Shima Niavarani Familj, Pojkvän, Förmögenhet, Längd, Flickvän, Barn 

Shima Niavarani Familj
Shima Niavarani Familj

Shima Niavarani Familj – Shima Niavarani, en 35-årig skådespelerska, är en av de tävlande i STARS at the Castle 2021. Hon har funnit framgång och tycker om att göra enstaka framträdanden. Men vad är Shimas perspektiv på familjelivet? I vilken utsträckning återspeglar din syn på kärlek och barn ditt tänkande?

Älska livet sett från Shimas egna ord

Kärlek var något som Shima Niavarani diskuterade fritt. Minst en gång vart fjärde år hittar hon kärleken eller hittar sin “för evigt person” i sitt hjärta. Vart fjärde år träffar jag den som kommer att vara min “för evigt person” och jag faller pladask för dem. Och detsamma gäller med vänskap.

Enligt vad Shima redan har berättat för Aftonbladet kan du när du har kommit under huden på mig ringa vid tretiden på morgonen berusad och hävda att du behöver hjälp. Även om vi inte har pratat på flera år, fortsatte hon med att säga: “Jag skulle gärna komma ut i mina bekväma kläder och rädda personen.”

Erfarenheter i familjelivet från arbetarklass till minimal livsstil

Tillsammans med sin pappa flydde Shima Niavarani Teheran, Iran, för Sverige när hon bara var fyra år gammal. Allt var övergivet. Hima Niavarani är en anmärkningsvärd svensk skådespelerska. De hade dock en längre resa genom Turkiet och Schweiz innan de återförenades med resten av familjen. Förra året hade Shimas mamma och bror rymt till Sverige.

Min familj och jag gick från att leva bra till att leva på väldigt lite efter att ha upplevt en dramatisk nedgång i vår ekonomiska situation. Så när sommarlovet var över kom jag alltid tillbaka till skolan som dottern Wednesday i familjen Addams, med mitt kritvita ansikte och svarta hår, säger Shima till Aftonbladet och förklarar att familjen inte hade råd med någon form av lyx. eller semester.

Shima Niavarani Familj

Är det något Shima gillar att ha en familj?

Att skaffa barn är något Shima inte kan förstå att vara utan för tillfället, men hon hoppas få det någon gång. Trots sken av motsatsen säger skådespelerskan att hon är en lojal, medkännande och familjeorienterad person. Jag har en djup medkänsla för barn. Som Shima har sagt till pressen, “Jag kan inte föreställa mig ett liv utan många barn”, och hon hoppas på att få en stor familj någon gång. Göta Lejon ligger på Götgatan 55 på Södermalm i Stockholm och är ett teater- och biografkomplex.

Allmän

Inom kvarteret Vägaren på Götgatan 53-57 hittar du bostads- och affärskomplexet Götgats slott med fokus på Göta Lejon. Bostaden uppfördes mellan 1926 och 1928 enligt arkitekt Birger Borgströms planer. Huset prunkar med en blocklång putsfasad som utstrålar en sträng modernism förankrad i nyklassicismen.

Designen framhäver horisontalitet genom djärvt avgränsade golvband. Göta Lejon, som först invigdes den 25 januari 1928, var en science fiction-teater med 1 307 platser (varav 541 på läktaren). Före 1940 hade den varit den största teatern i Stockholm och sedan dess var den den näst största. Entrén pryds av ett lejontak i koppar, ritat av Einar Forseth, som också målade salongen.

Nils Enbergs och Carl Elmbergs stuckatur pryder den och i entrén finns ett verk av Hugo Borgström. Skulptören Carl-Oscar Avén pryder galleriet med sina muser. Folkungagatan och Kocksgatan tjänar båda entréer till teatern. I närheten låg värdshuset Källaren Hamburg, som revs 1912. Den självlärda skådespelerskan Shima Niavarani har gjort framträdanden i en mängd olika TV-program och serier under de senaste åren.

Från småskaliga animerade inslag till massiva långfilmer, Shima har hittills medverkat i nästan femtio teater-, film- och tv-produktioner. För att lägga till rekordet, hon är lite av en sångfågel och har en fantastisk pipa! Men när hon gör intervjuer i en mer formell miljö diskuterar hon främst sina aktuella projekt snarare än att öppna upp och bli personlig.

Shima Naivarani ger tankar till sitt personliga liv

Hon besökte TV4:s Hellenius Hörna i helgen då hon i förbigående diskuterade sitt privatliv. Programledaren, David Hellenius, påpekar tidigt att Shima Niavarani är bevakad över att diskutera sitt personliga liv i offentliga miljöer, och han uttrycker en viss nyfikenhet angående hennes motivering till denna återhållsamhet.

Det är inget mål i sig. Jag ville inte komma verka som någon som betonade behovet av ärlighet. Vi är trots allt fortfarande i det officiella utrymmet och har sociala medier. Det är 2020. Enligt Shima Niavarani är definitionen av integritet följande. Istället för att uppehålla sig vid personliga angelägenheter, anser Shima Niavarani att hennes inlägg borde vara av intresse för en bred publik. På frågan om sitt personliga utrymme säger hon: “Det här är saker som är viktiga bara för mig och inte för resten av världen.”

Så om jag vill dela något meningsfullt om mitt liv eller mina upplevelser måste jag överväga om det jag har att säga kommer att påverka andra eller inte. Sedan delar jag gärna med mig av anekdoter från mitt liv och slutför uppgiften. Det är nyckeln till att ansluta. Men tänk om det är så enkelt som det här: “Åh mitt förhållande…Stefan. Om du ska säga “ja, det, det där,” så borde du komma ut med ett album som tar upp denna smärta.

Kärlek drabbar Shima Nivarani vart fjärde år: “typ som ett skottår”

Angående Shima Niavaranis romantiska liv har hon avslöjat att hon upplever en romantisk crush vart fjärde år. Det är precis, för att jag klämmer in den och sedan projicerar all min kärlek till en stackars sak, så det är som att jag firar något slags skottår, säger hon samtidigt som hon skrattar och fortsätter med att förklara att det faktiskt är så för henne.
Shini Naivaranis nya romans

Det är ett “skottår” enligt Shima Niavarani, och hon är också säker på att hon är i ett kärleksfullt förhållande. Just i detta ögonblick är det fjärde året; hon säger sig vara kär och ler upprymt. Tillsammans med att vi var helt förtjust såg vi henne senast som Molly i musikalfilmen Part of my heart, och hon spelar just nu som Lily i TV4:s relationskomedie Sjölyckan.

Skådespelerskan Shima Niavarani, 35, är planerad att dyka upp på Stars at the Castle 2021. Hon har rönt framgångar och tycker om att göra enstaka framträdanden. Men vad är Shimas perspektiv på familjelivet? I vilken utsträckning återspeglar din syn på kärlek och barn ditt tänkande?

Älska livet sett från Shimas egna ord

Kärlek var något som Shima Niavarani diskuterade fritt. Minst en gång vart fjärde år hittar hon kärleken – eller hittar sin “för evigt person” – i sitt hjärta. Vart fjärde år träffar jag den som kommer att vara min “för evigt person” och jag faller pladask för dem. Och detsamma gäller med vänskap.

Enligt vad Shima redan har berättat för Aftonbladet kan du när du har kommit under huden på mig ringa vid tretiden på morgonen berusad och hävda att du behöver hjälp. Även om vi inte har pratat på flera år, fortsatte hon med att säga: “Jag skulle gärna komma ut i mina bekväma kläder och rädda personen.”

Erfarenheter i familjelivet – från arbetarklass till minimal livsstil

Tillsammans med sin pappa flydde Shima Niavarani Teheran, Iran, för Sverige när hon bara var fyra år gammal. Allt var övergivet. De hade dock en längre resa genom Turkiet och Schweiz innan de återförenades med resten av familjen. Förra året hade Shimas mamma och bror rymt till Sverige.

Vi gick över från en överdådig livsstil till en av extrem fattigdom, där varje medlem i familjen skrapade förbi på jordnötssmör och mjöl. Så när sommarlovet var över kom jag alltid tillbaka till skolan som dottern Wednesday i familjen Addams, med mitt kritvita ansikte och svarta hår, säger Shima till Aftonbladet och förklarar att familjen inte hade råd med någon form av lyx. eller semester.

Är det något Shima gillar att ha en familj?

Att skaffa barn är något Shima inte kan förstå att vara utan för tillfället, men hon hoppas få det någon gång. Trots sken av motsatsen säger skådespelerskan att hon är en lojal, medkännande och familjeorienterad person. Jag har en djup medkänsla för barn. Som Shima har sagt till pressen, “Jag kan inte föreställa mig ett liv utan många barn”, och hon hoppas på att få en stor familj någon gång.

Tillsammans med Måns Zelmerlöw kommer 35-åriga skådespelaren och artisten Shima Niavarani att leda “Melodifestvalen”-finalen senare i år. Trots detta har det inte varit någon picknick att ta sig dit.
I SVT:s “Stjärnorna på slotlett” berättar hon om familjens prövningar att tvingas lämna Iran under ett inbördeskrig. Shima Niavarani säger: “Att vi kom igenom det där” kommer alltid att ligga henne varmt om hjärtat.

Shima Niavarani Familj
Shima Niavarani Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!