Zlatan Ibrahimovic Barn

Zlatan Ibrahimovic Barn
Zlatan Ibrahimovic Barn

Zlatan Ibrahimovic Barn – Tillsammans med sina två pojkar, Maximilian, 15, och Vincent, 14, njuter Zlatan Ibrahimovi, 40, och Helena Seger, 51, av en påkostad men diskret livsstil. Eftersom Zlatan spelar fotboll i Milano lämnas Helena ofta för att ta hand om pojkarna ensam själv i den ombyggda kyrkans 1 000 kvadratmeter i stermalm, Stockholm.

Maximilian och Vincent har båda tagit upp fotbollen som deras pappa gjorde. Men inte i Zlatans barndomsstad Malmö; snarare i Hammarby stad. Det känslosamma avskedet från Zlatans söner vid EM. Idrottaren fick en fråga på en presskonferens för EM 2021 som fick honom till tårar. Hur reagerade dina söner när du meddelade att du återvände till landslaget, frågade reportern.
Zlatan sa sedan: “Det är ingen bra fråga.” Jag lämnade Vincent här, och han grät när jag gick… oroa dig inte, oroa dig inte.

Oväntad information om det dagliga familjelivet

Zlatan öppnar inte mycket om sin familj i intervjuer, men han delade med sig av en söt anekdot om en av sina pojkar vid ett landslagsevenemang nyligen. Tillsammans med sina två pojkar, Maximilian, 15, och Vincent, 14, njuter Zlatan Ibrahimovi, 40, och Helena Seger, 51, av en påkostad men diskret livsstil. Eftersom Zlatan spelar fotboll i Milano lämnas Helena ofta för att ta hand om pojkarna ensam själv i den ombyggda kyrkans 1 000 kvadratmeter i stermalm, Stockholm.

Maximilian och Vincent har båda tagit upp fotbollen som deras pappa gjorde. Men inte i Zlatans barndomsstad Malmö; snarare i Hammarby stad. Ett hjärtskärande farväl från Zlatans söner vid EM. När idrottaren fick frågan om hur hans familj reagerade på hans beslut att återvända till landslaget för EM 2021 blev han rörd till tårar och var tvungen att torka bort dem under presskonferensen.

Oväntad information om det dagliga familjelivet

Zlatan öppnar inte mycket om sin familj i intervjuer, men han delade med sig av en söt anekdot om en av sina pojkar vid ett landslagsevenemang nyligen. Efter att pappa Zlatan fått kontraktet med Milan förnyat med ytterligare ett år försöker den italienska storklubben nu säkra framtiden, även på lång sikt, och spelaren fick en fråga som fick honom till tårar under en presskonferens under EM 2021.

Milan har värvat Maximilian, 16, och Vincent, 14, söner till Zlatan Ibrahimovic. Detta twittrades på onsdagen av den italienska transferjournalisten Nicolo Schira. Både Maximilian och Vincent Seger, söner till Zlatan och Helena, delar sin pappas passion för sporten och spelar för Hammarby IF. De gick först med i organisationen under sin mammas flicknamn. Max strävar nu efter att följa i Ibrahimovics fotspår.

Zlatan Ibrahimovic Barn

Maximilian, 15, och Vincent, 13, är söner till Zlatan Ibrahimovic (nu 40) och Helena Seger (nu 51). Familjen har flyttat en del under åren, men de senaste åren har Helena och barnen bosatt sig i Stockholm medan hennes pappa, Zlatan, spelar proffsfotboll i Italien. Zlatans 40-årsdag var tidigare i år och för att fira reste Helena och barnen till Milano. Zlatan hade ingen aning om att Helena hade planerat en överraskningsfest för honom, men det blev en stor hit och besöktes av många kända personer.

Under våren förra året hade han en presskonferens där han avslöjade hur lättrörd han är av sina barns ord. Vincent, som faktiskt grät när jag var tvungen att gå, var här, men det var bra. Det är okej. Vissa spekulerade i att Zlatan kommer att ansluta till Stockholmslaget Hammarby IF efter att han och hans familj flyttade till Sverige på heltid våren 2020. Det hade gått mindre än ett år sedan han kom till klubben som en jämställd partner.

Zlatan spelade inte i Hammarby trots klubbens närhet; istället gjorde hans söner Maximilian och Vincent sina klubbdebuter samtidigt som de tog på sig Bajens gröna och vita tröjor. Zlatan Ibrahimovic skrev om med Milan för ytterligare ett år. Enligt den italienska journalisten Nicolo Schira har även hans två söner, Maximilian och Vincent, skrivit på kontrakt med klubben. Milan och Zlatan Ibrahimovic vann ligan i våras.

Han var omedelbart ovillig att diskutera sina planer. Kommer karriären att fortsätta i Milano, eller är den över? Jag kan diskutera det efter att detaljerna har offentliggjorts, sa han. Men det blev ingen slutsats. Istället var det en ny operation för den 40-åriga storspelaren, som trots det återupptog med det italienska kraftpaketet kort därefter. Zlatan Ibrahimovics kontrakt har ben förlängd av Milan till den 30 juni 2023.

Den svenske forwarden kommer att fortsätta bära tröja nummer 11″, meddelade laget. En affär för en säsong. Men det kommer att finnas andra i Milano som delar hans efternamn också. Den italienske journalisten Nicolo Schira hävdar att båda Ibrahimovics söner, Maximilian och Vincent, kommer att ansluta sig till Milanos akademi och spela för klubbens U17- respektive U15-trupp.

Båda pojkarna har spelat för olika lag tidigare. De gick båda på PSG-akademin i Frankrike när Zlatan var spelare där. Båda deras nuvarande bostäder ligger i Hammarby. Zlatan Ibrahimovics pappa fick precis sitt kontrakt förnyat för ytterligare ett år med Milan, och nu tar det italienska kraftpaketet åtgärder för att säkerställa hans långsiktiga lönsamhet. Milan har värvat Maximilian, 16, och Vincent, 14, söner till Zlatan Ibrahimovic. Detta twittrades på onsdagen av den italienska transferjournalisten Nicolo Schira.

Det är så Zlatan har fått sin otroliga kropp. Zlatans pojkar är en nyimport från Hammarby, även om de tidigare var en del av PSG:s verksamhet när han var i den franska huvudstaden. Schira rapporterar att de kommer att vara en del av Milans under-17 och under-15-lag. Zlatan Ibrahimovic har varit åskådare hela hösten och sett Milan på långt håll. Han har varit borta sedan i våras efter att ha drabbats av en katastrofal knäskada och opererats, men han är äntligen nära att återvända till Serie A.

Berätta för Zlatan om dina barn

Zlatan sällar sig ofta till sin äldste son Maximilian på läktaren. Pappa Ibrahimovic har gjort sitt bästa för att instruera sonen Zlatan om finesserna med att spela fotboll på toppnivå, och Zlatan har uppmärksammat. Zlatan har lärt sig av det och vill nu vara bästa möjliga stöd för sina pojkar Maximilian och Vincent.

Båda brinner för fotboll och ser upp till en av världens bästa anfallare, och det hjälper att Milan spelar framför dig varje vecka. När jag har förklarat, kommer de att kunna se själva vad jag menar. Precis som sin pappa är de under stor press, så jag säger till dem att det är okej att göra fel. För Max och Vincent förklarar jag.

I en intervju med Milans egen mediestation tillägger han att hans barn inte alltid tar sin pappas råd eftersom de har andra förebilder. Jag intalar mig själv att fel är oacceptabla och inte kan hända, men sanningen är att även Ibra är mänsklig och kan göra misstag. Ibrahimovic hävdar att vem som helst är kapabel att göra misstag om ens han kan.

Det här är “inte som pappa”

Zlatan är också ifrågasatt om huruvida han ser paralleller mellan sina söners spelstil och hans egna uppväxtår. Men “Ibra” är inte på väg att få några jämförelser mellan sig själv och sin avkomma vid det här laget. Svenskens raka kommentarer visar att han är ett fantastiskt exempel för sina barn.

Alla har sin egen unika personlighet, egenheter och inställning till spel, enligt min mening. Det är inte rättvist att göra konstanta jämförelser på det sättet; det blir snabbt gammalt. Faktum är att varje individ har sina egna speciella egenskaper. De använder lek för att uttrycka sina behov, sin kunskap och sina önskningar. 41-åringen förklarar att de är olik sin pappa i intervjun.

De är ungdomliga och i behov av njutning, därför bör du inte jämföra dem med någon annan. De behöver vara glada och nöjda i sitt arbete. Författad tillsammans med den italienske författaren Luigi Garlando, Zlatan Ibrahimovics senaste bok “Adrenalina” innehåller uppriktiga diskussioner mellan fotbollsstjärnan och hans familj.

Zlatan Ibrahimovic uppger i sin självbiografi att hans två yngre bröder, Maximilian och Vincent, delar hans engagemang för träning och hans vilja att hela tiden pressa sig själv. Han minns ett äventyr som familjen hade i de italienska alperna. Följande dag började vi vandra uppför, och vid ett tillfälle började pojkarna rusa före mig eftersom de tyckte att jag gick för långsamt.

Zlatan Ibrahimovic Barn
Zlatan Ibrahimovic Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!