Peppe Femling Familj

Peppe Femling Familj – Hans Wilhelm Peppe Femling är en svensk skidskytt som representerar Pite Biathlon. Han föddes den 24 mars 1992 i Valbo församling, Gävleborgs län. Under vinter-OS 2018 i Pyeongchang tävlade han som medlem i det svenska stafettlaget för herrar, som till sist tog hem guldmedaljen.

Biografi

När Femling först tävlade i ett världscupevenemang var han en del av sprinttävlingen på Oberhof den 3 januari 2014. Han placerade sig på 89:e plats. Säsongen 2014–2015 tjänade han först World Cup-poäng den 12 februari 2015, då han placerade sig på 21:a plats i distansloppet i Oslo. Den 23 februari 2018 vann Femling tillsammans med Jesper Nelin, Sebastian Samuelsson och Fredrik Lindström guld i herrstafetten vid de olympiska vinterspelen i Pyeongchang. Till öppningsetappen red svenska lagmedlemmen Femling.

Tillsammans med lagkamraterna Martin Ponsiluoma, Torstein Stenersen och Sebastian Samuelsson stod Femling högst upp på prispallen och tog sin första världscupseger den 16 december i Hochfilzen. Den 7 februari 2019, i Canmore, Kanada, placerade han sig på 9:e plats i distansloppet, vilket är hans högsta världscupavslutning hittills.

Femling har dessutom tävlat i fyra världsmästerskap, där hennes bästa individuella resultat är en 15:e plats på distansen vid VM i Pokljuka 2021. Det typiska Anna Magnusson-loppet är för mycket för Peppe Femling att hantera. Nu när han har tillbringat lite tid ensam på sitt rum är han glad att han gjorde det. Med sin partners fantastiska framgång, medger han, “det kommer naturligtvis att bli väldigt känslosamt.”

Som singeltävlande hade Anna Magnusson inte slutat högre än åtta när damsprinten avgjordes i Annecy. Hon startade loppet på 34:e plats, men hon hade ingen aning om att hon tjugoen minuter senare skulle vara den första att korsa mållinjen. Otroligt nog vann hon sprinten också. Anna Magnusson medger, “Jag har inte förstått det, och jag tror att jag är lite chockad.”

Peppe Femling Familj

Den här dagen hade Peppe Femlings älskare tur eftersom han gjorde något han aldrig gör. Eftersom jag blir riktigt orolig när hon sitter bakom ratten har jag bara följt händelserna på min telefon hittills den här säsongen. Men jag var nyfiken idag, och det var definitivt värt det att dubbelkolla.

“Lås in mig på rummet”

Utförandet av kärlek i loppet rör Femling till tårar. Vilken fantastisk och välförtjänt prestation. Och jag, om någon, är bekant med de strider hon övervann för att komma hit. Bara att se henne få en stark start har varit mycket nöje hittills den här säsongen. Att gå därifrån för att delta i en tävling av det här slaget är mer än vansinnigt. Anna Magnusson tycker det är häftigt att han kunde komma och se loppet och hon tycker att det är ännu coolare att han kom och är med.

Eftersom så var fallet, medan flickvännen var på väg mot sin jungfruliga karriärseger, var Peppe Femling lite avlägsen. Vi tog oss i alla fall i all hast till arenan för Anna Magnussons första pallplats någonsin för att heja fram henne. Om jag skulle vinna loppet skulle jag inte vilja att någon annan skulle gå med mig, så jag låste in mig i rummet. Efter allt arbete hon lägger ner är det bara naturligt att det blir känslomässigt. Även om mycket oro har inträffat under de senaste åren, har det verkat som att det finns mer att lära. Det är fantastiskt att se hur tålmodig hon är.

Anna Magnusson känner sig tacksam över att hon och Peppe Femling var tillsammans under hela kampen. Han är den enda personen som verkligen får det jag går igenom i svåra tider, och vårt är ett väldigt unikt förhållande – vi äter, tränar och sover tillsammans. Jag uppskattar att han är närvarande.

Såg festförberedelserna och sa: “Dåligt”

Linn Persson, som kom tvåa, räknar också med att hedras i kväll. Oavsett vem som tar över ansvaret är allt jag vill ha en inbjudan till efterfesten. Pojkvännens festplaner direkt efter avslutningen var dock grumliga. Även om jag inte har gjort så mycket för att göra mig i ordning så tycker jag att vi ändå ska hålla en fest. För det ändamålet får vi vänta och se.

Det kanske ger en indikation på dess storlek?

Ja, det är det till en T. Oj, jag trasslade till där. Med detta uppsving planerar Femling att själv inleda jakten dagen efter. Naturligtvis är det ett ja. Min magkänsla säger mig att detta inte kommer att göra saken värre, och jag går in med tillförsikt. För att hedra Peppe Femling och resten av det svenska skidskyttelagets OS-guldprestation samlades hans nära och kära på Arlanda för att glädjas.

Femlings mormor, Jacomien Holmgren, var en av de närvarande; hon var den enda personen som aldrig lämnade hans sida, i vått och torrt. När han var liten var han oemotståndligt bedårande. Peppe Femling, hennes barnbarn, kom. genom att vinna OS-guld. Dessutom kände Jacomien Holmgren sig tvungen att gå för att hedra sin Peppe.

Wow, det är en mycket stor grej! Den äldre Holmgren susar till SVT Sport om hur härligt allt är. Farmor tycker att även om Femling och de andra hjältarna diskuterade visioner så var samtalet verkligen absurt hur starka hans föräldrar hade varit under hela hans liv. För att inte tala om livsvägarna de har valt. Priset han betalade för det han ville ha var högt. Enligt hennes intervju med SVT Sport är det huvudpoängen.

En återvändande till familjen möts med försäkran om att deras mormor alltid höll en noggrann koll på dem. Alla hans rörelser har observerats av mig. Det gick bättre än jag förväntat mig, även om jag var orolig för det. Hon säger till SVT Sport “Jag hoppades hela tiden.” När Peppe Femling äntligen får en skymt av sin flickvän Anna Magnusson som springer blir han överväldigad av känslor. Glädjande nog har han tagit sig tid att göra sitt hus mer presentabelt.

Sambon hävdar “det kommer att bli väldigt deprimerande” efter sin otroliga upplevelse. Inuti Book of National Chronicles är där du hittar National Chronicles. Hon hade suttit på nummer 34 på resultattavlan i 21 minuter innan hon visste att hon var på väg att bli nummer ett. Det är allmänt känt att Sedermera är hem för några av världens största sprinters.

Anna Magnusson säger å sin sida “Jag har inte förstått det, jag tror jag blir lättskrämd.” Pojkvännen som han är, Peppe Femling, har fortsatt med sin vardag som vanligt. Jag såg årets första tävling och som vanligt var jag så orolig att jag var tvungen att kika på min telefon hela tiden hon åkte. Idag var jag dock alldeles för utmattad för att uppmärksamma, och jag mår inte det minsta dåligt av det.

Släpp in mig, jag väntar

Under hela tävlingen använder han maskulina pronomen när han refererar till familjeföretaget, trots att de är sexneutrala. Jag undrade om någon kunde förklara hur hon lyckades få dessa resultat. Det här är en lovande början på hennes säsong. Anna Magnusson säger, “Det var fantastiskt att han kom och att han är här.” Att han såg ett riktigt lopp är otroligt.

Därför, medan hennes flickvänner pressade på för att lansera sina yrkesliv, var Peppe Femling redan flera steg efter. Efter att Anna Magnusson förtjänat sitt första professionella pallresultat, strömmade dock hela staden till stadion för att fira hennes framgång. Jag sov under spisen på bakgården för att slippa bli upptäckt av de andra. Hela hennes hjärta och själ går in i det. Trots den första chocken ser det uppåt. De har talavera färdigheter att imponera på dig.

När Anna Magnusson och hennes vän Peppe Femling får chansen att undersöka denna okända plats tar de till. När tiderna är tuffa vet jag att jag kan räkna med att han finns där för mig under hela mitt träningspass, min lunch och djupgående samtal eftersom han får det. Vi uppskattar hans närvaro mycket och vi är glada att han är här.

Jag hoppas att jag antingen inte är ansvarig eller åtminstone att jag är bjuden till festen (griper tag i tavlan och muttrar, “Svart”). Att vara på en restaurang är detsamma som att äta på den. Även om jag inte har lyckats övertyga mig själv om att tänka så långt fram, så tycker jag ändå att vi ska ha en fest.

Kan du ge någon vägledning om hur detta ska tolkas?

Exakt Det är sant, det är inte särskilt generöst av mig. Morgonjoggar är ett bra sätt att börja dagen, och de bör initieras självständigt, särskilt av kvinnor. Bra, även om det redan var ganska uppenbart. Ja. Jag har en outtömlig förråd av lycka och optimism inför framtiden. Efter att ha hört talas om vd:n Anna Magnussons uppbrott med älskaren Peppe Femling fortsätter frasen “det är inte det roligaste” att springa genom våra hjärnor. VM kan ha vunnits av Anna Magnusson i Annecy, Frankrike.

Det är synd att hon blev förkyld på tåget och tog den med sig hem; nu måste hon äntligen ta farväl av Peppe Femling. Då slog Magnusson in, “Det är inte det roligaste.” När det kommer till karriären har 27-åriga Anna Magnusson aldrig varit en som suttit vid sidan av. Ta en tupplur, Anne av Frankrike, och res i fred till Frankrike. I väntan på att få dyka in såg Magnusson svensken Linn Persson springa förbi honom och vinna 100-meterstävlingen.

Peppe Femling Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!