Victoria Silvstedt Barn

Victoria Silvstedt Barn
Victoria Silvstedt Barn

Victoria Silvstedt Barn – Victoria Silvstedts cv är stark. För närvarande en börshaj, supermodell, artist, skådespelare och programledare. Den senaste dokumentären “Victoria Silvstedt: A Boundless Story” tar tittarna från hennes Bollnäs barndomshem genom hennes liv som affärskvinna i Monaco. Hon diskuterar de insikter som fick under covid-19-pandemin och förväntningarna på dokumentären med Expressen. För många tror jag att det var en nystart, säger Victoria Silvstedt. När 47-åriga Victoria Silvstedt startade sin modellkarriär i början av 1990-talet följde snabbt framgångarna.

Den senaste dokumentären “Victoria Silvstedt: A Boundless Story” presenterar henne som diskuterar sin tid som supermodell och händelseförloppet som så småningom fick henne att börja handla med aktier. Genom att visa upp mitt nuvarande arbete hoppas jag kunna visa att jag kanske har vuxit upp lite. På tal om dokumentären till Expressen, tillägger Victoria Silvstedt, “Det är mer att jag vill visa vad jag gör nu eftersom folk kanske fortfarande tror att jag bor i LA och gör lite skådespeleri och modellering.”

Och att när man går ut i världen som tonåring är det inte alltid lätt. oskyldig, blond och tror att allt är vackert och enkelt. Jag har fått jobba hårt och övervinna hinder, men jag har inte alltid gått på röda mattan. Förutom att handla med aktier har Victoria Silvstedt gjort investeringar i Base of Sweden, ett skönhetsvarumärke. Hon skriver också på en självbiografi som kommer ut under våren. Jag får alltid känslan av att det finns mer jag kan göra, och jag vill alltid pusha mig själv, göra nya saker och uppnå mer. Jag är nästan aldrig nöjd med den jag är i mitt yrkesliv.

“Det händer om det gör det”

Förutom att tillbringa tre månader på den karibiska ön St Barths tillbringade Victoria Silvstedt det senaste året med coronaepidemin delvis i Sverige på att besöka sina föräldrar. Hon känner att epidemin tvingade henne att tänka på de viktigaste sakerna i livet. Enligt mig såg många det som en nystart efter en kris. Jag började vilja spendera mer tid med dem eftersom “man vet aldrig”, så det blev mer som en familj för mig.

Hon bor i Monaco med sin pojkvän, Maurice Dabbah, under arbetsdagarna. Även om Victoria Silvstedts syn på att skaffa barn skiftade något under epidemin, tycker hon ändå att det inte är helt uteslutet att skaffa barn tillsammans i framtiden. Om något inträffar så inträffar det. Ändå är jag tacksam för mitt oberoende nu när covid-19 implementerades och jag inte hade små barn. Jag skulle så gärna vilja ha barn, men inte just nu. Jag var bara borta i tre månader.

Jag spenderar mycket tid med min pojkväns familj eftersom han har tre barn. Jag har alltid familj omkring mig, så även om jag inte har ett eget barn, så känner jag mig väldigt lugn. Antingen med sin familj eller min. Victoria Silvstedt, supermodellen från Sverige, har bott med Maurice Dabbah i ett antal år. Hon har ännu inga egna barn, därför är hon en bonusmamma för honom. Men det finns en strategi på plats.

Victoria Silvstedt Barn

Efter att ha debuterat som Fröken Sverige 1993 har 48-åriga Victoria Silvstedt blivit en tydlig stjärna i hemlandet Sverige såväl som utomlands. Hon är född och uppvuxen i Bollnäs, men lämnade när hon var arton för att förfölja sina drömmar om lycka någon annanstans. Hon hittade den också! Hon har haft en blomstrande karriär som modell, skådespelare och artist under de senaste 30 åren. Hon arbetar nu med aktie- och valutahandel.

Av denna anledning förblir Silvstedt tyst om sin partner Maurice Dabbah. Hon bor för närvarande i Monaco med sin 61-åriga partner, Maurice Dabbah. Dessutom vill Victoria Silvstedt helst inte diskutera honom så mycket. Det ger inte mycket pengar. Vad exakt får jag ut av det? Andra kanske tycker att det är roligt, men jag tror att det kommer att bli utmanande för mig, som Victoria tidigare sa i Rix Morronzoo och tillade: Jag upptäckte detta under mitt första äktenskap. Då var allt så väldigt transparent. Det skulle vara bäst, resonerade jag, att hålla mina kommentarer om det för mig själv.

Tankar på Victoria Silvstedt angående att skaffa barn

Victoria Silvstedt är bonusmamma till sambons tre barn. Även om hon för närvarande inte har några egna, är det möjligt att hon kommer att göra det i framtiden. Tja, jag har inte uteslutit möjligheten än. Även om jag inte vet om de frysta äggen någonsin kommer att kläckas, så avgudar jag barn. Jag har hört från många kvinnor nuförtiden att de inte vill ha barn på grund av krig, galna ledare och klimatförändringar.

Ibland upplever jag samma känslor, men jag förstår också vad ett barns lycka i livet är – en lycka jag skulle ge upp för. Hon erkänner i en intervju med Amelia att hon kämpar med de idéerna. Det är inte första gången Victoria Silvstedt diskuterar sin syn på att bilda familj. När det inträffar, inträffar det. Ändå är jag tacksam för mitt oberoende nu när covid-19 implementerades och jag inte hade små barn. Jag drog tillbaka for bara tre månader. Hon sa till tabloiden “Jag skulle vilja ha barn, men inte nu”, tidigare i en intervju med Expressen.

Victoria Silvstedt bor i Monaco med sin partner Maurice. Hon har inga egna barn, men han har tre från ett tidigare förhållande. Bildmodellen har sedan dess meddelat nyheten om en ny bebis. Victoria Silvstedt, 48, är en fotomodell och affärskvinna som bor i ett lyxigt och stilfullt främmande land. Hon ger gärna inblickar i sitt liv på vägen i sociala medier. Hon föredrar dock att hålla sitt personliga liv hemligt för pressen.

Hon bor i Monaco med sin partner, Maurice Dabbah. Han är ingen känd person, och jag fick lära mig i mitt senaste äktenskap att hålla mitt privatliv borta från media. I ett öppet samtal med Amelia konstaterar Victoria att smärtan är den största känslan hon har. Victoria har inte bestämt sig för att skaffa egna barn än, men Maurice har tre från ett tidigare förhållande.

Livet i Bollnäs, USA, och Monaco därefter

Victoria är uppvuxen i Bollnäs och gillade skidor och hästar som barn. Hon hade dock rest över Atlanten till USA redan vid 21 års ålder. Som hon uttryckte det i en tidigare intervju med Femina upplevde hon den amerikanska drömmen från det att hon klev av planet i Los Angeles och kände att det var hennes plats.

Hon äger fortfarande sina lägenheter i USA och bor nu i Monaco med sin make, även om hon fortfarande reser mycket. Baserad i Monaco arbetar jag mycket i Frankrike, Italien och England inom tv- och filmindustrin. Jag hade därför inget behov av att återvända till USA efter att jag gift mig och börjat tjäna mycket pengar i Europa. Beslutet att flytta till Monaco verkade då självklart. Det ligger mellan Paris och Rom. Jag får dock fortfarande spendera tre månader om året i USA eftersom jag har lägenheter i Miami vid Bal Harbour och New York.

Angående att skaffa barn har Victoria Silvstedt frusit ner sina ägg

Victoria gifte sig med Chris Wragge från 2000 till 2009; deras äktenskap blev dock kortlivat och de skildes. Hon delar för närvarande ett hem med Maurice Dabbah, en man med tre barn från ett tidigare äktenskap. Victoria är dock barnlös själv. Amelia hävdar dock i en intervju att hennes familj är den mest värdefulla ägodel hon har. Jag är omgiven av min familj hela tiden; de är det viktigaste i världen. Jag mår bra när de gör det, och vice versa.

Hon erkänner att hon inte har gett upp tanken på att ha egna barn i framtiden, men det finns frysta ägg. Tja, jag har inte uteslutit möjligheten än. Det finns frysta ägg som jag gillar, men jag är inte säker på om de någonsin kommer att kläckas. Jag har hört från många kvinnor nuförtiden att de inte vill ha barn på grund av krig, galna ledare och klimatförändringar.

Ibland upplever jag samma känslor, men jag förstår också vad ett barns lycka i livet är – en lycka jag skulle ge upp för. Ja, det är tankar jag kämpar med. Tiden får utvisa om det blir barn i framtiden. Victoria Silvstedt, den svenska supermodellen, bor för tillfället med sin partner Maurice Dabbah. Även om de för närvarande inte har barn, är det möjligt att de i framtiden kommer att få några små barn.

Sedan hon gjorde sin stora debut som Fröken Sverige 1993 har Victoria Silvstedt förblivit en stöttepelare i den svenska och globala nöjesscenen. Hennes karriär som modell, skådespelare och artist var blomstrande efter att hon flyttat till USA från Bollnäs, Hälsingland, där hon växt upp. Hon tar nu en annan väg och handlar mycket med aktier och valutor.

Victoria Silvstedt Barn
Victoria Silvstedt Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!