Fridolina Rolfö Pojkvän

Fridolina Rolfö Pojkvän
Fridolina Rolfö Pojkvän

Fridolina Rolfö Pojkvän – Svenska fotbollsstjärnan Fridolina Rolfö föddes i staden Kungsbacka 1993. Hon har ett långt CV som inkluderar stopp hos lag som Linköpings FC, Bayern München, VfL Wolfsburg och otaliga fler. Fridolina Rolfö, som vann UEFA U-19 dammästerskapen 2012 och silvermedaljen vid olympiska sommarspelen, är en av de mest betalda kvinnliga fotbollsspelarna, med ett uppskattat nettovärde på över 2 miljoner dollar.

Hon lever bra på klubben, då hon beskriver sin karriär där. Hennes lön i Bayern München, där hon spelade 2018, var enligt uppgift över $200 000. Hon tjänade nästan lika mycket per år när hon spelade för VFL Wolfsburg i Frauen-Bundesliga som hon gör nu med Bayern München.

Med andra ord, VEM ÄR FRIDOLINA ROLFS POJKVÄN OCH PARTNER

Det finns spekulationer om att den häpnadsväckande attraktiva idrottaren Fridolina Rolfö har en pojkvän, men inga konkreta bevis på något sätt. Du kan märka att Fridolina dejtar en kille som heter Simon Skott om du kollar in hennes Instagram. Fridolina och Simon Skott är helt klart ett inslag baserat på mängden romantiska övertoner i deras onlinekorrespondens.

VEM ÄR DÅ FRIDOLINA ROLFS FAMILJ

Uppenbarligen hänger Fridolina Rolfö inte bara med den skumma Simon. Där finns också Daniella, Fridolinas syster, och Julius, Fridolinas bror. Hon verkar hålla nära kontakt med sina följare och uppdaterar dem ofta med nyheter och reflektioner om sina matchningar.

PROFESSIONELL UTVECKLING AV FRIDOLINA ROLF

Trots att hon skrev på med Tölö 2008 spelade Fridolina Rolfö bara 59 matcher för Jitex, där hon gjorde 16 mål. 2011, hennes första år som spelar i Damallsvenskan, ledde hon Jitex med nio mål. Rolfö fick Göteborgs-Postens pris som Årets Juniorspelare 2011. Rolfö skrev på för Linköpings 2014 och gjorde prompt ett tretrick i sin UEFA Women’s Champions League-debut mot Liverpool, de regerande engelska mästarna.

Hon skrev på ett tvåårskontrakt med Vfl Wolfsburg, de regerande mästarna i Frauen-Bundesliga, i maj 2019. Fridolina Rolfö lämnade klubben efter att hennes kontrakt gick ut den 30 juni 2021. Hon engagerade sig i Barcelona i två år den 7 juli 2021. Fridolina Rolfö gjorde segermålet mot Thailand i dam-VM 2019 i juni.

På grund av det målet fick Sverige spela mot Kanada i mästerskapsspelet, där de till slut förlorade på straffar. Efter två svaga prestationer för att starta turneringen fick Sveriges explosiva prestation i deras sista möte i gruppspelet mot Portugal fansen hem i stugorna att jubla och gav laget det självförtroende de behövde för att vinna guldmedaljen i England.

Det är inte orealistiskt att tro att vi kan vinna guldet. Endast USA är före oss internationellt. Englands EM satte ett nytt rekord för prispengar. Lagen kommer att dela på 16 miljoner euro, vilket motsvarar nästan 170 miljoner norska kronor. EM-teamet av tränare, läkare och sjukgymnaster runt teamet på 23 kvinnor är det största någonsin.

Fridolina Rolfö Pojkvän

Hedvig Lindahl, Djurgrdens 39-årige målvakt

EM:s äldsta spelare, han har varit en pålitlig närvaro mellan rören för Sverige och hjälpt landet att vinna två OS-silver, en VM-silver och två VM-brons. Hedvig Lindahl berättade nyligen under sommaren att hon närmar sig slutet på sin fotbollskarriär och att det inte alltid är en bädd av rosor i rampljuset.

Den 39-årige landslagsmålvakten, som har bott i England, Tyskland och Spanien, kommer att ha sällskap av sin fru Sabine Willms och deras två barn, Timothy, 8, och Nathan, 5, när de återvänder till Sverige för matcher. med Djurgrden efter EM. Detta innebär mycket mindre byråkrati för vår familj.

EM-keepern konstaterade i en intervju med Expressen att att vara vårdnadshavare i ett land borde göra att adoptera sitt eget barn till en naturlig sak. Förra sommaren vid OS i Tokyo gjorde hon det matchvinnande målet när Sverige gick vidare till guldspelet. Detta var en viktig faktor till att svensk damfotbolls MVP Fridolina Rolfö vann Diamantbollen 2021.

Vi förväntar oss att Barcelonas stjärna och vital spelare för landslaget kommer att få ännu fler belöningar för sitt skytte och sin kraft i EM i England, där han kommer att hejas på av sina nära på plats. Fridolina Rolfö har träffat Simon Skott ett tag nu och under den tiden har hennes pojkvän tagit på sig en del av det stereotypa “fotbollsfruns”-ansvaret.

Efter att hon hjälpte till att leda Wolfsburg till Champions League-finalen 2020, flyttade han till Tyskland med henne och har arbetat på distans från Barcelona sedan dess för att stödja henne. En ståndaktig i försvarslinjen som har förtjänat utmärkelser för sin fina vänsterfot och sina ledaregenskaper till den grad att hon har diskuterats som en möjlig efterträdare till Caroline Seger som kapten vid Segers slutliga pensionering.

Magdalena Eriksson är kapten för den engelska Chelsea-truppen och bor tillsammans med Pernille Harder, anfallare för det danska landslaget. Parets förhållande fick nyheter vid VM 2019 i Frankrike när de kysstes för kamerorna. Enligt juryns motivering hedrades Harder vid Danish Rainbow Awards för att ha “använt sitt inflytande för HBTQ+-rättigheter på internationell nivå” efter att detta foto blev viralt.

Fridolina Rolfö Pojkvän
Fridolina Rolfö Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!