Thomas Stenström Familj

Thomas Stenström Familj
Thomas Stenström Familj

Thomas Stenström Familj – Thomas Stenströms låt “Hit me hard in the face” slungade honom till berömmelse över en natt, och i år kommer han att vara med i “Så mycket bättre”. Berätta om kvinnan han är med. Just det, Rebecca Hedén, flickvännen blev fru. Thomas Stenström var glad över att få veta att han kommer att uppträda på evenemanget Så mycket bättre 2021. Eftersom Thomas konsekvent ses under säsongen måste han ha tillbringat en hel del tid borta från sin fru Rebecca Hedén. Rebecca Stenström är Thomas fru, men vem är hon?

Vad är Rebecca Hedéns relationsstatus med Thomas Stenström?

Thomas Stenström har en flickvän som också är mer än bara en flickvän för honom. De blev precis hopkopplade! Även om Rebecca nu går förbi Stenström i sina nätprofiler är hennes juridiska efternamn Hedén. Thomas har historiskt sett varit cagey när han diskuterade sitt förhållande. Ja, Thomas bekräftade det. Vilken ålder och vilket land tillhör Rebecca Stenström Hedén? Rebecca Hedén är för närvarande 34 år gammal. Hon föddes den 22 oktober 1987. Eftersom Thomas är 32 är hon ett år äldre än honom.

Paret delar bostad i Stockholmskvarteren Hägersten. Thomas Stenströms flickvän Rebecca har ett Instagramkonto; vad är hennes handtag? Rebecca har, till skillnad från Thomas, valt att hålla sin Instagram-aktivitet hemlig. Hennes handtag är “beccastenstrom” och hon har nästan 200 följare när detta skrivs. Hennes inlägg på sociala medier är reserverade för nära vänner och familj.

Kan du berätta om Rebecca Stenströms verk?

Rebecca har varit anställd på AW Academy Sweden sedan 2016, innan dess arbetade hon tre år på Academic Work. Hon arbetade för Stadium från 2007 till 2015, vilket gjorde henne till en riktig Stadium-veteran. Rebecca tillbringade senare delen av sitt liv vid Södertörns högskola, där hon studerade till personalspecialist. Den välrenommerade artisten Thomas Stenström valde att medverka i “Så mycket bättre” trots att han hade ett ljumt intryck av föreställningen inför sitt engagemang.

Den här veckan filmade han nästa säsong av programmet med musiker som Viktor och Gustaf Norén, Siw Malmqvist, Peter Jöback och Melissa Horn. Jag gillar den surrealistiska kvaliteten på miljön här. Enligt honom är “vardagen” inte så bra. Jag gick in i det blind, utan några förutfattade meningar eller idéer om vad jag skulle förvänta mig. Men jag måste erkänna att det har varit en oerhört trevlig upplevelse. Det finns många coola människor här som har lagt ner lika mycket tid på samma aktiviteter som jag har.

Thomas Stenström, som blev känd för att till sin låt “Sl mig hart i sägen”, har aldrig haft några problem att prata om sig själv, även när samtalen har avlöst varandra som han inte förväntat sig. Vi har täckt mycket mark i våra diskussioner som jag inte ens hade tänkt på. Det är alltid en individuell fråga för mig; Jag har aldrig upplevt något annat. Men det är tufft att öppna sig om privata frågor. Den största skillnaden är att en kamera nu är direkt vänd mot dig.

Thomas Stenström Familj

Uddevallakonstnären hade några idéer angående veckans händelser när hans medverkan offentliggjordes i våras. Vin och kvällsmat är obligatoriskt, och jag kan hjälpa till med båda. Det gjorde jag ett tag, erkände han i radioprogrammet Gry Forssell och vänner. Han erkänner att veckans betydelse var mer än bara en bild.

Mycket vin och kvällsmat har förbrukats. Du har även middagssamtal. Många saker har visat sig vara för mycket att hantera. Vi ser inte det här som ett tv-program. Vi är en del av några väldigt saftiga tider just nu. Vilket jäkla privilegium det är att vara inom två meter från Cherrie under en föreställning. Du måste vara utmattad efter allt du har hört om veckodagsschemat.

Den rör sig i en rasande takt. Jag tror att min mamma, en sjuksköterska som också fostrade tre barn, var mer utmattad. Att gå upp klockan fem på morgonen för att bära betong måste ha varit värre för min pappa, det är jag säker på. Mot bakgrund av det är svaret nej, jag är inte utmattad. På hotell Gr Gsen på Gotland är inspelningen av “Så mycket bättre” i full gång.

Enligt Thomas Stenström är livet som en torktumlare full av fantastiska och mäktiga stunder. Thomas Stenström och Melissa Horn är de enda permanenta skådespelarna i den nya säsongen; de var där under hela inspelningsprocessen. Det är som att vi gick ut gymnasiet under olika år. Väldigt snabbt, man kommer nära och vänlig. Enligt Thomas Stenström så hämtas en ersättare när någon väl åker.

“Väger varje ord”

TT:s resor till platser är inte en del av en typisk inspelningsdag, utan tjänar snarare till att enrich tidigare sända avsnitt. Musikerna förbereder sig för intervjuer medan de strosar runt på gräsmattan i sommarvärmen. Den genomsnittliga dagen börjar klockan 07.00 och slutar klockan 01.00 med regelbundna evenemang, shower och luncher emellan. Artisterna använder mikrofoner hela dagen lång.

Det är inte lätt att ha en kamera riktad mot dig mitt i ingenstans när du njuter av din morgonmåltid. Att säga saker kräver mycket mer ansträngning eftersom man måste väga varje stavelse, som Thomas Stenström uttrycker det. TT: Hur känns det att höra sin egen musik i en annan tonart?

Ni kunde lika gärna ha skrivit låten tillsammans utan att någonsin träffas. All min musik är ganska introspektiv. Det är konstigt när jag skapar en låt om min lillebror och Cherrie omvandlar den till en hjärtesorgslåt om sin partner. Thomas Stenström hävdar att vi nu kan träffas i en studio när vi tidigare inte hade vågat.

Den här säsongen av Så mycket bättre har Thomas Stenström och Melissa Horn i rollerna som medprogramledare. Och han och hans fru, Rebecca Hedén, äger en privatbostad. Hans singel 2014 “Hit me hard in the face” blev en hit, och han och Melissa Horn fungerar nu som säsongens värdpar. Efter populariteten av Hit me hard in the face har Thomas Stenström släppt en uppsjö av musik, varav en del innehåller Stenström som täcker andra kända artisters låtar.

Det har släppts fem album genom åren, och i en intervju med DN gav han följande beskrivning av det senaste, Dreamer: Det handlar om att vara glad och ledsen, älska och förlora och leva ett fullt liv. Folk bortser ofta från mina åsikter för att de antar att jag är för sentimental. Men jag menar varje ord av detta. Ju allvarligare situationen är, desto bättre. I samma intervju framhåller han att hans låtar är baserade på hans egna erfarenheter.

BO HOS REBECCA HEDÉN

Thomas Stenström bor för närvarande med sin fru Rebecca Hedén privat. Platser för fruarna söder om Stockholm tillhandahålls. Thomas har länge varit i ett engagerat förhållande med Rebecca, men han diskuterar sällan deras status som par. Vi har blivit vana vid att höra de svenska artisternas personliga berättelser i Så mycket bättre, så det ska bli intressant att se vad han bestämmer sig för att avslöja.

Deltagande 2021 är där de verkligen lyser. Som jag redan har sagt kommer Thomas Stenström och Melissa Horn att dyka upp som säsongens programledarpar i varje avsnitt. Artister av kalibern Siw Malmqvist, Maxida Märak, Daniel Adams-Ray, Moonica Mac, Casper Janebrink, Cherrie, Viktor och Gustaf Norén, Marie Nilsson Lind, Harpo, och Andreas Mattsson kommer att finnas med i olika avsnitt. Rebecca Hedén, hustru till Thomas Stenström, fyller 36 år hösten 2023. Hon föddes den 22 oktober 1987. De har dejtat i flera år, men de har aldrig erkänt det offentligt. AW Academy Group listar Rebecca som deras Head of Learning & Development på LinkedIn.

Sånger av Thomas Stenström

När Thomas Stenström släppte “Sl mig hart i ssen” 2014 blev det en omedelbar hit. En karriär inom musik är inte något som alltid har tagits för givet. Han jobbade tidigare på Coop och förväntade sig aldrig att göra ett liv på musiken. Sami beskriver hur Hans musikkarriär tog fart efter att han skickat in två låtar som han skrivit i hemlighet till Ted Gärdestad-stipendiet. Sedan jag var tonåring hade jag skrivit låtar på svenska som jag aldrig spelat för någon. Låtarna handlade om nervositet och liknande frågor. Det var första gången han någonsin spelade två låtar för någon, och första gången någon någonsin sa till honom att de var bra.

Thomas Stenströms arbetsliv

Thomas Stenström fick förtroende och ekonomiskt oberoende tack vare hyllningen och, viktigast av allt, belöningen på 100 000 norska kronor. Han tillbringade sommaren med att arbeta med sitt band och låtar, arrangera studiotid och starta sin karriär. När jag fick reda på det hade jag exakt hundra norska kronor på mitt bankkonto.

I min kultur, när du förklarar att pengarna är borta, är de faktiskt borta. Ingen kan ta pengar ur en nödfond. Så när jag var 22 och hade 100 000 dollar placerade på mitt konto direkt, sa jag till Coop: “Fy fan. I en intervju med Sami tillägger han: “Nu ska jag spela med mitt band.” Efter att ha inkluderats i en rörande reklam för Cancerfonden 2020 fick låten “Ser du månen där du är i natt? (Tillsammans igen)” stor uppmärksamhet. Låten fick genast en stor fanskara.

Känner du “Slå mig hårt i ansiktet”-killen? Thomas Stenström är tillbaka med en helt ny låt. Popmästerverket “Adios Amigos” släpptes just idag. Han beskriver gången han blev nitad i ansiktet på en konsert för Café. Thomas Stenström, som skrev en av decenniets mest populära dansgolvssinglar, Slä mig hard i säs, har återvänt med en helt ny popbackbeat som heter Adios Amigos. Uddevallafödde Stenström släppte det mer indierockiga albumet Rör inte min kompis 2014, efter.

Thomas Stenström Familj
Thomas Stenström Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!