Nordman Familj

Nordman Familj
Nordman Familj

Nordman Familj – Hkan Hemlin, 53 år, är känd för sin distinkt raspiga Nordman-röst. Hkan föddes i Gävle den 28 maj 1969, men är för närvarande bosatt i Halmstad. Hemlin och hans framgångsrika band Nordman är med i den pågående säsongen av “Så mycket bättre” 2022. Ämnen som Hemlins droganvändning och tid i fängelse har aktualiserats. Sångaren Hkan Hemlin, mer känd som Nordman, knöt nyligen knuten med mångåriga flickvännen Heidi Lund.

Bröllopet hölls i Halmstad, Hemlins nuvarande bostad. Han säger till Aftonbladet, “Det känns helt fantastiskt, det kan inte bli bättre.” Ursprungligen från Gävle, Hkan “Nordman” Hemlin kallar numera Halmstad för sin permanenta bostad. Han knöt nyligen knuten med mångårig flickvän Heidi Lund. Ceremonin hölls i Halmstadskyrkan i Snöstorp. För Aftonbladet sammanfattade Hkan Hemlin dagen. Han berättar för tidningen att Heidi såg fantastisk ut och att hon var fantastisk. Vid det här laget kan saker och ting inte förbättras. Det är som om en fröpärla precis hade öppnat sig inom mig.

För vilka brott fängslades Nordman?

Hkan Hemlin har tillbringat mycket tid bakom galler efter att ha dömts för olika brott. Faktum rapporterar att han är dömd för DUI, narkotikainnehav och olovlig körning. Hkan Hemlins och Mats Westers insatser med Nordman visade sig fruktbara. Den svenska duetten Nordman kombinerar inslag av pop och rock med traditionell folkmusik. Hkan Hemlin från Nordman och Mats Wester, 58, träffades i en studio i stadsdelen Hjorthagen i Stockholm. 1994 fick bandet äntligen framgång med de dundrande hitsen “Förlist” och “Vandraren;” Hemlins hårda röst hade vunnit svenska folkets hjärtan.

Mats Wester är stolt make till 54-åriga Matilda Wester. Hkan Hemlin började på en fruktansvärd väg till mötet mot slutet av 90-talet och stannade där under de kommande fem åren. Som tyngst, säger han till Aftonbladet, vägde han 63 kilo och var på väg att ge upp. Jag var helt grå på 63 kilo. Sedan, för första gången, slutade jag helt enkelt bry mig och vägrade fortsätta.

Drogerna var faktiskt inte att skylla på; det var företaget de höll. Det var mer än så; Jag hade börjat acceptera som vanligt riktigt onormala omständigheter, och detta var väldigt oroande. Hkan Hemlin sa till tidningen, “Idag väger jag 86 kilo och mår jättebra.”Han tillägger att spriten i sig inte var problemet, utan att de “tyngre grejerna” gjorde ett nummer på Hemlin och hans nära och kära. På grund av Hemlins drogmissbruk bröt bandet så småningom upp, och Nordman drabbades av det.

Nordman Familj

2005 var Hkan och Mats åter i kontakt och skrev ny musik tillsammans, och bandet tog hem “Vandraren” igen. Hkan Hemlins medarbetare; han och Heidi, hans fru, träffades på en konsert. Hkan Hemlin och Heidi Lund, 53, blev förälskade genom en “slump”. Hkan Hemlin nämner ett besök på Gran Canaria, Spanien, i en intervju 2021 med Aftonbladet i syfte att filma en musikvideo.

Även om jag bara skulle vara borta i två veckor blev ingen video färdig under den perioden. En vän frågade mig då varför jag skulle återvända hem och påpekade att jag inte hade något att återvända till. Det var januari då. Jag kom den tredje januari, berättade Hemlin för tidningen, och sedan hade han och Heidi ett slumpmässigt möte den tionde.

Heidis fot var i gips när han såg henne eftersom hon hade brutit den på semestern och inte kunde resa hem. De träffades första gången när Heidi, på uppmaning av sina vänner, deltog i ett framträdande av Hkan på en bar som heter “Heja Norge” i det tropiska paradiset där de var på semester. Hkan har tre barn, Samuel, Othilia och Elias, från ett tidigare förhållande. Relationer med barnen har inte alltid varit lätta på grund av Hkan Hemlins missbrukshistoria och hans nuvarande arbetsliv.

Den allra bästa

Hkan Hemlin och Heidi Lund introducerades för varandra på Gran Canaria. Hemlin flyttade så småningom till Halland från Nyköping i november förra året efter att de två började dejta. Hkan Hemlin är mest känd som ena halvan av duon Nordman vid sidan av Mats Wester, som fann framgång med sin blandning av folk med pop och rock. Hits som “Vandraren” och “Be mig” är deras mest kända verk. Två gånger har Nordman tagit sig till Melodifestivalens final. Aftonbladet rapporterar från 2021 att Håkan Hemlin firade tio år rent. Men då och då tar han en öl på huset.

Frasen “stort hjärta”Han betonade då behovet av måttfullhet. Hkan Hemlin och Heidi Lund fick en stenig start på sitt förhållande eftersom Lund hade hört rykten om Hemlins “kretsar” innan de ens träffades. Men nu har hon inte längre känslor för sin enda sanna kärlek. Ju mer du lär dig om Hkan, desto mer sympatisk blir han. Hon har tidigare delat med Aftonbladet att han har ett enormt hjärta och är genuint mån om allas välmående i hans närhet.

Heidi och Håkan “Nordman” Hemlin är nu lyckligt gifta. Nu beskriver han sin överväldigande glädje.
Than är den bästa känslan i världen, någonsin. På trettondagsafton vigde Nordman-frontmannen Hkan Hemlin sin mångåriga kärlek Heidi Lund vid en vacker ceremoni i Snöstorps kyrka i Halmstad. Maken sjöng en traditionell norsk sång när bruden gick nerför gången.

När bruden kom in i kyrkan sjöng jag “Gräsö brudmarsch” istället för den traditionella sången. Det blev en underbar succé, utropade Hkan Hemlin direkt efter ceremonin. Fia Berglund, solist, och Christof Jeppsson, bandledare för Gyllene Tider 2019, uppträdde under ceremonin. Det var dags för den traditionella första kyssen efter att officianten hade kallat paret man och hustru och hållit ett tal till det lyckliga paret. Applåder utbröt efter en särskilt meningsfull kyss.

Som en skål med nyknäckt flingor, säger han. Hkan Hemlin bar en kostym, vilket var utöver det vanliga, medan bruden bar en klassisk vit brudklänning med blått sidenskärp och en krona. För att höra hur Hkan Hemlin uttrycker det såg Heidi “helt fantastisk” och “helt vacker ut”. Hkan Hemlin har varit rättfram om hur hans historia av drogmissbruk har påverkat hans kontakt med sina barn.

Han utvecklar nu det aktuella läget mellan dem. Den mest framgångsrika musikern på 90-talet var Hkan Hemlin, mer känd som en del av duetten Nordman. Han har varit i rampljuset sedan dess, men hans liv har inte varit utan dess del av upp- och nedgångar.

Hkan Hemlin om beroende

Musikern har öppet diskuterat sin kamp med missbruk och sin långa väg till återhämtning vid flera tillfällen genom åren. På Lykkliga gatan diskuterar han hur hans berömmelse bidrog till hans missbruk och hur han fortfarande har en lång väg kvar att gå i tillfrisknandet. Det gick inte för jag hade inga pengar.

Att jag har varit drogfri i fem år betyder inte att jag är klar med mig själv, tillägger han och jämför sig med ett barn som “bara betett sig och spridit pengar runt sig”, som så småningom gick från att festa en gång i veckan till en gång. en dag. Jag måste spela ikapp. Ändå har jag kommit långt. Hkans liv har lagt sig rejält när han träffade och blev kär i Helena Gustafsson.

Så träffade han äntligen Helena

Hkan och Helena träffades på en fest i Ume, men Hkan erkänner i programmet att det inte var kärlek vid första ögonkastet. Helena var inte fegis för att hon visade sin avsmak för honom och Nordman. Kort sagt, hon ogillade både Nordman och I. Backstreet Boys var hennes musikaliska val. När hon började spela dem insåg jag att jag var bekant med de flesta av dem. Och för ett halvår sedan sa hon, “du sjunger ganska bra ändå, det ska du passa på”, fortsätter han och skrattar.

Hästar och golf har ersatt vilda utekvällar som favoritaktiviteter i deras bofasta liv i Nyköping. Helena, hästarna och instrumentet är här idag. Enligt honom tillbringar han mycket tid hemma och spelar tv-spel och reser till Stockholm för jobbet.

Det trassliga nätet av interaktioner mellan föräldrar och barn

Othilia, Samuel och Elias är Hkans barn från ett tidigare förhållande. Barnens kontakter med honom har inte alltid varit enkla på grund av hans historia av missbruk och professionella ansträngningar. I en 2017-intervju för Nemo Meets a Friend öppnar han upp om livet i djuphavet. Hur mycket jag än skulle vilja kan jag inte alltid vara en perfekt pappa. Ja, jag har mina låtar.

Men de vet hur mycket jag älskar dem, så det handlar inte bara om att jag ska bli ren, säger han. Han behöver också komma tillbaka till jobbet, tjäna pengar och hitta en plats att bo. Då blir det inte perfekt, men det blir åtminstone roligt. Vidare informerar han oss om att han nyligen blivit farfar, men att han på grund av oförutsedda omständigheter ännu inte har haft möjlighet att träffa sitt barnbarn. Han tillägger att det finns goda skäl till varför jag inte har träffat hans barnbarn trots att jag också är farfar.

Nordman Familj
Nordman Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!