William Poromaa Ny Flickvän

William Poromaa Ny Flickvän
William Poromaa Ny Flickvän

William Poromaa Ny Flickvän – William Poromaa, en 22-årig längdskidåkare från Fränsta i Ånge kommun, är bland de mest framgångsrika idrottarna i Sverige. Vid skid-VM i Planica tog han brons. Skidåkarens starkaste prestation kom över femmilen. Längdskidåkaren var överlycklig över att bevisa för sina nära och kära i Sverige hur kapabel han var.

Även där hemma kan jag känna betydelsen av medaljen. Jag har länge hoppats att detta skulle vara den som skulle bevisa vår närvaro. I en intervju med Sportbladet uttrycker han sin djupaste tacksamhet till alla där hemma som stöttat honom och trott på honom hela tiden.

“Expectant” är den nya partnern som William Poromaa är glad att kunna tillkännage

Nu får vi höra att William har utsetts till ambassadör för Tripoint glasögon. Instagram är mediet via vilket det nya partnerskapet presenteras. Det är med stor glädje jag ger dig William Poromaa, vår nya ambassadör till Tripoint. Att omdefiniera äventyr och tänja på gränser är inom räckhåll när vi går samman.

William Poromaa och hans 24-åriga ex-flickvän Frida Karlsson var båda ambassadörer för möbelfirman Mio tidigare. När åkarna var i samma grupp 2022 började de arbeta tillsammans. William Poromaas födelsedag är vintern 2023; han föddes den 23 december 2000.

Hur lång är William Poromaa?

William Poromaa har varit mamma om sin resning.

Kan du berätta för mig när William Poromaa först började åka längdskidor?

Vid späd ålder av 18 år gjorde William Poromaa sin världscupdebut i Falun, där han slutade 55:a i 15-kilometersloppet. Han tvingades göra ett nytt världscuphopp i januari 2020 i tjeckiska Nové Město, följande säsong.

William Poromaa Ny Flickvän

Kan du berätta för mig vilka William Poromaas föräldrar är?

Anette Fanqvist, 53, och Larry Poromaa, 59, är föräldrar till William Poromaa. Båda var längdskidåkningseliter. Poromaas mamma deltog i tre världsmästerskap: olympiska sommarspelen 1998 i Nagano, Thunder Bay 1995 och Ramsau 1999. VM-stafettlaget 1995, som Fanqvist var med i, tog brons.

Pappan, Larry Poromaa, hade “oturen” att slå igenom tillsammans med Gunde Svan, Thomas Wassberg och Torgny Mogre n i slutet av 1980-talet när han tävlade i världscupen. Det svenska landslaget tränades av Larry Poromaa under ett antal år, från 2003 till 2011, i omgångar. William har ofta sin familj där för att heja på honom när han tävlar i skidlopp. Elin Poromaa, som är trettio år, är Williams syster och en flitig åskådare på skidloppen, tillsammans med sina föräldrar.

Dejtar William Poromaa Frida Karlsson?

Tillsammans med 23-åriga längdskidåkaren Frida Karlsson står William Poromaa. Flickvännen är medlem i damlandslaget i längdskidåkning, precis som Poromaa. Visst träffades Poromaa och Frida Karlsson på en skidtävling, men när han chattade med Expressens läsare fick han många förfrågningar angående deras romantik. Oj vad tiden har gått. För länge sedan, innan vi började gymnasiet, blev vi tillsammans. William Poromaa uppger att det var ömsesidigt fördelaktigt.

Är Frida Karlsson William Poromaas rumskamrat?

Poromaa flyttade till Åsarna 2021 för att driva ett OS-bud, även om paret hade köpt ett hus i Sollefteå 2019. Från och med idag räknas de som särbo. William Poromaa har tagit upp det faktum att främmande liv kan verka främmande för många i en tidigare diskussion med Viaplay Vinter. Det är uppenbart att det förmodligen inte är särskilt bra.

Särbo, men, är det inte precis så det är just nu? Jag är osäker, informerar Poromaa till kanalen och fortsätter: Å andra sidan tror jag att vi är överens om att vi ska göra det som är bäst för skidåkningen för tillfället. När du väl har bestämt dig för var du vill bo och var du tror att du kommer att få den bästa träningen verkar det vara det perfekta alternativet.

För tillfället skulle jag säga att det är vår aktivitet. I Sverige var de bland de mest kända paren genom tiderna. Rubriker och artiklar om William Poromaas och Frida Karlssons pågående vänskaps- och kärleksliv hade företräde framför deras anmärkningsvärda skidprestationer. Det var också uppenbart att de båda gjorde betydande investeringar i sina yrkesliv.

För att förbättra sina atletiska förmågor bestämde de sig för att sälja det gemensamma huset i Sollefteå, flytta till olika delar av Sverige och träna ensamma. Parets kärlek hade klingat av och deras förhållande hade tagit slut när de landade på Arlanda, inte långt efter skid-VM i Planica. I en intervju med Expressen bekräftade ändå skidstjärnorna sin vänskap.

Kärlekslivet enligt Frida Karlsson

Detsamma gäller för ex-skidåkarparet; de förklarade sin förlovning för några månader sedan, men de ville hålla sin romantik borta från rampljuset så att de kunde koncentrera sig på VM. Samtidigt var William och Frida glada över att den hade släppts, vilket förhindrade en lavine av felaktig information. Båda har sedan dess gått vidare och frodas i den professionella skidåkningens värld.

Att göra det jag gör nu ger mig mer lugn, tror jag. Det var inget “oroligt” över det innan, men nu är det jättebra. Förutom att jag är otroligt anpassningsbar tenderar jag att agera på impuls. I en intervju med Sportbladet diskuterade Frida Karlsson sin förmåga att fatta snabba beslut och hoppar på saker när det kom till hennes kärleksliv.

Kärlekslivet enligt William Poromaa

Det verkar vara tyst i Williams romantiska liv också. Förberedelserna inför den kommande skidsäsongen tar det mesta av hans tid. Allt är tyst i den romantiska avdelningen. För närvarande är det ganska enkelt: träna, äta, sova. Personligen har jag inga problem med det. Han säger till Sportbladet, “Jag är väldigt fokuserad på mig själv, och det är bra och nödvändigt.”

I den här arbetslinjen får det återverkningar för varje beslut du fattar, så du bör göra ditt bästa. Äntligen känner jag mig säker nog att göra det utan att förolämpa någon. Han försäkrar kvällstidningen att han tycker det är ljuvligt. Skidsensationerna Frida Karlsson och William Poromaa splittrades i våras.

William kan nu, efter några månader, formulera ett fräscht budskap angående sitt romantiska liv. Det är jättebra, säger han till Sportbladet. Romansen för ett av de sexigaste skidparen i Sverige tog slut i mars. Enligt Frida Karlssons bekräftelse till Expressen hade hon och William Poromaa gjort slut. Hon fortsatte med att berätta för tidningen att även om de separerade är de fortfarande goda vänner.

Relationsstatus för Frida Karlsson och William Poromaa nu, efter deras splittring

Egentligen hade de gjort slut några månader innan, men de ville hålla det hemligt så att dramatiken inte skulle påverka deras skidåkning. Istället för att oroa oss för den här typen av frågor föredrog vi att koncentrera oss på den atletiska aspekten. “Åh, det är skönt att inte behöva stå och låtsas i intervjuer” var min känsla efter VM.

Vi är fortfarande goda vänner och har inte helt stängt av kommunikationen. Frida Karlsson sa en gång att det kan ha funnits ett tillfälle eller två när du fick en fråga medan den andra personen njöt av ett lyckat resultat. William och Frida är nära vänner än i dag och de återförenas ofta på landslagsevenemang när det svenska skidtruppen deltar.

Efter år av tystnad diskuterar William Poromaa sin romantiska historia

William talar äntligen ut om sitt romantiska liv och relationsstatus idag, några månader efter separationen. Allt är tyst i den romantiska avdelningen. För närvarande är det ganska enkelt: träna, äta, sova. Personligen har jag inga problem med det. Tiden han lägger ner på att tänka på sig själv är hälsosam och nödvändig, säger han till Sportbladet.

William njuter för närvarande av sin ensamhet medan han arbetar outtröttligt för att avancera sin karriär.
I den här arbetslinjen får det återverkningar för varje beslut du fattar, så du bör göra ditt bästa. Äntligen känner jag mig säker nog att göra det utan att förolämpa någon. Det är härligt, enligt mig.

Bland svenska skidåkare får Frida Karlsson och William Poromaa mest uppmärksamhet. De har nu gått samman för ett helt annat mål bort från skidorten. Som Frida och William säger i sitt officiella uttalande kan det hjälpa till att förbättra en bit av vårt pussel. Skidvärlden lämnas med ett stort tomrum efter skidlegendarna Charlotte Kallas och Therese Johaugs avgång. För närvarande anses Frida Karlsson vara en stark utmanare för att efterträda sin far som kung.

Wilfred och Frida

Trots sin korta karriär har 23-åringen redan åstadkommit stora saker och tjänat sju medaljer i OS och världscupen. Svenskan har sällskap av sin älskare William Poromaa, sedan de två stod i centrum för svensk skidåkning för några år sedan. Det ungdomliga skidåkarparet bestämde sig för att sälja sitt Sollefteå radhus i våras efter att båda bestämt sig för att flytta ut. Efter att Frida anlänt till Östersund och William till Sundsvall började rykten cirkulera om äktenskapet.

Den senaste uppgiften

Faktum är att om de två åkarna ville ägna sig helt åt sporten så skulle de behöva flytta till olika områden som erbjöd bättre förutsättningar för skidåkning. Genom att i efterföljande intervjuer bekräfta att de fortfarande är tillsammans satte Frida Karlsson stopp för de splittrade ryktena.

William Poromaa Ny Flickvän
William Poromaa Ny Flickvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!