Tony Stark Död

Tony Stark Död
Tony Stark Död

Tony Stark Död – Regissörerna för Avengers: Endgame, Joe och Anthony Russo, reflekterade över Robert Downey Jr:s reaktion på nyheten om Tony Starks (Iron Man) död. Iron Man offrade sig själv till slut så att hälften av mänskligheten kunde räddas och Mad Titan Thanos armé kunde utplånas med en handviftning i Endgame.

Om Tony Stark inte kommer att bli Iron Man, vem är det då? I MCU går det hela tiden framåt. Utan de två karaktärerna som stod i spetsen för fas 1 till 3, introducerar Marvels fas 4 tittarna till nya Marvel Multiverse. Robert Downey Jr. spelar Tony Stark/Iron Man. Vem av Marvel-hjältarna har gått bort? Gaspard Ulliels hela liv har varit sammanflätat med biografens utveckling. De två var handlöst förälskade.

På onsdagen dök det upp rapporter om att den 37-årige Marvel-skådespelaren Gaspard Ulliel hade gått bort. En skidolycka i Alperna gjorde att skådespelaren fick en hjärnskada, enligt Agence France-Presse på samma sätt, varför dog Iron Man? För mänsklighetens skull offrade Tony Stark sig själv. Att “alla” kan inkludera hjältar som vi ännu inte har träffat i MCU, men som ändå är ivriga att träffa. Allt beror på att Iron Man gav sitt liv.

Vem omkom i den första Avengers-filmen?

Captain Americas sköld slet av en chitauriarm. Hawkeye högg en Chitauri med en pil. Chitauri – Black Widow använder elektricitet för att döda dem. 2 Black Widow sköt en Chitauri till döds med ett av sina egna vapen. Är Spider-Man den nya Iron Man? Tom Hollands Spider-Man har överträffat Robert Downey Jr.s Iron Man som MCU:s mest värdefulla hjälte (och varumärke) tack vare släppet av Spider-Man: No Way Home.

Kommer vi att se Iron Man, aka Robert Downey Jr., igen? Har enligt uppgift inga planer på att återuppta sin roll som Iron Man för Marvel. Det är svårt att föreställa sig Marvel utan Robert Downey Jr.s utmärkta skildring av Tony Stark i Iron Man, en roll han har haft i mer än ett decennium. Den nya svarta pantern är? Giant Freakin’ Robot rapporterar att efter Chadwick Bosemans alltför tidiga bortgång i augusti 2020 har Marvel placerat Winston Duke (M’Baku) i rollen som Black Panther.

Tony Stark Död

Vad sägs om Nick Fury?

Efter det misslyckade mordförsöket som Hydra beordrar Bucky Barnes att utföra, förfalskar Nick Fury sin död under händelserna i Winter Soldier. Nick Fury gör det uppenbart för Captain America (Chris Evans) i slutet av 2014 års film att han föredrar att förbli död i offentligheten genom att framträda vid sin egen gravsten.

Är det sant att mannen som spelade skurken i “Moon Knight” har gått bort? Gaspard ulliel, 37, en skådespelare som var redo för Moon Knights frigivning, har gått bort. Händelsen inträffade efter ett skidolycka. Anton Mogarts ersättare i den kommande Marvel-miniserien Moon Knight, skådespelaren Gaspard Ulliel, har gått bort vid 37 års ålder.

Är det sant att Spider-Man har dött?

I No Way Home går inte Spider-Man själv under, men hans eller en annan nätslängares död antyds. Men i slutändan möter ingen sitt slut. Peter Parker har tidigare spelats av Tobey Maguire och Andrew Garfield. Vilka råd gav Dr Strange till Tony Stark i Endgame? Till vilket Tony Stark svarade: “Hur många vinner vi?” Dr Strange räknade med ett “ett”. I Endgames “en chans”-sekvens påminner Strange Tony om det enda scenariot, och Tony inser att han måste offra sig själv om de ska ha något hopp om framgång. Tony, du måste dö, är vad han menar.

Vart tar Captain Americas ungdom vägen?

I Marvel-serierna skildras Caps snabba åldrande när supersoldatserumet antingen görs ineffektivt eller tas bort. Steve Rogers ser minst 40 eller 50 år äldre ut utan serum när han drabbas av en skada i Captain America Vol. 7 #21 och måste gå utan den.

Vad händer med Kang?

Även om de inte är det mest heroiska gänget, har Inhumans mött några allvarliga skurkar tidigare. Kang kidnappade Black Bolt och Medusas barn och tog upp honom i tidsströmmen. Till slut kunde Ahura Boltagan bekämpa Kang och döda honom för att förhindra ytterligare attacker mot omänskliga. Hur är det med Thor? Thor “dog” under Final Ragnarok genom att besegra de skuggiga överherrarna.

Han mötte sitt slut under rädslan när han slogs mot sin farbror Cul, rädslans gud. Till slut mötte kung Thor sitt slut när han besegrade Gud-Slakten Gorr. Han var den mäktigaste Thor som någonsin levt. Begraver Loke sin döda Thor? I öppningssekvensen av Avengers: Infinity War 2018 dödades the God of Mischief. Lokis dödssekvens, där han dödades av Thanos (Josh Brolin) framför sin bror Thor (Chris Hemsworth), hade en känsla av slutgiltighet som är ovanlig i MCU.

Är vi säkra på att Loke inte längre lever?

Visst, han möter sitt slut i Infinity War. När de återstående asgardierna belägrades av Thanos i rymden, dödades Loki till synes av ett dubbelkors, vilket signalerade Hiddlestons sista bugning som karaktären i Avengers: Infinity War (2018).

Vet någon om Tom Holland kommer att göra det

vara med i Iron Man 3? I Iron Man 3 gav Tony Stark (Robert Downey Jr.) Spider-Man (Tom Holland) den mest värdefulla lärdomen genom att dela en berättelse från sitt eget liv. Tony, som först var tveksam, slutade med att ta ledningen och vägleda den unga hjälten på mer än ett sätt.

Hur är det med ynglingen i Iron Man 2; är han Peter Parker?

Peter Parker spelar den unga huvudrollen i Iron Man 2. Har någon av Iron Man-filmerna Tom Holland? Tom Holland berättade nyligen att Robert Downey Jr. gav sin bror en äkta Iron Man-hjälm från den första filmen. Bilder från filmen med Robert Downey Jr. som Tony Stark och Tom Holland som Spider-Man, från vänster till höger.

Vilken hämnare ger mest kraft?

Wanda Maximoff, Nummer ett Scarlet Witch. Bara det skulle ha gjort Wanda Maximoff, som Scarlet Witch, till en topputmanare bland Avengers, men nu har hon titeln topphund. När kommer Stark tillbaka? Downey Jr kanske eller kanske inte återvänder till sin live-action roll som Tony Stark, men han kommer att ge sin röst igen. Downey Jr.s karriär var på nedgång innan han fick rollen som Tony Stark, som allmänt anses vara franchisens ansikte och mest kända figur.

Vad sägs om en Iron Man-uppföljare i MCU?

Båda stjärnorna meddelade samtidigt att de inte kommer att komma tillbaka till MCU. Dessa teorier är spännande eftersom de föreslår att MCU kan ta tillbaka de avlidna eller pensionerade Avengers på ett sätt som inte kommer att förstöra upplösningen. Iron Mans död kan inte ångras. Som ett av de mest igenkända ansiktena i världen eftersom Robert Downey Jr. för sin roll som Iron Man i MCU överöstes med beröm den 17 oktober när fansen mindes den bortgångne Tony Stark.

Lever Robert Downey Jr fortfarande?

I Marvels kronologi äger den sista striden i Avengers: Endgame rum den 17 oktober 2023, fem år efter Blip, vilket förklarar varför internet har fyllts med hyllningar till skådespelaren och hans karaktär, Tony Stark. För att rädda mänskligheten och resten av universum från den fruktansvärda Thanos offrade Tony Stark sig modigt på detta datum i Marvel-universumet. Marvel-fans markerar datumet, den 21 oktober 2015, för att minnes det imaginära offer som gjordes av Tony Stark, ungefär som de som såg Back to the Future II dagen då det reste in i framtiden.

Marvel-fans uttrycker sin glädje Stark, Tony

Känslomässiga hyllningar från superhjältens hängivna följare har svämmat över sociala medier. En X-användare (tidigare Twitter) sa: “Jag vägrar acceptera att idag betyder att Tony Stark är kanoniskt död.” En annan person sa: “En sådan förlust för världen, Tony Stark kommer alltid att bli ihågkommen för sitt otroliga arv.”

Den här beundraren sa helt enkelt: “RIP Tony Stark, du kommer att bli saknad.” Någon mer kommenterade: “Tony Stark är en fiktiv karaktär, varför sörjer jag honom bokstavligen som om han var någon jag faktiskt kände personligen?”

Supportern skrev: “Vi älskar dig 3000 Tony, tack för att du räddade världen.”

En tårfylld supporter avslutade: “RIP Tony Stark, jag har snyftat våldsamt över din död varje gång jag har sett Endgame, jag saknar dig.” Dolittle 2020 och Christopher Nolans Oppenheimer i början av 2023 är de enda två filmerna som Robert Downey Jr. har medverkat i sedan släppet av Avengers: Endgame 2019.

I den senare gav Downey ett framträdande som säkerligen kommer att ge honom en Oscar-nickning för hans skildring av Lewis Strauss, en regeringstjänsteman med en personlig vendetta mot filmens huvudperson, Oppenheimer. Trots att fan-favoritskådespelaren inte har setts mycket sedan han lämnade MCU, har Robert Downey Jr. ett späckat schema framför sig, med roller i All-Star Weekend och Average Height: Normally Strong, samt kommande tv-serien The Sympathizer.

Play Dirty, regisserad av Shane Black (Rocketman, Ghosted och Eddie the Eagle), och en tredje Sherlock Holmes-bild, regisserad av Dexter Fletcher (Rocketman, Ghosted och Eddie the Eagle), är bland Downeys andra kommande filmer.

Tony Stark Död
Tony Stark Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!