Frida Karlsson Pojkvän

Frida Karlsson Pojkvän
Frida Karlsson Pojkvän

Frida Karlsson Pojkvän – Efter uppbrottet befann sig skidåkaren Frida Karlsson och hennes pojkvän William Poromaa i en ovanlig omständighet. OS-medaljören och världsmästaren i längdskidåkare Frida Karlsson har varit ett hett ämne den senaste tiden. Idrottaren har fått stor uppmärksamhet för sin omfattande lista över karriärprestationer. Den andra svenska åkaren, Frida Karlsson, vann Tour de Ski. Det har gått 14 år sedan Charlotte Kallas triumf. Vilket enastående jobb!

Relationsval gjort av Frida Karlsson och William Poromaa

Frida Karlsson och William Poromaa har varit tillsammans sedan de var tonåringar. De två blev förälskade på ett skidevenemang och har bott i Sollefte sedan dess. Numera bor Frida i stersund och William i Sundsvall. Frida och William var båda medlemmar i landslaget fram tills Frida lämnade för att ägna sig åt självständig träning förra året. Sportbladet rapporterar att Linn Svahn, Maja Dahlqvist och Frida Karlsson har bestämt sig för att träna självständigt under försäsongen snarare än med landslaget.

Frida Karlsson sa att hon hade en “walk of shame-känsla” efter händelsen med hanen

Frida Karlsson och Maja Dahlqvist var på plats när det svenska landslaget samlades i Torsby i augusti. I ett scenario från Viaplays “Gulddrömmar – vinnare i längden” (Svenska konståkningstruppen) övar Jonna Sundling, Ebba Andersson, och resten av laget på asfalten när först Maja Dahlqvist tittar förbi.

Att träffa tidigare lagkamrater kommer säkert att vara obehagligt för alla inblandade. Okej, jag går väl bara förbi, svarar Frida med ett leende. De orden “I got a walk of shame feeling” sammanfattar mitt nuvarande känslotillstånd. Hon berättar att hon gick ensam mot skidtunneln medan resten av landslaget var samlat på fotbollsplanen för en morgonaktivering. Längdskidåkaren hade ett stort motiv att lämna landslaget.

Den främsta anledningen till att jag ringde tillbaka i maj var för att jag verkligen värdesätter kontinuitet i mitt arbete. Frida Karlsson drar slutsatsen att hon inte ska känna samma press på att prestera bra under landslagsläger som hon har gjort tidigare. I morse spreds nyheten att Frida Karlsson och William Poromaa hade avslutat sitt förhållande. Poromaa avslöjar nu orsaken bakom splittringen.

Frida Karlsson Pojkvän

Han säger att det hände i höstas, men allt är bra. William Poromaa tog Sveriges första mästerskapsmedalj för herrar på sex år på femmilen i världscupen och mindre än ett dygn senare rapporterades det att han och Frida Karlsson hade gjort slut. Nu ska Poromaa diskutera sina känslor. Det blev fint. Han hävdar att det inte har varit några problem eftersom vi förblir nära vänner.

Dold under kriget

Efter att ha varit en nära relation i flera år och delat bostad i Sollefte gick de två unga stjärnorna nyligen skilda vägar, där Karlsson flyttade till stersund och Poromaa bosatte sig i Sundsvall. Frida Karlsson bekräftade splittringen för Sportbladet under VM, men hon begärde att nyheten inte skulle släppas förrän efter att turneringen var över. Separation skedde under hösten förra året. Vi ville inte dra uppmärksamheten från det under VM, säger Poromaa.

Karlssons odödliga ord: “Leva livet”

Vad gäller dig, Frida Karlsson: Många har fått frågan om Wille, och det har varit ovanligt att diskutera. Men trots detta förblir vi nära vänner och affärspartners. Jag hoppas dock att han får framgång.
Finns det något unikt med att spela i samma lag som ditt ex? Nyheten försvinner snabbt. Det är samma som det brukar vara. Vad flickvännen höll på med undgick William Poromaas uppmärksamhet helt.
Skidvärlden är nu inne på Frida Karlssons stora hemlighet.

Svensken sa till norska tidningen Nettavisen att det bara finns en person som kunde ha påstått det.
För svenska friidrottaren Frida Karlsson har den här säsongen varit en enorm självförtroendehöjare. 23-åringen har briljerat i världscupen och tidigare i vinter vann han hela Tour de Ski.

Replika av Fridas VM-silver

Frida hade också en fantastisk start på skidvärldscupen som hölls i Planica, Slovenien i år. I det allra första loppet, skiathlon, vann hon silver för världen. Ebba Andersson, även hon i det blågula laget, kantade henne knappt till VM-guld. Men tillsammans med sin världscupseger fick Frida Karlsson också en stor sanning avslöjad om sig, vilket nu är allmänt känt bland skidåkare överallt. Att för att tävla använder svensken en skräddarsydd sked.

Frida Karlsson säger att hon ofta ber sina lagkamrater att “skeda” henne innan loppen, och hon vet hur löjligt det måste verka. William Poromaa, pojkvännen, har blivit tillfrågad om det konstiga stadiet, och han har ingen aning om vad det är. Jag hade ingen aning om att det här pågick, sa han till en norsk tidning. Även om jag personligen inte prenumererar på denna teori, inser jag att många andra gör det. Vissa aktiviteter ärhelt sjuk, men om du gör dem till en vana, kommer du förmodligen inte att kunna sluta med dem.

Verkliga glasssnacks

Sedan många år tillbaka är Frida och William ett kraftpar i det svenska skidcommunityt. De brukade vara rumskamrater, men deras respektive yrken krävde att de flyttade till olika städer. Anders Byström, tränare för det svenska skidlandslaget, har hört rykten om att Karlssons hemmagjorda ceremoni diskuteras i laget. Han anser att det är avgörande att ryttarnas ritualer, hur speciella de än är, får fortsätta. Om hennes rutin hjälper henne, måste det vara fördelaktigt.

I en intervju med en norsk tidning varnade han för att för hastigt avskaffa människors tro på magi eller övernaturliga medel för att nå sina mål. Frida Karlsson, en svensk skidsensation, blir häpen över avslöjandena om sitt romantiska liv. Den mest chockerande informationen finns på Fis, Internationella skidförbundets hemsida. Va!? En 23-årig man säger till SportExpressen, “det har jag inte sett.”

Frida Karlsson, en av Sveriges mest kända skidåkare, har tagit sju medaljer i OS och VM. Den senaste tidens mediauppmärksamhet har dock fokuserat på svenskens beslut att lämna skidlandslaget och påbörja självständig träning inför den kommande säsongen.

William och Frida

Sedan 23-åringens debut på den internationella arenan har inte bara hennes arbete i skidspåret granskats hårt, utan även hennes privatliv. Hon har ett tag haft ett förhållande med den svenske längdskidåkaren William Poromaa, men i våras spreds nyheten som en löpeld när paret meddelade att de säljer sin radhus i Sollefte och delar upp. Därefter bosatte sig Karlsson i stersund och Poromaa i Sundsvall; de två var tvungna att separera så att var och en kunde ägna sig helt åt skidåkning. Olika ryttare kommer att hitta sina idealiska körförhållanden i olika stadskärnor.

Misstroende, “va!?”

Men nu kan de mest märkliga källorna vara de som levererar nyheter som är helt oväntade. Frida Karlsson är singel, enligt Internationella skidförbundets (Fis) officiella hemsida. Vid en ung ålder av 23 år har Frida Karlsson etablerat sig som en av sportens främsta stjärnor och vunnit flera guld i OS och på världscupbanan.

Den 21-årige längdskidåkaren William Poromaa, som för närvarande är bosatt i Sundsvall, och Karlsson hade varit romantiskt sammanlänkade under ganska lång tid. Karlsson gör detta medan han är stationerad i stersund. William Poromaa har tidigare kommenterat sitt långdistansförhållande med SportExpress, “Vi har försökt träffas så mycket som vi har hunnit med.”

Va?! sa Frida Karlsson. Om så är fallet, var exakt?

Även om alla skidåkare har sina egna profilsidor på International Skiing Federation (FIS) hemsida, är det bara William Poromaa som nu har ett engagerat förhållande. Frida Karlsson fick i en intervju med SportExpressen veta att ordet “singel” hade ersatts med “singel” på hennes sida.

Va?! Var exakt nämns detta?

Det har jag missat! Den glada längdskidåkaren ifrågasätts om hon i smyg delat upp med Poromaa och svarar: “Det var kul.” Så är det på alla sätt. Karlsson skämtar till tidningen “Jag gick till Fis och bytte om”, innan han tillägger att kopplingen är solid och att hon planerar att uppdatera sin profil. Inga VM-matcher kommer att spelas av Frida Karlsson innan semestern.

Hon föredrar att satsa på den andra sporten hon och hennes älskare William Poromaa gillar. De är delägare i en travhäst som också är skidkunnig och drivs av en osannolik tredje medlem i trion. Den 23-åriga Frida Karlsson har redan sagt att hon kommer att stå utanför alla världscuptävlingar till efter semestern. Hon vill hellre ägna sin tid och energi åt att komma i toppskick inför den kommande Tour de Ski. Är det ändå en fasad att tyckas vara upptagen med något annat?

Frida Karlsson gjorde en överraskande weekendresa till Sundsvall för att se… Hennes häst! Enligt Sportbibeln åker även William Poromaa, 21, som åker skidor med sin älskare Johan Olsson och hans flickvän Anna Olsson, och de har haft en travhäst sedan 2019. Förarens nationalitet — norsk — är den största överraskningen. Ordspråket “håll dina vänner nära men dina fiender närmare” kan vara något Karlsson lever efter.

Frida Karlsson Pojkvän
Frida Karlsson Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!