Misslisibell Familj

Misslisibell Familj
Misslisibell Familj

Misslisibell Familj – YouTube-sensationen Misslisibell. Hon kom in i världen den 23 mars 2001 i Sverige. Att lära sig mer om Misslisibell kanske skulle väcka ditt intresse. Vi täckte Misslisibells rikedom, wiki, bio, karriär, längd, vikt, familj, foton, angelägenheter, bil, lön, ålder och mer i denna artikel från 2023. Misslisibell är en viral sensation i Sverige tack vare läppsynkroniseringsappen TikTok.

Misslisibell, som har samlat på sig över 319.778K TikTok-följare, är en av Sveriges mest populära TikTok-stjärnor. Misslisibells berömmelse är dock inte begränsad till läppsynkroniseringsappen; hon är också en stor hit på Instagram. TikTok-användaren @officialmisslisibell är Misslisibells valda handtag. Misslisibells enorma följeslagare på sociala medier har lett till partnerskap med en rad reklamkampanjer.

Misslisibell är född i Sverige; hon föddes där på. År 2023 fyller Misslisibell N.A. år. Läs mer om Misslisibell i styckena nedan. Här hittar du information om Misslisibells liv och karriär, inklusive hennes biografi, wiki, ålder, födelsedag, familjedetaljer, affärer, kontroverser, kast, längd, vikt, rykten och mer. Reklamombudsmannens opinionsnämnd har två gånger kritiserat Lisa Jonsson för smygannonsering i hennes filmer.

Misslisibells släktträd och födelsedag

Den svenska bloggaren och YouTubern Misslisibell (född Lisa Johanna Jonsson den 23 mars 2001) föddes den 23 mars 2001. Vid 10 års ålder började hon skriva bloggar och filma YouTube-videor, där hennes sminkinstruktioner snabbt blev populära.

Misslisibell föddes i Sverige på sin födelsedag. Både Misslisibells pappa och mamma har valt att vara anonyma. Misslisibell fick sin skolgång från ett prestigefyllt svenskt universitet. Misslisibells livsvägsnummer är 11, enligt numerologi. Internet känner henne som en berömd youtuber.

YouTube-sensation som lägger upp vloggar om skönhet och stil. Hon skriver under det namnet på sin egen sida. På sitt “misslisibell.equestrian”-konto delar hon bilder på sin häst och ridning, medan hennes “alfons.casper.ragdoll”-konto är tillägnat hennes katter.

Misslisibell Familj

Misslisibell blev känd genom sina egna TikTok och Instagram-kanaler under hennes namn. Enskilda videor skapade av Misslisibell på TikTok har blivit virala och kastat henne in i rampljuset. Misslisibell är en av Sveriges mest framstående influencers och har arbetat med en rad varumärkeskampanjer tillsammans. Det är officiellt: Carl Zentio har en fästmö i Lisa “Misslisibell” Jonsson.

Hon avslöjar detaljerna om deras privata kärlekshelg på Instagram. Lisa Jonsson tillägger, “Vi ville ha en liten, privat ceremoni med bara våra närmaste vänner och familj.” YouTubers Lisa “Misslisibell” Jonsson, 22, och Carl Zentio, 27, är nu man och hustru.

Hon har äntligen öppnat för sin glädje genom att lägga upp en bröllopsdagsbild på Instagram.
Jag har spårat alla mina rörelser det senaste decenniet. Lisa Jonsson berättar att paret kände att bröllopet var en intim stund att hålla för sig själva tills de var redo att prata om det.

“Stor dag” (diskussion av planen)

På lördagen var bara närmaste familj och vänner inbjudna till bröllopet. Enligt Jonsson verkar vardagen surrealistisk. Häftigt, eller hur? Bröllopet var perfekt på alla sätt. Jag har haft den här drömmen sedan jag var ett litet barn, och jag är väldigt säker på att jag fortfarande inte har fattat det. Efter att ha dejtat i 4,5 år förlovade sig Jonsson och Zentio 2016.Under en vacker dag på Borgholms fästning på land bad han mig att gifta mig med honom. Men vi har bara börjat seriösa bröllopsförberedelser under de senaste månaderna.

En “upptagen sommar” för smekmånadsförberedelser

Paret har en fullspäckad sommar framför sig. Och, enligt Jonsson, hoppas han att de snart tar en smekmånad. I framtiden ser vi för oss att vi utforskar och skapar mycket. Vi kommer inte att kunna ta en smekmånad förrän sommarkalendern klarnar upp. Det är dock uppenbart att vi måste gå vidare.

Folk jag känner och Youtube-kanaler jag följer Jenny “Jenny Josephine” stling och Lisa “Misslisibell” Jonsson har snurr på tråden. Svenska YouTubers har nu lärt sig anledningen. Vänskaper bildas och upplöses i YouTube-världen av samma anledningar som de gör i den verkliga världen.

Louise Jorge sa tidigare i veckan i en livesändning att hon inte ville umgås med Linn Ahlborgs crew sedan hon hörde att de pratade skräp om henne. Hon menade också att bristen på frekventa iakttagelser mellan Linn, Zennufer och Frida Tordhag berodde på deras förutfattade syn på henne.

Ännu en YouTube-vänskap var tvungen att pausas, och nu vet vi varför. Närmare bestämt den mellan Jenny “Jenny Josephine” stling och Lisa “Misslisibell” Jonsson. Svenska YouTubers har upptäckt källan till spänningen mellan kvinnorna i inlägget. Lisas sorg och depression blir tydligare i hennes senaste video med Jenny.

Sedan påstår hon att hon upplever en ångestattack. Jenny informerar Lisa på videon och privat att hon dtror inte att det är en ångestattack, vilket återspeglar åsikterna från många onlinekommentatorer. Se, förklarar Lisa, jag spelar just nu in en ångestattack. Men för närvarande upplever du inte en ångestattack. Du ser likadan ut som alltid, svarar Jenny.

Lisa bryter samman i tårar och förklarar att hennes episod av ångest beror på åren hon tillbringade plågad i skolan. Den grymma behandlingen av mobbare har lett till detta. De insisterar på att det inte förekom mobbning. Varför skulle det vara så om det är jag som sitter i den här positionen, undrar Lisa.

Jenny ska ha informerat Lisa: “Jag tycker att du ska ta bort ordet “ångestattack” från titeln på videon, vilket svenska YouTubers säger kränkte Lisa. Lisa borde ha känt att Jenny grillade henne med frågor om hennes tro samma dag. Det är ännu oklart om flickorna kommer att försöka laga sin vänskap. “Gammal kärlek rostar aldrig”, som man säger, och jag inbillar mig att detsamma gäller vänskap.

Misslisibell Familj
Misslisibell Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!