Ron Weasley Död

Ron Weasley Död
Ron Weasley Död

Ron Weasley Död – Ron Bilius Weasley, skapad av J.K. Rowling, är en huvudperson i Harry Potter-böckerna. I den första boken i serien, Harry Potter och de vises sten, träffar han Harry Potter och Hermione Granger, och de tre blir snabbt de bästa vännerna. The Weasleys, av renblodsstatus, bor i “The Burrow” på Ottery St. Catchpole, som han är medlem av. Han är den enda av de tre huvudkaraktärerna som har vuxit upp i Trollkarlsvärlden, därför kan han kasta ljus över dess magiska metoder och traditioner. Han är en med Gryffindor, som Harry och Hermione.

Att forma sin persona

Rowling hävdar att Ron var en av de första karaktärerna hon någonsin gjort. Rowling har sagt att hon “aldrig bestämt sig för att gestalta Sean i Ron, men Ron har en Sean streak i honom.” Trots Rons uppenbara likhet med sin närmaste vän, insisterar Rowling på att hon “aldrig bestämt sig för att gestalta Sean i Ron.” Precis som Harris finns där för Rowling när hon behöver honom, så är Ron “alltid där” för Harry.

Ron är den prototypiska högerhanden genom att han ger komisk lättnad, är helt lojal mot huvudpersonen (Harry) och saknar huvudpersonens (Harrys) magiska förmågor (åtminstone i början). Han kanske är rädd för spindlar, men det hindrar honom inte från att utforska den förbjudna skogen med Harry i bok 2 och spela “riktigt trollschack” i bok 1.

Rupert Grint, som spelade Ron Weasley i “Harry Potter”-filmerna, har några goda nyheter. Det blir första gången han blir förälder. En talesman för Rupert Grint och Georgia Groome sa till Mirror att paret är överlyckliga över att meddela sin graviditet. Förhållandet mellan 31-åriga Rupert Grint och 28-åriga Georgia Groome går tillbaka till 2011.

The Mirror säger att de nu väntar sitt första barn tillsammans. Detta tillkännagavs på långfredagen av skådespelaren, som är mest känd för att ha spelat Ron Weasley i “Harry Potter”-filmerna.
En talesman för Rupert Grint och Georgia Groome sa till tidningen att paret är överlyckliga över att dela nyheten om att de väntar barn, men att de vill ha avskildhet under denna speciella tid.

Ron Weasley Död

“Jag tar det som det kommer”

Grint diskuterade sina ambitioner för framtiden när han fyllde 30. Att vara 30 var en udda ålder. Jag känner inte att jag har kommit än, och jag har ingen aning om vad som väntar. Jag antar att jag bara tar det som kommer i min väg, fortsätter spela övertygande roller och ser vart det leder mig. Jag hoppas kunna bilda familj snart och slå mig ner. Han sa till Mirror: “Om jag hade en son skulle jag kunna kalla honom Ron.”

Matchande ringar har upptäckts på båda parter, vilket leder till spekulationer om ett förestående bröllop. Instagram har köpts av Rupert Grint. Hans dotter, nu sex månader gammal, hette Wednesday G. Grint på det första fotot han delade av henne. “Hej Instagram… tio år senare, här är jag”, skriver den 32-årige Harry Potter-skådespelaren Rupert Grint i sitt första inlägg.

Rupert Grints och Georiga Groomes dotters födelse på våren skapade rubriker. Han paraderar henne nu runt stan. Den fortsätter med att säga, “Jag är här för att presentera er alla för Wednesday G. Grint,” innan han skriver på med “Ta var försiktig, Rupert.” Relationen mellan Ron Weasley (Rupert Grint) och Slytherin-studenten Draco Malfoy (James McAvoy) i Harry Potter-filmen var isig. Färgerna är dock mycket varmare i verkligheten.

Tom Felton, som spelar Draco Malfoy på filmerna, svarar på sidan med skämtet: “Välkommen Weasley, det är på tiden.” Tillgivna x’s till onsdag. Det har gått 15 år sedan den första Harry Potter-bilden släpptes. Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 släpptes 2011, men populariteten den skapade har varat i flera år och fortsätter att frodas till denna dag.

2016 års biljettkassiska fantastiska vidunder och var man kan hitta dem är en del av samma magiska värld som Harry Potter-filmerna. Den togs emot väl av tittarna, och en uppföljare är planerad att släppas 2018. I ljuset av det nyligen återuppväckta intresset för trollkarlsvärlden utvärderar vi prestationerna för skådespelarna som porträtterade Harry, Hermione, Ron och resten i filmatiseringar av J.K. Rowlings Harry Potter-romaner.

Kolla in vuxenversionerna av dessa före detta barnstjärnor i galleriet högst upp och ta reda på om deras karriärer har hållit i sig sedan deras tidiga framgångar. Dödsätarna avslöjades av Phoenix Guards. Astronomy Tower-området i slottet blev epicentrum för striderna. Det var ett mycket blodigt krig.

Omedvetna om den pågående konflikten återvände Albus Dumbledore och Harry Potter till skolan och blev omedelbart överfallna av dödsätare. Draco Malfoy hade fått order av en frånvarande Voldemort att mörda Albus Dumbledore, men han misslyckades med att utföra uppgiften. Och sedan satte Severus Snape stopp för Dumbledore med Avada Kedavra-förbannelsen.

Dödsätarna sprang iväg efter det. När Dumbledore dödades var Harry fri att komma ut ur sin osynlighetsmantel i tornet och återuppta uppdraget. Harry Potter och halvblodsprinsen är en domareTill följd av Snapes avslöjande att han är halvblodsprinsen under jakten. Bill Weasley blev biten av varulven Fenrir Greyback under slagsmålet.

Bill skadades av bettet eftersom Fenrir är en varulv, men han förvandlades inte till en själv eftersom han blev biten när Fenrir fortfarande var människa. Mer än två decennier har gått sedan släppet av den första Harry Potter-bilden, som vid den tiden fängslade publik över hela världen. Fans i alla åldrar har förtrollats av JK Rowlings förtrollade värld, som började med sju böcker och utökades till åtta filmer.

Tio år gick mellan släppet av Harry Potter and the Philosopher’s Stone 2001 och släppet av Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 2011. Vi har undersökt vuxenlivet för de barnartister vi såg utvecklas framför våra ögon, och vi har sett vad människorna som spelade dem har blivit.

HARRY POTTERS DANIEL RADCLIFFE

Vid släppet av Harry Potter och de vises sten blev Daniel Radcliffe känd som 12-åring. Även om han är mest känd för den roll han spelat i 10 år, har han ett imponerande film- och teater-cv som täcker flera genrer. Hans roll i West End-produktionen av Equus, där han spelade några scener bar överkropp, är en av hans mest kända utanför Harry Potter.

Både thrillern Escape from Pretoria och actionkomedin The Lost City, som släpps i mars 2022, innehåller hans senaste filmskapande arbete. Inte mycket är känt om Daniel Radcliffes personliga liv, men han ska ha sett Erin Drake sedan 2012.

(HERMIONE GRANGER) EMMA WATSON

Precis som många andra barnskådespelare fick Emma Watson sitt stora genombrott när hon fick rollen som Hermione Granger vid 11 års ålder. Hon har sedan dess medverkat i filmer som Disneys nya Beauty and the Beast och kritikerrosade The Perks of Being a Wallflower. Hon studerade litteratur vid det prestigefyllda Brown University i USA och är nu en framstående förespråkare för kvinnors rättigheter och bevarandet av planeten. 2016 grundade hon Our Shared Shelf, en feministisk läsklubb, och blev ambassadör för FN.

Det här är RUPERT GRINT (RON WEASLEY), din värd

Den tredje medlemmen i den “gyllene trion” av unga skådespelare som porträtterade Harry, Ron och Hermione är Rupert Grint. Medan han gick igenom sitt liv ganska tyst efter att ha filmat med Harry Potter-filmerna, gjorde han ett framträdande i Ed Sheerans musikvideo från Lego House 2011.

Sedan dess har han spelat på scen och i filmer, och han har tjänat en förmögenhet (24 miljoner pund) på fastighetsinvesteringar. I maj 2020 välkomnade han och hans flickvän, skådespelaren Georgia Groome, sitt första barn, en dotter som de kallade onsdagen.

DRACO MALFOY, aka TOM FELTON

Efter sin breakout-roll som Draco Malfoy har Tom Felton fortsatt sin skådespelarkarriär. Efter Harry Potter fortsatte han med att spela i ett antal framgångsrika filmer och tv-serier, inklusive Planet of the Apes, Murder in the First, The Flash och Origin. Han har också gett ut en del musik som han har skrivit själv.

Han är fortfarande ganska aktiv i Harry Potter-fangemenskapen på sociala medier. Genom att till exempel klä ut sig till Harry Potter till Halloween och svara beundrare på Twitter som Draco Malfoy. Draco har inte varit sen med att uppmärksamma #Dracotok-gemenskapen av Draco-beundrare på Tiktok genom att ladda upp och kommentera fanklipp på sin egen sida.

Mr. Matthew Lewis (Longbottom of New Orleans)

Många läsare var imponerade av Neville Longbottoms förvandling från en klumpig och blyg förstaårsstudent till en trogen soldat i Dumbledores armé. Matthew Lewis har fortsatt sin skådespelarkarriär efter att ha spelat karaktären i alla åtta filmer. En av de ledande karaktärerna i filmatiseringen av Jojo Moyes bästsäljande roman Livet ipter dig spelades av honom.

Ron Weasley Död
Ron Weasley Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!