Rocky Stjärna Död

Rocky Stjärna Död
Rocky Stjärna Död

Rocky Stjärna Död – Enligt The New York Times har “Rocky”-skådespelaren Burt Young, som nominerades till en Oscar för sin insats, gått bort. Han var ganska gammal vid 83. Burt Young hade en lång karriär inom både teater och film, men hans mest kända framträdanden var från 1970-talet, då han spelade i filmer som “Chinatown” av Roman Polanski.

Burt Young är dock mest känd för sin skildring som Rockys bästa vän Paulie. Sylvester Stallone fick sin start i filmbranschen med “Rocky”, en bild från 1976 om en boxare som vinner en resa till en VM-turnering. Du var en fantastisk man och en fantastisk skapare. Stallone kommenterar på Instagram, “Jag och världen kommer att sakna dig väldigt mycket.”

Bilden vann tre Oscarsutmärkelser, men Burt Young, som nominerades till bästa manliga biroll, tog inte hem någon hårdvara. Burt Young var med i alla fem “Rocky”-uppföljare och gjorde uppträdanden i program som “Mash” och “The Sopranos”. Stora roller i filmerna “Once Upon a Time in America” och “Terminal Brooklyn” presenterade honom i hans filmarbete.

New York Times rapporterar att skådespelaren Burt Young har gått bort. Medan hans roll som Paulie i storfilmen “Rocky” gav honom en Oscarsnominering, hade han också en framgångsrik teaterkarriär och medverkade i flera filmer under hela 1970-talet. Du var en fantastisk man och en fantastisk kreatör.

Skådespelaren Burt Young, 83, har gått bort. Han nominerades till en Oscar för sin roll som Paulie i “Rocky”-filmerna. Kollega och vän, Sylvester Stallone sörjer Burt Young. Amerikanska medier rapporterar att Young gick bort den 8 oktober, även om hans bortgång just nu blir känd. Oscar-nominerad för sin roll i “Rocky” (1976), dog skådespelaren vid 83 års ålder.

Rocky Stjärna Död

Young porträtterade den hänsynslösa slaktaren och brodern till Rockys kärleksintresse, Adrian. Han var ansvarig för de ikoniska träningsmontagen där Rocky Balboa dunkade på enorma köttskivor. Det fanns ytterligare fem filmer med honom. (För ett antal av dem var han också nominerad för Razzies)

Burt Young, vars förnamn var Gerald Tommaso DeLouise, har å andra sidan medverkat i inte mindre än 165 filmer och tv-program. Han har medverkat i filmer av bland andra Polanski (1974:s “Chinatown”), Sergio Leone (1984:s “Once Upon a Time in America”) och Tom McCarthy (2011:s “Win Win”). Min kära vän Burt Young, du var en enastående människa och ett kreativt geni. Världen och jag kommer att sakna dig fruktansvärt… RIP”, skrev Stallone på Instagram.

Karriär

Sylvester Stallone, eller “Sly” som han ibland kallas, är en mångbegåvad skådespelare som har utmärkt sig i en mängd olika genrer. Porträtteringen av Vietnam-veterinären John Rambo i Rambo-filmerna och boxaren Rocky Balboa i Rocky-filmerna är de som han är mest känd för. Manus till Rocky, First Blood och Cliffhanger skrevs alla av Sylvester Stallone eller med hans samarbete.

På mindre än en vecka skrev han manuset till Rocky. Stallone fick en Oscarsnominering för sin roll i Rocky, men han har också 10 Golden Raspberry Awards till sitt namn. I filmen Rhinestone hade Stallone även en sångroll. När han insisterade på att göra Snuten i Hollywood till en seriös actionfilm istället för en komedi, togs Eddie Murphy in för att spela huvudrollen.

Utmaningar i Sylvester Stallones ansikte var delvis förlamad och en nerv skadades under hans förlossning. Detta förklarar hans karaktäristiska sluddriga tal och sorglösa uppträdande. Stallone är syskon till den berömda skådespelaren, sångaren, musikern och kompositören Frank Stallone. Sedan deras bröllop 1997 har han och hans fru Jennifer Flavin fostrat tre barn tillsammans. Han var tidigare gift med Sasha Czack från 1974 till 1985; de har två barn från det förbundet.

För andra gången var Brigitte Nielsen inblandad (från 15 december 1985 till 13 juli 1987). Seargeoh, hans son, föddes 1979, och han har autism. Förutom Sophia Rose (född 27 augusti 1996), Sistine Rose (född 27 juni 1998), Scarlet Rose (född 25 maj 2002) och framlidne Sage Stallone (född 5 maj 1976 och död 13 juli 2012 ), han är pappa till fem barn. Sage Stallone agerade mot “Sly” i Rocky V (1990) och Daylight (1996).

Arnold Schwarzeneggers rivalitet

Som actionhjälte har Stallone alltid varit i direkt konkurrens med Arnold Schwarzenegger. I båda deras filmer är detta ett diskussionsämne. I det andra universum av Schwarzeneggers The Last Action Hero dyker Stallone upp i en videoannons för Terminator 2: Judgment Day. Innan Arnold Schwarzenegger gick in i politiken gjorde han en cameo i Sylvester Stallones Demolition Man.

Arnold Schwarzenegger passerar en massiv affisch för Rambo III i filmen Twins. Han jämför storleken på Stallones biceps med sin egen, skrattar och tittar sedan tillbaka på affischen. Schwarzeneggers fru i True Lies använder också frasen “Jag gifte mig med Rambo” efter att ha fått veta att hennes man är en spion och efterr han räddar hennes liv. Stallone och Schwarzenegger säger att de är goda vänner trots deras professionella rivalitet, och gör jämförelser med Al Pacino och Robert De Niro.

Stallone hävdar att han och Arnold var nära vänner på 90-talet. Arnold dök upp för första gången i en film med Sylvester Stallone 2009, när Stallone bad honom att göra ett framträdande i hans film The Expendables. Stallone har en metallplatta i nacken eftersom han bröt den när han filmade The Expendables.

K-pop-legenden och tidigare Astro-medlemmen Moonbin har gått bort. 25-åringen, vars riktiga namn var Moon Bin, upptäcktes enligt uppgift död i sin lägenhet. Skivbolaget Fantagio bekräftade nyheten på Twitter och skrev: “Den 19 april lämnade Astro-medlemmen Moon Bin oväntat vår värld och blev en stjärna i skyn.”

Det har inte gjorts någon upptäckt av dödsorsaken. När Astro först träffades 2015 var de sex av dem. “Candy sugar pop” och “Crazy sexy cool” är bara två av låtarna som har släppts av bandet. Sedan Rockys avgång består bandet nu av MJ, Jin Jin, Cha Eunwoo och Sanha.

Rocky Stjärna Död
Rocky Stjärna Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!