Vem Är Hanna Öbergs Pojkvän

Vem Är Hanna Öbergs Pojkvän
Vem Är Hanna Öbergs Pojkvän

Vem Är Hanna Öbergs Pojkvän – Skidskyttelandslagets romantiska problem offentliggjordes med lite över tre månader kvar till OS. Parallellt med Hanna Öbergs och Martin Ponsiluomas förhållande har Jesper Nelin, som tidigare varit romantiskt inblandad med Öberg, hittat kärleken med Ponsiluomas ex-flickvän. Är det möjligt att detta kan ha en inverkan på hur bra vi gör i Peking? Sportchefen Anna-Maria Uusitalo sa att åtgärder kommer att vidtas om det konstateras att detta börjar påverka den sportsliga sidan.

Hanna Öberg, en svensk OS-utmanare, bekräftade för SportExpressen på måndagen att hon har ett förhållande med Martin Ponsiluoma, en kollega i landslaget. Inte långt efter det avslöjade Jesper Nelin, som också var skidskytt på toppnivå och Öbergs ex-pojkvän, detaljerna i kärleksdramat som skakade landslaget i vintras. Nelin började träffa Ponsiluomas ex-flickvän efter att Öberg och Ponsiluoma började dejta.

Det som Nelin kallade “ett kaos” var det bästa sättet att säga det. Jag skulle inte säga att vi fortfarande är ett sammansvetsat lag, men vi brukade vara det. Däremot klarar vi att träna tillsammans och det fungerar. Enligt vad Nelin sa till Aftonbladet “tror jag att alla tycker att det fungerar okej”, men hon är osäker på om hon och Martin kommer att bli vänner igen. Lagenhet har lyfts fram som en nyckelkomponent i den blågula skidskyttetruppens prestation under ett antal år.

Angående de tumultartade dagarna, Jesper Nelin

Några dagar efter att nyheten om de nya partnerskapen bröt ut pratade Jesper Nelin med SportExpressen och betonade att lagets prestation på planen borde vara opåverkad. Nej. Vi har tränat sida vid sida hela sommaren. Följaktligen borde det inte ha någon inverkan på prestandan, enligt honom. Visst, det var ineffektivt först. Mitt intryck är att vi alla har gått vidare och nu respekterar varandra på ett affärsmässigt sätt.

Hur har du hanterat detta i gruppinställningar?

Det är upp till var och en av oss; landslaget är inte det enda som oroar sig för det. Det verkar som att alla är nöjda och allt är ganska lugnt. Så, enligt Nelin, är det irrelevant om du och din bästa vän inte längre är nära varandra.

Fortsätter säger han: Vi är fortfarande bra på att jobba ihop som ett lag, men det är mindre av det där “extragrejen” där man stannar kvar efter träning och sånt. Vi gör dock inga ansträngningar för att göra det. Ta chansen att umgås med någon om du väljer att göra det. Inom gruppen är det inga problem.

Vem Är Hanna Öbergs Pojkvän

Hur har din dag varit?

Det har uppenbarligen kommit en hel del anmärkningar. Men för det mesta är det troll och andra okunniga människor som spyr ut skit. De misslyckas med att förstå det faktum att vi är kännande varelser som kan tyda deras skrivna ord. Vid det här laget är det inte alltför riskabelt att läsa, men många av kommentarerna är uppenbarligen olämpliga. Medan andra äter väljer jag att inte göra det.

Friidrottschef: “Saker förändras”

Även skidskyttens sportchef Anna-Maria Uusitalo tycker att företaget gick bra under sommaren och hösten. Ändå har hon inget annat än uppskattning för landslagets ledning, framför allt Johannes Lukas, för hur de hanterade frågan på plats i vintras. Dialog och kommunikation är områden där Johannes har ansträngt sig mycket.

Det uppmärksammades tidigt på mig, men jag hade intrycket att allt var välplanerat och skött. Hon hävdar att de ledare och individer som är aktivt involverade på plats såg till att det aldrig var några problem att föra det längre fram. De aktiva spelarnas personliga liv är inte ett bekymmer för Uusitalo just nu eftersom det inte påverkar de sportsliga resultaten. Personligen tycker jag inte att det är en stor grej att vissa människor inte har fasta relationer längre.

Hon säger att vi måste vidta åtgärder så länge det förblir inom sportens område och avslutar med att säga: Det är väldigt normalt i alla organisationer, enligt min mening. Allt är föremål för förändring. Det finns fortfarande en stark känsla av teamenhet och genuin omtanke bland de aktiva medlemmarna, och jag ser många av dem hänga runt på fritiden. Inte bara för att du är i samma lag; det är uppriktigt och ärligt. SportExpressen har genom sin presskontakt Torbjörn Nordvall efterfrågat Martin Ponsiluoma och Hanna Öberg.

Dessa skidskyttar har gått utöver det vanliga. För några av åkarna är flyttlasset redan borta till sommaren. Ägaren Sebastian Samuelsson har lovat att det skulle finnas guldkranar i varje rum. Många skidskyttestjärnor har köpt nya bostäder och lägenheter med en del av de miljontals dollar de vann under våren, vilket driver upp priset på fastigheter i Östersund. Sebastian Samuelsson och hans sambo Linnea har köpt ett hus tillsammans.

Vi har det jättebra. Med tillräckligt med plats för allt och allas kläder kan du tända grillen en vacker sommarnatt. Två huvudsakliga fördelar finns. De kommer inte behöva stå ut med att Samuelsson ligger på golveteller i vardagsrummet för att träna sitt skytte som han gjorde när de bodde i en lägenhet.
Jag är mindre besvärad och distraherad nu när jag har ett separat utrymme att skjuta i.

Är du involverad i alla möjliga tävlingar? Är du till exempel med i landslaget och tävlar i “vem köpte det största huset”?

Det här är ingen tävling mellan familjemedlemmar, haha. Att Hanna och Martin också har köpt är fantastiskt. Under VM och OS förra året placerade Sebastian Samuelssons sponsor en guldkran i flera hotellrum för att förhindra spridning av virus. Enligt Samuelsson finns det guldkranar runt om i huset. Han rättar sig dock snabbt och säger att för tillfället är de flesta kranarna silver. Enligt Samuelsson, om du vill ha en robotgräsklippare och en grill, så binder jag upp mig.

Ovilliga att klippa gräset

Hanna Öberg och Martin Ponsiluoma har nyligen köpt en fastighet och gör sig redo för att flytta ihop, efter att deras officiella förhållande tillkännagavs för ett år sedan. För att uttrycka det enkelt, det är fantastiskt. Ponsiluoma sa att paret bara behövde lite mer utrymme efter att ha varit ivriga att köpa något tillsammans.

Hanna Öberg, 25, och Jesper Nelin, 29, som är skidskyttar, var i ett förhållande länge men gjorde slut förra året. Skidskyttelandslaget har båda. Romansen mellan Öberg och en annan medlem i landslaget verkar ha börjat utvecklas även under förra årets VM i Slovenien, enligt Sportbladet. Arbetskamraten och lagkamraten Martin Ponsiluoma, som är 26 år. Lagkamrat och pojkvän till Hanna Öberg, Martin Ponsilouma. Publiceringen av bilden skedde under julen.

Avslutade med guld

Efter att ha vunnit sprintguldet återvände Ponsiluoma hem och avslutade sitt förhållande med Fanny Johansson. De hade en turnering i Tjeckien i mars. Resten av gänget började märka att Martin Ponsiluoma hade känslor för Hanna Öberg vid det laget. Saker och ting verkade ha förändrats mellan Martin och Fanny när han tog medaljen på VM, vilket avslutade deras förhållande.

Han avslutade sitt förhållande med Fanny efter hemkomsten. Hans sanna känslor för Hanna började dyka upp under de tjeckiska mästerskapen som följde efter världscupen. Anarki rådde i Tjeckien. “Då mådde jag inte bra”, förklarar Jesper Nelin.

“Sällan träffar en vän ens ex”

När Jesper Nelins ex-flickvän och hennes vän visade tecken på romantiskt intresse för varandra, skapade det kaos i deras förhållande. När du träffar din ex-flickvän är det oftast inte en vän. Jag kan se mönstren nu, även om det inte fanns på den globala kartan.

Försonad med ex-partnern till en kompis

Mitt i det offentliga avslöjandet av Hanna Öbergs och Martin Ponsiluomas förhållande började Jesper Nelin och Fanny Johansson bli uppmärksammade mer frekvent och öppna för sina känslor. De blev romantiskt involverade när de kom närmare varandra. De är nu ett äktenskapligt par. Jesper Nelin, Hanna Öberg och Martin Ponsiluoma är fortfarande medlemmar i skidskyttelandslaget.

I höstas avslöjade Öberg att hon har ett förhållande med någon ny, även om hon vidhåller att hennes koppling till Jesper är god och att teamets samarbete är effektivt. Enligt vad Jesper Nelin säger till Sportbladet är hans uppfattning om gruppdynamiken annorlunda. Utan tvekan har det varit extraordinärt, men resultatet är vad det har blivit. Enligt honom verkar alla tycka att allt fungerar OK, men han är osäker på om han och Martin kommer att bli vänner igen.

I Peking är alla ögon riktade mot de olympiska spelen. Hela svenska skidlandslaget är tillbaka för ännu en OS-tävling i Peking. En av storfavoriterna, Hanna Öberg, har äntligen kommit in. Elvira Öberg, hennes 22-åriga lillasyster, och hennes kollega och älskare Martin Ponsiluoma är där för att stötta henne förstås.

Hon berättar vidare att hon har Elvira och Martin i sin trupp, samt några av sina närmaste vänner.
När OS är slut kommer hon att ha tillbringat mer än sju veckor på resande fot. Öberg menar att det är otroligt stöttande att ha en partner och en yngre syster i landslaget. Ibland är det svårt att vara skild från nära och kära, speciellt när de bor på andra sidan jordklotet.

Hon säger till SportExpressen att hon tjänar på att ha sin nära stödgrupp med sig till OS i Peking.
Jag tycker att det är ganska bekvämt. Jag längtar uppenbarligen efter mina nära och käras sällskap, fast inte i samma utsträckning. Dessutom är det inte så svårt att vara borta i ett par veckor. Hanna Öberg sa att att vara på resande fot är något hon verkligen trivs med.

Vem Är Hanna Öbergs Pojkvän
Vem Är Hanna Öbergs Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!