Tom Jones Död

Tom Jones Död
Tom Jones Död

Tom Jones Död – Thomas John Woodward “Tom Jones”, född 7 juni 1940, i Treforest, Mid Glamorgan, Wales; adlad 29 mars 2006, är en brittisk (walesisk) sångerska. Smeknamnet “The Bull of Wales” har applicerats på Jones. Tom Jones, son till en gruvarbetare, började sin musikkarriär i mitten av 1960-talet och har haft fortsatta framgångar sedan dess. Genom åren har han experimenterat med ett brett utbud av musikgenrer – inklusive country, rock, pop och på senare tid disco – allt med varierande framgång.

Tom Jones har också utvecklat ett starkt sexuellt rykte; många kvinnor kastade av sig byxorna under hans enormt framgångsrika Las Vegas-akter från 1970-talet, som sändes i Sverige. De kom nära vid den här tiden, och han hävdar att han och Elvis Presley ofta duetterade på gospellåtar. Trots sitt rykte som kvinnokarl och sina många utomäktenskapliga affärer förblev.

“The Bull of Wales” troget gift med sin barndomskärlek Melinda “Linda” Trenchard från 1957 fram till hennes död 2016. Paret knöt ihop en månad innan deras födelse unge. 1988 välkomnade Jones och modellen Katherine Berkery sin son till världen. Jones förnekade faderskap först, men 2008 kom han ren och sa att han var pappan. Han har dock inte uttryckt någon önskan om att umgås med sin son.

Tom Jones “It’s Not Unusual” var hans genombrottssingel 1965. Medan “A Boy from Nowhere” nådde en topp på #2 på UK Singles Chart 1987, var det sena 1970-talet och början av 1980-talet inte bra kommersiellt för Jones.The “Kiss”-låten. Hans hitsingel “Sex Bomb” nådde en topp i popularitet i slutet av 90-talet. Samtidigt hade hans band, The Cardigans, en nummer ett hit med sin cover av “Burning Down the House” av Talking Heads. Han har täckt och omtolkat många Beatles-låtar.

I filmen Mars Attacks från 1996 spelar Tom Jones sig själv. I rollerna i “The Fantasticks” fanns Jones och Harvey Schmidt. Duon har arbetat tillsammans i flera ytterligare projekt. Off-Broadway-publiken har njutit av historien om ett ungt pars blomstrande romans i “The Fantasticks” sedan pjäsens debut 1960. Det har varit uppsättningar av musikalen även i Sverige, framför allt på Malmö Opera.

1998 blev Tom Jones erkänd för sina prestationer inom teaterbranschen och valdes in i American Theatre Hall of Fame. Tom Jones ålder angavs till 95. Institutionen för engelsk litteratur vid Ghent University i Belgien använder Taylor Swifts låt “Shake It Off” som grund för en föreläsning under höstterminen. Eleverna i den här klassen “Literature: Taylor’s version” kommer att utmanas att hitta kopplingar mellan Taylor Swifts texter och klassiska verk av engelsk litteratur.

Elly McCausland, forskningsassistent vid ett universitet och ett stort Taylor Swift-fan, är ansvarig för kursen. Jag hoppas kunna visa eleverna att ett nytt förhållningssätt till klassiska verk kan göra dem mer lättillgängliga. Taylor Swift säger till The Guardian att många av de teman hon utforskar i sin musik idag kan spåras tillbaka till Shakespeare.

Det belgiska utbildningsprogrammet är dock inte pionjären på detta område. New York Universitys Clive Davis Institute var först med att erbjuda en kurs om Taylor Swift förra året. Enligt The Guardian har det inspirerat en rad liknande klasser på campus runt om i USA.

Linda Trenchard, Tom Jones fru sedan 59 år, dog i lungcancer 2016. Efter att hans fru dog började den internationella kändisen skylla sig själv och sökte hjälp av en terapeut. Tom Jones berättade i en intervju för The Mirror att han kände sig hjälplös efter en tragedi av denna omfattning. Tom Jones skyller sig själv för förlusten av sin fru Linda, och han erkände precis lika mycket i en intervju med The Mirror.

Tom Jones spelade in och sjöng Bob Dylans “What good am I?” efter hans fru Linda Trenchards död, som han var gift med i 59 år men som dukade under för lungcancer. När han lyssnade på musiken började han undra om han kunde ha gjort något för att förhindra sin frus död.

börja plåga ditt sinne. Enkelt uttryckt, det gjorde hon inte. En del av dig önskar att du hade sagt till henne att hon behövde gå. Tom Jones berättade för The Mirror att låten fick honom att känna mycket känslor. Ja, det var den låten jag fruktade. Till hennes glädje var det perfekt.

Började rådgivning efter sin frus död

Sångaren gick till behandling efter att Linda dog 2016, och hans terapeut pressade honom att framföra låten igen. I Los Angeles delade jag låten med en kvinna som jag träffade. Det är den första att prova, sa hon; “röra till de du är rädd för.” Det första jag gjorde var att samla ihop några av mina musikaliska vänner.

Tom Jones har varit änkeman i nästan tre år, och han har precis börjat känna sig som sig själv igen. Ärren bleknar med tiden. Det är omöjligt att klara av livet efter en tragedi av den storleken. Verkligheten med “Så här kommer det att bli nu”, säger han till tidningen, blir uppenbar först efter en tid.

Sett med Elvis ex-fru Priscilla

Det har gått rykten om att Tom Jones och Priscilla Presley är romantiskt inblandade på grund av deras många offentliga framträdanden tillsammans de senaste åren. De tillbakavisade dock anklagelserna om förhållandet. Tom Jones å sin sida avslöjar att han känner folk som varit i liknande situationer.

Visst har man bekanta som varit där och gjort det. Förlusten av vänner är ännu en aspekt av åldrandet som jag tycker är oattraktiv. De har redan lämnat. En positiv aspekt av att gå vidare för att driva en passion är möjligheten att träffa nya människor som delar den passionen. All tystnad. Det är bra. Och alla ger en hand. Ett sorgset “jag tror inte det, nej” är artistens dystra svar på frågan om han planerar att bli kär igen.

Tom Jones Död

Tom Jones fru, Melinda Rose Woodward, har gått bort. Hon var 75 år när hon gick bort i söndags av cancerrelaterade komplikationer. Ett meddelande på Tom Jones officiella hemsida bekräftar hans bortgång. De gifte sig när de båda var 16 och nu fick de ett barn som heter Mark. Jones hade varit gift med Melinda i sju år när hans karriär tog fart i mitten av 60-talet, men han började som singel.

En gemensam bekant till paret sa i en intervju med Daily Mail att Melinda aldrig riktigt återhämtade sig från traumat av den lögnen och blev extremt tillbakadragen som ett resultat. Tom Jones eget vittnesmål i sin självbiografi “Over the top and back” beskriver hur hans deprimerade fru drog sig tillbaka till deras hus i Los Angeles under långa perioder.

Melinda var hans livs kärlek, och han berättade det för världen innan hans memoarer kom ut förra året: “Hon är en otrolig kvinna och det absolut viktigaste i mitt liv. Inget annat existerar; allt är en handling. I flera år, Tom Jones har berättat för pressen om de 250 kvinnor han campar per år. Efter förlusten av sin fru fick “Tjuren från Wales” en uppenbarelse om vad som verkligen betydde något.

En meningslös utgift för tusentals engångssängar. Tom Jones, 75, har förlorat sin fru sedan 59 år i cancer, och han kan helt enkelt inte fortsätta. Tom Jones förlorade sin fru Linda, som var i samma ålder som honom, i cancer den 10 april. Hon dog bara en vecka efter sin diagnos, och sångaren återvände hem från Filippinerna så fort han hörde nyheten.

Tom gjorde sitt första offentliga framträdande efter hans frus död förra veckan på Hay Festival i hans hemland Wales. Han blev överväldigad av sorg och snyftade inför publiken och sa: “Jag har alltid vetat att hon var viktig för mig, men nu inser jag att hon var det viktigaste i mitt liv.”

Tom Jones Död
Tom Jones Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!