Ash Pournouri Barn

Ash Pournouri Barn
Ash Pournouri Barn

Ash Pournouri Barn – Arash “Ash” Pournouri har varit föremål för mycket diskussion den senaste tiden. Hans framträdande i dokumentären “Avicii: True Stories” är drivkraften till detta. Managern och affärsmannen Tim “Avicii” Bergling ger honom äran för att ha hjälpt honom att bli en stor stjärna i Sverige. Fredagen den 20 april spreds det sorgliga ordet att Tim hade gått bort på ett gods nära Muscat, Oman.

Hur är Arashs bakgrund?

Han är 36 år gammal och född i Iran, men han bor nu i Sverige. Han utmärkte sig akademiskt och fick utmärkta betyg. När han bara var nio år gammal komponerade han sin första låt. Därefter triumferade låten i en regional Melodifestivalen-tävling. Arashs yrkesbakgrund är bland annat att arbeta som restaurangägare i Norge och som nattklubbspromotor i Stockholm.

Arash bestämde sig för att studera juridik efter att ha blivit lurad från en idé under ett möte medan han var oinformerad om sina juridiska rättigheter. Som ett resultat utvecklade han ett stort intresse för kommersiella sysselsättningar. Arash öppnade en houseklubb på Café Opera 2007 när han var 26 år gammal.

Det kom tillbaka eftersom hans klubb bara öppnade på söndagar, även om många andra klubbar anlitade samma DJs som hans lineup för fredagar och lördagar. På grund av detta var han tvungen att finslipa sin förmåga att känna igen begåvade DJ:s. Jag har alltid haft en bra intuition och ett skarpt öra för musik. Han skriver på P1 i Sommar & Vinter, “Jag försökte intellektualisera vad som talar till själen och känns rätt.”

Var hittade han Aviciis kontaktuppgifter?

Genom några anslagstavlor online kunde Arash spåra upp några av Tim “Avicii” Berglings tidigaste musikmixar och etablera kontakt med Tim. Tim postade inbäddade ljudspelare av sina låtar och bad om “feedback” från lyssnarna om vilka spår de tyckte om och vilka som behövde arbete. Arash blev chockad över att fler människor inte lyssnade på Tim, med tanke på den höga kvaliteten på hans musik.

Ursprungligen skrivet “Avici”, vilket betyder “den lägsta nivån av helvetet” i buddhismen, var Tim redan känd under namnet Avicii. Arash lade sedan till ett “i” och gjorde stavelsen till “Avicii” för att skilja den från den buddhistiska termen när man googlade. Arash nådde ut till Tim via Facebook och ordnade ett möte med honom.

Tim ville inte gå till kaféet i Stockholm där de träffades första gången utan en vän. Arash avslöjar i Summer & Winter i P1 att Tim blev deprimerad tidigt i sin karriär och internaliserade negativ feedback från sin publik. Han kan slösa tid på att läsa hatiska kommentarer från “hatare” på sin fansida.

Arash pratade sedan med alla som hade lämnat en negativ recension och frågade dem individuellt vad som fick dem att skriva som de hade gjort. Jag nådde ut till varje individ och frågade om deras motiv för att göra de kritiska kommentarer och attacker de gjorde på Avicii. Han hävdar i sitt sommartal att många av dem bara utgav sig för att vara fans för att de ville synas.

Fans av Avicii har uttalat sig mot Arash och resten av besättningen och hävdat att Tim pressades för hårt efter de förödande nyheten om hans död. För att lära dig mer, klicka här. Vissa hävdar att han gjorde vad som helst för att göra Tim till den bästa, och jag tror på dem. Hans partnerskap med Avicii upphörde 2016.

Ash har delat sin sorg över Tims död i ett Facebook-inlägg. “Förvåning, förtvivlan. Känslan av ilska eller ilska. Känslor av likgiltighet och hopplöshet. Sårad, sårad, sårad. Vad den här känslan heter har jag ingen aning om. Du var som blod för mig. Till mitt syskon. Hälsningar, vän. Min pålitliga vän, en del av min själ.

Tiden för som nu är förbi. En sådan sorg är något jag aldrig har känt förut. Jag vet inte när jag snyftade senast, men ända sedan jag fick reda på det har mina ögon varit svullna av gråt. Att den är på Verkligen är något jag fortfarande inte kan linda huvudet runt. Ingenting, som han beskriver det i sin blogg.

Ash Pournouri Barn

Det kommer inte att finnas några vittnen till de fasor vi fick utstå. Vår vänskap och kärlek till varandra kommer att förbli en hemlighet. En show är vad den är. Det fanns ingen sanning om det. Vi sprider nyheterna över hela världen. Vår relation mellan dig och jag var äkta. Topparna och dalarna, striderna och festerna, lyckan och förtvivlan, smärtan och njutningen, de märkliga ögonblicken som så få människor någonsin får uppleva. Allt var på plats för att vi skulle få ett riktigt familjeband. Och kom ihåg, oavsett vad som händer kommer du alltid att vara min familj, säger han.

Chef på telefon till Aviciis pappa: “Det är inte sant”

Tim “Avicii” Berglings död 2018 vände upp och ner på Ash Pournouris värld. “Framgångspodden” har en känslosam Ash Pournouri som diskuterar deras sista möte, hans möte med Aviciis pappa och den svåra tiden efter artistens död när han fick utstå hård kritik. Allmänheten längtade efter gore. Han säger, “Jag skulle inte ha önskat det som hände mig ens på min värsta fiende.” Många svenskar kan precisera var de befinner sig den 20 april 2018. Den här dagen 2018 fick världen veta om Tim “Avicis för tidiga död

i” Bergling. Han var bara 28

Ash Pournouri, tidigare från Aviciis ledningsgrupp, minns den dagen tydligt. “Framgngspodden” har en tårfylld Ash Pournouri. En gemensam bekant ringde mig och informerade mig om vad som hade hänt när jag var på mitt kontor och försökte avsluta en affär. Jag såg bara inte länken. Han avslutar samtalet och slår Aviciis pappa, Klas Berglings, nummer.

Jag började gråta så fort jag började prata med honom för han bekräftade min värsta rädsla. Jag gick med honom och vi hade en trevlig pratstund. Jag fortsatte att säga till mig själv, “Det kan inte vara rätt. Det var inte ett lätt beslut. Efter att ha kommit fram till min destination reflekterade jag över de personer jag hade gått förbi när jag var ute och gick.

“Var alltid med mig oavsett vad”

Kort efter Aviciis alltför tidiga bortgång sändes dokumentären “True stories” om honom på svensk tv. Tim Berglings nöd och pressen han kände att prestera framgår tydligt. Många ogillar Ash Pournouri på grund av anklagelserna om att han pressade den svenska stjärnan för hårt. Det är tydligt att han är känslomässig när han minns det ögonblicket i sitt liv.

Jag önskar att den fiendskap som kastades mot mig kunde ha kanaliserats till att undersöka vad som hände med Tim och varför. Jag kommer att överväga det lite. Det är vad jag hoppas kommer ut av det här. Att delta i begravningen för Tim Bergling var enligt honom ett viktigt steg i läkningsprocessen. Att vara med på begravningen var avgörande. Det var en betydelsefull upplevelse att vara närvarande för och delta i.

Vår allra sista sammankomst

Äran för framgången tillskrivs Ash Pournouri. Men 2016 bryter de banden för gott. Det är första gången sedan den smittade tiden som de träffas, och det inträffar strax innan Tim Bergling går bort. Två månader innan han dog hade jag turen att träffa honom, vilket jag är evigt tacksam för. Han kontaktade mig och bad att få träffa mig. Enligt Ash Pournouri har de inte pratat med varandra sedan uppbrottet.

Med tillgivenhet minns han sin sista kväll tillsammans. Återträffen var som att se en sedan länge förlorad släkting. Vi undvek alla samtal om historien genom att inte diskutera den alls. Då och då kom han tillbaka och vi umgicks hela kvällen. Å andra sidan har vi faktiskt aldrig gjort det. Den iranska kvinnan flyttade till Sverige med sina tre barn medan hon var ensamstående förälder, och hon ingjutit i dem tron att “ni kommer att bli något” genom det persiska mantrat hon lärt sig.

Arash Pournouri, en entreprenör, har uppfyllt eller överträffat alla förväntningar. Vår berättare övervägde att bli läkare trots underkänd gymnasieskola med bra poäng. Det blir dock inte lika mycket tid i klassen. Istället tog han de 1 500 dollar han hade sparat och fick jobb på en bar i Oslo, där han snabbt steg till chef medan han pendlade till lektioner i Stockholm. Accelererat liv.

2006, medan housemusik fortfarande var en randgenre av elektronisk dansmusik, deltog Pournouri i en föreläsning om ämnet. Hela hans tillvaro förändrades. Alla uppmuntrades att komma ut på dansgolvet och njuta av den fritt flödande atmosfären och entusiastiska responsen på musiken. Jag har aldrig förstått den här blipp-blopping musikstilen, men det låter som vilken tungtalande väckelse som helst i mina öron.

Att Pournouri förklarar grunderna för oss nykomlingar är ett plus för programmet. Medan punken föddes på gatorna, är house den första musikgenren som uppstått ur den digitala tidsåldern. Han grundade nattklubbar och träffade DJ Avicii, aka Tim Bergling, en ung svensk. Det var dags att skapa historia.

Stödjande programvara

Innan Aviciis debutsingel släpptes förhandlade Pournouri med det stora skivbolaget efter att ha övertygat artisten om att han krävde ett management. Direktören hävdade att han under alla sina 30 år i branschen aldrig hade tvingats till ett sådant kontrakt. Men ansträngningen var värt det. På Spotify har Avicii fler spelningar än någon annan artist. “Vi har revolutionerat musikbranschen”, galar sommartalesmannen. Det är en rolig show om en ung man som har mer entusiasm än ett klassrum fullt av dagisbarn och fler idéer än en universitetsavdelning.

Ash Pournouri Barn
Ash Pournouri Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *