Alice Stenlöf Ex Pojkvän

Alice Stenlöf Ex Pojkvän
Alice Stenlöf Ex Pojkvän

Alice Stenlöf Ex Pojkvän – Alice Stenlöf, en välkänd influencer, var i ett långvarigt förhållande med Philip Wong. Alice sa att hon och Philip hade gjort slut i ljuset av att hon inte skulle kunna fortsätta tävla i Let’s dance 2020-tävlingen. Alice påpekade hjärtskärande i en video då, “Det är en situation där jag framför allt känner att jag behöver upplevelsen av att vara vuxen och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig.”

Alice postade precis en hyllning till Philip på nätet, så det ser ut som att saker och ting mellan dem har förbättrats. Slutet på Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereiras förhållande. Alice Stenlöfs nya vänskap med rapparen Jireel Lavia Pereira kunde ses av fansen sommaren 2020. Alice erkände äntligen sin hemliga pojkvän genom att lägga ut ett foto på de två på nätet.

Efter det blomstrade parets relation, och vi bjöds på bedårande videor och Instagram-inlägg av dem tillsammans. Men i början av 2021 kanske vi hör att paret har bestämt sig för att separera. Efter att Jireel bestämt sig för att det var bäst för dem båda att skiljas hände detta. För förtydligandets skull. Jag gjorde slut med Alice för ett tag sedan. Det finns fortfarande kärlek mellan oss, men jag har bestämt att det är bäst för oss att skiljas”, sa han då i ett inlägg på Instagram.

Alice Stenlöf Ex Pojkvän : Philip Wong

Ett kärleksbrev till Philip Wong från Stenlöf

Det verkar som att Alice Stenlöf och Philip Wong kommer bra överens. Alice har redan avslöjat sanningen om det tidigare parets dynamik. Vi är kompisar och det har vi alltid varit. För mig är han en nyckelfigur. Men som vänner, förklarar hon i en ny video, har vi en fantastisk relation. Alices senaste hyllning till Philip var ytterligare ett bevis på deras harmoniska förhållande.

Alice delade ett födelsedagsmeddelande till Philip i form av en Instagram-berättelse. Jag vill önska denna fantastiska person ett grattis på födelsedagen. Jag uppskattar din vänlighet och generositet. Han är utan tvekan en av de trevligaste, ärligaste människorna i livet. Alice har lagt upp ett foto på sin ex-pojkvän tillsammans med meddelandet “Happy 29”.

Jireel och Alice Stenlöfs romans har tagit slut. Sedan dess har Alice haft rött vin och sex med ex-pojkvännen Philip Wong. Nu ställer Alice frågor från nyfikna åskådare angående parets status. Insikten kom runt mitten av februari, strax efter Alla hjärtans dag. En gång ansett som ett av 2016 års mest lovande par, har 24-åriga Alice Stenlöf och 20-åriga Jireel gjort slut.

Alice Stenlöf Ex Pojkvän

Jireel gjorde tillkännagivandet på Instagram. Min ex-flickvän Alice och jag hade gjort slut. Trots våra känslor för varandra har jag kommit fram till att det ligger i bådas bästa intresse att avbryta vårt förhållande, förklarade han. Jireel gjorde det också klart att fusk inte var problemet. Det är det första man tänker på när man tänker på killar, men det var verkligen inte sant för oss, skrev han.

Vi njöt av en romantisk kväll med levande ljus och rött vin. Alice och Philip Wong, 26, bröt upp efter att ha varit tillsammans i sex år några månader innan hon började dejta Jireel. Vi gör slut för att Philip och jag har bestämt oss för att bo i olika städer. Om du undrade så flyttar jag in i den gemensamma lägenheten vi precis köpte. Det här har varit ganska utmanande för mig. Alice avslöjade på sin vlogg att hon och hennes pojkvän hade varit tillsammans i nästan sex år vid den tiden.

I slutet av februari såg uppmärksamma tittare att Alice och Philip delade en romantisk kväll. Bilder som lagts upp på deras Instagram Story visade att rött vin och ljus ställdes upp för tillfället. Alice Stenlöf och Philip Wong, hennes partner sedan sex år tillbaka, tillkännagav nyligen att de gjorde slut. De hade nyligen köpt en lägenhet tillsammans innan de bröt upp, och de fortsätter att bo där.

Stenlöfs följare på sociala medier har sett hur hon umgås med sitt ex, bland annat under träningspass, vilket har fått några att uttrycka sitt ogillande. Nu, i en ny YouTube-video, värjer sig Alice Stenlöf mot kritiken. “Hur ska ett uppbrott se ut egentligen?” beskriver det ideala scenariot för ett pars separation. profilskrivning

“Jag är berörd av antalet vänliga ord du har skickat min väg; snälla vet hur mycket jag uppskattar dem alla. Å andra sidan finns det de som känner ett behov av att ge Philip och jag ovälkomna förslag eller kommentarer. Jag uppskattar att du förstår att det här redan är en svår tid för oss båda.

Alice Stenlöf diskuterar varför hon och Philip Wong gjorde slut

Hon försvarar hur hon och hennes ex-pojkvän hanterade uppbrottet i videon. Eftersom Philip för närvarande är under träning och jag för närvarande bor hos honom, har många av er frågat om vi är tillsammans igen. Inte alls, sir. Alice Stenlöf konstaterar i filmen, “Men oavsett så är vi bästa vänner och respekterar varandra och tycker väldigt mycket om varandra.”

Vi gör saker på vårt sätt, vilket är att vara så rörigt som möjligt, för vi vill umgås, säger hon. Vår ömsesidiga tillgivenhet är inte relaterad till denna fråga. Alice Stenlöf har nåttstill av Expressen för kommentar. Alice Stenlöf, en influencer vid späd ålder av 25, har återvänt till trista Sverige efter att ha tillbringat fem år i Costa Ricas tropiska paradis.

Hon ångrade dock fortfarande att hon lämnade Costa Rica. Alice hade enorma bostadsambitioner i surfparadiset precis innan hon åkte. Alice Stenlöfs förvåning över att se sin kompis tillbaka tillsammans med sin ex-pojkvän, Philip Wong. Alice lämnade inte bara Centralamerika, utan även hennes filmkompis Amanda.

Det var inte förrän Alice och Amanda tillbringade några idylliska veckor i Costa Rica tillsammans som de blev vänner. Men en bit av information blåste influencers sinne: Amandas koppling till Alices ex-pojkvän Philip Wong. Det är sjukt. Livets oförutsägbarhet är frustrerande. Alice, du är den jäklaste.

Alice Stenlöf har problem i sitt Stockholmsboende

Alice Stenlöf har återvänt till sitt hemland Sverige. Situationen hemma i Stockholm gjorde det också utmanande att anpassa sig. Alice har nyligen kommenterat hur utmanande det är att anpassa sig till det sociala livet. Också relaterat till detta ämne delar hon lite uppriktig ärlighet i sin senaste YouTube-video.

Alice har nyligen uttryckt ökad tillfredsställelse med sitt liv i Sverige. På plussidan har jag etablerat flera vanliga vanor och de känns bra. Men nu när jag har fyllt på kylen, börjat laga middag hemma, upprättat lite sken av ett schema och kan koppla av på balkongen på morgonen, ser det bättre ut. Min ankomst till Stockholm närmar sig, och jag kunde inte vara mer exalterad.

“Jag har mätt upp och ner”, säger Alice Stenlöf

Alice medger dock att det inte alltid har varit smidigt. Upp och ner har jag tagit mått. Värre än helvetets gropar. Hon fortsätter med att säga att hon är tacksam över att ha resurser som hjälper henne att hantera sin ångest och “mentala spöken.” Alice Stenlöf sa om sitt uppbrott med Philip Wong: “Vad måste gå igenom”.

Alice förklarar sedan att hennes sorg beror på förlusten av hennes förhållande med sin ex-pojkvän. Wong, Philip. Men i början av maj 2020 avslöjade profilerna att förhållandet hade tagit slut och att de hade gått sina egna vägar, efter ett antal lyckliga år tillsammans. Min psykiska hälsa har varit ett frekvent samtalsämne sedan utbrottet började. Nu när jag är här har jag liksom kommit på hur jag ska må bättre och hantera min ångest när den reser upp sitt fula huvud i kraft av att gå i terapi och jobba som en gnu på mig själv.

Under helgen såg vi på Alices Instagramkonto att hon gick på dejt. Hon visade en kvällsmat med bland annat ostron, tryffelpasta och pizza med prosciutto. Det är helt normalt. Innan vi såg, över bordet, att Jireeel hade lagt upp ett identiskt foto på Instagram. Tidigare i år delade paret nyheten om att de skulle separera. De började dejta sommaren 2020 och dokumenterade öppet sin blomstrande relation på olika sociala medieplattformar.

Jireel informerade oss om sitt beslut att avsluta relationen i början av 2021, och skrev: “Eftersom vi fortfarande har kärlek till varandra, tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande till det bästa för oss båda.” Han betonade att uppbrottet inte var ett resultat av otrohet. Men paret har upptäckts tillsammans igen i sommar, vilket har väckt förnyade förlovningsrykten. De är nu officiellt tillbaka tillsammans.

Alice Stenlöf Ex Pojkvän
Alice Stenlöf Ex Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!