Keyyo Pojkvän

Keyyo Pojkvän
Keyyo Pojkvän

Keyyo Pojkvän – Under hennes tid på Let’s Dance florerade spekulationerna om Keyyo och Hugo Gustafsson var mer än bara kompisar. Tv-karaktären öppnar upp om spelets inre funktion när hon dyker upp i podcasten Fördompodden. Keyyo insisterar på att valsedlarna måste avges. Vårsäsongen Let’s dance var en helt annan bollmatch.

Den pågående pandemin gjorde det nödvändigt att spela in programmet utan publik, så 39-åriga David Lindgren och 51-åriga Petra Mede klev in som ersättare. Men, som vanligt, bevittnade vi en uppsjö av dans och uppblomstringen av många nya partnerskap. Hugo Gustafsson, 23, och Kristina “Keyyo” Petrushina, 24, verkade komma överens på och utanför dansgolvet.

Paret hade en stenig resa till tredje plats på Let’s Dance 2021

Keyyo ersatte Carola när hon hoppade av Let’s Dance 2021. H Keyyo och Hugo sparkades igång showen bara veckor före säsongsfinalen. Tv-stjärnan var förkrossad när hon fick veta att hon inte kunde fortsätta finslipa sina danssteg i ringen, men hon hann inte vältra sig i sin sorg särskilt länge.

Let’s dance kom bara några dagar senare, vilket gav paret en andra chans. Det beror på att Carola Häggkvist, 55, slutade på grund av hälsoproblem. När hon gjorde beskedet sa Petra Mede: “Hälsan kommer alltid först, då har jag inga detaljer, men det är av hälsoskäl”. Det senast valda dansparet, Keyyo och Hugo, fick rycka in för Carola. Keyyo påpekade då att det var mycket oväntat njutning.

Hugo Gustafssons relationsspekulationer i Let’s Dance 2021

Keyyos närvaro i TV4-sändningen var anmärkningsvärd för mer än bara detta. Publiken var också angelägen om att lära sig mer om hennes koppling till Hugo, danspartnern. De två personerna verkade bli väldigt nära varandra, och förfrågningar började strömma in. Gick de längre än att bara vara vänner?

Keyyo och Hugo avvisade romansryktena när Hänt tog upp det under Let’s Dance 2021.
Hugo tillade, “Vi kommer bra överens och är goda vänner”. Kristina höll med och sa: “Det är klart att det kommer att finnas många frågor om det, men jag känner just nu att vi egentligen bara fokuserar på konkurrensen”.

Keyyo Pojkvän

Hugo är inte intresserad av att dejta någon just nu, men “rösterna kommer in” så småningom

Keyyo diskuterar hennes ryktade förhållande med Hugo Gustafsson i Emil Perssons (36 år) podcast, Fördomspodden. Tv-profilen berättar vidare att hon blev häpen över hur mycket skrivande som fanns med i Let’s dance. Även om jag alltid har haft en passion för dans, blev jag först besviken när jag fick veta att Let’s Dance inte är en danstävling utan snarare en dokusåpa. Keyyo fortsätter med att säga att hon såg värdet av skrivarna mycket omedelbart. All publicitet är bra publicitet, som du upptäckte i Let’s dance.

Du kommer också att röra vid din följeslagare intensivt när ni dansar tillsammans. Ni kan uppenbarligen dansa i nära anslutning till varandra. Keyyo medger att romantikryktena var verkliga när Emil Persson antyder att hon gjorde det för att öka sin popularitet i tävlingen. Röster behövs, så håll inte tillbaka. Keyyo berättar i Fördomspodden att du behöver gå vidare. Hon blev populär på YouTube vid tio års ålder, vilket hon inte anade.

Kristina Keyyo Petrushinas kanal har alltid fungerat som ett arkiv för videor och doodles hon har skapat. Trots sin ödmjuka början som molntjänst blev kontot snart populärt och ses nu av tusentals människor varje dag. Jag trodde inte att de skulle ses av så många människor. Keyyo säger: “Spiken skrämde skiten ur mig; jag kunde inte låta bli att undra vad det betydde för de anonyma tittarna”. Keyyos popularitet utökades, och han mognade till sin nya roll som offentlig person trots sin ungdom.

Jag är glad att det inte hände på en gång; som gav mig tid att anpassa mig. Jag är en riktig studiehäst, så om det hade gått fortare hade jag kanske inte orkat med studierna, vilket jag gjorde. Hon lade webbsidan och kanalen på is för fem år sedan. Keyyo var ivrig att lära sig och ta sig an nya utmaningar, samtidigt som förfrågningar från många tv-program kom. Hon har sedan dess medverkat i bland annat Keyyo & Co. och Talang, samt ryska versionen av Keyyo med Rheborg, Swedish power ladies, Let’s Dance och Bäst i test. Hon gör även radio och är med som programledare för podcasten Frågar en vän med Hampus Hedström.

Hur kul kan man ha?

Jag vet, det är en klyscha, men de två tillsammans. Att jag är fri att göra vad som helst och driva mig själv till nya höjder är ett privilegium som jag inte tar för givet. Det bästa är att arbeta tillsammans med programmets utformning och tidiga skeden.

Det bästa sättet att få energi innan en inspelningssession är

Jag har fått höra att jag suger vatten som om det håller på att gå ur mode. Det är förmodligen för att jag är orolig för att min mun ska bli torr när jag filmar. Efter det supar jag i mig snacks, oftast choklad och chips. Detta är ursprunget till namnet e “Keyyo.” Keyyo säger att hon “halkade in i det” (mediebranschen) på grund av YouTube, även om det inte var den ursprungliga planen.

Men innan dess föll en annan projektion in i framtiden för mig. Monikern Keyyo kommer från en strävan att bli rappare i ung ålder. Det är pinsamt, men jag har skickat in en ansökan till Lilla Melodifestivalen elva gånger. Mina initial- och efternamn är svåra att stava, så jag valde Keyyo i rapspelet. Det fastnade. För allas skull är det nog för det bästa att jag inte blev Sveriges svar på 50 Cent.

Trots flera bidrag tog den svenska musiktävlingen Lilla Melodifestivalen aldrig emot Candys.
Jag vet inte varför vi aldrig skickade in våra hjärtesorgsballader till tävlingen. Jag mår hemskt över de 80 000 mejl och förfrågningar jag skickade till SVT utan svar, och jag sympatiserar med alla där.

Keyyo har gjort allt: skapat en lätt att följa kokbok som heter My Life’s Buffet, arbetat i tv och radio och drömt om en framtid som rappartist. Det är ett föga känt faktum att jag är den obestridda kungen av alla livhack. En av mina Instagram-följare föreslog att jag skulle sammanställa alla mina recept i en bok efter att ha sett dem i mitt flöde.

Keyyo föreslog förlaget att han skulle utveckla en kokbok med titeln “Potatism and Pitbull” för lata människor. Vanliga människor som jag kan helt enkelt inte slappna av med en flamberad anka efter en lång dag. Förlaget var entusiastisk över konceptet att samla mina enkla mathack här, men namnet jag föreslog avvisades. Jag beklagar.

Veckans tävling höjer föresatsen på den svåra dansutmaningen genom att låta kandidaterna framföra inte bara en utan två danser. 24-åriga Kristina “Keyyo” Petrushina känner sig överväldigad på torsdagen. Du kanske trodde att det inte fanns tillräckligt med tid för att lära sig en ny dans under de föregående veckorna, men med bara två dagar kvar känns det helt omöjligt.

Låt oss se hur det går. Jag är upprymd och orolig, men det verkar fortfarande så långt borta.
“Keyyo” hävdar att hennes kropp har tagit hårt på sig sedan hon har kämpat så hårt mot svårare fiender. Jag har blåmärken över hela kroppen, inklusive ansiktet, armarna och ryggen. Bara ytterligare ett avsnitt av “Let’s dance”, det är allt.

Finns det någon smärta?

Svaret är “Keyyo” och ett fnissande ansikte, så vi kan lugnt anta att så är fallet. Men du måste uttrycka dig fullt ut. Det är smärtsamt, men jaja, vi går alla igenom det. “Keyyo” har sagt att hennes mamma är den viktigaste personen i hennes liv, därför kommer kvällen att vara särskilt betydelsefull för henne. Hon är otroligt cool, modig och hård. Hon har inga fobier, och om hon hade det skulle hon inte låta mig veta. Hon är den enda säkra saken i mitt liv. Som förälder har hon gjort ett utmärkt jobb. Allt hon har gett mig är underbart.

Har en koppling till Johan Rheborg

SVT:s “Keyyo med Rheborg i Ryssland” följde “Keyyo”, som flyttade till Sverige från Ryssland när hon var 8 år gammal, och Johan Rheborg tillbaka till sitt hemland. Sedan dess har det upprätthållit kommunikationen. Sällan men definitivt. Hans snygga utseende är obestridligt. Han är en fenomenal människa.

Innan jag gick ville jag verkligen att han skulle komma eftersom han var någon jag såg upp till. Men jag gör det nästan oftare nu eftersom han är så fantastisk. De ses inte för tillfället på grund av epidemin, men hon utesluter inte helt möjligheten till en ny säsong. Användningen av Covid-19 gör det utmanande, ja. Vi hade en fantastisk tid tillsammans på inspelningsplatsen, och han lärde sig mycket om Ryssland, så det hade varit underhållande. Tidigare hade han stått emot att åka dit.

Keyyo Pojkvän
Keyyo Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!