Rebecka Blomqvist Flickvän

Rebecka Blomqvist Flickvän
Rebecka Blomqvist Flickvän

Rebecka Blomqvist Flickvän – Hon representerar nu VfL Wolfsburg. Hon var tidigare en del av Kopparbergs/Göteborgs roster. IK Rössö är Blomqvists ursprungliga klubb. VfL Wolfsburg meddelade att de har skrivit på Blomqvist till ett 2,5-årskontrakt i november 2020.

Karriär i landslaget

Blomqvist tävlade för Sverige vid U19-EM 2015 i Israel i juli. Blomqvist var också en del av det svenska landslaget som tävlade i EM 2022 i England och kom in som avbytare under den inledande matchen mot Schweiz. Rebecka Blomqvist tävlar om en startplats i de kommande olympiska sommarspelen och utsågs till 2023 års FIFA World Cup trupp den 13 juni 2023. Samtidigt planerar hon att göra sitt permanenta hem i Wolfsburg, där säsongen inleddes på ett ganska turbulent sätt.

Under en snöstorm i Potsdam gjorde hon ett mål på ett direktskott. Så var det… Även om det inte var idealiskt är Blomqvist lättad över att hans lag kom över. Svenska damlandslaget kickade igång sitt träningsläger på Malta med vinst över Österrike. Nya Wolfsburg-värvningen Rebecka Blomqvist såg begränsad action i 6-1-drubbingen men skulle vilja se mer action mot Malta på tisdag.

Matchen spelades så för att Peter (Gerhardsson, förbundskapten) ville se spelare på lite olika positioner. Rebecka Blomqvist erkänner den naturliga viljan att spela sin föredragna position, men tycker att det är spännande att så många av hennes lagkamrater har en sådan mångsidighet. Med fyra seniorlandskamper under bältet bytte Blomqvist till kanten mot Österrike och tävlar nu om att ersätta Lina Hurtig i anfallspositionen.

Båda rollerna är givande för mig. Oftare än inte kan du hitta mig spela “nummer nio”-positionen, även om jag verkligen älskade mig själv när jag flyttades till ytterpositionen senast. För varje match och träning kommer jag mer och mer in i det, tillägger Blomqvist. Vad har du diskuterat i upptakten till Malta-matchen? Det här är en annan sorts motståndare än vad Österrike möter. Vi har diskuterat vad man ska hålla utkik efter, hur man straffar dem, etc. Vi kommer att använda det här, hoppas vi

Rebecka Blomqvist Flickvän

När Blomqvist besökte Wolfsburg för första gången

Rebecka Blomqvist, som nu är 23, hade en mycket aktiv vinter. Hennes första SM-guld togs med Göteborg FC, och hon följde klubben till BK Häcken när den flyttade till BK Wolfsburg, den största klubben i Tyskland. Blomqvist kunde bara se kaoset i Göteborg utvecklas på långt håll. Jag, som många andra, tittade på långt ifrån och pratade med de unga damerna. Det verkade som om jag upplevde deras smärta tillsammans med dem. Men jag är glad att det gick bra och att de får ett bra bemötande, säger Blomqvist.

Samtidigt har hon etablerat sig bekvämt i livet i Tyskland. Det har varit fantastiskt. I december var jag tvungen att ta itu med en hel del bank-, lantmäteri- och andra ekonomiska frågor när jag var i stan. Sedan jul har jag kunnat vakna, duscha, komma till jobbet och spela några matcher utan att missa ett slag. Jag är glad över att vara här för det har en så underbar atmosfär.

Blomqvist gjorde mål i sin första match, som fick kritik efter den massiva snökatastrofen, 23 minuter in i matchen. På frågan om matchen sa landslagsmålvakten Zecira Musovic att det var “galenskap” att spela på grund av den höga sannolikheten för skada. Trots sin personliga målframgång håller Rebecka Blomqvist med. Så var det… Så här i efterhand är jag bara glad att vi kom ut på topp trots de mindre än idealiska omständigheterna. Men det kan inte förnekas att resultatet var undermåligt.

När det gäller fotboll, hur har det känts hittills? Det var väldigt trevligt. Äntligen känner jag att jag har kommit till rätta med min plats i laget. Det mesta av min tid har spenderats på toppforward, och jag känner äntligen att jag hittar min fot och lär känna de andra spelarna i laget. Att lära känna de andra spelarna och det övergripande konceptet för spelet är det initiala fokuset, så det är kul att jag får spela mycket i början.

Hon har Fridolina Rolfö, medlem i svenska landslaget, vid sin sida. Super underhållande och trevlig. Det var trevligt att ha henne först, och det är mycket bättre nu när vi är utmärkta vänner. Stina Blackstenius, en svensk fotbollsstjärna som nyligen flyttade till Göteborg efter ett stenigt uppbrott i Linköping, håller på att ordna sig ganska fint.

Det gyllene tillfället, staden att bli kär i, det nya hemmet och Nina Koppang, systern, är bra här. Pivoten tycker att det ska bli fantastiskt att spendera lite tid med sin syster som hon inte sett på länge. Stina Blackstenius vänder ryggen till och vi får en skymt av Götaplatsen. Ett hav av gult och kärlek hälsade b

Varför visste inte Linköpingsspelarna? Inte enligt mig, nej. Eftersom jag var i Linköping, Sverige, med resten av truppen för träning, såg jag till att inga signaler kom igenom. Det låg en hel säsong framför mig i klubben, och jag mådde inte bra av att sprida rykten om ett scenario som jag inte hade en aning om vad resultatet skulle bli.

Det var ett udda uppbrott till att börja med. Efter att ha tillbringat så mycket tid i Linköping ville jag inte att min tid där skulle sluta så här. Samma dag som beslutet togs och vi åkte på semester började ett stort antal människor göra planer på att flytta. Jag gick till arenan för att hämta mina tillhörigheter, men det var knappt någon där.

I vilket syfte bosatte du dig på Göteborg? Göteborg har slutat på andra plats de senaste två åren och jag har alltid tyckt att det varit jättebra. Klubben har en känsla av aktivitet. Jag har alltid betonat värdet av säkerhet och när jag kom tillbaka från Montpellier valde jag säkerheten i Linköping, men när jag blev kontaktad av Göteborg med erbjudande om en ny utmaning kunde jag inte låta bli att överväga möjligheten att det kan vara bra att prova något nytt. Stina säger att de ville testa något annat samtidigt som de var kvar i Sverige.

Rebecka Blomqvist Flickvän
Rebecka Blomqvist Flickvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!