Alba August Pojkvän

Alba August Pojkvän
Alba August Pojkvän

Alba August Pojkvän – Eftersom Alba Augusts födelsedag är den 6 juni 1993 fyller hon 30 år sommaren 2023. Föräldrarna Pernilla August (en skådespelare) och Bille August (en dansk regissör) träffades på inspelningen av Ingmar Bergmans “Den goda viljan” och hade Alba. Paret splittrades officiellt 1997. Hon är en berömd skådespelare, och han är en framgångsrik musikproducent som har arbetat med Britney Spears.

Enligt Aftonbladet är Bloodshy & Avants Pontus Winnberg Alba Augusts nya kärleksintresse. Vi är väldigt förälskade och ganska nöjda, sa Alba August till Aftonbladet på Guldbaggegalan. Guldbaggegala för innevarande år ägde rum i måndags. På röda mattan var det som vanligt fullt av A-lister och spelplatsen var Stockholms Cirkus.

Någon gång på kvällen kom den 29-åriga skådespelaren Alba August, tillsammans med den 47-årige Pontus Winnberg från hitmusikproduktionsgruppen Bloodshy & Avant. En av 2004 års största hits var “Toxic” av Britney Spears, som de producerade och för vilken de fick en Grammy i kategorin “Bästa dansinspelning”. Både Madonnas “Confessions on a dance floor” och Kylie Minogues “X” har låtar producerade av paret. Bara några exempel.

Helt fantastiskt

På Aftonbladets fråga om han är Alba Augusts pojkvän ler Pontus Winnberg och bekräftar att de är ett föremål genom att hålla hand under fotograferingen på röda mattan. Visst, du kan uttrycka det så. När vi i efterhand gratulerar paret skrattar Alba August. Hur som helst, det är en triumf! Innan de åker till kvällens liveshow förklarar hon, “Vi är verkligen kära och lyckliga och har varit tillsammans ett tag.”

“Fick dåligt samvete”

Guldbaggegalan 2019 fungerade som en offentlig bekräftelse på Alba Augusts och Björn Gustafssons förhållande, som började 2019. De var båda uppdaterade på Discovery+:s dramakomediserie “Alla utom vi”, om ett par som försöker skaffa barn, när förhållandet upphörde i början av 2021.

Alba August Pojkvän

För att diskutera utmaningarna med att marknadsföra pjäsen efter uppbrottet talade de i SVT:s chattshow med Carina Bergfeldt som värd. Jag mådde dåligt, sa Alba August, för hon påstod att när SVT fick reda på uppbrottet några veckor innan inspelningen var de lite illamående. PR-arbete är dock viktigt. Björn Gustafsson anmärkte: “Då kommer vi hit och gör det, och det känns fortfarande väldigt okomplicerat.”

De hävdade motsägelsefullt att kommunikationen var daglig och att det fortfarande var bra mellan dem. Alba August och Björn Gustafsson, som hade dejtat i tre år, meddelade sin splittring i januari 2021. Senare samarbetade de i Jerka Johanssons serieprojekt Alla utod vi innan de bestämde sig för att skiljas åt.

Efter uppbrottet förblev Alba och Björn vänliga och samarbetade till och med under den andra säsongen av deras kritikerrosade Discovery+-show. Alba, två år efter uppbrottet, avslöjar sin nya romans till augusti.

PONTUS WINNBERG, ALBA AUGUSTS POJKVÄN

Nyligen tog Alba August med sig sin nya partner, Oscarsbelönade producenten Pontus Winnberg, ut på Guldbaggegala röda mattan. Alba August sa till Aftonbladet, “Vi är verkligen kära och lyckliga och har varit tillsammans ett tag”, när paret gick in på röda mattan till Cirkus för årets Guldbaggegala.

VAD ÄR PONTUS WINNBERGS AFFÄR?

Pontus Winnberg, 47, har haft en lika fruktbar karriär som medlem i musikproduktionsgruppen Bloodshy & Avant, ungefär som Alba har. De har arbetat med internationella superstjärnor inklusive Madonna, Kylie Minogue och Ciara, och deras krediter inkluderar den Grammy-vinnande smashen “Toxic” av Britney Spears. Pontus Winnberg är förutom paret medlem i det svenska bandet Amason.

Alba August, 29, och Pontus Winnberg, 47, sågs promenera på röda mattan vid Guldbaggegala. Pontus är medlem i det populära musikproduktionsteamet Bloodshy & Avant. Aftonbladet berättade om detta först. Pontus säger till Aftonbladet “Det kan du säga”, på frågan om han och Alba dejtar.

Vilken triumf i alla fall! Vi har varit tillsammans länge och Alba säger till Aftonbladet att de har vuxit till att älska varandra och vara lyckliga tillsammans. Vad Alba August sa till Björn Gustafsson efter deras uppbrott. Björn Gustafsson, då 36, och Alba August, då 25, tillkännagav sitt uppbrott i februari 2021. De hade nyligen avslutat produktionen av Discovery+-succéserien All But Us.

De var ett föremål och delade en lägenhet under hela inspelningen, men deras förhållande slutade så småningom. De före detta älskande diskuterade sitt uppbrott under sitt SVT-besök hos Carina Bergfeldts. Alba August sa: “Jag har växt så mycket med Björn”, med hänvisning till hennes tid med Björn Gustafsson, komikern. Som bara inte kunde låta bli att dra skämt under pressen. Hans första uppskattning var fyra centimeter.

Alba Augusts nya beau är en kille som heter Pontus Winnberg

Pontus Winnberg, musikproducent, har nyligen vunnit Albas tillgivenhet. De var sent ute att ta sig till Guldbaggegala på Cirkus i Stockholm, så Alba tackade nej till en intervju med Hänt. Som jag nämnde tidigare är Pontus hälften av den populära duon Bloodshy & Avant. De har fått en Grammy för bästa dansinspelning för sitt arbete med Britney Spears succé “Toxic”. Toxic var också en bästsäljande singel runt om i världen det året.

Alba Augusts gestaltning av barnskötaren i “Knutby” fick henne hyllning för sitt arbete i filmen. Hon gör nu sin scendebut i Allsng på Skansen. Eftersom hon är dotter till Pernilla August kommer Albas många talanger inte som någon överraskning. Hon har en ljus framtid framför sig vid så ung ålder.

Alba Adèle August är avkomma till Pernilla och Bille August (som båda arbetat i underhållningsbranschen). Hon är ett av tre barn, med en syster och en halvbror och en halvsyster som avrundar familjen. De delar samma mor och far, och deras syster är också skådespelerska; hon heter Asta.

August Age Alba

Man kan hävda att Alba var avsedd för en karriär inom teatern. Hon dök upp på skärmen för första gången i “A song for Martin” när hon bara var åtta år gammal. Hon tog teaterklasser på gymnasiet och fortsatte sin utbildning till skådespelerska vid Köpenhamns danska scenkonstskola. Hon gick på Malmö högskola, där hon studerade filmproduktion.

Hur gammal är August Alba?

Alba föddes i Köpenhamn, Danmark, den 6 juni 1993. Hon växte upp i både Danmark och Sverige, därför kan hon tala danska flytande, vilket framgår av “The Rain” på Netflix.

Cinema of Alba i augusti

Alba har spelat centrala roller i olika högprofilerade TV-program och filmer. Några av hennes mest kända verk inkluderar “Unga Astrid”, “Regnet”, “Alla Utom vi” och “Knutby”, där hon spelar huvudrollen.

August Knutby och Alba

För sin insats som Unga Astrid 2019 nominerades Alba till Guldbaggen, Norges motsvarighet till Golden Globe. Ett danskt Robert-pris för “Bästa kvinnliga huvudroll” för hennes framträdande i The Rain var bland hennes nomineringar det året. Hon är också aktuell för bästa kvinnliga biroll vid Guldbaggen Awards för sitt arbete i Quick, 2020.

Album och låtar

Alba gjorde sin Skansen-debut i augusti, där hon uppträdde tillsammans med andra sångerskor. Många vet inte att hon också är en begåvad sångerska och låtskrivare. Men det här är något som alltid har betytt mycket för henne. Med släppet av hennes debutalbum “I still hide” i höstas och sin första singel 2020 gav sig Alba ut på en vinterturné.

Killen som dejtar Alba August

När Björn Gustafsson uppträdde som mellanrum och vann Melodifestivalen 2008 blev han en jättehit hos damerna. Tills han träffade Alba August för några år sedan delade han inte mycket om sitt personliga liv, annat för en och annan Instagram-bild. I tv-serien “Alla utom vi” 2020 av Erik “Jerka” Johansson spelade de ett barnlöst par.

De trodde att det skulle vara fördelaktigt för deras karriärer att spela ett par och att vara ett verkligt par, men de tillkännagav sitt uppbrott precis innan showens lansering i början av 2021. Att arbeta med en person du står nära och har kemi med är som att få betalt för att utföra ett arbete som du skulle göra hur som helst. I en tidigare intervju med Expressen konstaterade Alba att din kultur har ett eget språk.

Vad heter Alba Augusts föräldrar?

Föräldrarna Pernilla August (en skådespelare) och Bille August (en dansk regissör) träffades på inspelningen av Ingmar Bergmans “The Good Will” och fick Alba. Paret splittrades officiellt 1997.

Är Alba August den äldsta i hennes familj?

Alba August, född 1991, är Asta Kamma Augusts yngre syster. Avundsjukan började mellan de två när båda kom in i filmyrket och Alba skrev in sig på en skådespelarskola i Danmark ett år efter Asta. Känslomässigt kände jag att det inte fanns något sätt för Alba och jag att båda blomstra. Jag försökte komma på ett sätt att arbeta tillsammans utan att konkurrera med varandra.

Om Alba producerar en film, producerar jag en pjäs; om Alba styr Sverige så styr jag Danmark. I en tidigare intervju med DN förklarade Asta “Jag insåg att det var utom min kontroll, man kan inte “äga” ett område.” Alba är halvsyster till Asta, samt Agnes stergren och Anders Frithiof August.

Alba August Pojkvän
Alba August Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!