Armita Golkar Familj

Armita Golkar Familj
Armita Golkar Familj

Armita Golkar Familj – Den svenska psykologen och forskaren Armita Törngren Golkar föddes i Iran den 26 februari 1983. Armita Golkar disputerade med framgång på ämnet emotionell inlärning och minne vid Karolinska Institutet 2013. Strax därefter tilldelade Vetenskapsrådet henne ett internationellt postdoktorsstipendium för hennes arbete med att “utrota rädsla genom socialt lärande”.

Hon samordnade forskarnas arbete vid universitetet i Amsterdam för att slutföra projektet. Hon vann Svenska Nationalkommittén för Psykologis pris för unga utredare 2015 för sina anmärkningsvärda insatser inom psykologiområdet. Hennes anställning vid Stockholms universitets psykologiska institution började 2019. Hon antogs till Wallenberg Academy Fellows-programmet 2021, vilket hjälper Sveriges smartaste unga forskare att avancera sina karriärer.

Armita är en stockholmare. Och vi minns honom från första säsongen med benet i resväskan; han är en svensk psykolog som kan sin sak och har en bra kropp. Eller tån. När hennes familj flydde Iran var hon bara tre år gammal och hon följde med dem. De anlände så småningom till Vansbro, Dalarna, där de tog skydd. Armita Golkar och hennes familj flyttade till Stockholm när hon var åtta år gammal, efter att familjen bott i Sverige i drygt tre år och fått ett uppehållsvisum.

Bland de många projekt som Armita har medverkat i finns dokumentärerna Sociala monster och Breaking News med Filip och Fredrik. Hon är ledamot i Karolinska Institutets psykologiska institutions känslolabb. Okej! Vetenskapsrådet har tilldelat Golkar ett internationellt postdoktoralt stipendium på drygt tre miljoner kronor för hans forskning, Erase fear through social learning.

Hon, tillsammans med experter från universitetet i Amsterdam, är ansvarig för initiativet. Jag har ett omfattande bibliotek. Hon vann Svenska Nationalkommitténs Psykologipris för unga forskare 2015, som delas ut årligen av Kungl. Vetenskapsakademien. Armita Golkar, psykolog med doktorsexamen. från Stockholms Karolinska Institutet. Vi minns alla Karolinska Institutet på grund av Macchiarini-skandalen. Första avsnittet spelades in live i Lunds Sparbanken Skne Arena i juni 2016. Fem professorer fanns i panelen.

Armita Golkar Familj

Golkar övervägde en karriär inom professionell fotboll men slog sig så småningom på en karriär inom den akademiska världen. Armita hoppas kunna behålla sin roll som samarbetsforskare. Målet är att få insikt i karaktären av mänskligt beteende och i synnerhet att bana väg mot en potentiell behandling av rädsla.

“Inom fotbollen spelade jag den defensiva mittfältspositionen. Kanske har jag mognat till en mer offensiv forskare genom åren, men jag känner mig fortfarande som en hårt laddad innermittfältare ibland. Förra året var hon bland annat i Amsterdam med hans son. Som nybliven mamma fick jag ut det mesta av min tid på Karolinska Institutet, där jag arbetade två och en halv dag i veckan. Jag älskade att spendera tid i labbet och hemma med mitt barn.

Armita och hennes 42-åriga manliga partner bor i en 132 kvadratmeter stor lägenhet. Samma adress, Ralf Gustaf Mathias Törngren. Bostaden är värderad till cirka 9 551 000 kr. Spelar nu till och med september 2019, kolla in det! Under 2020 kommer Armita och jag fortfarande att träffas på tisdagar som den mystiska svarta kvinnan.

Vetenskapsmannen och författaren Armita Golkar. Hon har bland annat medverkat i Breaking News på Kanal 5 och Frga Lund i Sveriges Television och har spelat en egen pjäs om skräck på Dramaten i Stockholm hösten 2018. Armita finns på Birger Jarlsgatan 96 i Stockholm. Det har gått 43 veckor sedan hon flyttade in i sin nuvarande lägenhet (den 2 december 2022). Hon och Gusta har gjort sitt hem här. Armita är mer efterfrågad nu än någonsin tidigare. Hittills denna månad har vi meddelat henne vid 111 olika tillfällen.

Armita är ägare till företaget eller organisationen för vilken hon är anställd. Hon bor i en lägenhet med ett gemensamt trapphus som delas av 15 andra personer. Armita och fyra andra personer som också bor där flyttade in i byggnaden samma år som hon gjorde. Stockholms stad har den högsta koncentrationen av människor som söker efter Armita.

Det bor 53 159 miljonärer i samma område som Armita Törngren Golkar gör i Stockholm. Armitas postnummer (114 20) har 2,5 % betalningsklagomål och en medianårsinkomst på 611 365 kr. I Sverige tjänar kvinnor i genomsnitt 73,6 % av vad män gör. Denna procentandel motsvarar 66,4 % i detta specifika postområde.

Birger Jarlsgatan 96 lgh 1102 är adressen till Armita Törngren Golkar, som är bosatt i Stockholms kommun och använder Stockholms postort som postadress. Hon är medlem i Engelbrekts församling på grund av var hon bor. Den 40-åriga Armita Törngren Golkar och den 49-årige Gustaf Törngren är båda listade som boende här.

När Armita Törngren Golkar föddes satt Sveriges statsminister Olof Palme i Socialdemokraterna. Det bodde 8 330 573 personer i Sverige vid årets slut och IFK Göteborg vann Svenska mästerskapet i herrfotboll. Enligt det kinesiska horoskopet föddes hon under Grisens år, vilket gjorde fisken till sitt stjärntecken. Hon föddes på vintern och nu är hon i 80-årsåldern. Om 145 dagar fyller hon 41. Armita är lyckligt gift vid den här tiden.

Människor som bor på Armitasgatan hade en genomsnittlig årsinkomst på 504 896 kronor, eller cirka 42 075 kronor per månad. Människor i Stockholm tar in en genomsnittlig månadslön på 36 380 kronor. Jämfört med andra gator i Stockholm är det färre på Armitas gata som känner behov av att kommentera.

Klagomålsfrekvensen i Stockholm är 2,9 %. Det finns 47 689 personer i Stockholm som har ett redovisat skuldsaldo hos Kronofogden och det genomsnittliga skuldbeloppet är 53 272 kr. Som stad är stockholmare skyldiga Kronofogden totalt 2 540 495 516 kronor. Boende på Birger Jarlsgatan har goda chanser att få lån utan säkerhet på upp till 150 000 kronor.

Armita Golkar Familj
Armita Golkar Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!