Zara Larsson Pojkvän 2023

Zara Larsson Pojkvän 2023
Zara Larsson Pojkvän 2023

Zara Larsson Pojkvän 2023 – Romansen mellan dansaren Lamin Holmén och Zara Larsson har utvecklats i flera år. Nu skickar hon sin pojkvän en bild på dem tillsammans med sina lyckönskningar till honom när han förbereder sig för att uppträda i SVT:s Melodifestivalen. Medan Zara Larsson, 25, och Melodifestivalen-dansaren Lamin Holmén, 30, hade känt varandra ganska länge, kunde deras förhållande verkligen blomstra efter att hon gjorde slut med ex-pojkvännen och supermodellen Brian Whittaker, 22, sommaren 2019 .

I andra fall är allt du har en känsla. Även om jag hade en partner tidigare och bara inte kunde tänka mig att göra något sådant – så har man fortfarande en kemi med vissa människor, har hon sagt till Aftonbladet. Dessutom deltog Lamin Holmén i Melodifestivalen på lördagskvällen, och i fredags lade Zara Larsson upp ett foto på de två på nätet tillsammans med strömmande uttalanden om hennes kärlek till Holmén.

Vem Zara Larsson dejtar har varit ett ämne för många gissningar under ganska lång tid. Dansaren Lamin Holmén har identifierats som föremål för konstnärens tillgivenhet. Efter uppbrottet med modellen Brian Whittaker sa den 23-åriga internationella sångerskan Zara Larsson att hon hade hittat kärleken igen. I somras kom Zara ren om ett nytt romantiskt intresse i hennes liv.

Ett förhållande mellan Zara Larsson och Lamin Holmén har bekräftats

Zara släppte nyligen en ny singel med titeln “Talk About Love”, som hon diskuterade i onsdagsmorgonens avsnitt av Mix Megapol. Under ett framträdande i radioprogrammet Gry Forssell med vänner ifrågasatte programledaren Karolina Widerström om Zaras pojkvän fanns med i musikvideon till låten, vilket oväntat tog upp ämnet kärlek.

Karolina Widerström säger: “Det var en så härlig dans du delade med honom – romantisk och vacker. Är han din pojkvän?” till Zara. Efter detta erkände Zara för första gången att hennes hjärta tillhör Lamin. Det är inte topphemligt eller så, men jag ville inte att det skulle vara i fokus, så svaret är ja. Vi hade en härlig inspelningsdag, berättar Zara för Mix Megapol. Det är lätt att koppla av i sällskap med någon du känner väl. Men det är; Jag övervägde för dess sensualitet och värme, och det kom lätt nog.

Zara Larsson Pojkvän 2023

Den nya relationen som Zara Larsson har bestämt sig för att ingå

Zara har varit tyst om honom från start, men ryktena har fortsatt att 28-åriga Lamin Holmén är mannen som vann hennes hjärta. Han har uppträtt i bland annat Melodifestivalen och Allsong på Skansen och är svensk dansare och modell. Hon har i tidigare intervjuer sagt att hon inte kommer att avslöja hans identitet, men hon har också verifierat att paret hade känt varandra i flera år innan de romantiska känslorna uppstod.

Vår relation är otroligt avslappnad och privat, vilket är underbart med tanke på att mitt senaste förhållande var mycket offentligt. Det fantastiska är att när jag har blivit äldre har jag insett att mitt liv inte behöver vara något som andra människor måste älska, sa Zara till Daily Mail i höstas. Zara Larsson, nu 24, tillkännagav sin förlovning med Lamin Holmén för ett år sedan.

Nu har hon skrivit ett långt sms där hon hyllar sin skönhet. “Ibland tittar jag bara på dig och GRÅTER för att jag älskar dig så mycket”, säger rapparen inför sina 6,8 miljoner följare på Instagram. Hans flickvän, Zara Larsson, gav honom en lång offentlig kärleksförkunnelse för att hedra hans födelsedag.

På söndagskvällen lade den 24-årige musikern upp tio bilder och filmer på Instagram med Holmén, tillsammans med en lång beskrivning. “Ibland tittar jag bara på dig och GRÅTER riktiga tårar för att jag älskar dig så mycket”, skriver Zara Larsson till sina 6,8 miljoner följare. Du får det bästa i mig att lysa igenom. Tack vare dig är jag mer pålitlig, driven, lugn, kärleksfull och com kommunikativ.

“Läser mina tankar”

Sångaren erkänner fritt att det finns tillfällen då han kanske känner henne lite för väl. Hon ventilerar sin frustration eftersom han ständigt avbryter henne när hon pratar. Det jag sa var: ‘Hej, låt mig avsluta. Vad ska du säga, din idiot? Skaparen använder sedan flera röda, arga emojis innan han återgår till ett kärleksfullt uttryck av tillgivenhet, “och du bara ‘men jag vet vad du ska säga’ och jag frågar vad det är, och du säger exakt vad jag är ska säga.” Om 10 år kanske vi inte behöver prata alls. Kanske kan vi hålla fulla samtal bara genom att titta på varandra.

Två års äktenskap

Zara Larsson och Lamin Holmén har varit ett objekt i exakt ett år nu. Sedan, under en tid, hade skvaller spridits om paret. Vi är ett fantastiskt team. Det har gått ett helt år sedan vi träffades första gången. Hon sa till Mix Megapol att det skulle ta lite längre tid. Lamin Holmén är sedan länge fast artist i Melodifestivalen som dansare.

“Livet är SJUKT”

Zara Larsson och Lamin Holmén sågs dansa passionerat i musikvideon till Larssons låt “Talk about love” och dök upp tillsammans i TV4-programmet “Late night concert” i augusti 2020, innan de officiellt dejtade. Zara Larsson delade flera Instagram-berättelser i söndags med henne och Lamin Holmén i ett musikaliskt samarbete.

“Han känner mig helt men vill ändå lära känna mig mer”, tillägger hon om sin partner. Hon tycker att han är attraktiv, humoristisk, söt och smart (kallar honom “Mr Mensa, IQ 140”). Unika genom att de både är otroligt fascinerande och ljusa, och otroligt trevliga och blygsamma. Jag anser mig vara väldigt lyckligt lottad som får dela denna värld med dig.

Zara Larsson har rekryterats av Aftonbladet. För ett år sedan uppgav Zara Larsson att hon och dansaren/modellen Lamin Holmén hade blivit kära. Hon betalar äntligen sin man den respekt han förtjänar. Zara Larsson bekräftade äntligen för oss, efter mycket retas och spekulationer, att hon och Lamin Holmén är ett föremål för ungefär ett år sedan. Vi är ett fantastiskt team. Det har gått ett helt år sedan vi träffades första gången. Hon sa senare till Mix Megapol att hon behövde “lite mer tid”.

GUNNA KOMPLIMENT TILL POJKVÄNEN

På Instagram har hon nu skrivit ett hyllande meddelande till sin stora kärlek. Och hon håller inte tillbaka i sina ansträngningar att hedra honom. Jag saknar ord. När jag ser på dig brister mitt hjärta lite mer varje gång.

“VILKET LIV!”

Hon fortsätter att titta in i framtiden och spekulerar i att de kanske inte ens kommer att behöva säga något om tio år, utan istället kan ha en fullständig konversation genom att helt enkelt stirra på varandra. Du är väldigt smart, herr Mensa IQ 140″, står det i vittnesmålet. Och sexuellt?! såväl som förtjusande. Det roligaste.

Extremt fascinerande och ljust, men också onaturligt glädjefullt och blygsamt. Det är en välsignelse att vi delar denna värld och tid. Du är den mest attraktiva mannen i världen, och alla som träffar dig blir omedelbart kära i dig. Wow. Och varje dag får jag krama dig och chatta med dig? Wow, vilket liv!

Zara Larsson Pojkvän 2023
Zara Larsson Pojkvän 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!