Lalehs Pojkvän Gustav

Lalehs Pojkvän Gustav
Lalehs Pojkvän Gustav

Lalehs Pojkvän Gustav – Nuvarande boende på Bofinksvägen 43 i Tyresö är Gustaf, som föddes den 13 mars. Den 25 november 2020 är det två år sedan han först flyttade in i sin nuvarande villa eller herrgård. Han och Laleh har slagit sig ner här. Gustaf Egil Thörn, 39, och hans familj på fem äger ett 104 kvadratmeter stort hus i Tyresö på Bofinksvägen 43, 135 68.

Gustafs tjänster i detta avseende är mycket efterfrågade. Vi har redan gjort 317 offentliga uttalanden om honom denna månad. Ta reda på längre ner på sidan i vilka verksamheter Gustaf är engagerad som styrelseledamot eller i annan egenskap. De flesta som söker Gustaf har rest till Stockholm för att göra det.

I fredags var “P sp ret” värd för ett utsålt framträdande av Laleh, en populär sångare. I avsnittet av SVT:s “P spret” som sändes i fredags uppträdde Laleh Pourkarim tillsammans med Benny Anderssons orkester. Den iransk-svenske singer-songwriter-producent-skådespelaren har blivit en framträdande plats i sitt hemland tack vare en rad framgångsrika hits.

Artisten Laleh Pourkarim, mer känd som Laleh, har varit populär i musikbranschen sedan släppet av sin debutsingel “Live Tomorrow” 2006. Laleh är för närvarande 40 år gammal. Även om Laleh har en pojkvän pratar hon sällan om honom. I musikbranschen är hon känd som Gustaf Thörn, och hon är fantastisk. Dokumentären om Laleh som producerades av SVT ger en intim inblick i hennes partnerskap.

Filmen “Laleh- välkommen hem” ger en närmare titt på hennes dagliga liv och hennes koppling till sin följeslagare. De två kommer att dela detaljerna om sitt första möte. I filmen minns Gustaf Thörn att han hörde “Nå, ja” från publiken efter en Laleh-show i Norrköping. Jag fick en plötslig, innerlig önskan att omge mig med fler sådana människor.

Till Gustafs glädje blev Laleh så småningom en oumbärlig del av hans dagliga tillvaro. Gustaf säger att oavsett hur länge han och hans make har varit tillsammans så slutar han aldrig upptäcka nya aspekter av hennes personlighet. Något som har överraskat honom.

Lalehs ursprung

Laleh Pourkarim föddes den 10 juni 1982 i Bandar-e Anazli, Iran. När hon var tio år flyttade hon och hennes familj till Sverige. Laleh Pourkarim och hennes familj lämnade Iran när hon bara var två månader gammal, i augusti 1982. I en intervju med Expressen beskriver Lalehs mamma hur hon och hennes familj lyckades komma undan.

Lalehs Pojkvän Gustav

Detta beror på att hennes far, Houshang Pourkarim, var en välkänd journalist, konstnär och författare som ägnade sig åt att kämpa för social rättvisa. Hennes mamma, Atefe Wasei, arbetade som socialarbetare och projektledare i Göteborg efter att hon och hennes man drev en hemlig tidning.

Flytta runt mycket

Efter att ha tillbringat tid i Azerbajdzjan, Vitryssland, Berlin och Tidaholm med släktingar bosatte hon sig och hennes familj i Hammarkulleni Göteborg så att hon kunde gå på Hvitfeldtska gymnasiet. Familjen Pourkarim flyttade till Minsk i Vitryssland på Lalehs första födelsedag.

Laleh berättade i en intervju för Svenska dagbladet att hon var tvungen att gå på både klassiska konserter och cirkus som en del av sin skolas läroplan medan hennes föräldrar var tvungna att arbeta i en sovjetisk fabrik. STIM hävdar att när Laleh var 12 år gammal drunknade hans pappa. Hennes mamma gick bort i början av 2010-talet. Laleh förlorade sina syskon i Iran. Stim antyder att det är möjligt att han gick bort innan Laleh föddes, vilket gör det omöjligt för de två att ha träffats.

Vart ringer Laleh hem?

Enligt Ladies’ World fortsatte Laleh att dela sin tid mellan Los Angeles och Stockholm 2022. Hon har gjort Los Angeles till sitt permanenta residens de senaste åtta åren. Just nu har Laleh inga barn.”Så mycket bättre” Laleh är en karaktär. timmar Laleh medverkade i ett avsnitt av andra säsongen av succéprogrammet “Så mycket bättre” 2011.

I programmet fanns inte bara Eva Dahlgren och E-Type, utan även Tomas Ledin, Lena Philipsson, Timbuktu och Mikael Wiehe. Hennes kritikerrosade album “Sing” kom ut året efter att hon förlovade sig. Tack vare sin enorma katalog och hitkomposition för andra artister är den svenska musikern Laleh Pourkarim, 40 år, ett känt namn.

Laleh gjorde sin filmdebut vid 18 års ålder i Josef Fares spektakulära smash Jalla! Yalla!. Hennes enda filmroll är i den här. Live Tomorrow, hennes första album efter fem års förberedelser, debuterade som nummer ett och stannade där i veckor. Artistens debutalbum Laleh nominerades till tre Grammisar, och hennes medverkan i TV4:s musikprogram Så mycket bättre 2011 blev en stor succé. Under loppet av sin karriär har hon gjort flera träffar. Laleh är en låtskrivare som har varit baserad i Los Angeles sedan en tid tillbaka.

Här börjar Lalehs romans med sin pojkvän Gustaf

Laleh har ägnat hela sitt offentliga liv åt att undvika frågor om sitt privatliv. På sin 40-årsdag kommer Laleh att skriva historia genom att vara den första svenskan dish kvinnlig headlining act att spela på Sveriges största spelplats Ullevi. SVT:s Laleh – Välkommen hem är en dokumentär som följer musikern när hon gör sig redo för föreställningen.

Dokumentären introducerar oss för Lalehs 38-åriga partner, Gustaf Thörn, och ger oss en sällsynt inblick i Lalehs personliga liv. Nåväl, efter Lalehs uppsättning reste jag mig och lämnade det där.

Gustaf noterar också att han ständigt är imponerad av Lalehs komplexitet och att han finner sig själv beundrar henne mer och mer. Att vara på en plats med en annan person medan det fortfarande finns lager är mycket nöje. Samtalen kommer inte alltid fram till samma slutsatser, men de går djupare än att bara skrapa på ytan.

Fråga Laleh varför hon håller sig för sig själv

Laleh har tidigare diskuterat motiven bakom hennes preferens för anonymitet. Hon berättade att hon fick det av sin mamma när hon chattade med Tilde de Paula Eby för Efter fem 2021. Detta påminner mig om min mamma; hon var på samma sätt. Hon var obönhörlig, som ett ostoppbart tåg. Sen sa Laleh till mig, jag är inte lika cool som min mamma.

Pourkarim, en 39-årig konstnär och ensamstående mamma, diskuterar orsakerna till hennes tillbakadragande och de svårigheter hon utstod efter sin mammas död. Lalehs förmåga att öppna upp om sin mammas bortgång försenades ganska länge.

Min mamma var precis sådan; hon brydde sig inte ett dugg om vad andra tyckte om henne. Hon var obönhörlig, som ett ostoppbart tåg. Om min mamma, Atef Pourkarim, som dog 2013, var så hip, så är jag absolut inte det. Hon fortsätter med att säga “Men jag ska försöka vara lika cool som min mamma”, i TV4-programmet Efter fem.

När det kommer till hennes personliga liv pratar Laleh inte mycket. Tilde de Paula Eby gör det uppenbart i programmet att efter Lalehs mammas död var han den enda överlevande medlemmen av sin biologiska familj. Laleh förlorade både sina föräldrar och en bror innan hon lämnade Iran; hennes pappa drunknade när hon var 12, och hennes mamma dog åtta år tidigare.

Tilde de Paula Eby undersöker Laleh om varför hon har valt att hålla sitt privat så hårt förseglat och hur kommer det sig att hon inte vill prata öppet om dödsfallen. Det är bara så det är; det är intuitivt och instinktivt. Naturligtvis är detta fallet. På något sätt, “det är mitt”… Dessutom måste du gå in i det, och det finns inget sätt att jag kommer att kunna göra det.

Varken individerna eller händelserna är tillräckligt små för att jag ska kunna dela upp i hanterbara portioner. Laleh: Det verkar som att jag får en roll som jag inte bett om. När Lalehs mamma gick bort 2013 hävdar hon att hon kände en enorm, omöjlig tomhet. Nyheten om hennes död låg begravd ganska länge.

Och alla de åren man önskade sig var att kunna säga: “Det här har hänt! Det är därför allt gick fel, varför det tog så lång tid, varför det fortfarande inte är gjort”, förklarar hon. Du vill förklara vad som hände, men jag är orolig att jag kommer att känna att jag måste försvara mina handlingar.

Mycket mer än jag någonsin kunde förklara för dig. Jag vet inte varför, men även med min historia och flyktberättelsen och allt känns det som. Ju mer hon förklarar och förtydligar, desto mer låter det som att hon försöker rättfärdiga eller ursäkta sitt beteende (som i “Detta hände mig, och därför därför”), och desto mer känner jag att jag blir kastad i en roll att jag inte vill spela.

Lalehs Pojkvän Gustav
Lalehs Pojkvän Gustav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!