Kiana Blanckert Familj

Kiana Blanckert Familj
Kiana Blanckert Familj

Kiana Blanckert Familj – Kiana Blanckert, artist och skådespelare, fyller 16 år samma dag som hon debuterar i Melodifestivalen. Det gör henne till den yngsta artisten i tävlingen. Kiana Blanckert har medverkat i Talent och i huvudrollen i musikalen “Trollkarlen från Oz”. Hennes “Where did you go”-bidrag, som hon kallar ett “popshownummer”, drar igång tävlingen i Malmö på lördag. Nu för tiden är mitt schema fullspäckat. Kiana förklarar, “Just nu är mina nerver så underbart spända att det bara känns bra.”

De var unga för familjen Mello

Den här lördagen är det inte bara hennes födelsedag, utan också dagen då hon tävlar i Melodifestivalen. Hon kommer att vara en av de yngsta artisterna någonsin att delta i festivalen. Först kände jag mig som ett litet barn som kastades in i en vuxen värld. Jag var rädd att folk skulle behandla mig annorlunda på grund av min ålder, men så har det inte alls varit.

Ögonen var på Loreen

Hon utnämner Loreen, som hon kommer att tävla mot på lördag, som en av hennes främsta influenser från tidigare Melodifestivaler. Hon är som en mamma på ett sätt. Kiana hävdar, “Ända sedan jag var kanske fem år gammal har jag sett upp till henne.” I videon ovan berättar Kiana om sin upplevelse av att träffa en hjälte. Kiana Blanckert, en australiensisk sångerska, kommer att göra sin Melodifestivalen-debut 2023. Det som följer är en omfattande sammanfattning av Kiana.

Hur gammal är Kiana Blanckert? För att vara den yngsta deltagaren i Melodifestivalen 2023

Kiana är bara 15 år gammal eftersom hon föddes den 25 februari 2007. Hon fyller 16 på dagen för sin Mello-debut, vilket är tur eftersom det är minimiåldern för att delta i Eurovision Song Contest. Jag är nyfiken på Kiana Blanckerts längd.

Är Kiana bekant med Talang? Finalens framträdande

2021 besökte Bianca Ingrosso, då medlem i Talangs domarpanel, Kianas skola och frågade om hon ville prova på showen. Därefter gick resan till Talang händelselös. Kiana sjöng “When we were young” av Adele på hennes audition, och hon vann direkt både domarna och publiken med sin kraftfulla röst.

Kiana Blanckerts mamma, pappa och lillasyster

Kiana är en australiensare, som vi redan har etablerat. De första åren av hennes liv tillbringade hon i Perth, Australien, med sin familj. De bosatte sig i Tyresö, en förort till Stockholm, de senaste åren. Kianas föräldrar, Henrik Blanckert, 51, och Cecile Blanckert, 48, är också artister. Aleya Bianca är Kianas yngre syster. Kiana Blanckert, en 14-åring som har hyllats för sina sång- och dansförmåga, kom på andra plats i tv-programmet Talang. Domarna var så förtjusta att Kiana gick vidare till semifinal. Kiana röstades därefter fram av den svenska allmänheten att sluta på oavgjort andraplats i finalen den gångna helgen.

Applåderade av domarna

Edward af Sillén, en jurymedlem, konstaterade: “Din röst kommer att ta dig till platser vi bara kan drömma om.” Vänliga ord från andra har värmt Kianas hjärta. Det betyder mycket att den är skriven av experter på området. Och jag uppskattar alla som röstat för mig. Enligt Kiana är det här riktigt galet. Det är fantastiskt att ha kommit hit, speciellt med tanke på hur missnöjd jag var med min egen prestation.

Kiana Blanckert Familj

Det är dags för mig att visa min oöverträffade skicklighet i Sverige. Från ung ålder dansade hon tävlingsinriktat. Hennes danslärare är mamma, Cecile. Hon har alltid varit en dansare. Hennes andra passion är att sjunga. Hon har varit en född artist och sjunger nästan konstant. Detta är, enligt Cecile Blanckert, hennes sanna identitet. Jag är i princip uppvuxen där. Det är nästan som ett andra hem för mig, förklarar Kiana.

Går på röstlektioner

Men passionen för sång har inte sitt ursprung hemma. Jag kan inte minnas en tid då jag inte sjöng. För sex månader sedan bestämde jag mig för att ta sånglektioner för första gången. Jag har kommit långt när det gäller min sångröst. För närvarande måste du drömma om vad? Allt jag vill göra är att sjunga och dansa. Jag siktar på att uppnå det.

Hon är glad att hon fick chansen att visa sina förmågor. För mig är talang en av livets största välsignelser. Det är första gången något jag har gjort faktiskt har gett resultat. Den första händelsen som drastiskt förändrade mitt liv på så kort tid. Jag känner att jag precis har börjat inom mitt område nu.

Kiana Blanckert delade på andra plats i tävlingen “Talang”. Nu tävlar hon i Melodifestivalen för första gången, och hon är den yngsta tävlande. Hon anser att erbjudandet är “dansbart”, och vi håller med. Kiana Blanckert, 15 år gammal, är den yngsta artisten i årets Melodifestivalen. Hon är aktuell med sin låt “Where did you go?”

Tvåa på “Talent”

Den 28-åriga före detta jurymedlemmen Bianca Ingrosso överraskade 15-åringen på hennes skola och frågade om hon ville provspela för “Talang” 2021, där hon till slut fick framgång. Kiana Blanckert framförde “When we were young” av Adele samma dag som hennes audition, och hon gick vidare till semifinal och vann till slut tävlingen. Hennes “Talang”-framträdande placerade henne på oavgjort andra plats med dansbesättningen EEC.

För att vara den yngsta deltagaren i Melodifestivalen 2023

Kiana Blanckert, 15 år gammal, är den yngsta artisten i årets Melodifestivalen. Sedan hon föddes i februari är hon myndig att tävla i Melodifestivalen, den svenska nationella uttagningen till Eurovision Song Contest. Hon anser att erbjudandet är “dansbart”, och vi håller med. MALMÖ. Det som inte kunde ha hänt gjorde det. Kiana Blanckert blev sjuk bara några dagar innan hon skulle uppträda i Melodifestivalen.
I dag, tillägger hon, stod hon mellan repen med en kopp och spottade ut en massa slem.

Populariteten för “Talang” är inte hennes första smak av berömmelse. Kiana Blanckert, 15 år, siktar på ett liknande resultat i årets Melodifestivalen. Men hon har stött på problem de senaste dagarna inför tävlingen. Förra veckan drabbades jag av en sjukdom, och nu äter jag medicin för att bli frisk, förklarar hon.

“Ganska äckligt”, sa Kiana Blanckert

Allt detta har kretsat kring ett lömskt förkylningsvirus. Det sög. Kiana förklarar, “Jag tar kortisontabletter för att bli frisk, och det är ganska äckligt, men mellan repen idag stod jag med en kopp och spottade en massa slem som precis lämnat min kropp.” Trots detta är hon säker på att hon kommer att kunna prestera som bäst på lördag.Varje dag känner jag mig starkare och friskare, säger hon, vilket är jättebra.

Kianas “Where did you go” är hennes Melodifestivalen-bidrag i år. Kiana Blanckert blev tävlingens tvåa i år. Med låten “Where did you go” tävlar nu 16-åringen i Melodifestivalen. För närvarande delar hon sin tid mellan två strandfastigheter i Tyresö, strax utanför Stockholm. “Om det inte var för Mello, skulle jag inte sitta här idag”, sa Kiana om hennes rollbesättning som Ariel i Den lilla sjöjungfrun. Oavsett om du är 36 eller 186, har du förmodligen läst HC Andersens tidlösa berättelse. Du har förmodligen sett filmen om din ålder faller mellan 36 och 6. De flesta av oss har dock en speciell plats i våra hjärtan för historien om den lilla sjöjungfrun.

Kiana Blanckert Familj
Kiana Blanckert Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!