Victor Nilsson Lindelöf Barn

Victor Nilsson Lindelöf Barn
Victor Nilsson Lindelöf Barn

Victor Nilsson Lindelöf Barn – De är stolta nyblivna föräldrar: Maja Nilsson Lindelöf och Victor Nilsson. Paret delade stolt med ett foto på sin nyfödda pojke i söndags. Maja Nilsson Lindelöf sa om sin son på Instagram, “Han ser precis ut som sin pappa.” I väntan på sitt barns födelse missade Victor Lindelöf gårdagens VM-kvalmatch mot Kosovo.

Nu när bebisen Nilsson Lindelöf har kommit kan man anta att pappa Victor kommer att vara bra att gå till tisdagens match mot grekerna. Landslagschefen Stefan Pettersson sa till SVT Sport att strategin alltid har varit så här. Enligt Sportbladets Pettersson har “Vigge” redan kommit in i Stockholmstruppen.

“Vi var inte uttråkade under lockdown.” Paret välkomnade sin son, Ted Louie, till världen 2019. Maja, mamman, meddelade i år att hon väntade igen. “Lockdown var inte så tråkigt trots allt”, skrev hon på Instagram. Nu finns det en ny medlem i familjen, och han är ytterligare en son. som enligt mamma ser ut precis som den berömda fotbollsspelaren. Victor Nilsson Lindelöf och Maja har välkomnat ett barn i sin familj. De nyblivna föräldrarna är glada över att visa upp sin pojke på dessa första bilder. På Metro Mode kunde vi inte vara gladare för dig.

Den glada nyheten att Maja och Victor Nilsson Lindelöf välkomnat sitt första barn till världen igår. Nilsson Lindelöfs ankomst var inte väntad förrän i april, men “bebisen” kunde bara inte vänta. Det är oklart för mig vilken typ av meddelande du skulle bifoga till ett foto av din helt nya son. På Instagram tillägger Maja, “Men här har du det, livets bästa händelse fångad på två bilder.” Det här är de första bilderna hon har tagit på sin nyfödda son.

Victor har även lagt upp den första bilden på sin bebis på Instagram. Han publicerar “Livet kallat” på Instagram. Maja skriver några fler födelserelaterade ord på sin blogg. Vi svävar på moln och jag bara gråter så fort jag tittar på honom”, säger hon och beskriver ögonblicket hennes barn, som hon beskriver som ”vårt dyrbara lilla barn”, kikade ut genom fönstret tidigt i går morse efter en hård dag kl. BB. Här på Metro Mode kunde vi inte vara gladare för dig. Ted Louie Lindelöf föddes i mars 2017 av stolta föräldrar Victor och Maja Nilsson Lindelöf. De fick en pojke, som de döpte till Francis, i oktober 2021.

“Hon är så vacker”, sa Maja Nilsson Lindelöf

Familjen Nilsson-Lindelöf expanderar ännu en gång med nya spädbarn. Nova, dotter till Victors yngre bror Alexander och hans fru Elin, kom till familjen i april. I söndags välkomnade Victors lillebror och hans fästmö en pojkebebis till världen. Hela mitt väsen är förtjust i utsikten att våra barn ska få en ny släkting. Maja utbrast på sin blogg “Hon är så vacker”, inte långt efter förlossningen.

Victor Nilsson Lindelöf Barn

Det finns nu en farbror i familjen: Victor Nilsson Lindelöf

Maja och Victor Nilsson Lindelöfs upprymdhet över deras barns födelse sträcker sig även till den sociala medieplattformen Instagram. Maja skriver “Vi dör på att dö”, bredvid ett foto på den nyfödda flickan. Victor, den nya farbrorn, kommenterar med flera emojis med röda hjärtan och visar hur mycket han bryr sig om barnet. Maja Nilsson Lindelöf avslöjar i radioprogrammet “Sommar i P1” att hon blev övergiven av sin man, Manchester United-spelaren Victor Lindelöf, efter deras äktenskap.

Den stora dagen var den 25 maj 2018, bara några veckor innan Ryssland stod värd för fotbolls-VM 2018. Svensken blev så kallad att tjäna sitt lands landslag. Enligt Maja fick Victor lämna mindre än två dagar efter att de gifte sig, enligt Aftonbladet. Efter exakt 36 timmar som gift, berättar hon, lämnade han deras Västerslägenhet på måndagsmorgonen, och hon satt bland blommorna och presenterna och sörjde.

Efter all den glädjen och skönheten var Victor tvungen att återvända till Ryssland. Som Nilsson Lindelöf utvecklar kände han ånger över att de och han inte skulle dela den stunden. Medan Victor fortfarande var spelare för Benfica förlovade paret sig 2017. Enligt Maja förlovade de sig på Maldivernas femstjärniga Hurawalhi Resort & Spa.

Efter en monsun som nästan förstörde allt, gick han ner på knä och bad mig att bli hans fru. I området mellan benen där han gömde den tunga lådan fick han skavsår. Nilsson Lindelöf hävdar att det trots sin dåliga hals var en av hans livs vackraste kvällar. Efter en monsun som nästan förstörde allt, gick han ner på knä och bad mig att bli hans fru.

I området mellan benen där han gömde den tunga lådan fick han skavsår. Nilsson Lindelöf hävdar att det trots sin dåliga hals var en av hans livs vackraste kvällar.

Lider av bulimi

Hon tillägger att enstaka utmanande situationer fortfarande dyker upp, trots att paret har lärt sig att klara av kompromisserna. Professionella fotbollsspelare sätter ofta sin karriär före sin familj. Vi har precis accepterat det som en del av våra liv, även om vi ibland blir chockade över hur unus det är

vanligt är det. Som de gånger han måste jobba på julafton, nyårsafton eller sina barns födelsedagar för att han är utanför stan. Influensaren har över 245 000 Instagram-följare tack vare hennes uppriktiga inlägg om hennes liv som fotbollsspelares fru. Även Lindelöfs framträdande i succéradioprogrammet bevakas av Expressen. De tar bland annat hänsyn till att hon avslöjar sin kamp med bulimi.

Under den tiden tränade hon två gånger dagligen och vägrade äta något annat än sallad.
Hon fortsätter, “Jag vägde åtminstone 52 kilo”, och tillägger att det inte var förrän långt senare som hon insåg att hon hade bulimi. Influensern avslöjar också hur hon överrumplades av nyheten om hennes pojkväns flytt till Manchester United. Hon firade sin mammas 50-årsdag på landfärjan den sommaren 2017, när hon blev kontaktad och komplimang av en grupp män. Hon hade ingen förståelse för det själv.

Vad menar du, grattis? frågar jag lite berusad och förvirrad

Många människor skriker, “Till England! Manchester United!” enhälligt. Hon hävdar också att hennes make samtidigt skickade ett sms till henne. Där skrev han i fetstil orden “UNITED LSKLING”. Ett oförskämt uppvaknande av engelsk kultur. Fotbollsfrun överrumplades dock av flytten till England. Hon hade inte förutsett den invasiva karaktären hos brittisk press och paparazzi.Nilsson Lindelöf varnar sina lyssnare att strunta i diskussionen nedan.

Den kvinnliga fotbollsspelaren har varit uppriktig om sina erfarenheter av ångest. Hon säger att hennes värsta ångestattacker inträffade under hennes första år i Manchester. Världens tyngd krossade mitt bröst, och jag grät konstant. Det fanns en djup tomhet inom mig. Sverige spelade mot Kosovo i en VM-kvalmatch på lördagen och lagkaptenen Victor Nilsson Lindelöf var inte där. Anledningen till att han inte reste var för att han ville vara i England medan hans fru Maja Nilsson Lindelöf födde barn.

Hon sprider den goda nyheten att den nyfödda har kommit på en söndag. Hon har laddat upp ett foto av sitt andra barn tillsammans med bildtexten “Han ser ut precis som sin pappa” på Instagram. Pappa Victor lägger också upp bilden och kallar honom sin “lillebror” med ett kärleksfullt budskap.

MAJA OCH VICTOR NILSSON LINDELF Träffades GENOM DENNA BRO

Stjärnan och affärskvinnan i sociala medier meddelade sin andra graviditet med Manchester Uniteds startcenter redan i mars. Fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf friade till Maja på en strand på Maldiverna 2018, och paret gifte sig året därpå. Hon har tidigare nämnt att de träffades första gången på Summerburst-evenemanget och blev kära nästan direkt i varandra.

Födelsen i mars 2019 markerade den första för det västerländska paret. Ted Louies föräldrar valde namnet Louie för sin son för många år sedan, men när det väl blev väldigt populärt bestämde de sig för att lägga till mellannamnet Ted. Han föddes för mindre än två veckor sedan. Maja Nilsson Lindelöfs och fotbollsstjärnan Victor Nilsson Lindelöfs yngre son.

Maja höll fram en bild på en nyfödd hane och sa: “Han ser precis ut som sin pappa.” Maja Nilsson Lindelöf, 29, gick in på Stockholms stadion för Summerburst-evenemanget med ett vitt vinglas i ena handen och ett bländande pannband i den andra. Det var en eftermiddag 2013 som skulle förändra Majas kurs oåterkalleligt. Det var där hon träffade sin nuvarande man, 28-årige Victor Nilsson Lindelöf. Vid det tillfället bestämde hon sig för att helt enkelt vända och lämna stadion. Kanske var det vinet, eller kanske, som Maja antyder, det var energi.

Victor Nilsson Lindelöf Barn
Victor Nilsson Lindelöf Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!