Sebastian Samuelsson Flickvän

Sebastian Samuelsson Flickvän
Sebastian Samuelsson Flickvän

Sebastian Samuelsson Flickvän – Sebastian Samuelsson började sin skidskyttekarriär 2006 efter att hans familj flyttat från Katrineholm till Sollefteå. Sebastian Samuelsson uppdaterar sina 50 000 Instagram-följare om sitt liv som skidskytt. Sebastian Samuelsson fyller 25 år i februari 2023, efter att ha fötts den 28 mars 1997. Hans höjd är 183 cm.

Livet har tagits till nästa nivå för Sebastian Samuelsson och hans sambo Linnea. Det lyckliga paret gick vidare till sitt nästa äventyr tillsammans under sommaren. Mycket ska köpas in, enligt Samuelsson.
Sebastian Samuelsson hade en fantastisk säsong i fjol. Inte nog med att 25-åringen slutade trea i världscupen totalt, utan han blev den första svensken att göra det på 29 (!) år.

Köper ett nytt hus för miljoner dollar

Det resulterade i att Sebastian Samuelsson fick en rejäl summa pengar som pris. Svensken och hans mångåriga partner och själsfrände, Linnea, har nyligen bland annat investerat i det. Nu när de har flyttat till en villa i Östersund säger sig 25-åringen ha lämnat sin tidigare bostad.

Vi har det bra. Att ha tillräckligt med utrymme för att slänga in allt, inklusive kläder, och starta grillen en trevlig sommarnatt. I sin intervju med Sportbladet listar han två stora fördelar: I hela huset kan du hitta guldkranar. För tillfället är silverkranar de vanligaste faktiskt. Det måste dock köpas en hel del.

“Det måste du ha”

Sebastian Samuelsson fick ligga på vardagsrumsgolvet för att öva på att skjuta medan de bodde tillsammans i lägenheten. Det kommer dock inte att hända med svenskens nya hem. Enligt Samuelsson “Ja, nu har jag ett annat rum som jag kan gå in i och skjuta”, vilket gör att han blir mindre störd och orsakar mindre oväsen.

Sebastian Samuelsson Flickvän

Det nya huset är dock fortfarande i ofullbordat skick. För att Sebastian Samuelssons nya liv ska förverkligas fullt ut finns det en omfattande lista på saker som måste köpas in. Jag binder upp mig efter att du fått en robotgräsklippare och en grill. En svensk som går till start i helgen är ingen mindre än Sebastian Samuelsson, då världscupen i skidskytte drar igång i helgen.

Förutom att vara den skidskytt som oftast nämns i media är den 26-årige svensken också den som är mest efterlängtad att göra en stark säsong i år. Allt du någonsin velat veta om Sebastian Samuelsson – 1,3 miljoner, hans rumskamrat och Northugs hån – finns här.

Sebastian Samuelsson: “Har inte velat synas” med hänvisning till sin flickvän Linnéa

Det finns inte många detaljer om Linnéa Karlsson, flickvännen, och privatlivet är vanligtvis mer nedtonat. De sågs först tillsammans på idrottsgalan 2020 och sommaren 2022 hade paret köpt en fastighet i Östersund och höll på att bosätta sig med sin hund. Sebastian Samuelsson förklarar varför han aldrig diskuterar sin flickvän i en intervju med Expressen och säger att det inte är livsviktigt för henne att förbli privat.

Trots att hon tackar nej till intervjuer har hon blivit kontaktad av media. Ingen ska tvinga henne att göra det om hon inte är intresserad. Det är helt enkelt så att ingen av oss har varit särskilt tillmötesgående när det gäller att diskutera det, och hon har varit lika ovillig att synas. Det har inte varit lätt för Sebastian Samuelsson hittills i OS. 24-åringen samtalade med sin flickvän Linnea och spelade tv-spel för att tanka inför dagens löprunda.

Enligt Samuelsson är hon en utmärkt supporter. Sprinten i OS är nästa, efter mixedstafettens tuffa sista sträcka och distansloppet, som Sebastian Samuelsson troligen redan förträngde (han placerade sig på 30:e plats). Samuelsson hävdar att han tagit en ledig dag från skidskytte för att psykologiskt föryngra.
Dagen efter långloppet var inget träningspass inplanerat. Precis som du gjorde jag mitt bästa för att ignorera tanken på skidskytte.

Kallades flickvännen och hunden hem?

Hunden har visserligen lite svårt att förstå mig, men Linnea och jag har många samtal. Enligt Samuelsson är hon ett utmärkt stöd och allt går bra som vanligt.

“Har gjort det många gånger”

På din fritid, vilka andra aktiviteter kan du delta i i Olympic Village? Vi strävar efter att fördriva tiden genom att spela videospel. “Jag har vunnit alla våra NHL-turneringar”, erkänner den leende 24-åringen. Den här säsongen har Samuelsson tjänat en hel del priser, och inte bara i NHL. Under säsongspremiären i Östersund slutade den svenska skidskyttestjärnan etta i båda sprintloppen.

Allt handlar om att skjuta för att vinna sprinten i OS; Jag har gjort det en miljon gånger tidigare, så jag är säker. Att vara aggressiv direkt från slagträet är avgörande i friidrott, och jag tänker göra just det.
Samuelsson hävdar att han skulle behöva krypa längst fram i närkamperna om det värsta händer.
Svensk tid (10) är starten på sprinten.

I rakat skidskytte för herrar kommer Sebastian Samuelsson tvåa i Sverige. All information du behöver om 25-åringens sambo, astronomiskt prissatta löpband, och miljoner finns här. Trots sitt rykte som en flerårig tvåa i stora mästerskapen vann skidskytten Sebastian Samuelsson guld i stafetttävlingen vid OS i Pyeongchang 2018.

Linnéa Karlsson är Sebastian Samuelssons flickvän och sambo. Att delta i Idrottsgalan 2020 var det första offentliga framträdandet av Sebastian Samuelsson och hans flickvän Linnéa Karlsson. De köpte ett hus i Östersund sommaren 2022 och bor nu där med sin hund. Vi har det bra. Att ha tillräckligt med utrymme för att slänga in allt, inklusive kläder, och starta grillen en trevlig sommarnatt. I en tidigare intervju med Aftonbladet nämnde han två stora fördelar.

Sebastian Samuelsson föddes i vilken stad?

Sebastian Samuelsson började sin skidskyttekarriär 2006 efter att hans familj flyttat från Katrineholm till Sollefteå. Sebastian Samuelsson uppdaterar sina 50 000 Instagram-följare om sitt liv som skidskytt. Sebastian Samuelsson fyller 25 år i februari 2023, efter att ha fötts den 28 mars 1997.
Hans höjd är 183 cm.

Sebastian Samuelssons lön, tack

Sebastian Samuelssons taxerade inkomst 2021 var 818 000 kronor, enligt uppgifter som Nyheter24 har sett från Skatteverket. Lite över 68 000 svenska kronor per månad är resultatet. Han hade också 155 922 kr i kapitalöverskott. Skidskyttens verksamhet, Samuelsson Biathlon AB, tjänade 2 144 000 svenska kronor (SEK) i vinst 2022 på en försäljning på 4 232 000 SEK. Samma år uppskattades bolagets totala tillgångar till 4 476 000 svenska kronor.

Det kostsamma bältet som flyttar varor

Sebastian Samuelsson bestämde sig för att lägga 1,5 miljoner på sin träning sommaren 2021, så att han kunde få ett eget dedikerat utrymme. Aftonbladet rapporterar att löpande bandet, som är 2,5 meter brett och 3,5 meter långt och kostade 1,3 miljoner kronor, är orsaken till den höga prislappen.

Sebastian Samuelsson vinner troféer

Som detta är skrivet innehar Sebastian Samuelsson två OS-medaljer – ett guld och ett silver.

Petter Northugs råd och förslag

Sebastian Samuelsson fick personligen råd av Petter Northug om hur han ska hantera upploppen inför VM 2023. Samuelsson kommenterade dock norrmannens assistans i Dagbladet efter att den första mixedstafetten hade tre hinder: Du kan anta att Petter gav mig ett tips om skjutningen på grund av min skjutning. Om han fortsätter att skjuta så här skulle jag vilja bli Sveriges skyttetränare till detta VM och nästa turnering, sa den arrogante norrmannen prompt.

Idrottsgalan nickades av Hanna Öberg

Sebastian Samuelsson var dock på plats på Globen, ackompanjerad av sin nyfunna kärlek. Enligt Samuelsson, som ställer upp i VM om drygt två veckor, heter kvinnan Linnea och är överlycklig. Inför världsmästerskapen i Antholz, som startar den 13 februari, har de svenska skidskyttarna satsat på olika laddningsstrategier.

Det sista träningspasset inför mästerskapet genomförs av Hanna Öberg, Sveriges största stjärna, i Hochfilzen, Österrike. För att rädda resandet inför VM har Öberg inte varit hemma i Sverige sedan början av året. Jag bestämde mig också för att inte gå på måndagskvällens Stockholms Idrottsgala på grund av detta. Enligt Öberg är det en välplanerad strategi som han tror skulle vara till nytta för honom själv.

Men en skidskytt – Sebastian Samuelsson – och hans nya låga var på plats i Globen. När Samuelsson stolt visade upp sin flickvän Linnea på röda mattan bekände han sin kärlek till henne och uttryckte sin lycka med henne. Sebastian Samuelsson fick “Sportspegelprizet” på Idrottsgalan som ett erkännande för hans betydande insatser i kampen mot dopning.

“Jag uppskattar det”

Till skillnad från Hanna Öberg bestämde sig Sebastian Samuelsson för att återvända till Sverige och Östersund för sitt sista för-VM-besök efter turneringen i Ruhpolding för en dryg vecka sedan. Tack vare detta arrangemang känner jag att jag äntligen kan ta en ledig dag för att gå på Idrottsgalan. “Jag är tacksam för det”, konstaterar Samuelsson.

Ändå har Sebastian Samuelsson haft en utmanande vinter på vissa områden. Hans bästa individuella avslutning var en femtonde plats i Ruhpolding-sprinten. Samuelsson har misslyckats med att sluta bland de 20 bästa bara en gång hela säsongen dessförinnan.

Sebastian Samuelsson Flickvän
Sebastian Samuelsson Flickvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!