Stina Nilsson Pojkvän

Stina Nilsson Pojkvän
Stina Nilsson Pojkvän

Stina Nilsson Pojkvän – Stina Nilsson fyllde 30 år och hade maskeradfest för att markera tillfället. Skidskytten har tillbringat nästan ett decennium i rampljuset, men hon känner sig fortfarande överväldigad av det. Stina Nilsson antyder att denna potentiella kollision kan vara betydande. Skidskyttelandslaget befinner sig just nu i stersund för försäsongsträning. På mediadagen lyckades solen bryta igenom molnen en kort stund innan regnet började falla inne på stadion igen.

Stina Nilsson är en skidskytt som tävlade där förra säsongen. Efter att ha hamnat på prispallen 20/21 levde den efterföljande vinterns prestation inte upp till förväntningarna. Det var ingen bra säsong. Förra sommaren, när jag först fick corona, kom jag på mig själv att alltid behöva jaga efter de andra tjejerna. Jag kämpade för att hitta mitt träningspass och kom aldrig riktigt in i det. Det var svårt, och många saker var meningslösa. Nilsson är inte nöjd med sin prestation förra året, trots att han kunde “vända lite” efter jul och “åka bra till EM”.

Vad händer med dig när det blir svårt?

Det är verkligen osannolikt. Du vill ha försäkran om att min träning översätter till min prestation på planen. Det ser inte bra ut på tävlingen, och du måste gräva lite när du kommer tillbaka. Naturligtvis blir det svårare när säsongen väl börjar, eftersom det finns mindre tid att göra förändringar. Jag blev påverkad, erkänner Nilsson, och kände mig mer frustrerad än stressad.

Stina Nilssons sommar har varit fylld av mer än bara träning. Skidskytten fyllde nyligen 30 år och bekräftade sin relation med landslagskollegan Emil Nykvist. De svarade på frågor om deras anslutning under ganska lång tid samtidigt som de var frekventa besökare på varandras sociala mediekonton. Vi är bra, vi är ett par, vi är partners, men det finns ingen anledning för mig att diskutera oss i pressen.

Du har varit välkänd ganska länge nu, över tio år. Har du blivit van vid att stå i rampljuset?

Det är både och… Även om jag är medveten om att igenkänning förekommer, finns det tillfällen då de upplevda likheterna mellan mig själv och individen som närmar sig mig är för stora för min komfort. Nilsson förklarar att trots att jag inte är främling för den andra personen så är de för mig: Det är möjligt att vi är på väg mot en frontalkrock, och det antas att jag kommer att ha någon form av insikt i de personer som frivilligt lämnar information.

Även efter tio år kan jag fortfarande inte vänja mig vid den delen. Introspektiv mig vill ha mitt eget utrymme. Nilssons födelsedagsfest var så personlig och lågmäld som han kunde ha hoppats på. För min del skulle jag vilja skräddarsy festen efter mina exakta specifikationer. Det var en familjemaskerad. Det är så jag gillar det; vi hade en viskning. Jag har turen att ha en familj som är villig att gå all out, och det tycker jag är fantastiskt.

“En chans till återbetalning”

Den 25 november är stersund värd för det första världscupen i skidskytte någonsin. Nilsson är i närmare kontakt med tränaren Johannes Lukas den här säsongen i hopp om att förbättra hans prestation. Jag har kunnat stärka min relation med Johannes, som jag jobbar närmare med. Jag tycker att det har löst sig ganska bra eftersom han är ganska uppmärksam på mina reflektioner över vad jag tror att jag svarar på. Enligt Nilsson är det den mest uppmärksammade distinktionen.

30-åringen hade en bästa placering på 33:e plats i världscupen i den senaste kampanjen, och han hoppas att hans starka försäsong ska gå över till grundserien. Nu när jag har haft en så bra sommar vill jag bara att resten av året ska bli lika trevlig som den här sommaren har varit hittills. När jag går in i en säsong som känner mig så här bra har jag större chans att få en framgångsrik. En chans till vedergällning har presenterat sig; om det kommer att tas eller inte återstår att se.

Det finns ett nytt par i den nationella skidskyttetruppen. Relationen mellan Stina Nilsson och Emil Nykvist är officiellt bekräftad. Nykvist säger till NWT att det här är bästa möjliga situation. Stina Nilsson gav upp längdskidåkningen för skidskytte 2020 och det är uppenbart att hon och skidskyttekollegan Emil Nykvist är mer än bara vänner.

Under hela säsongen sågs skidskyttarna i ett antal inlägg på sociala medier tillsammans, men ingen av dem ville offentligt diskutera deras förhållande förrän nu. Svenska par på skidor, byter kyssar och presenter.

Uttalandet “Det är ingen hemlighet”

Det Emil Nykvist berättar för NWT är ingen hemlighet. De tog nyligen en semester till Kreta och bestämde sig för att dokumentera allt på Instagram. I veckan presenterade det svenska skidskyttelandslaget sin kommande säsongs A-landslagslista med Stina Nilsson och Emil Nykvist. Två andra par, Hanna Berg och Martin Ponsiluoto, samt Peppe Femling och Anna Magnusson, är redan med i landslaget.

Tre par har tidigare setts tävla tillsammans för Sverige i skidskytte. Stina Nilsson och Emil Nykvist har precis lagt till ytterligare en parbekräftelse i högen. Det här, säger han till NWT, är hur trevligt som helst. Det är knappast en överdrift att säga att den svenska skidskyttetruppen är full av passionerade par. Att byta pojkvänner från landslagskamraten Jesper Nelin till kompisen Martin Ponsiluoma väckte som bekant stor uppståndelse. Senare började Nelin dejta Fanny Johansson, ett ex till Ponsiluomas.

Stina Nilsson Pojkvän

Även valacken Gustav Larsson är fast inkilad mellan Peppe Femling, Anna Magnusson och Mona Brorsson. Amor har nyligen varit aktiv med sin båge och pilar ännu en gång. Den 29-åriga skidskytten Stina Nilsson och den 26-åriga medlemmen i Sveriges A-landslag i skidskytte, Emil Nykvist, har kommit ut som ett par. De har setts på Instagram flera gånger den här säsongen, men har undvikit att direkt diskutera deras relationsstatus. Till denna punkt. Värmlänningen Nykvist bekräftar detta för Nya Wermlands-Tidningen och säger att det inte är någon hemlighet.

Tog en resa till Kreta tillsammans

På torsdagar kommer lokaltidningen att ha nått hem. Han och Stina Nilsson har nyligen kommit hem från en semester på Kreta i Grekland. Från utseendet på de många bilderna som lagts upp på Instagram hade alla en fantastisk kväll. Emil Nykvist meddelar att de är på flygplatsen och precis har checkat in sitt bagage. Samtidigt bekräftar han att det nya paret kommer överens utmärkt. Han hävdar att det här är det bästa man kan få.

2020 skrev Stina Nilsson historia inom idrotten

2012 tävlade Stina Nilsson i sin första världscup för längdskidor. Då var hon bara en ung vuxen på 18. Vid OS i Sotji 2014, två år senare, tog hon sin första mästerskapsmedalj, ett brons i sprintstafetten. En av hennes fem OS-medaljer är guld, och hon har även sju VM-medaljer (2 guld, 5 silver).Den framgångsrika s printstjärnan chockade alla den 22 mars 2020, när hon sa att hon skulle byta från längdskidåkning till skidskytte. Ett år efter att ha blivit inkallad till landslaget gjorde hon världscupdebut.

Den här säsongen blev en vändpunkt för Emil Nykvist, som gjorde världscupdebut och fortsatte med en framgångsrik turnering. Han fick i tisdags veta att han kom in i det nya landslaget. Detta ger 26-årige Nykvist dubbelt så mycket lycka. I våras tog ett mycket lyckligt par, Stina Nilsson och Emil Nykvist, farväl.

Stina har äntligen öppnat sig om deras romans. Det är bra att vi gör samma sak och kan pusha varandra, säger hon till Expressen. Stina Nilsson, 29, och Emil Nykvist, 26, ett nytt skidskyttepar, bekräftade sin relation till den lokala dagstidningen NWT i maj. Paret bestämde sig för att tillkännage sitt förhållande efter att ha återvänt från en semester tillsammans på Kreta, en grekisk ö.

Något som den skarpsinnige Instagram-användaren skulle ha gissat efter att ha sett de många romantiska bilderna från parets semester på Medelhavsön. Som Nykvist från Värmland uttryckte det för NWT på den tiden, “ja, det är ingen hemlighet.” Han delade också med sig av några detaljer om skidåkningsparets romans, och påpekade hur mycket glädje de har av att vara i varandras närvaro. Han hävdar att det här är det bästa man kan få.

Stina Nilsson tvivlar på medias intresse av hennes fall

Stina Nilsson har varit mamma om kopplingen i pressen fram till nu. Hon ger sina skäl i en intervju med Expressen. Hon svarar: “Jag tror inte att det är nödvändigt att kvällstidningarna skriver om det.” Även efter att ha vunnit en OS-medalj berättar den tidigare landslagsmannen fortfarande om sin sambo, landslagskamraten Emil Nykvist. Naturligtvis är det fördelaktigt att vi är på samma väg och kan uppmuntra varandra, som Nilsson uttrycker det.

Hade ett tufft år på gång

Stina Nilsson satsar extra mycket efter en utmanande säsong med skidskyttelandslaget förra året. Även om det fanns ljuspunkter, som EM, sa hon till Expressen att hon i slutändan var missnöjd med säsongen eftersom hon inte “fick ut” det hon hoppats på.

Stina Nilsson Pojkvän
Stina Nilsson Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!