Ralf Vadsmo Familj

Ralf Vadsmo Familj
Ralf Vadsmo Familj

Ralf Vadsmo Familj – Ralf Vadsmo, 59, var travspecialist och före detta TV4-stjärna. Hans liv gick inte att rädda efter att han på tisdagen upptäcktes i ett hjärtstopp. “Alla här är helt chockade”, skriver Douglas Wessman, sonen, i ett mejl till Sportbladet. Enligt Sportbladet har Ralf Vadsmo, som var travspecialist på TV4, gått bort.

“Pappa hittades med hjärtstillestånd i sängen vid 14-tiden igår och hans liv gick inte att rädda”, avslöjar Douglas Wessman i ett sms, som bekräftar hans fars snabba bortgång på tisdagen. Vi är alla i misstro och fasa, barnen och anhöriga.

Förutspått framträdande i TV4:s hästkapplöpningsprogram

Tillsammans med Johan Edlund och Jessica Almenäs var Ralf Vadsmo en gång i tiden en prisad profil i TV4:s travprogram. Han gav råd om kanalen i nio år innan han bestämde sig för att lämna 2015.
Även om jag kanske saknar att jobba, finns det tillfällen då jag tror att det skulle vara roligt att göra det igen. Ralf Vadsmo sa till Sportbladet 2018 att han efter en tid inte längre önskade att han jobbat med trav på tv.

En av anledningarna till sorteringen var att Ralf Vadsmo i tidningen Travronden anklagades för att mörka en häst som vann, och Vadsmo tjänade mycket pengar på. Det ledde till att Vadsmo fick mycket hatbrev. En mans vilja att slåss fick honom att överfalla Ralf Vadsmo i stan. När det gäller hans lön var han och TV4 också osams.

“Obeskrivlig sorg”

Caroline Svedbom är smyckesdesigner som har jobbat med Ralf Vadsmo de senaste åren. Prinsessan Sofia och kronprinsessan Victoria är bland de många kända personer som har haft hennes skapelser.
Sångerskan Sara Varga var en annan nära vän till honom, och de två deltog ofta i kända evenemang tillsammans.

Jag blev chockad och förkrossad när jag hörde att en av mina närmaste vänner hade gått bort. Smärtan är bortom ord. När det kommer till människor är Ralf bland de allra bästa. Ett gyllene hjärta av större storlek än solen själv. Livet, och särskilt hans otroliga barn, var Ralfs största glädjeämnen.

Ralf Vadsmo Familj

Angående Almenäs, “Alldeles för tidigt”

Ralf Vadsmo var också god vän med Åsa Vesterlund, som fanns med i serien “Svenska Hollywoodfruar”.
Att träffa Raffe när jag var 23 år var början på en lång vänskap. Vi delade så många underbara stunder; Jag kände honom i nästan halva mitt liv. Han var en nära vän till mig, och jag är förvånad. Ett större hjärta krävs; Mina djupaste kondoleanser går till hans nära och kära, särskilt hans underbara barn, och jag hoppas att du finner frid i din förlust”, tillägger hon i ett sms.

“Jag blev väldigt ledsen och chockad när jag hörde att Raffe gått bort, alldeles för tidigt”, skriver Jessica Almenäs, tidigare travkollega och tv-personlighet, i ett sms. Vi har gjort otaliga travsändningar tillsammans och jobbat tillsammans länge. På jobbet lyckades vi alltid ha det jättekul! Raffe var en underbar kollega – alltid ambitiös och påläst – och en hängiven vän. Han var nöjd med livet och hade ett stort hjärta.

En sådan tragedi. Jag kan inte låta bli att tänka på hur upprörda hans söner måste vara just nu. Ralf Vadsmo var 59 år gammal. Ralf Vadsmo, som var 59 år och var TV4-karaktär och travspecialist, har dött bort. Douglas Wessnan, ett av Ralfs sex barn, bekräftade nyheten till Sportbladet via sms: “Min pappa hittades död på tisdagskvällen efter ett plötsligt hjärtstopp.”

Ralf Vadsmo, travexpert, gick plötsligt bort efter en hjärtinfarkt

Ingen kunde rädda pappas liv när han upptäcktes i ett hjärtstopp i sängen vid 14-tiden igår. Vi är alla i misstro och fasa, barnen och anhöriga. Efter nio år med nätverket bestämde han sig för att lämna TV4 2015. I en tidigare intervju med Expressen har han utvecklat skälen bakom hans avhopp:

Jag har älskat travet och det har varit väldigt roligt. Men jag tror inte att den ansträngning jag gör är värd besväret. Låt mig ägna mer tid åt mina nära och kära, särskilt mina barn. Men han säger också: Vi är inte helt på samma sida när det kommer till lön och andra liknande saker i samma intervju. Ändå känner jag mig tvungen att förtydliga att ingen av oss har några “hard feelings” mot den andra.

“Enormt stort hjärta” minns Jessica Almenäs om den före detta TV4-profilen

Efter att ha hört de fruktansvärda nyheterna tänkte de före detta travarbetarna förtjust på sin gamla kollega. Beskedet om “Raffes” alltför tidiga död skrämde och gjorde mig ledsen.Vi har gjort otaliga travsändningar tillsammans och jobbat tillsammans länge.Jessica Almenäs säger till Expressen att hon och hennes arbetskamrater alltid trivdes väldigt bra.

Medan Ralf var en auktoritet var Almenäs länge programledare för TV4:s travprogram. Hon berättar vidare att “Raffe” var en otroligt härlig och hängiven vän förutom att hon var en ambitiös och påläst arbetskamrat. Han var nöjd med livet och hade en enorm hjärta. Vilken tragisk situation. Hans sörjande barn står nu i centrum i mitt sinne.

Peter Andersson, tidigare travkollega: “Jag är chockad”

Jag var ganska ny när jag jobbade med honom, säger Peter Andersson, en annan kollega och travspecialist på TV4. Han chattar med Expressen om förlusten också. Han hjälpte mig och var en snäll man. Eftersom Ralf var orolig för andra människor gav han mig råd. Att nå framgång och lycka var viktigt för honom. Det var enkelt. Han verkade så full av liv och vitalitet; hans död har skrämt mig. Travspecialisten Ralf Vadsmos kropp upptäcktes på tisdagsmorgonen. Han nådde en mogen ålder av 59 år.

Ralf Vadsmos tragiska bortgång

Ralf Vadsmo, TV4-profilerare, upptäcktes avliden vid 59 års ålder på tisdagsmorgonen. Enligt Sportbladet har familjen verifierat detta. I travsändningarna i TV4 fanns Ralf Vadsmo som expert i nio år. Bland annat med V75-sändningarna på lördag. Efter ett tag bestämde han sig för att han hellre spenderade tid med sina barn än att arbeta, så han sa upp sig. Han nämnde dock i en tidigare intervju med Sportbladet att han blivit hotad.

– Det kom fram någon och ville slåss medan jag och mina barn gick på Sveavägen, anmärkte han då. Caroline Svedbom är en smyckesdesigner som har samarbetat med Ralf Vadsmo de senaste åren. Prinsessan Sofia och kronprinsessan Victoria är bland de många kända personer som har sportat Svedboms skapelser.

Efter att ha lämnat TV4 hade Ralf Vadsmo framgångar inom en rad områden, bland annat travsporten och senare i spelbolaget Svenska Spels tv-sändningar. Vid 59 års ålder upptäcktes han avliden på tisdagsmorgonen. Ingen brottslighet misstänks av polisen. Han lämnar denna värld med sex avkommor.

Hur Ralf Vadsmo gick bort

I ett sms bekräftade sonen Douglas Wessman uppgifterna för Aftonbladet sport. Ingen kunde rädda pappas liv när han upptäcktes i ett hjärtstopp i sängen vid 14-tiden igår. I sitt sms uttryckte han att hela familjen, inklusive barnen, är i misstro och skräck. Ralf “Raffe” Vadsmo avled oväntat i tisdags. Historien kretsar kring ett hjärtstillestånd, enligt Aftonbladet. Han blev först berömmelse för 16 år sedan och förblev en fast del av trav-TV fram till 2015.

Åsa Elmroth var en av hans kollegor under den perioden. Han var en fantastisk kollega och en kär vän till mig, så denna nyhet kom som en enorm chock för mig. När jag såg alla bilder på min telefon insåg jag hur roligt vi hade. Hans kollegor och människor i hans omedelbara närhet var alltid viktiga för honom. Hon tycker att han är en riktigt snäll och välkomnande person.

“Livet är fullt av överraskningar”

En annan av Vadsmos gamla trav-tv-kollegor som blev häpen över nyheten var Peter Henriksson. Tragiskt nog lämnade han denna värld alldeles för tidigt; den här nyheten krossar mitt hjärta. Min tid med honom är fylld av omhuldade minnen. Det var aldrig en tråkig tid, högt i tak och mycket skratt när vi reste landet runt och gjorde travsändningar under några år. Han tillägger att han var en snäll och stödjande vän, en ambitiös medarbetare och en påläst individ.

Något hindrade oss från att träffas för några månader sedan, trots att vi hade planerat det. Att veta att den möjligheten inte kommer att dyka upp igen är otroligt smärtsamt. Mina djupaste sympatier är med hans söner och andra familjemedlemmar. David Neves, en annan person han träffade på traven, rekommenderade att han skulle börja sin karriär inom trav-tv till produktionsföretaget OTW, som han hade arbetat för då.

Ralf tog en paus från travpubliken ett tag efter att han slutat sända på Kanal 75. Sedan, i januari 2019, var han en go-to-kille för travsändningar i Svenska Spel, särskilt de med David Neves i huvudrollen. Vi är inte bara vänner sedan länge, utan vi gjorde också en sändning tillsammans förra veckan. Som brukligt för polacker hade vi en liten diskussion efter lördagens V75-omgång, och han stönade lite över att Real Scotch låg i den sista kategorin.

Tragiskt och hastigt skrivet meddelande. Framför allt var han en rolig vän som jag kommer att minnas. Vid 59 års ålder lämnar Ralf Vadsmo efter sig en yngel på sex. Familjen har gett sin välsignelse till en publikation genom Douglas Wessman, sonen. Tillsammans med orden “pappa” skriver han: “Vi kommer alltid att älska dig.”

Ralf Vadsmo Familj
Ralf Vadsmo Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!