Martin Lundstedt Familj

Martin Lundstedt Familj
Martin Lundstedt Familj

Martin Lundstedt Familj – Martin Lundstedt, 55, nås på hans Stockholmsbostad: Norrskogsvägen 14, 112 64. Både 073-714-87-49 och 073-939-97-56 är registrerade hos Martin som hans personliga telefonnummer eller mobiltelefonnummer. Martins 57-åriga fru, Eva-Marie Lundstedt, är hans nuvarande sambo.

Martin fyller 56 år den 28 april, dagen för hans nästa födelsedag. Martin Lundstedt började sin karriär i Skåne som trainee 1992, efter att ha avslutat sina studier i civilingenjör (Industriekonomi) vid Chalmers tekniska högskola. Under sina 23 år i organisationen hade han en mängd olika ledningsfunktioner.

2012 utsågs han till vd och koncernchef för Scania, en position han innehade fram till sin avgång 2016. Det finns 49 483 personer som tjänar en miljon dollar eller mer i Martin Lundstedts hemstad Stockholm. Den genomsnittliga årsinkomsten i hans postnummer är 672 824 kronor och andelen invånare som har betalningsanmärkningar är 2,4 %.

Här i detta postnummer tjänar kvinnor 57,8 procent lika mycket som män, jämfört med 73,5 procent över hela Sverige. Postuppgifter för Martin Lundstedt visar att han bor på Norrskogsvägen 14, Stockholm, Sverige. Hans hem ligger på Västermalm i Stockholm. Martin Lundstedt (55 år) och Eva-Marie Lundstedt (57 år) anges som boende på den adressen.

Tage Erlander från Socialdemokraterna var Sveriges statsminister när Martin Lundstedt föddes. Det året vann Malmö FF det svenska mästerskapet i fotboll för herrar och vår befolkning toppade på 7 892 774. Hans födelse på våren inträffade under getens år i den kinesiska kalendern, vilket gjorde honom till en oxe efter stjärntecken.

En man i sextioårsåldern. Martin är en version av det latinska ordet för “krigslik” (Marti’nus), som kommer från namnet på den romerska krigsguden. Om 201 dagar firar vi hans namnsdag och om 5 dagar fyller han 56. Nu har han en fru. Martin har ett finger med i verksamheten i minst 13 olika verksamheter, däribland det tidigare nämnda Aktiebolaget Volvo, Volvo Lastvagnar Aktiebolag, Volvo Construction Equipment AB, och Volvo Bussar Aktiebolag.

Martin Lundstedt Familj

Hans bostad fungerar som huvudkontor för ett bolag som heter Mariestad Advisers AB. Den senaste månaden var Filippa Toremo, Marc Lacampagne och Hkan Wersäll de tre mest sökta personerna i Stockholms kommun på Ratsit, som får över 100 miljoner sökningar varje år.

Martin Timell i Stockholm, Martin Erikson i Bromma och Martin Stenmarck i Lidingö har varit de tre mest eftertraktade Martins i Sverige under de senaste tre månaderna. Du kan beställa Stockholm Ratsit-katalogen, som innehåller Martin, här. På sidan 159 hittar du information om Martins löner och eventuella tillämpliga betalningsplaner.

Källorna för Ratsits kunskap om Martin är bland annat officiella källor, privata aktörer och mannen själv. Källorna till data som Ratsit offentliggör är bland annat statliga myndigheter, privata aktörer och företagets egna arkiv. Redaktörerna på Ratsit samlar in och redigerar innehållet, och förlaget bestämmer vad som ska publiceras.

Skatteverket, SCB, Bolagsverket, Transportstyrelsen, Kronofogden, Fastighetsregistret och Jordbruksverket är alla exempel på privata aktörer, medan Skatteverket, SCB, Sveriges företag Registreringsverket, Transportstyrelsen, Fastighetsregistret och Jordbruksverket är alla exempel på statliga myndigheter.

En källa till nyheter är Ratsit

Liksom Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och Aftonbladet är Ratsit en svensk dagstidning. Vi är skyddade av en redaktion, en pålitlig utgivare och lagar om immateriella rättigheter. Som företag strävar vi efter att bli erkända som källan till de senaste och tillförlitliga marknadsdata. Varje vecka använder över 1 miljon människor Ratsit.

Våra kunder kommer från alla samhällsskikt och representerar ett brett utbud av institutioner, inklusive människor, företag, regeringar och ideella organisationer. Efter nästan nio år slutar Martin Lundstedt som ordförande i familjeföretaget Partex. Sophie Lööf, ägare, säger “Det är ett gemensamt beslut”.

Det finns inga avsikter att sluta på andra jobb, enligt Volvos publicitetschef. Martin Lundstedt är inte bara VD för Volvo, utan också styrelseordförande i två andra svenska operativa företag som inte är börsnoterade: Permobil, som tillverkar permobiler och ägs av investerare, och Partex, som är situated i Gullspng och producerar märkningssystem för elbranschen.

Annelie Karlsson, vd för familjeföretagsnätverket Family Business Network (FBN), ersätter honom från och med nyår, enligt ett pressmeddelande från Partex på måndagen. Det var ett ömsesidigt val, du vet. Enligt Sophie Lööf, ägare till Partex, “Martin är väldigt upptagen med sitt arbete på Volvo, vilket är en stor uppgift det handlar om tidsbrist”.

Hon fortsätter med att hävda att det kommer att ta lite tid för Partex att överföras från henne till hennes två döttrar, 12 och 18 år. Hon hävdar vidare att beslutet inte föranletts av några oenigheter mellan henne och Martin Lundstedt. Ungefär halvvägs genom sin tid på Partex befordrades Martin Lundstedt till VD för Volvo i oktober 2015.

När Di frågar Volvos publicitetschef, Claes Eliasson, förklarar han ordförandeflyttet i termer av ett kommande generationsskifte. Han vidhåller att Martin Lundstedt inte har några planer på att avsäga sig sin nuvarande roll som ordförande och tillägger att bolaget istället går över till en ny ordförande med erfarenhet av generationsväxlingar.

Han berättar vidare att Martin Lundstedt har suttit som Partex-ordförande mycket längre än vad som ursprungligen var planerat. Det har gått nio år sedan han tillträdde, men han hävdar att han bara var tänkt att tjänstgöra i sex. Presschefen sa att Martin Lundstedt själv inte kan kommentera eftersom han nu är på tjänsteresa i en annan tidszon.

Den största svenska firman, AB Volvo, ska räddas av Martin Lundstedt. Hans första dag på jobbet var i torsdags, och redan nu börjar han bli entusiastisk över hur mycket mer givande det är att hjälpa kunder än att sälja produkter och tjänster. Utrymmet domineras av en helt ny, knallröd Volvo-lastbil.

Klockan är 10:35 just nu. En skruvmejsel hörs gnälla och det finns matta, torkade oljefläckar på betonggolvet. Utanför Göteborg finns vi på en Volvo lastbilsreparationsanläggning. Martin Lundstedt har valt denna plats för sin första intervju med media. Volvos flotta högkvarter med utsikt över Göteborg ligger bara några kilometer bort, men det kan lika gärna vara på månen.

Efter skandalerna på Industrivärden, som äger 22% av Volvo, är verkstadens symboliska betydelse glasklar. Patrik Granberg, lastbilsmekaniker, sitter böjd över en motor i en vit Volvolastbil, cirka tre meter från Lundstedt. Han har varit på AB Volvo i 28 av dessa år. Tre timmars Lundstedt. Martin Lundstedt menar att att hålla kunden i centrum är nyckeln till långsiktig framgång.

Martin Lundstedt Familj
Martin Lundstedt Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!