Vem är Pappa Till Robyns Barn

Vem är Pappa Till Robyns Barn
Vem är Pappa Till Robyns Barn

Vem är Pappa Till Robyns Barn – Vår 42-åriga superstjärna Robyn började sin musikkarriär när hon bara var 16 år gammal; hennes första stora hit, “Do You Really Want Me?” publicerades 1995, och hennes karriär tog fart därifrån. En fruktansvärd sorg drabbade Robyn för ett par år sedan efter att hon splittrats med regissören Max Vitali, 43, och förlorat en nära vän och arbetskamrat, Christian Falk.

Som ett resultat tillbringade Robyn merparten av sex år i behandling. Efter att ha genomgått rådgivning känner jag mig som en helt annan person. Å andra sidan kände jag mig som mer av mitt sanna jag. Mina tidigare självuppfattningar övergavs. Robyn sa i år till ELLE, “Det är spännande att se vad som dyker upp då, kanske något annat än du tror.”

ROBYN ÄR INTE NÖJLIG MED ATT HELA ENKELT FÖRJÄNNA LEVERANS FÖR SJÄLV

Det finns inga bevis för att hon har gått vidare från sin split med Max Vitali eller hittat ett nytt förhållande under den mellanliggande tiden. Robyn är på väg tillbaka i dag och håller på med musikrelaterat arbete, vilket hon tycker om. Jag skulle vilja komponera fler låtar. Och hitta en balans mellan att tillfredsställa mina önskningar och att göra tillräckligt. Att jobba för arbetets skull intresserar mig inte längre. Förutom att jobba skulle jag vilja ha tid att njuta av livet.

ROBYNS Åsikter OM ATT BLI MAMMA

Hon gav ut Fembot för tolv år sedan och förklarade dess innebörd i SVT-programmet Skavlan.
Hon förklarade att berättelsen handlade om en kvinnlig robot som diskuterade om hon skulle bli mamma eller inte på grund av socialt tryck att göra det. Att hon också hade börjat tänka på moderskap och att så många andra runt omkring henne plötsligt förökade sina familjer.
Vänner pressar mig praktiskt taget att bilda familj.

ROBYNS UTTALANDE OM DET PUNKTA FIRANDET

Det var ursprungligen planerat att Robyn skulle spela på Way Out West i Göteborg som en del av en begränsad turné i sommar. Men bara nyligen kom beskedet att Robyn trots allt inte kommer att delta på festivalen. Robin “Robyn” Miriam Carlsson, en 44-årig svensk popartist, skulle uppträda på festivalen Way out west förra sommaren, men hon fick ställa in.

Medan hon ursprungligen hade planerat att rubriken Ways westernturné i sommar, förklarade hon senare att “omständigheterna har förändrats och jag kommer tyvärr inte att kunna göra det i år.” Mina djupaste kondoleanser för detta. Det kan ta lite längre tid, men det finns många roliga saker i horisonten. Så fort min nya CD är klar kan jag inte vänta med att få uppträda för er igen. Jag har längtat efter att komma ut på vägen igen och uppträda för er igen. Med hela mitt hjärta.

Vem är Pappa Till Robyns Barn

Robyn har dock lämnats med mycket lite fast mark än så länge; hon har enligt uppgift blivit mamma bakom stängda dörrar. Aftonbladet rapporterar att sonens födelse inträffade i april 2022. Graviditeten och födelsen av artistens barn har inte rapporterats helt, men Robyn öppnar äntligen upp om det betydelsefulla tillfället genom att lägga upp ett foto på sin son på Instagram. Och kanske kommer väntetiden för publiken att se artisten på scen att öka. Robyn bildar bilden “Min tid är din för alltid Tyko” på Instagram.

Kända människor säger hej

Och kommentarsfältet fylls sakta med uttryck för tillgivenhet. “Vilken sötnos”, forsar Lykke Li i sitt skrivande. Så underbart, som Sarah Dawn Finer uttrycker det. “Åh, det är fantastiskt! Leila Lindholm uttrycker sitt hjärtliga “stora varma grattis.” Robyn, färsk från släppet av låten “Fembot”, hade redan diskuterat sina känslor om moderskap i “Skavlan”.

Konstnären förklarar att hon blev inspirerad att utforska ämnet moderskap efter att ha sett så många av hennes vänner och bekanta bilda familj. Berättelsen följer en kvinnlig robot när hon funderar på om hon ska skaffa barn eller inte. Robyn sa i programmet, “Jag känner att mina vänner hjärntvättar mig för att få barn.”

Robyn har nu ett eget barn. Musikern lägger upp den första bilden av sin son på Instagram.
När hon säger, “Min tid är din för alltid Tyko”, menar hon det. Han sitter på golvet och hans ljusa hår faller över hans enorma blå ögon. Han flinar direkt mot kameran. Artisten Robin “Robyn” Carlsson, 44, säger “Min tid är din för alltid Tyko”, i ett Instagram-inlägg. Robyn bestämde sig för att äntligen avslöja nyheten om hennes barns födelse i april 2022.

Många grattis från din professionella konstgemenskap

Grattis publiceras för närvarande i kommentarsfältet. Lykke Li säger: “Vilken sötnos.”Meja utbrister: “Hurra vad underbart.”

Väster om Tuned

Förra året ställde Robyn abrupt in sitt framträdande på Way out west. Varken festivalen eller Robyn gav någon förklaring. Robyn har varit föremål för en Aftonbladet-jakt. Robyn, gravid i vecka 22, drabbades av en hjärnblödning och förklarades hjärndöd. Iver lever fortfarande och bor för närvarande i nuet med sin pappa Dylan och hans nya familj.

Dylan förklarar, “Jag har dåligt samvete och en känsla av skuld eftersom jag är här och Robyn kan inte se honom.”Rånayn Benson, 32, från Victoria, British Columbia, kollapsade på toaletten vid 22 veckors graviditet. Hennes 41-årige man, Dylan, var på väg till apoteket för att hämta några smärtstillande medel åt henne. Robyn fördes till sjukhus direkt efter att han ringt ambulans. Läkarna där diagnostiserade en hjärnblödning efter att hon kom.

Hon förklarades hjärndöd samma dag på grund av inre blödningar i hjärnan. Läkarna sa att det inte fanns något hopp om att rädda henne, men de skulle hålla henne vid liv på konstgjord väg tills hennes ofödda son Iver var stark nog att klara förlossningen och förlossningen.

Fick fem timmars avskedstid

Dylan lämnade aldrig Robyns sida medan hon hölls vid liv i ytterligare sex veckor, tills Iver var 28 veckor gammal. Han föddes den 8 februari 2014 och vägde knappa 1,2 kilo. Inom loppet av fem timmar var Dylan tvungen att säga adjö till sin fru och son. Sedan stängde sjukvårdspersonalen av allt livstöd, vilket lämnade Dylan som änkeman och tvåbarnspappa.

Jag stannade där i totalt tolv veckor, och min bebis var på nyföddsavdelningen tills han var gammal nog att gå. Tre dagar efter hans beräknade förfallodatum fick vi äntligen åka hem, sa Dylan till Yahoo UK.
Min relation med Robyns släktingar är fortsatt stark. Vänner, familj och till och med främlingar på internet har hjälpt mig mycket, säger han.

De dejtade i tre veckor innan de flyttade ihop och förlovade sig

Bodhi, 4 år, är hans andra son från ett efterföljande förhållande. Men vi är inte längre tillsammans.
Det är tufft för en änkeman att fostra två söner ensam. Jag hade gett upp hoppet om att någonsin träffa någon och istället förberedde mig för en livstid av ensam. Jag och min nuvarande flickvän träffades på Instagram för ungefär två år sedan. Efter bara tre veckor tillsammans var vi redan förlovade, enligt Dylan.

Hans nuvarande 35-åriga partner, Marico, har gjort honom väldigt glad. För åtta år sedan gjorde han och hans son Iver resan från Victoria till Nanaimo, där hon bodde med sin dotter Isla, då sex år gammal. Att lämna sina nära och kära bakom sig i Victoria var ett svårt men viktigt beslut.

Ett surt samvete och en skuldkänsla

Enligt Dylan är Iver en omtänksam och kärleksfull ung man. De pratar fritt och ärligt om vad som helst; Dylan har gjort det uppenbart för sin son att han kan fråga honom vad han vill veta om henne. Nu när artisten lägger upp ett foto av sin son på Instagram, inkluderar hon det. När hon säger, “Min tid är din för alltid Tyko”, menar hon det.

Robyn avslöjade i början av 2018 att hon inte skulle kunna ta sig till Way out west-festivalen i sommar.
Att säga att jag såg fram emot att vara sommarens huvudattraktion med Way out west vore en underdrift, men tyvärr, på grund av oförutsedda omständigheter, kommer det inte att bli fallet. Jag ångrar verkligen detta. Det kan ta lite längre tid, men det finns många roliga saker i horisonten.

Tyko, Robyns son, visas

Det visar sig att hon var upptagen med andra ärenden. Musan har poppat ut en bebis! I födelseattesten står det att hennes barn föddes i april 2022, men hon pratar just nu om hur lycklig hon är.
Robyn har precis lagt upp en Instagram-bild på sin son med texten “Min tid är din för alltid, Tyko.”
Många individer uttrycker sin glädje för henne i kommentarerna.

Vem är Pappa Till Robyns Barn
Vem är Pappa Till Robyns Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!