Dwayne Johnson Död

Dwayne Johnson Död
Dwayne Johnson Död

Dwayne Johnson Död – Den 47-årige skådespelaren Dwayne “The Rock” Johnson var offer för en brett spridd lögn om att skådespelarens död var resultatet av en olycka under ett av hans stunts. En falsk BBC-rubrik (British Broadcasting Corporation) löd: “BBC: Dwayne ‘The Rock’ Johnson Dies at 47 After Horrific Stunt Attempt Failed”, vilket fick Facebook-användare att tro att Jumanji-stjärnan hade gått bort.

En falsk webbplats omdirigerades till när Facebook-användare klickade på länken. Enkelt uttryckt kan man inte alltid lita på det man läser på sociala medier… Reaktioner på sociala medier efter nyheten om Dwayne “The Rock” Johnsons bortgång. Många falska nyheter som hävdar att en kändis förflutna försvinner blir virala.

Anhängare till den bortgångne WWE-superstjärnan tog till sociala medier för att skingra falskheten att han hade dött efter ett misslyckat stunt. Tyvärr svarade ett stort antal Facebook-användare omedelbart på rapporterna efter att ha trott på de falska nyheterna. “Alla skrämmer för att min mamma bara snyftade och sa att The Rock är död”, skrev en affisch. Åh nej, han är definitivt inte Caroline. ” Det avslöjades också att ett annat fan kollar Facebook-berättelser på Twitter.

Jag kan säga att det inte är sant eftersom ryktet inte är trendigt på Twitter, men jag ser hela tiden folk som hävdar att The Rock är död. Jag är nöjd med hur jag för närvarande tar emot mina nyheter. Allt som för närvarande inte är trendigt på Twitter är #FakeNews. Fast and Furious-skådespelaren har nyligen gjort ett inlägg på sin personliga Instagram-sida, men han har varit tyst om de ogrundade ryktena om hans bortgång.

Fansen kan koppla av i vetskapen om att The Rock aktivt marknadsför hans nästa film, Jumanji: The Next Level. Det har förekommit tidigare avsättningar av Dwayne “The Rock” Johnson. Ett antal “death hacks” i sociala medier har tyvärr riktat sig mot Dwayne. “Rykten om min död är falska – jag är fortfarande ‘Bringin’ It’ 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året (inklusive skottår!),” skrev han i ett Facebook-inlägg på sin personliga sida i 2011 (via Metro UK) som svar på de falska nyheterna.

Dwayne Johnson Död

En rubrik från 2014 (via Metro UK) löd: “Skådespelaren Dwayne Johnson dog under inspelning av en film på Nya Zeeland tidigt i morgon – 10 juni 2014.” Detta liknade den senaste bluffen som hände 2019. Tja, vi är nyfikna på att höra The Rocks tankar om de individer som tycker att det är roligt att sprida rykten om hans bortgång regelbundet. Vi kan lugnt anta att han just nu är upptagen med att göra reklam för sin efterlängtade film.

Född Dwayne Douglas Johnson den 2 maj 1972 i Hayward, Kalifornien, till föräldrar av samoansk, afroamerikansk och irländsk härkomst, han är mest känd som The Rock. Johnson har en bakgrund inom amerikansk fotboll, efter att ha spelat för Miami Hurricanes. Han är nu skådespelare, producent och brottare.

Han debuterade i WWF under namnet Rocky Maivia, men han ändrade det senare till “The Rock” efter år av att ha använt namnet “Flex Kavana” som brottare. Han var den första i sin familj som hade tre generationer professionella brottare. Bland hans många kusiner som deltar i brottning är Umaga Rikishi och Tabu.

Både hans far, Rocky Johnson, och hans morfar, High Chief Peter Maivia, är invalda i WWE:s hall of fame. Hans återkomst till WWE kom 2011. Bland hans många ökända fejder i WWE-historien är med Stone Cold Steve Austin, men han är också känd för sina fejder med Triple H, Chris Jericho, John Cena, Kurt Angle och Hulk Hogan.

I sina tre Wrestlemania-möten har Stone Cold vunnit de två första och The Rock har vunnit den tredje. WCW-mästerskapet vanns av Johnson två gånger, WWE Intercontinental Championship av Johnson två gånger och WWE-mästerskapet av Johnson tio gånger. År 2000 var hans Royal Rumble-seger. Johnson valde att lämna brottningen 2003 och fokusera på att agera på heltid.

The Rock besegrade John Cena i en legendarisk match som tillkännagavs för Wrestlemania 28 den 4 april 2011. Matchen anses allmänt vara en av de bästa genom tiderna. Efter åtta års frånvaro gjorde han en triumferande återkomst till 2011 WWE Survivor Series i en lagmatch tillsammans med John Cena. Han tog en lång paus efter att ha förlorat WWE-titeln till John Cena den 7 april 2013.

Integritet

Dany Garcia, en producent och affärskvinna, var Johnsons make 1997. År 2001 föddes deras dotter Simone. De separerade 2008. I augusti 2019 gifte Johnson sig med Lauren Hashian. Paret har två döttrar tillsammans. Den 16 maj 2020 meddelade Johnson att hans dotter Simone hade skrivit på ett kontrakt med WWE.

Wrestlinglegenden Rocky “Soulman” Johnson blev 75 år gammal. Rocky “Soulman” Johnson började sin brottningskarriär på 60-talet men fick sitt stora genombrott på 80-talet när han gick med i det amerikanska underhållningsföretaget “World Wrestling Entertainment”, som då fokuserade på professionell brottning.

Rocky Johnson gick i pension 1991. Sedan 2008 har han blivit invald i WWE:s Hall of Fame. Det har varit känt sedan tidigare att sonen Dwayne Johnson tog sin fars namn när han själv började sin brottningskarriär. I dag är han mest verksam som skådespelare och är känd från filmer som “Fast & Furious” och “Jumanji”.

The Rock och hans far hade en nära relation. När Rocky Johnson förra året släppte sin självbiografi “Soulman: The Rocky Johnson story” var det sonen som skrev förordet. Nu delar skådespelaren sin sorg efter att hans älskade hund tragiskt gått bort. På Instagram skriver The Rock att han tvingades ta “det smärtsamma beslutet” att avbryta livsuppehållande åtgärder som höll Brutus vid liv.

“Vi skickade honom till valphimlen och jag höll hans lilla tass när han äntligen var i fred”, skriver The Rock. The Rock fortsatte på Instagram: “Precis som alla valpar gör, åt han svamp i trädgården medan han lekte med sin bror Hobbs. Redan då skrev The Rock om händelsen på Instagram.” Hobbs simmade direkt, men Brutus sjönk som en sten. Fullt påklädd spurtade jag till poolen, dök in och räddade min tegelsten, jag menar Brutus, och simmade med honom för att kanten av poolen.

Han var uppe i varv, tog en paus och kastade sedan upp allt vatten han hade svalt”, skrev The Rock då och fortsatte: Sedan tittade han upp på mig som för att säga: ‘Tack och lov att du inte behövde göra mun-till-mun-metoden’. Sedan sprang han iväg och fortsatte spela.”Efter Brutus bortgång minns The Rock valp förtjust: “Vi kommer alltid att älska dig Brutus… du kommer alltid att vara min lille kille.”

Skådespelaren Dwayne “The Rock” Johnson är Grévin-museet i Paris senaste vaxtillskott, men när den blekvita figuren visades upp på sociala medier reagerade fansen. läs några av kommentarerna. Nu har “The Rock” själv, som är av samoansk och afroamerikansk härkomst, kommenterat den allt annat än porträttliknande figuren.

Komikern James Andre Jefferson Jr har också släppt en video som hånar statyn.”Du får Rock att se ut som David Beckham. Det ser ut som att Rock är på väg att bli en del av kungafamiljen. Jag är lite förolämpad”, säger Jefferson. 2018, museet var föremål för liknande hån för en föga smickrande skildring av president Emmanuel Macron.

Johnson, 47, skrev ett rörande inlägg på sociala medier på måndagen där han tackade fansen för deras stöd och avslöjade orsaken till hans fars död. Som ni vet förlorade jag min man för några dagar sedan. “Jag tappade bort honom sådär, fick inte en chans att säga hejdå till honom,” sa Johnson.

Dwayne Johnson Död
Dwayne Johnson Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!