feature=share
Post Malone Död

Fans av Post Malone är oroliga över hans hälsa efter att ha sett videoklipp från hans konsert där han rullar tillbaka ögonen och faller. En onlinesupporter ska ha sagt: “Det gör ont att se honom så här, jag är verkligen orolig”, efter att ha sett hans nuvarande tillstånd: “Det gör ont att se honom så här”, rapporterar news.com.au. Fansen började oroa sig för 24-åriga Post Malone efter att videor från hans konsert blivit virala.

Skådespelaren kan ses i ett klipp falla framåt och verkar ha problem med att återställa balansen, och i ett annat klipp syns hans ögon rulla bakåt. Det gör ont i hjärtat att se honom på det här sättet, och jag oroar mig för honom. En supporter twittrade “Någon hjälpa Post Malone!!” till news.com.au. Alltför många begåvade människor har dött av överdoser av droger. Flera beundrare har också uppmanat artisten att sätta sin hälsa först och avbryta resten av resan.

Tack, men jag är bra, som Post Malone skulle säga

Post Malone försäkrade sina lyssnare att allt är bra under lördagskvällens evenemang. Post Malone ska ha förklarat på scenen: “Jag tar inte droger och jag mår bättre än någonsin.” Detta rapporterades av Page Six. 24-åringens manager, Dre London, lugnade följare genom att lägga ut ett konsertklipp på nätet.

På frågan om han såg något utöver det vanliga svarar han “Jag är säker på att jag skulle ha sagt till dig om något var fel”, på Instagram. Post Malone meddelade den här veckan på GQ att han hade slutat med alla andra droger än sprit efter att ha haft en ångestkris kopplad till rökpott. Det här är berättelsen om Post Malone, den över en natts sensation och oklassificerbara rapparen som har fått stor uppmärksamhet men vägrar att bli inboxad.

Året är 2015 och klockan är tidig lördag morgon. Det är sensommar och staden New York är hetare än Hades. Det gör samma sak i Breakfast Club-studion, där showen spelas in. Det är DJ Envy och Charlamagne tha God med The Breakfast Club, och idag har vi Post Malone som vår speciella gäst.
Tjugoåriga Post Malone lutar sig framför en av de tre mikrofonerna, hans olivgröna, extra stora t-shirt full av hål som exponerar hans bröst och mage. Hans naturligt vågiga bruna hår är samlat i en stökig bulle i hjässan.

Han kan ha en tråkig appearance på morgonen, men hans schema är fullspäckat. Stämningen i studion är fantastisk. Post Malones bakgrund, musikaliska influenser och Dallas Cowboys diskuteras. Intervjun tar dock snart en oväntad vändning. Är du orolig för att bli stämplad som en “kulturgam” på grund av din ras som vit rappare? frågar en av programmets producenter.

Post Malone, en gång okänd i Texas, har snabbt blivit en av landets mest omtalade musiker. Han har sopat över nätet med sin fantastiska singel “White Iverson”. Men alla hejar inte på den vita rapparen med flätor och guldtänder som rappar om kontanter och tjejer. Vissa andra säger att Post Malone bara är den senaste i en lång rad vita musiker som har tjänat pengar på svart kultur.

Post Malone: P3: The Documentary berättar historien om den över natten sensation och eventuella musikaliska vilde som är den kritikeransedda och hyllade rapparen. Siri Hill producerar filmen hösten 2022. Regissör Anna Lillkung. Hanna Frelin, showens exekutiva producent. Fredrik Nilsson, tekniker.
Tredje Statsmakten Media ansvarar för att skapa showen. Cornelia Biller, Amel Suljevic och Levi Hielle-Bergström spelar biroller.

Snoop Dogg TV, Viral Twitch, Dash Radio, Skee TV, The Tonight Show med Jimmy Fallon i huvudrollen, American Music Awards 2018, Celeb Watch och Howard Stern Show bidrog alla med ljud till dokumentären. Post Malones “Cold” är en ballad om hjärtesorg som går obesvarat och kampen för att behålla lugnet inför sådan ångest. Det är en hymn för individer som har gått igenom ett uppbrott och letar efter något sätt att lindra smärtan.

Post Malone sjunger om sin odödliga kärlek till individen, hur han önskar att de fortfarande fanns kvar och hur han skulle offra sitt liv för dem. Om det innebär att hålla möjligheten till kärlek vid liv, är han villig att bära ångesten och sorgen. Till den han älskar sjunger han, “yeah, my wrist so cold and my ice on froze/And it’s all for you” i refrängen.

Det är en linje som talar om hans vilja att sätta sig själv där och göra allt som krävs för att hålla den anslutningen vid liv, samtidigt som han känner sig avtrubbad och föga mottaglig på insidan på grund av mängden smärta han genomgår. Refrängen av “Runnin’, runnin’, runnin’, runnin'” beskriver upplevelsen av att gå igenom rörelserna tanklöst samtidigt som man försöker hantera en känsla av uppgivenhet.

Post Malone Död
Post Malone Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!