Simon Cowell Död

Simon Cowell Död
Simon Cowell Död

Simon Cowell Död – Simon Cowell, en brittisk tv-domare och affärsman. Född i Londons stadsdel Lambeth den 7 oktober 1959. Som domare har han blivit känd för sitt arbete med dokusåpan The X Factor och American Idol. Cowell är ensam ägare till Syco TV Productions; han brukade vara musikchef på Sony BMG. Cowells intäkter på American Idol har placerat honom i en egen liga bland manliga tv-kändisar.

Cowell blev först framträdande i den brittiska upplagan av Pop Idol innan han gick vidare till American Idol. X Factor, hans egen sångtävlingsshow, hade premiär några år senare efter hans första idé. “America’s Got Talent” och “Britain’s Got Talent” är båda producerade av Syco TV, som ägs av Simon Cowell. Han har också spelat en “underdog”-hund i ett brittiskt tv-program. Simon Cowell växte upp i Elstree, Hertfordshire, trots att han föddes i Lambeth, London.

Efter att tv-karriären tog en djupdykning valde han att hoppa över college och gå direkt in i skidbranschen när han bara var tjugo år gammal. Detta gjordes möjligt av hans fars enorma nätverk på EMI, där han arbetade som verkställande direktör. Cowell har också varit målet för parodi i Scary Movie 3 och The Simpsons, som båda har gästspel av domaren.

Till och med han berömmer sig själv i Shrek 2-filmen. Simon har också varit med i det brittiska autocentrerade tv-programmet Top Gear. Med en timing på 1 minut, 47,1 sekunder blev han känd som en “stjärna i en prisvärd bil” och slog Top Gear varvrekord.

Den okonventionella layouten av X-Factor

Seriens verkställande producent och ägare, Simon Cowell (genom Syco TV), är en stor faktor i beslutet att sända programmet i Storbritannien i motsats till Popidol. Eftersom Simon hade varit programmets mest inflytelserika person, var ITV:s beslut att köpa programmet och undvika att avfärda Cowell lätt när han bestämde sig för att han inte längre ville vara med och istället tänkte ut sitt eget format, X-Factor. För att bli ett känt namn behöver man mer än bara skicklighet, och “X” i “X Factor” hänvisar till dessa “extra” egenskaper.

Det talades om en amerikansk anpassning av Cowells The X Factor efter att hans kontrakt med American Idol gick ut i april 2009. Cowells nuvarande kontrakt förbjuder honom att ta med formatet till USA utan hans samtycke. Efter succén med America’s Got Talent har rykten cirkulerat om att NBC skulle betala en rejäl avgift för att förvärva sändningsrättigheterna till Cowells X-Factor i USA.

Simon Cowell Död

Det har spekulerats i att Paula Abdul, den tidigare vinnaren av American Idol, skulle kunna slå sig ihop med Louis Walsh och Cheryl Cole, vinnarna av den brittiska versionen av X Factor. Medierapporter om Simon Cowells framtid på American Idol frodades i september 2009. Simon Cowell har byggt upp en rikedom i miljoner från sitt arbete som domare i många talangtävlingar som American Idol, The X Factor, America’s Got Talent och deras brittiska motparter.

Sedan 1980 har den engelska tv-stjärnan varit en del av Syco-gruppen, ett brittiskt mediekonglomerat, i rollerna som både grundare och vicepresident. Cowell har satt sitt namn på album av en mängd framgångsrika artister, som One Direction, Westlife och CNCO. Från och med nästa juli 2019 kommer Simon att vara 600 miljoner dollar rikare. Simon Cowell, skaparen av The X Factor, har varit i underhållningsbranschen i 39 år och tjänar för närvarande 95 miljoner dollar årligen. Han utsågs till en av Time Magazines 100 mest inflytelserika personer 2004 och igen 2010.

Relevant information: Cyberkriminella och cookies

Simon började sin karriär på EMI Music Publishing, där han arbetade ett tag innan han bröt ut på egen hand för att grunda E&S Music med en kollega, och senare, det framgångsrika fitnessvideobolaget Fanfare Records. Efter sin tid på Syco blev Cowell en A&R-konsult på BMG, där han skötte bolagets sammanslagning med S Records.

Efter det blev han domare i Pop Idol, den brittiska motsvarigheten till de enormt framgångsrika X Factor och Britain’s Got Talent i USA. Cowells karriär sjönk efter att han deltagit som domare i Simon Fullers Pop Idol (2001) och dess 2004 spinoff, American Idol (där Ryan Seacrest har varit en stöttepelare sedan 2002).

Att ta American Idol till Mellanöstern gav Simon Cowell uppskattningsvis 33 miljoner dollar årligen. Cowells nettovärde minskade från 8 miljoner dollar till 3,3 miljoner dollar efter att han skrev på ett femårskontrakt med American Idol 2006. Cowell flyttade sin uppmärksamhet från American Idol till The X Factor 2011. Simon tjänade 75 miljoner dollar 2012 som Idol-licenstagare.

Syco, ett företag som säljer CD-skivor och elektronik

Simon Cowell startade sitt eget skivbolag Syco Record 2002 och sålde det till Sony tre år senare för 70 miljoner dollar. TV-kändisen och Sony bildade Syco Entertainment, ett joint venture, 2011. X Factor, som Cowell uppfann, slungade hans berömmelse och gjorde honom till ett känt namn.

Framtid, snälla börja

Konceptet är baserat på cryonics, vetenskapen om att frysa och återuppliva döda människors. Medicinska framsteg kan en dag göra att Tevye kan väckas till liv igen, vilket väcker förhoppningar om att hans rekord kan raderas. Om det hade lyckats så hade jag varit förtjust oavsett resultatet. Om det kan göras, varför inte prova det. Medan han pratade med GQ sa Cowell: “Jag tycker att det verkar vara en bra idé.”

Den brittiska sångsensationen är för närvarande värd för en show som liknar “The X Factor” där han och etablerade sångare som Mariah Carey letar efter nya talanger. Det är verkligen vanligt att man gör ont i axeln, och det gör mycket ont. Om du upplever axelvärk, prova dessa fem enkla lösningar.

Att bara rycka på axlarna kan sätta stopp för klagan. Vikten av att ta det lugnt och vila den skadade axeln underskattas ofta. Det kan krävas att du ändrar din vanliga rutin eller träningsfrekvensen. Du måste byta till att använda din andra arm för mödosamma uppgifter. Pressa inte dig själv att göra saker som ökar din ångest, som att sträcka dig mot taket. Att byta sida på sängen kan förbättra sömnkvaliteten om du regelbundet sover på samma sida.

Det är möjligt att äta här tills du mår dåligt i mer än ett dygn. En kall kompress som appliceras på det drabbade området kan hjälpa till att lindra obehag och svullnad. Förberedda förpackningar finns, men du kan också packa dina egna isbitar genom att lägga dem i en plastpåse och trycka ihop dem med en trasa.

Du kan förhindra frostskador genom att isa dina armar i 15 minuter varje timme. Upprepa detta flera gånger om dagen, särskilt efter att ha hanterat röran. Om förkylningsbehandling är ineffektiv bör alternativa alternativ övervägas. Värme har förmågan att slappna av spända muskler och lindra ledvärk.

Använd en varmvattenflaska eller uppvärmd trasa för att applicera värme på dina axlar i 15 till 20 minuter åt gången, flera gånger dagligen. Temperaturen på behandlingen får inte vara för hög om du inte vill bränna dig. Tänk på att om din axel är inflammerad eller svullen bör värme till varje pris undvikas. Att använda is är att föredra på grund av de redan angivna skälen.

Att bromsa slitaget på en axel kan uppnås genom mjuk sträckning och rotation. Att stretcha försiktigt och medvetet kan förbättra rörligheten, öka rotationseffektiviteten och minska sannolikheten för att uppleva obehag i lederna. Axelspecifika stärkande övningar kan hjälpa, men du måste börja långsamt och inte pressa dig för långt för att undvika skada.

En “pendelövning” går ut på att försiktigt cirkla sin fria arm samtidigt som man lutar sig framåt, stödjer sig med den andra och låter den fria armen falla lätt. Yoga och tai chi är två exempel på övningar med låg effekt som kan hjälpa till med axelflexibilitet och styrka.

Beskriv varje aspekt av yinyoga

Om du tillbringar mycket tid vid skrivbordet är komfort mycket viktigt. Den idealiska skrivpositionen har användarens handleder platt på skrivbordet, armbågar i 90 graders vinkel och tangentbordet direkt framför ögonen. Det är avkopplande att sitta rakt, armarna bakom huvudet och knäna i kors. När du använder en telefon eller dator är det bäst att inte luta sig framåt eller höja blicken, eftersom det kan förvärra ögonen. Om du redan har provat dessa åtgärder och din axel fortfarande stör dig kan medicinsk hjälp vara nödvändig.

Simon Cowell Död
Simon Cowell Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!