Vad Heter Kronprinsessans Barn

Vad Heter Kronprinsessans Barn
Vad Heter Kronprinsessans Barn

Vad Heter Kronprinsessans Barn – Kungafamiljen kommer inte längre att omfatta prinsessan Madeleines tre barn eller prins Carl Philips två barn. De betraktas inte längre som kungliga högheter och har inte rätt till något vidare appanage från staten. På måndagen avslöjade kung Carl XVI Gustaf av Sverige kommande arvsplaner för kungafamiljen. Kungaparets fem barnbarn påverkas.

Ingen mer apagne tillgänglig

Vid en gemensam presskonferens med hovet uppgavs också att de fem barnbarnen inte längre skulle vara berättigade till apanage, den summa pengar staten ger till svenska kungafamiljen för bland annat deras försörjning samtidigt som de utför officiella uppgifter som representanter för landet. Men de tre prinsarna och två prinsessorna kommer att behålla sina kungliga titlar samt de hertigliga de fick av kung Carl XVI Gustaf när de föddes.

I ett pressmeddelande från kung Carl XVI Gustaf står det att förändringarna är gjorda för att allmänheten ska få veta vilka medlemmar av kungafamiljen som kommer att utföra officiella skyldigheter i framtiden. Efter kungens beslut kommer kungaparets barnbarn att begränsas till kronprinsessan Victorias två barn, prinsessan Estelle och prins Oscar.

Vad Heter Kronprinsessans Barn : Prinsessan Estelle , Prins Oscar

Madeleine och prinsparet: Våra barn kommer att släppas fria. De ideella stiftelser och aktiviteter som prins Carl Philip och prinsessan Madeleine grundat och/eller deltar i fortsätter dock att “verka inom”. Dessutom “utövar de officiella uppgifter i den mån HM Konungen så beslutar”, enligt uttalandet om ändringen.

Några timmar efter pressmeddelandet delade prins Carl Philip och prinsessan Sofia sina tankar kring kungens val på sitt gemensamma Instagramkonto. De drar slutsatsen att detta är bra eftersom det ger Alexander och Gabriel mer självständighet. Den här övergången har varit planerad under en lång tid”, skrev prinsessan Madeleine på sitt officiella Instagramkonto samma dag. “Chris och jag är glada att våra barn kommer att få större frihet att göra sina egna val i världen som vuxna”, tillägger prinsessan. .

Kronprinsessan Victorias nuvarande ansvarssfär är hennes familj. Men hon upplevde kärlek inte en utan två gånger medan hon fortfarande var tonåring. Alla hennes ex är samlade här idag. Kronprinsessan Victoria, 45, och hennes familj (prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar) bor för närvarande på Haga slott. Kronprinsessan var dock en gång en normal person med ett normalt kärleksliv.

Kronprinsessan och filmproducenten Daniel Collert, nu 47, har varit tillsammans sedan de var tonåringar. De var ett “på-och-av”-par, vilket betyder att de var tillsammans ibland och sedan isär för andra gånger. De splittrades dock 2002 och kort därefter började Daniel Collert dejta 44-åriga Josefine Davidson. Jack Davidson Collert, nu 14 år gammal, föddes i januari 2008 till paret. De delar dock inte längre bostad, och tidpunkten för deras splittring är okänd.

Vad Heter Kronprinsessans Barn

Efter romansryktet lever nu Svante Tegnér den här typen av liv

Efter en utekväll på nattklubben Sturecompagniet 1996 var kronprinsessan Victoria på bild tillsammans med 47-åriga Svante Tegnér. Media intresserade sig för bilden eftersom de ville veta mer om mannen som sågs sitta bredvid kronprinsessan i bilen. Paret gick sin kvällspromenad och sedan på fika tillsammans varje dag i ett par veckor innan de bröt upp.

Svante Tegnér gifte sig med sin mångåriga flickvän Pernilla Molin Tegnér, i folkmun känd som Pim, efter sin affär med kronprinsessan. Pim är 44 år gammal. Paret uppfostrar för närvarande sina två barn, Fred, 14, och Esther, 9, i stermalm. Victoria är one-of-a-kind; ingen annan jämför. Sedan hon var två och ett halvt har hon vetat att hon är tronföljaren, även om hon är väldigt noga med att du aldrig får reda på det.

Den här veckan gjorde dock kronprinsessan det oväntade och tog inte titeln. Hundra ungdomar i åldrarna sex till tio år som hade flytt striderna i Ukraina inhystes i ett provisoriskt aktivitetscenter på Stockholms Nordiska museum. Lilla Valentina satt över bordet. Trevligt sällskap: Hon slog till direkt med Victoria! åh! Bra! forsade över Victoria medan Valentina frågade Daniel med en falsk svensk accent, “Vad heter du?” och pekade på honom.

Du gör det jättebra, kan redan svenska, strålade Victoria. Hej, jag heter Victoria. Hur tilltalar jag dig?
Videoklippet delades av domstolen på dess sociala mediekonton, vilket ledde till följande svar: Strålande från kungafamiljen, sa en av de trogna. Ytterligare en person lade till: “Viktoria och Daniel visar sin mänsklighet än en gång.” Underbart!

Victoria, kronprinsessa av England, och the Konceptet “Rätt och fel” Men vad är lämpligt att säga till Victoria, kronprinsessa av England? Och om du förstör, vad då? Att hantera kungligheter och deras titlar är inte så enkelt som det kan verka. Titeln “kronprinsessan” försvinner ibland när Victoria är ute och träffar människor, och många människor är lite impulsiva (och nervösa!) runt henne. Vad händer om du av misstag använder pronomenet “du”? Kommer det att bli en hemsk stämning?

Victoria, kronprinsessa är den riktiga titeln

Följ med när Johan Tegel, hovets informatör, förklarar allt så att du kan vara säker på dina svar när du träffar Victoria: Åtminstone när kronprinsessan är på plats är den rätta tilltalsformen Ers Kungl.
Välkommen Ers Kungliga Höghet, följt av “Kronprinsessan”, är standardhälsningen som förlängs till kungafamiljen i formella miljöer. I informella miljöer används också ofta titeln “Kronprinsessan”.

När man tilltalar monarken följer samma protokoll; men vissa föredrar att säga Ers Majestät och sedan monarken. Hon har förutsättningarna för en sessa och, med tiden, en drottning. Kronprinsessan Victoria är mamma till både Oscar och Estelle. Från hennes första dejt med pappa Prins Daniel till att uppfostra sina egna barn, mamma har sett henne varje steg på vägen som mamma.

Kronprinsessan Victoria har hållit sitt familjeliv på Haga slott i Solna någorlunda hemligt trots att hon är en av de hårdast bevakade personerna i Sverige. Charmtrollen Estelle, 11, och Oscar, 7, kommer oundvikligen att dyka upp någon gång. I 12 kulpunkter, här är den kungliga moderskapsupplevelsen.

Kärleken är störst, och det är också att knyta an till prins Daniel

2001 började kronprinsessan Victoria och prins Daniel sitt romantiska äventyr tillsammans. Egentligen rekommenderades Victorias personliga tränare till henne av ingen mindre än prinsessan Madeleine själv: Daniel Westling. Nio år senare, den 19 juni i Storkyrkan i Stockholm, knöt paret ihop sig och den tidigare PT:n blev ny prins.

Bröllopet hade 1 200 gäster, men nyheten om det reste över hela Sverige. Parets bröllopsdatum är detsamma som drottning Silvia och kung Carl XVI Gustaf av Sverige. Den världsberömda modeikonen Victoria bar en klänning av svenske designern Pär Engsheden. Prinsessan Estelles graviditet har avslöjats.

Kronprinsessan Victorias och prins Daniels graviditet tillkännagavs officiellt i augusti 2011. Förlossningsdatumet för barnet är satt till mars 2012. Den gravida kronprinsessan hade tidigare antytt: “Jag har mycket att se fram emot i höst.” innan nyheten offentliggjordes officiellt.

Aldrig, aldrig sakta ner

…särskilt en framtida monark. Sessan har haft ett hektiskt schema under alla sina graviditeter. Under sitt formella besök i Peru sa kronprinsessan: “Och jag mår bra.” Drottning Silvia, den blivande farmorn, framställdes som mycket mer oroad.

Lite oorganiserat

Den 23 februari 2012 gick den nyblivne pappan ut från Karolinska Universitetssjukhuset i Solna för att träffa media. Han står vid podiet och tillkännager födelsen av en dotter för världen. Det har varit mycket surr i Finlands grannland, Sverige, kring en ny dokumentär som heter Sveriges sista kungar. Dokumentären har ännu inte debuterat, men den kommer att finnas på SVT Play på söndag.

Efter min son prins Carl Philips födelse förändrades saker plötsligt och han bestämde sig för att komma undan allt. Kungen säger enligt uppgift “Jag tycker det är ganska konstigt”, i dokumentären. Han uttrycker sin åsikt om den författningsreform som gav Sverige full kognatisk succession till kronan. Således utses den äldsta ungen, oavsett kön, automatiskt som arvtagare till tronen.

Vad Heter Kronprinsessans Barn
Vad Heter Kronprinsessans Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!