Will Smith Död

Will Smith Död
Will Smith Död

Will Smith Död – William Smith, en gigantisk karaktärsskådespelare som berömt slogs mot Clint Eastwood i filmen Any Which Way You Can från 1980, har gått bort vid 88 års ålder. Smith dog på måndagen på Motion Picture & Television Country House and Hospital i Woodland Hills, Kalifornien, enligt hans fru Joanne Cervelli Smiths uttalande till The Hollywood Reporter. Det nämndes inget om dödsorsaken.

Smith började sin Hollywood-karriär i början av 1940-talet, medan han fortfarande var ett litet barn. Han spelade tillsammans med George Kennedy och Jack Warden i polisdramat The Asphalt Jungle från 1961, och han var huvudrollsinnehavaren i västernserien Laredo i mitten av 1960-talet. Förutom sitt framträdande i I Dream of Jeannie 1968, hade Smith en gästroll i seriefinalen av Batman TV-serien samma år. Red Dawn (1984) och Conan the Barbarian (1982) var två av hans filmer.

Karaktären Rich Man, Poor Man i 1976 års miniserie var en av Smiths favoritframträdanden. “Min favoritskurk på TV-skärmen skulle vara Falconetti från miniserien Rich Man, Poor Man och Rich Man, Poor Man Book II,” sa han till BZFilm 2010. Engagemanget med Nick Nolte och Peter Strauss var en höjdpunkt i min karriär. Bråken med Nick var roliga att filma.

Smith kom in i denna värld 1933. Han tjänstgjorde i flygvapnet och vann UCLA-titeln för diskus. Det går ett rykte runt Facebook om att skådespelaren Will Smith och hans rappareson Jaden Smith båda dog nyligen. Tidigt under 2019 dök ett meddelande upp på nätet som hävdade att en lastbil och faderns och sonens bil hade kolliderat, med ett foto av vraket och orden “RIP” ovanför de avlidnes namn. [sic]” Det hela är en stor bluff.

Det inträffade ingen dödsfall, skada eller bilolycka som involverade Will Smith och hans son.
Som en del av Facebooks försök att minska spridningen av falska nyheter och desinformation på plattformen rapporterades detta inlägg. Det har hävdats att han omkom i en klätterolycka i Nya Zeeland under helgen.

Men Will Smith är mycket fortfarande med oss. “Fresh Prince”-stjärnan ansluter sig till en lång lista av kända personer vars död tillskrivs en mystisk bergsklippa. Han är den senaste kända personen som undkommit döden. New Zealand Herald rapporterar att det i går cirkulerade rykten om att Will Smith hade omkommit efter att ha fallit från berget Kauri Cliffs när han filmade i Nya Zeeland. På lördagen hade en Facebooksida med titeln “RIP Will Smith” mer än en miljon likes. Följande stycke var tänkt att välkomna webbplatsbesökare: “Vår favoritskådespelare Will Smith gick bort klockan elva lördagen den 30 november 2013.

Will Smith Död

Den 25 september 1968 gick han in i världen i Philadelphia. Trots att tiden går kommer hans minne aldrig att blekna. Visa ditt stöd och engagemang genom att lämna en kommentar eller ge denna sida en gilla. Sorgliga avskedsinlägg från fansen dök upp nästan omedelbart på Facebook-sidan. Will Smith är dock mycket fortfarande med oss.

Tom Hanks var den enda överlevande på den platsen

Toppen som har tagit livet av de mest kända personerna är Nya Zeelands Kauri Cliffs. Utan förstahandserfarenhet. Robyn Malcolm, en skådespelerska som rapporterades försvunnen förra veckan efter ett fall från samma berg, har hittats vid liv. Tom Hanks gick inte bort 2006. Tom Cruise omkom inte på den platsen 2008.

Likaså, trots onda rykten om motsatsen, har varken Orlando Bloom eller Jeff Goldblum omkommit där. 2009 sa Goldblum offentligt att han fortfarande levde i högsta grad och aldrig hade besökt Nya Zeeland. Myten började cirkulera igen en vecka efter att Jeff Goldblum visade sig ha undvikit att falla från klippan. I det här fallet skulle Natalie Portman ha varit dömd på samma sätt.

En automatiserad maskin för falska nyheter är att skylla på

Fakeawish.com, en webbplats som fungerar som en falsk nyhetsgenerator, har länkats till både Tom Hanks och nu senast Will Smith-historierna. Där kan läsarna snabbt hitta artiklar om sina favoritstjärnor genom att helt enkelt skriva in deras namn. Att klistra in namnet på en manlig kändis i en artikel om ett visst ämne är ett av sajtens mest populära alternativ.

Som? Titel: “Döden i Nya Zeeland” Tillsammans med kroppsbyggaren Arnold Schwarzenegger spelade Smith i John Milius’ Conan the Barbarian (1982) och talade ryska flytande som överste i Red Dawn (1984). I The Ultimate Warrior (1975) spelade Smith en gängledare vid namn Carrot som slogs mot Yul Brynner med boll och kedja.

Spring, ängel, spring! (1969) och The Losers (1970) av regissören Jack Starrett; Angels Die Hard (1970) av Roger Cormans New World Pictures; C.C. and Company (1970) med Joe Namath och Ann-Margret; Chrome and Hot Leather (1971) mot Marvin Gaye; Gentle Savage (1973) och Eye of the Tiger (1986) är bara några exempel på de många bikerfilmer som han medverkade i.

Smith spelade revolvermannen som blev Texas Ranger Joe Riley på NBC:s Laredo i två säsonger (1965-1967), och han var Det. James “Kimo” Carew på CBS:s ursprungliga Hawaii Five-O under sitt sista år (1979-1980). Rik man, stackars mamman, med Peter Strauss och Nick Nolte i huvudrollerna, dök upp på ABC i februari 1976, och anpassade Irwin Shaw-romanen om två tysk-amerikanska bröder i efterdyningarna av andra världskriget. Det var den första miniserien som sändes på amerikansk tv (före Roots med 11 månader).

Smith gjorde ett överraskande framträdande i en skurkroll som den anlitade ligisten Anthony Falconetti, och han kom tillbaka för uppföljaren året därpå. Darker Than Amber (1970) presenterade honom som en grym kroppsbyggare, och slagsmålsscenen mellan honom och Taylor anses allmänt vara en av de mest realistiska i filmhistorien. Under bråket bröt Taylor Smiths revben och Smith bröt Taylors näsa.

“Fight koreografi och iscensättning gick ut genom fönstret när Rod bestämde sig för att verkligen slå mig”, sa Smith i en intervju 2010. “Och därmed började striden. Det var faktiska blodsutgjutelser och benfrakturer i den kampen. Rod är en erfaren fighter och en sann gatukrigare. Wow, vilken strid!

De kunde återhämta sig i tid för att återuppta sina roller i 1973 års western The Deadly Trackers. I filmen Any Which Way You Can från 1980 engagerar sig Smiths karaktär, Jack Wilson, och Clint Eastwoods, Philo Beddoe, i en lång kamp med bara knogarna runt Wyomings gator och restauranger. Filmens förhandsvisning hänvisade till den som “det mest knog-busting, tarm-vridande, hjärnan-förvrängande, rump-blåmärken, läpp-klyverande bråk genom tiderna.”

I en intervju för Louis Pauls bok från 2014 Tales From the Cult Film Trenches, hävdade Smith, “Det måste vara en av de längsta tvåmansstriderna som någonsin gjorts på film utan dubbelspel.” Vi filmade där i Jackson, Wyoming, på en höjd av cirka 8 000 fot; “Jag rökte så hårt vid den tiden.” På tal om tobak, Smith var den sista “Marlboro Man” som dök upp i tv-reklam innan varumärket fasades ut.

Efter Dust Bowl flyttade Smith och hans familj till södra Kalifornien, där Smith föddes på en boskapsranch den 24 mars 1933. Han medverkade i The Song of Bernadette (1943), Going My Way (1944), Meet Me in St. Louis (1944) och A Tree Grows in Brooklyn (1945) som en okrediterad barnextra, och han var på set med Bela Lugosi och Lon Chaney Jr. i The Ghost of Frankenstein (1942).

Smith gick med i det amerikanska flygvapnet 1951, fortsatte med att bli nationell boxningsmästare och kämpade i Koreakriget. Han kunde imponera på CIA och NSA så mycket att de erbjöd honom ett lärarjobb inom organisationerna tack vare hans behärskning av ryska, tyska, franska och serbokroatiska. Han höll på med en doktorsexamen. i lingvistik när MGM erbjöd honom ett kontrakt medan han fortfarande gick i skolan.

Han spelade tillsammans med Jack Warden i ABC-polisdramat The Asphalt Jungle 1961. Ytterligare två år senare samarbetade han med Nigel Patrick i BBC-serien Zero One (titeln var anropssignalen för International Air Security Agency). Smith, en medlem av Muscle Beach Venice Bodybuilding Hall of Fame, var det perfekta valet för karaktären Adonis, den skurkaktiga sidekicken till Zsa Zsa Gabors Minerva på Batman.

I finalen av ABC-serien 1968 fick han Whamm!!, Zowie!, Splat!, Crash! och Sock! från Batman, Robin och Batgirl. I blaxploitation-filmerna Hammer (1972), Black Samson (1974) och Boss Nigger (1975) lämnade han ett outplånligt spår. I kulmen i The Ultimate Warrior använder Smith ett bälte med boll och kedja på Brynner, vilket får honom att ramla nerför en ränna befolkad av råttor. (De satte fast djuren i hans ansikte med en blandning av Karo sirap och jordnötssmör.)

I Conan the Barbarian utförde han rollen som hjältens far och levererade själv öppningsmonologen. fortsätter han och pekar på filmens signaturstålsvärd, “Lita inte på män, lita inte på kvinnor, lita inte på varelser. Smith reflekterade över när han besegrade Schwarzenegger i en armbrytningstävling och hur det ledde till slutet på deras professionella relation.

“Han vände sig om när han lämnade mitt hus och förklarade på tyska: ‘Jag ska bli filmstjärna’, och han var, och är, och nu har han blivit så mycket mer,” anmärkte jag. Ingen kunde duplicera Schwarzenegger, vara hans stuntdubbel, för ingen var i bättre form än han. Allt hans stuntarbete var hans eget. Varje dag, efter att ha arbetat i 12 timmar, gick han två kilometer. Två timmar senare skulle han gå till gymmet.

Will Smith Död
Will Smith Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!