Ayad Al-Saffar Familj

Ayad Al-Saffar Familj
Ayad Al-Saffar Familj

Ayad Al-Saffar Familj

Ayad, en hane född den 25 juli 1964, är för närvarande bosatt på Sveastigen 11 i Djursholm. Det har gått 12 år (sedan den 20 januari 2011) sedan han flyttade till sin nuvarande hemtyp, vilket är okänd. Han delar hem med Sanarya och Marie för tillfället. Ayad söks. Hittills denna månad har vi gjort 158 meddelanden relaterade till honom.

Om Ayad verkligen är engagerad i affärer och investeringar är han förmodligen en entreprenör. Se vilka företag han sitter i styrelsen för längre ner på sidan. Stockholms stad har den högsta koncentrationen av människor som söker efter Ayad. Sveriges Radio rapporterade att han vid 20 års ålder flydde det krigshärjade Libanon och så småningom bosatte sig i ett flyktingläger i Rättvik.

Han hade plockat bär när hans ansökan om uppehållstillstånd godkändes. Dessutom fick han en utbildning inom fordonselektronik innan han satte sig för en karriär inom näringslivet. Norr om Stockholm, i den eleganta stadsdelen Djursholm, bor Ayad al Saffar. Enligt Expressen spenderar han också fritt på exklusiva bilar.

Försäljningen av Ur & Penn till Ayad al Saffar

Han startade Klockgrossisten i Norden 1991 och innehavaren av Ur & Penn hörde av sig till honom nio år senare.. Al Saffar lyckades göra vinst för Ur & Penn.

Fru Ayad al Saffar

Sanarya är hustru till vår affärsman. Familjemedlemmar och avkomma till Ayad al Saffar. Det finns många medlemmar i Ayad al Saffars familj. Han har sju barn från tre äktenskap, i åldern åtta till trettiofem. Abed al Saffar, den äldste av hans barn, driver nu familjeföretaget Ur & Penn, precis som sin far.

Ayad al Saffars rikedom

2021 gick han med ett underskott på 293 303 kronor sett till sitt kapital. Förutom Hléns är han engagerad i Accent, Ur & Penn och Designtorget. Han flydde från Libanon under 1980-talets inbördeskonflikt och hittade arbete med att plocka bär i Sverige; idag är han en av landets mest framgångsrika affärsmän. Ayad Al-Saffar blev en detaljhandelskraft i Sverige med sin erfarenhet av aktiemarknaden.

Som ny ägare till hléns tar han nästa logiska steg i företagets framträdande. Den 15 augusti, med myndighetsgodkännande i hand, överfördes hléns till en ny ägarstruktur under ledning av Ayad Al-Saffar, som också tog på sig rollen som VD. För närvarande pågår arbete med att sätta sig in i företaget, bilda en ny lednings- och organisationsstruktur och lägga ut en kurs för framtiden.

Axel Johnson sålde sitt företag, hléns, i slutet av juni till en grupp investerare under ledning av Ayad Al-Saffar. Ayad Al-Saffar, den nuvarande ägaren av Ur & Penn, kommer att förvärva majoritetskontrollen över hlén genom sitt företag, Axcent of Scandinavia AB. Härstedt & Jansson Invest AB, ägt av Torsten Jansson och Göran Härstedt, kommer att fungera som en passiv finansiell minoritetsinvesterare. Konkurrensverket godkände fusionen i slutet av juli och den slutfördes den 15 augusti.

Jag är glad och hedrad över att bli utsedd till hléns nya vd. För mig är hléns den perfekta sortens verksamhet. Jag har haft mitt öga på den stora etiketten ett tag, och nu har min livslång ambition förverkligats. Men jag är bara igång och med stöd av mina nya medarbetare tänker jag fortsätta göra hléns till den naturliga samlingsplatsen och jag kommer inte vila förrän vi har förvandlat företagets figurer till svarta.

Min första prioritet just nu och inom en snar framtid är att bekanta mig med företaget och alla som arbetar där. Chief Financial Officer, lämnar företaget i samband med VD och ägarbyte. Fram till september fortsätter leveranserna. Jag vill använda detta tillfälle för att uttrycka min tacksamhet till den avgående ledningsgruppen för allt de har gjort för hléns; de har gjort ett enastående jobb.

Som ny VD är mina mål att ersätta hela ledningsgruppen och personalen med mitt eget folk, effektivisera verksamheten, enoch påskynda beslutsfattandet. Ayad Al-Saffar sa: ”Arbetet går bra och jag ser fram emot att presentera den nya ledningen framåt. Han flydde från Libanon under 1980-talets inbördeskonflikt och hittade arbete med att plocka bär i Sverige; idag är han en av landets mest framgångsrika affärsmän.

Ayad Al-Saffar blev en detaljhandelskraft i Sverige med sin erfarenhet av aktiemarknaden. Som ny ägare till hléns tar han nästa logiska steg i företagets framträdande. Happydress AB var en av 714 butiker som var med i 2017 års tävling. löneökningar till 2 797 kr per år (före skatt och SSI) efter den inledande tremånaders provperioden, med 12 månaders bindningstid och ordinarie löneökning till 3 995 kr per år därefter.

På Skärholmens torg har Ayad Al Saffar handlat med klockor i mer än 17 år. Allt är för genomskinligt för skorts, och det är tjugo minusgrader. I dagsläget har han en klockverksamhet värd 700 miljoner kronor (cirka 140 butiker). Mer än hundra miljoner människor drar nytta av hans självlärda vänlighet. En lycklig familj med fem barn, ett stort hem i Djursholm, fyra garagehissar och en femte på väg. Man skulle kunna tro att “invandrarpojken” från Libanon skulle vara nöjd med det, men det är han inte.

Använde motgångar till sin fördel

H&M har blivit ett känt namn på grund av populariteten av dess snabba mode och låga priser. I slutet av 1990-talet försökte Ayad stänga flera avtal för familjeföretaget Ur & Penn, som hade skapats av H&M:s Erling Persson. Företaget såldes på grund av det höga utropspriset. Men Ayad skördade frukterna av den sjunkande pristrenden först under en kort period efter att han tog över ledarskapet för fem år sedan.

Ayad nämnde att en klocka är mer än bara en symbol för framgång när den köps från en exklusiv återförsäljare. Klockan kan fungera som en iögonfallande accent eftersom den inte är en nödvändighet. Torgen kunde bemästra apparaten. Han växte sin verksamhet genom att lyssna uppmärksamt på sina konsumenter och sedan förhandla fram fördelaktiga arrangemang med sina leverantörer. Trots sin brist på formell utbildning, insisterar Ayad: “Jag lärde mig grunderna för försäljning på jobbet.”

Men han vidhåller att det kommersiella klimatet i hans tidigare grannskap var ännu värre när Sverige var en avancerad nationalstat. Om du kommer från Beirut och du inte har några pengar eller förbindelser, säger Ayad att du förmodligen inte kommer att ha lätt att ta dig hit. På grund av min bakgrund som utlänning från ett arabiskt land blir jag orättvist behandlad av mina finansiella institutioner, leverantörer och kunder.

Frasen “Fit is for the Libanese” skrevs i ett brev från en av de stora klocktillverkarna till de återförsäljare som Ayad besökte i sin egenskap av distributör. Efter att ha bosatt sig i Sverige är en invandrare fri att öppna en mängd olika företag, inklusive restauranger och butiker. Den svartsjuka svenskan slår dock till när det går för bra. Han hävdar dock att han nu behandlar mig med värdighet. Andra inkräktare som har gått från att ha trähänder till att ha miljoner på banken

Salvatore Grimaldi från Italien. Omkring 1,6 miljoner människor tog en paus till Sverige, enligt uppskattningar. Han arbetade för Volvo som tekniker i sex år innan han startade sitt eget företag, Grimaldis Mekaniska. Svenska Monark and Crescent, samt italienska Bianchi, ingår just nu i företagets lineup.

Ayad Al-Saffar Familj
Ayad Al-Saffar Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!