Johanna Frändén Pojkvän

Johanna Frändén Pojkvän
Johanna Frändén Pojkvän

Johanna Frändén Pojkvän – Johanna Franden är 41 år gammal, född den 31 augusti 1981 i Lerdala, Sverige. Johanna Frandens livsvägsnummer är 22, vilket framgår av studien av numerologi. I media är hon en känd figur. Svensk journalist mest känd för sin sportbevakning i Sveriges TV och i Aftonbladet.

Johanna Frändén har en kandidatexamen i sociologi och utbildning i journalistik från Göteborgs universitet. Efter att ha träffat Simon Bank från Sportbladet på Bokmässan 2005 flyttade Frändén till Stockholm i februari 2006 för att börja arbeta på tidningens redaktion. Hon skickades till Frankrike den sommaren för att undersöka nedfallet från fotbolls-VM 2006.

Sportbladet skickade Frändén till Barcelona 2009, där Ibrahimovi precis hade skrivit på med FC Barcelona. Johanna Frändén är en journalist baserad i Sverige som bevakar sport. Hon är mycket efterfrågad som studioexpert, efter att ha dykt upp i SVT-studion vid inte mindre än tre världsmästerskap och två EM bara från och med år 2018. EM-studion på SVT har fått höga betyg.

Experten Johanna Frändén avslöjar nu varför hon har varit frånvarande från årets mästerskap. Hon twittrar, “Från vad jag har sett hittills så går Pops och gänget bra i år.” Fotbolls-EM 2018 är på god väg, och insatserna är extremt höga i år. Det var runt tre miljoner tittare till Sveriges öppningsmatch mot Spanien, som slutade oavgjort, och SVT:s studior har varit ett samtalsämne i relation till händelserna.

Kända filmproduktionsbolag

Fotbollsfans tycker om att diskutera vem som gör ett bättre jobb med att bevaka sporten på tv, SVT eller TV4, nästan lika mycket som de tycker om att diskutera vad som händer på planen. Hittills har både kanalerna och experterna som de tagit med sig i lådan fått höga betyg för sitt arbete. Johanna Frändén är dock märkbart frånvarande. Journalisten har blivit en fansfavorit under sina många år i tv-båset och hon har hjälpt SVT att vinna en rad betydande priser. I år har hon dock valt att tillbringa sin tid utomlands i Europa, där hon som regelbundet bidrar med artiklar till Aftonbladet.

Det är därför vi saknar henne så mycket

Anledningen till att hon inte deltar i EM i år är att hon har bestämt sig för att ägna mer tid åt skrivandet. Jag är säker på att många av er undrar, “Eftersom ni frågade: Jag ville testa att göra ett herrmästerskap i fält med pennan, vilket jag faktiskt aldrig gjorde eftersom SVT tog kontakt 2010 och jag sedan utförde alla turneringar för dem. Enligt hennes begränsade Twitter-observation har “Pops and the gang” ett fantastiskt år.

Johanna Frändén Pojkvän

Årets SVT-special arrangeras av André Pops, med bidrag från experterna Therese Strömberg, Jonas Eriksson, Daniel Nannskog och Ola Toivonen. Den senare gör sitt första framträdande som tv-analytiker och får höga betyg för sin förmåga att förmedla hur det är att tävla i ett stort mästerskap. Bland TV4:s interna experter finns Hasse Backe, Jimmy Durmaz, Kim Källström och Lotta Schelin. Boken täcker också feminism, filosofi, litteratur, åldrande och de bästa svordomarna. Mitt i en ljus junieftermiddag går jag in på bokförlaget Kaunitz-Olssons kontor i Gamla stans.

Där hör jag ett samtal mellan Carl Johan De Geer, tidigare Femina-anställd, konstnär, författare, filmregissör och mycket mer, och Johanna Frändén, frilansjournalist, fotbollsspecialist och skarpsinnig krönikör på Aftonbladet. Carl Johan visar två kuddfodral med handritade mönster som för tankarna till skogsscenerna av den franske konstnären Henri Rousseau. Örngotten skickas till Johanna, som nyligen flyttat in med en man till en blygsam fastighet i ett pariskvarter och har börjat odla en trädgård.

Att vinna är banalt skrevs tillsammans av Frändén och De Geer

Örngotten är helt nya, men boken Att segra ir banalt avslöjar att Johanna har hittat kärleken. Den här boken är en samling brev som de båda skrivit till varandra under loppet av sju veckor på våren. Carl Johans fru Marianne Lindberg De Geer hade det ursprungliga konceptet efter att ha läst Johannas krönikor och velat jobba med sin man i ett gemensamt projekt.

Carl Johan (ett vaccin tillverkat av Astra Zeneca) sitter bredvid Johanna (en vaccine gjord av Pfizer-BioNTech) och reportern (också gjord av Pfizer-BioNTech) på en liten soffa på bekvämt avstånd från varandra. Vi förväntar oss att detta kommer att tillgodose Folkhälsomyndighetens behov av att genomföra intervjuer under pandemier.

Enligt Resume.se försöker Expressen anställa fotbollsjournalisten Johanna Frändén, som tidigare arbetat som frilansare för Aftonbladet och SVT under EM. Hkan Andreasson, Aftonbladets sportchef, tillägger att Expressen har lockat ett betydande antal av våra läsare den senaste tiden, till den grad att de verkar desperata. Manager Daniel Berglund på Sport-Expressen söker aktivt efter ersättare till nyligen avlidna Nora Strandberg och Johan Orrenius.

Enligt Resume.se går tidningen het i hälarna på Johanna Frändén, som briljerade på SVT under EM för rivaliserande publikation Aftonbladet. Hon skrev historia genom att vara den första kvinnan att ta hem Guldskölden från Svenskafans i år. Dessutom har hennes nya frisyr gjort jämförelser med Julia Tymosjenko, Ukrainas fängslade före detta premiärminister.

Johanna Frändén sa till Resume.se, “Jag ska tänka på det, det gör jag alltid på sommaren.” Hon har skrivit om professionell fotboll i Europa i nästan femton år. Tidigare kallad London, Barcelona, Rom och Paris hem. Förmågan att tala flera språk har varit den enskilt viktigaste faktorn för Johanna Frändéns framgång som journalist.

Det var främst av en slump som det utvecklades till franska studier vid Humanist. När Johanna Frändén flyttade till Göteborg sommaren 2001 insåg hon att det fortfarande fanns öppningar på grundkursen. Hon var den enda tjejen i sin franska klass som varken hade au pair-bakgrund eller en pojkvän som pratade franska.

Jäklar läxorna, jag var tvungen att plugga min franska från gymnasiet. Men jag var också riktigt briljant på grammatik, fortsätter hon med ett skratt. Närmare elva år har gått sedan Johanna Frändén första gången satte sin fot i Paris. Året med att studera franska vid Göteborgs universitet lade en solid grund för en framtid inom journalistik som täcker hela Europa. Kurserna gav henne en fot inom den franska kulturen genom att introducera henne för landets språk och litteratur.

Även om det inte nödvändigtvis krävs av dig, brukar svenskar som har läst Balzac och Hugo mötas av mycket beundran i Frankrike. Johanna Frändén hoppade av college efter två terminer och flyttade till Lyon där hon arbetade som bartender. Det var där hon fick “något av en reality check” när hon insåg att kunderna på andra sidan disken inte brydde sig så mycket om klassikerna som hon.

Stort tjafs om det spanska språket

Hon hade en så solid grund i franska från sin tid på college och i baren att hon berättade en “livsdefinierande lögn” under sitt P1-sommarprogram flera år senare. 2009, när den svenske fotbollshjälten Zlatan Ibrahimovic skulle skriva på med FC Barcelona i Spanien, söktes Johanna Frändén upp av Aftonbladet.

En av cheferna gick fram till henne och frågade om hon pratade spanska. Hon bekräftade min misstanke och gav sig genast iväg för att skaffa en liten spansk-engelsk ordbok. Jag började med att spela in och mejla ljudfiler av alla intervjuer till en vän som skulle göra översättningen. Men om jag inte trodde att det var något jag kunde fixa så hade jag inte tackat ja.

Hon delar en färdighet med flera framstående kvinnliga sportskribenter, som Frida Nordstrand, Johanna Gar och Jennifer Wegerup: förmågan att tala flera språk flytande. Det finns en anledning till att kvinnor inom sportjournalistik är särskilt uppmärksammade. Du behövde ännu mer föremål för att nå din destination. Hur har dina språkkunskaper gynnat ditt yrkesliv? De har definitivt tagit ett slutgiltigt beslut. Språkstudier är något jag ständigt rekommenderar.

Johanna Frändén Pojkvän
Johanna Frändén Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!