Sofia Loft Familj

Sofia Loft Familj
Sofia Loft Familj

Sofia Loft Familj – Sofia föddes den 13 februari 1990 och är idag bosatt på Hors Backebo i Skövde. Den 15 maj är Sofias speciella dag. För tre år sedan, den 9 september 2019, flyttade hon till en annan typ av boende. Det verkar inte finnas någon annan i huset som är äldre än hon med minst ett decennium.

Det finns ingen förmånsbehandling för Sofia. Hittills denna månad har vi inte gjort några offentliga meddelanden om henne. I detta sammanhang brukar de flesta som söker Sofia vara i Göteborg. Skövdeborna och före detta tyngdlyftningsstjärnan Sofia Loft, 32, har ett imponerande CV. Trots sin ringa storlek har västgötingen tagit sig upp i första klassen av svensk friidrott.

Hon fick snart ett stort anhängare bland svenska sportfantaster och allmänheten efter att ha vunnit mästartiteln 2022. Hon har träffat många främlingar som inte har annat än snälla saker att säga om henne. Sofia står på imponerande 150 centimeter. Vissa kanske ger henne en andra titt på grund av hennes blygsamma 150 cm höjd.

Sofia Loft är trefaldig världsmästare i styrkelyft

Sofia Loft började sin träningsresa med kampsport och fortsatte att tävla i taekwondo ända fram till 2010. Hon utmärkte sig i taekwondo, men hon gav upp det till slut. Istället började hon träna vikter när hon var 21. För det har hon blivit mest ryktbar. I nästan ett decennium, fram till strax innan hon fyllde 30, tävlade hon som styrkelyftare.

Sofia Loft slog världsrekordet i styrkelyft i viktklassen 52 kilo 2016. Sofia Loft vann SVT:s “Mästarnas mästare”-tävling 2022. Än en gång har Sofia bevisat att hon kan hantera enorma mentala och fysiska hinder med lätthet. Mästarnas Mästare har samlat flera av Sveriges mest skickliga idrottare.

Ingemar Stenmark och Peter Forsberg är två andra idrottare som har vunnit priset. Många har rankat Sofia högt för att de tror att hon är den bästa vinnaren sedan Ingemar Stenmark 2011. Sedan starten 2009 har turneringen blivit ett hushåll i Sverige, och drar i genomsnitt 1,5 miljoner tittare per säsong.

Sofia Loft Familj

Inspelningssessioner på Sofias spanska loft

Världsmästarens regerande löpning fick ett abrupt slut i Spanien. Landskapet längs Medelhavet som användes för att filma var hisnande. Platsen valdes delvis på grund av de milda vintrarna och somrarna, vilket möjliggör förlängda inspelningstider. Själva tävlingen ägde rum en vecka i september året innan den sänds. Det var inte en vecka ledigt alls. Tävlingarna var intensiva och dagarna var fullspäckade.

En av de bästa sakerna med tävlingen, enligt Sofias åsikt, var de härliga människorna som deltog i den. Enligt Sofia fungerade de tävlande bra tillsammans under evenemanget. Emma Green, höjdhoppare, och Antonio Lindbäck, speedwayförare, var två av hennes vänner. När det kommer till Sofia Lofts familj har hon och hennes man en dotter som heter Vega som är tre år. Tid tillbringad med Vega gör att andra passioner måste ta en baksätet.

Nu mer än någonsin handlar fitness mer om att få Sofia att må bra än att göra henne starkare. Hon fortsätter att bo i Skövde, där hon utövar sjukgymnastik och njuter av den lantliga livsstilen. Men det finns alltid nya ansträngningar att ta sig an. Det har troligen inte undgått många människors uppmärksamhet att numera undervisning kan coachas på internet. I augusti 2022 introducerade Sofia Loft gruppträning och coachningsprogram online, efter ledning av liknande anläggningar.

Det här är en chans för alla som någonsin velat ha en kvinnlig idrottstränare att få chansen att arbeta med en. Champion of Champions togs av Sofia Loft. Efter Ingemar Stenmark är hon den mest lysande segraren någonsin. Processen att ta emot en inbjudan till Master of Masters har nyligen framstått som så enkel att även en 14-årig prao kan tilldelas jobbet. Det räckte att kalla en av de nittiofyra fotbollsspelarna, en av skidåkarna och en gubbe från Lillehammer-finalen i hockey.

Inkludera Pelle Fosshaug och en rutinerad boxare eller brottare från förr. SVT fick i slutändan nöja sig med en ren b-uppställning trots att de jobbade lika hårt som om de rullade Sisyfos bollar över Gärdet. Whirling Stillman, till vänster, och Beefy Loft, till höger, är två nästan okända konkurrenter som har tagit sig till finalen. Deras namn var okända, och färre var ännu bekanta med sina avdelningars policy.

Bänkpressar dubbelt så mycket som han

Säsong 14:s rolllista misslyckades uppenbarligen, men det är okej. Stjärnkraften var mycket under pari för en show av denna storleksordning. Det gör det dock inte lättare för härliga Henric Stillman och granithårda Sofia Loft, två av årets trevligaste tv-bekanta, som båda önskar att de hade funnits med som folkbildande komplement till ett fält med mer kända namn förutom Charlotte Kalla.

2018 var jag medbesittning av båda. Kvinnan som kan bänkpress två gånger sin vikt och knäböj och marklyfta tre gånger sin egen vikt har en fascinerande bakgrund. Sofia Lofts råa styrka, tuffhet och benmuskler lika kraftfulla som John Deere-traktorerna ute på Västgötaslätten banade vägen för segern, och det var något att se.

Den här hinderbanan var intressant och ny jämfört med de tidigare finalerna, där lite felkalibrering gjorde att slutkastet avgjorde allt. Henric Stillman råkade inte bara sluta tvåa; han var bara underlägsen vinnaren. Nu när jag vet att han har kunskapen och skickligheten att förmedla den vill jag se honom på ett glittrigt dansprogram på lördagskvällar.

Bästa sedan Ingemar 2011

När en gymnast möter en brottare och en maratonlöpare, blir mästarnas mästare ett slags vetenskapligt experiment mellan de mest extrema kropparna. Fysiken i Loft är verkligen häpnadsväckande. Det är inte längre bara en rolig sommaraktivitet när hon är med i leken; vi åskådare vet att vi har noll chans och tittar på något alldeles extraordinärt.

Samtidigt som jag har varit mer intresserad av specifika händelser tidigare, är Lofts totala säsongsvinst den mest tillfredsställande för mig att bevittna sedan Ingemar Stenmarks 2011. Nej, om det här stycket ska sammanfatta säsongen, så är den sura smak som SVT:s behandling lämnat kvar. av Antonio Lindbäck måste ingå. Det var en dålig idé att inkludera en arbetande idrottare i programmet från början.

Erbjudandet om dryck var dumt, att försöka jämna ut sin historia av rattfylleri var tveksamt, och att låta honom signalera att problemen var lösta var grymt. När han ertappades när han körde rattfull igen och skickades till ett 12-stegsprogram hade det varit oklokt av honom att fortsätta dricka. Men det värsta inträffade förra helgen när min arbetskamrat Stina Dahlgren ställde några frågor till producenten Anders Wistbacka och Wistbacka blev helt blank.

Det var helt upp till dig om du ville dricka mer efter inspelning och det fanns alkoholfria alternativ, så enligt Wistbackas tycke hade SVT inte fel. Han hänvisade till vuxna som om alkoholism bara drabbade tonåringar. Du kanske skulle kunna köpa allt om det vore ett tingeltangel-program i sin renaste form. Det påstås dock att Master of Masters också avslöjar de mer förödande delarna av professionell sport.

Nu gled en mörk grav upp. Det fanns goda möjligheter att redigera om, spela in några extra minuter med Micke Leijnegard och sätta på dem vid avslutningen för att åtminstone muntligt erkänna händelsen. Alla gömde sig dock. blunda hårt. Låt underhållningen fortsätta, sa du och tillade att middagen är helt frivillig. Mästarnas Champion har aldrig varit så patetisk under alla sina 14 säsonger.

Jessica Wahlgren och Magnus Norman är förlovade att gifta sig. Men i SVT gör han en överraskande kärleksförklaring till en annan kvinna: “Jag älskar dig”, säger han och får till svar att det är ömsesidigt. Det 45-åriga före detta tennisproffset uppgav i augusti 2020 att han blivit kär i den 47-åriga kosmetikakonstnären Jessica Wahlgren, som tidigare varit gift med den 45-årige pappan till hennes barn, Linn, 16 och Colin, 12.

Paret förlovade sig och köpte ett hus tillsammans sedan dess. Det blir bröllop den 18 juni i år. Det har rört sig snabbt, men det känns inte snabbt för oss; snarare verkar det lika normalt som att andas. Vi verkar ha känt varandra mycket längre än vad vi faktiskt har gjort. När man ser tillbaka är det tydligt att tiden har runnit iväg, men just nu känns det som det mest naturliga i världen att vi skulle sätta upp hushållning tillsammans och så småningom knyta ihop säcken.

Sofia Loft Familj
Sofia Loft Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!